- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drakmusz
addikt
válasz Dr. 444Hertz #65384 üzenetére
Azért én nem aggódom,emlékszem még egy-két jó sorozatodra!!!
[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
leslien
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #65397 üzenetére
itt S8 és a S7 lesz párbajba... többiek kullognak utánuk...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Aryon87
félisten
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
-
siskad
őstag
G6, S8, S7E, Mi5 fotók válogatása folyamatban.
-
natë
nagyúr
HTC U11 raw fotót tud valaki prezentálni?
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz gerner1 #65377 üzenetére
Hirtelenség írt belőlem, mivel nagyon rá vagyok állva minden Honor 9 témára. Gondolom valahonnan szedte, vagy ismerőse küldte.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Honor kileeeenc???
Honnan szerváltad?Úgy látom a 9 nem követte el a Mate9 hibáját, de mintha a P10nél is normálisabb képeket csinál.
Meggyőző számomra.Jó sokan vannak azon a felvonuláson, gondolom normálisabban is zajlik, mint itthon.. Na meg egy szifon befigyel a bal sarokban
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz Aryon87 #65365 üzenetére
Azért ennyire nem fekete-fehér szerintem, vannak képek ahol pl. a htc színvilága sokkal jobban tetszik, ilyen például az ötödik sorozat. Vagy a 8-asnál az lg tetszik jobban, élesebb a kép. Egyébként alapvetően azért tetszenek jobban a samsung képei, mert kicsivel sötétebbek. A htc többször is egy kissé fátyolosnak tűnik, mint mikor oldalról bezavar a nap és kifakítja a színeket. De szerintem -1/3 vagy -2/3 EV-t állítva az is jobb lenne. És a nádat megnézve a képeken, mind a htc mind az lg jobban néz ki 1:1-ben nézve a képet, mint a Samsung.
Egyébként meg a raw szemcsézettsége sokkal jobban tetszik bármelyik algoritmusánálHR24.hu
-
akooos
veterán
válasz Dr. 444Hertz #65371 üzenetére
Szakadt az eső, fújt a szél a hegy felől annyira, hogy az eső szinte vízszintesen esett, mögöttünk pedig már kék ég és napfény volt
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #65368 üzenetére
Már nem nagyon hiszek benne
Akoos: gyönyörű látvány lehetett élőben
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz Hopkins95 #65364 üzenetére
A verseny alapján tudtam hogy az LG lesz kivétel nélkül az utolsó lesz. Ez van. Nem épp kellemes érzés, emiatt arra is gondoltam, megint csere lesz ebből, de tisztában vagyok vele, hogy 2 éves szenzort használ.
+ jol látható, hogy a többség hozzászokott a Samsung féle színes képekhez, így már az a "természetes".
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Aryon87 #65219 üzenetére
Nálam szinte mindenhol a 2. nyert, de az 1. is nagyon jó! A 3. az nem igazán szállhat versenybe velük, a virágos képeken lehetett látni, hogy a 3. mennyire fakó képeket csinál a 2-es képest. A 2-esnek vannak messze a legszebb, legkontrasztosabb színei.
Az LG jó volna ha vége összeszedné magát, mert az már gáz, ha egy HTC is leforázza.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
gerner1
nagyúr
válasz marcell2015 #65362 üzenetére
Most egy picit, én is érezni vélek egy kis "szélmalomharc" szagot. Ugyanakkor, ha belegondolok abba, hogy hányan mondják még mindig plö a good-year -t →gúúdzsírnek ... - csak-mert-az "úgy szokás (!) / így ismeri mindenki ... (!)" stb,stb 😃 ... Akkor nem csodálkozom. Az "alanyokon" már inkább ...
[ Szerkesztve ]
-
marcell2015
tag
válasz tomboy0013 #65355 üzenetére
Ez most nem csak Neked szól..hanem akinek "szintúgy".
De azért a szintúgyon felül érthető ugye h ez így kb miért helytelen?
(#65356) Aryon87 . : Namégegyszer, a 100%-hoz képest az 50% az nagyítás?
van egy 4k-s monitorom, azon a 12 megapixel majdnem kifér... teljesen máshogy mutat mint egy fullhd.n..
vegyük elő megint a hímtagodat .. szeretnéd ha a 100% mérethez képest 50%-RA nőne!?!?!?! ...(#65357) gerner1 : hát igen, az kicsinyítés... csinálok egy sony-e k800i-vel egy képet, azt lekicsinyítem gyufásdoboz méretre a monitoron, qrva jó lesz ...
De úgy látom felesleges görcsölés ez
Éljen a kicsinyítő nagyítás !
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz Aryon87 #65358 üzenetére
Attól függően, hogy ki milyen böngészőt, vagy egyébb más progit használ, van lehetőség a kép eredeti 1:1 -es méretére lépésre, és ennél a pontnál →nagyításra. Nekem plö, PC -n explorerrel a kephost.com -os képeket megnyitva, a pointer -t cseréli le egy kis nagyítóra (helytelen, mert valójában nem nagyítás történik). De, ha azzal egyet klikkelek a képen -amit betöltéskor az eredeti 1:1 -es méretéhez képest, lekicsinyítve látok- akkor az eredeti 1:1 méretére lép a megjelenítés. Tehát nem belenagyítás történik, mert az ezzel a kombóval nem is lehetésges, mert az 1:1 -es méretet nem lehet -itt- nagyítani.... -ami ettől a ponttól lenne belenagyítás/nagyítás.
Más böngöszével, vagy másik tárhelyről, vagy a képet/képeket letöltve, majd valami fotó nézegetővel, fotó editálóval van lehetőség az 1:1 -es méret nagyítására a magnifier + használatával. Ebben az esetben helytálló a belenagyítás/nagyítás definíció használata.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Akkor ennyi, jól értelmeztem én, nincs itt már mit ragozniuk a srácoknak.
Viszont annak a nagyítási formának megcsinálhatnák azt, hogy csak max 50%-os legyen, mert az én szememnek már bántó a nagyítás, és nem is a valóságot adja vissza.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Nálam a nagyítás az, mikor rákattintok a linkre, megnyílik a kép, és arra rányomok, akkor a kép kifut a képernyő méretéből
És akkor molyolom a belekötni valótXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
marcell2015
tag
válasz #03740288 #65346 üzenetére
Olvasd el a hsz.emet amit erről írtam.
Szted ugyanaz ha belenagyítasz valamibe vagy eredeti méretben nézed
Erre írtam már Aryon-nak egy hasonlatot...... .....
Minden böngésző máshogy KICSINYÍTI le a monitor felbontására a képeiteket.
Lehet hogy valakinek 4k van, valakinek fullHD, vagy csak 1280*1024.
Mindegyiken máshogy látszik a kép KICSINYÍTVE.
Sajnálom hogy ezt Ti, sokan elfogadjátok.
Így mindenki úgy nézi ahogy jobbnak tűnik, nem engem b@sz át, hanem saját magát.
Ezért van az h egy "összehasonlító" tesztben egyiknek ez jön ki jobban, másiknak az.
EREDETI méretben nem piszkál bele a böngésző, a monitor színbeállításai amik mások lehetnek még.De egy példa: van pl egy 20 megapixeles kép, valakinek 1280-as felbontású monitora van, valakinek fullhd, akkor a fullhd-s a 1280-hoz képest a Ti szavatokkal már alapból belenagyítva látja a képet? .. vagy akkor hogy is van ez? esetleg fordítva?
.. érdemes rajta elgondolkozni annak akinek van mivel ( bár az úgy is érti.. ) ...Ui: ha kicsinyítesz, akkor a sz@r is mutathat jól, lásd G6 nagylátószögű képei...
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
-
törölt tag
Ugyanazt a képet kétszer megnyitottam a képnézőben. Az egyiken eredeti méretben, a másikon 100%-ra nagyítással és tök ugyanazt a képet láttam.
Akkor most mi van?[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
gerner1
nagyúr
válasz tomboy0013 #65339 üzenetére
Ezt szerintem megtudjuk szavazni, nem egyénileg kell eldöntenünk. Van itt olyan, értelmes többség, akik érdemben felsorakoznak egy ilyen kezdeményezés mögé. Biztos vagyok benne, hogy lesz konszenzus.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz tomboy0013 #65337 üzenetére
Helytelenül teszed, és ez pont az a megközelítés, amely nem a "wide látószög" . Ezzel devalválod magad, és annak adsz további medert, amely gerjeszti mindazt, aminek következményeit most is próbálod hárítani, és az erre a fonalra akasztott "személyeskedő" tartalmat visszautasítani.
Ezzel pedig nem építesz ... -
tomboy0013
veterán
válasz Aryon87 #65335 üzenetére
Vagy mikor magas épületet akarsz fényképezni alulról, de az aszfalba nem tudod magad beásni.
Megnézném egy New York-i útcán hova sétálna az illető ha azt akarná, hogy beleférjen egy egész felhőkarcoló a képbe. Wide-al ez megoldható könnyedén, és még mutatósabb is mint 3 kilométerről fotózni. Persze itt a tipikus felhőkarcolóban kefélő amcsi pár látványától le kell mondani a minőség miatt, de még így is látványos az eredmény.#65336) gerner1: Nem általánosítasz, de előszeretettel lovagolsz már te is sokadjára a témán. Nem találkoztam itt olyannal aki félreértette volna a dolgot, de elfogadom a véleményed. Én viszont továbbra is nagyításnak fogom hívni (ahogy mások is csinálják és csinálták eddig is, bár abból nem volt ez a ramazuri) csak jelzem számotokra, hogy ne kezdjetek bele ebbe újra. Ha esetleg idetéved véletlenül valaki aki nem érti milyen nyelven beszélek akkor majd részletezem. Most már akár zárhatjuk is a témát.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz tomboy0013 #65334 üzenetére
Én nem általánosítottam. Szóval, most jóindulatból -a mondatodat- amelynek a végén ott van a smiley, nem veszem figyelembe.... - Amellyel egyébként semmit sem tompítasz, csupán látszatot keltesz. A többi részt sem nekem kell címezni. Azt gondolom, hogy továbbra is vannak, akik nem értik miről van szó, mert megkérdőjelezik, hogy valaki miért közelit mondkuk ~20% -ról a 100% méretig. Számold össze, hogy csak ezekből hány db volt, és látható, hogy bizony nem mindenki érti.
Egyértelmű, hogy mi volt az, amely mellett állást foglaltam, Te magad is láthattad, olvastad. A wide -os képesség minőségét sem én firtattam, de egyet értek Aryon87 utolsó mondatával, amelyből logikusan következik, hogy akkor a jelen formájában, most hová sorolható a minősége....[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #65323 üzenetére
A szituacio, mikor mar nem tudsz hatramenni, mert az uttest van mogotted, de a fotoznivalo meg mindig nem fer bele a kepbe:
normal
Meg ha torzit is, legalabb meholdhato a dolog:
wideEnnel a temanal probaltam a panorama moddal is, az eredmeny rosszabb volt .
G6
-
gerner1
nagyúr
válasz tomboy0013 #65332 üzenetére
Lehet, de ez igénytelenség, felületesség. Látható, hogy félreértéseknek alapoz meg, nem a tényeknek.
-
tomboy0013
veterán
válasz gerner1 #65329 üzenetére
De még mindig egyszerűbb nagyítást írni, mint körülmagyarázni minden alkalommal pontosan a dolgot, érti mindenki miről van szó... Ezt magyaraztam napokkal ez előtt is, Marcell meg azt hiszi nem értem miről van szó... És még ő írja, hogy én nem értem mit ír
#65331) Aryon87: Nem te reagáltad le rosszul a dolgokat, így nem a te hibád.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Szep kis lavinat inditottam el a G6-al.. Ezt is csak en tudom
-
Vikooo
addikt
válasz Dr. 444Hertz #65294 üzenetére
A széles látószögű kamera nem feltétlen a minőségi képek megörökítésére hanem emlékőrzésre való.
Sokszor jött volna jól nekem is a nagy látószögű kamera.
Amúgy torzít is, ezt se felejtsük el
-
gerner1
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #65326 üzenetére
Nem kell szabadkoznod. A képek eredeti méretéig, nem nagyítás történik. Egyet értek veled.
-
tomboy0013
veterán
válasz marcell2015 #65325 üzenetére
Felfogtam már először is úgyhogy nem kell itt a címezgetés.... de most mit kell már harmadszor is ezen lovagolni meg off hullámot indítani? Komolyan nem értem miért van erre szükség... Nincs jobb dolgod? Inkább képeket tölts már fel, nem off topikba vagyunk hanem mobilfotósba...
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz marcell2015 #65325 üzenetére
Hű, ezt de érdekes volt olvasni! Köszönöm!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Arcképgyáros
válasz tomboy0013 #65324 üzenetére
Kíváncsi vagyok, mert az ezt igazoló képek nélkül hiába mondod.
marcell2015: megértem, ha valaki nem szeret "nagyítani", de úgy gondolom, Aryon pont ezért hozta a képeket. A szín mellett a részlet az, amit ilyenkor össze lehet hasonlítani, ehhez pedig nem árt, ha az ember 100%-ban nézi a fotókat...
[ Szerkesztve ]
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
marcell2015
tag
válasz Dr. 444Hertz #65315 üzenetére
Hi!
Ezt olvastad akkor
De látom akinek címeztem, nem fogta fel
Sebaj, mások, meg ahogy látom Te is, igen....[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz Dr. 444Hertz #65323 üzenetére
Hát mint írtam teljesen máshogy néz ki egy Wide fotó mintha a simával hátrébb állsz, beszűkíti a teret vagy hogy is fogalmazzak. Megértem ha nem tetszik, de szerintem pont emiatt az egyedibb képalkotás miatt jók a Wide fotók. Van hova fejlődni ez tény, de elég jó eredményeket is össze lehet vele hozni, pláne manuál módban, ott azért némileg több részletet ki lehet hozni a képekből. Majd teszek fel összehasonlításnak ilyeneket.
-
Arcképgyáros
válasz tomboy0013 #65321 üzenetére
Oké, elnézést.
Beismerem, hogy túlreagáltam a dolgot, és valamelyest átléptem egy határt.
De az eddigi képek alapján nem látom az értelmét ennek a plusz 20 fok látószög + mínusz 40% minőségvesztés kombinációnak.
Olyan fotót itt nem láttam, ahol indokolt lenne a wide kamera - ezért mondtam, hogy pár lépést mindig hátra lehet menni.
Engem meg lehet győzni, csak hát hiszem, ha látom.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
tomboy0013
veterán
válasz Dr. 444Hertz #65317 üzenetére
Nyílván pár lépéssel hátrébb ugyanaz az eredmény.... Nézd már meg a 2 kamera képeit egymás mellett... Totál más a végeredmény, a Wide tök királyul torzít amellett hogy több minden van a képben, összebb is nyomja a tárgyat, a másik kamera meg normál képet lő... Egyáltalán nem lehet ugyanolyan végeredményt összehozni a simával akárhová állsz. Engem nem érdekel ha neked ez nem tetszik de ne személyeskedj. Ennyire kértelek, annyira nem hinném hogy bonyolultat kértem hogy nekiálljunk elemezgetni...
(#65318) falijja: Én meg pont azért választottam a G6-ot mert ennek a két kamerás rendszernek látom egyedül hasznát.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
S e t h
nagyúr
Én elfogadom, hogy ez a téma a telefonok képességeinek bemutatására szolgál, de még mindig állítom, nem attól lesz jó egy kép, hogy mit csinál az algoritmus ha belenagyítva vergődünk a pixeleken.
A mai csúcskategóriás telefonok között annyira minimális eltérés van képalkotás terén, hogy ha vki eszerint választ magának telefont, akkor kb. beismeri, hogy gőze nincs a fotózásról és a telefontól várja a megváltást.
Nekem sokkal inkább mérvadó, hogy egy telefon alkalmas-e arra, hogy előveszem és minden beállítás nélkül képes elfogadható eredményre, vagy állítgatnom kell orrba-szájba, mire a kompozíció már régen az enyészeté lett, vagy éppen 50 képből 1-2 lesz elfogadható.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
falijja
őstag
válasz Dr. 444Hertz #65317 üzenetére
A dupla kamerás megoldásokból ezt tartom a legértelmetlenebbnek, főleg a minősége miatt..
Inkább a minőséget javítsa a második kamera ha lehet.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz tomboy0013 #65316 üzenetére
Miért, ha tudod, hogy ugyanazt a képet 10 méterrel hárébb meg tudod komponálni jobb minőségben ugyanazzal a telefonnal az esetek 90%-ában, de mégsem úgy teszel, az nem igénytelenség?
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz Dr. 444Hertz #65315 üzenetére
"Egyébként csak annyit írtam, hogy érdemes mellőzni a wide fotót, amikor csak lehet,mert a normálissal jobb minőségű képeket lehet lőni"
"Nem azért, de elég igénytelennek kell lenni ahhoz, hogy valaki nyugodt szívvel használja a széles látószögű módot."
Igen, tényleg azt írtad
Az ilyenek feleslegesek ide, abból az indokból kifolyólag amit irtam visszább.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz tomboy0013 #65299 üzenetére
Igazából nem nagyítás, amit csináltam (ezért is írtam oda, hogy 100%).
Az a baj, hogy nem telefonon nézem ezeket a képeket, és sajnos zavar engem az, ha egy képen nem láthatok részletet. Elnézést kérek, fejbe kéne lőnöm magam.Egyébként csak annyit írtam, hogy érdemes mellőzni a wide fotót, amikor csak lehet,mert a normálissal jobb minőségű képeket lehet lőni (pl. messzebb megy az ember).
Mégcsak nem is más telefonnal hasonlítottam össze a G6-ot.Ui: egy kép vagy legyen jól megkomponált (pl. Mozzarella, Drakmusz képei), és akkor tényleg értelmetlen a nagyítás (nem a szokásom), vagy ha már azért hozza valaki a fotókat, hogy megnézzük az adott telefon képességeit különösebb téma nélkül (pl. Aryon - és ez nem bántás akar lenni), akkor hadd nézzem meg azokat teljes méretben...
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz bollizolee #65313 üzenetére
Jok lettek, a csiga kulonosen tetszik
Zseko: nincs kizarva a lehetoseg
-
bollizolee
tag
-
gerner1
nagyúr
Egyetéretek, és tegyük hozzá, hogy a nagyítás valójában az, amikor az eredeti méreten felül zoom -olok tovább. Egy FHD kijelzőn az FHD felbontású kép az, ami az eredeti méret, és csak ezt követőn van a nagyítás. Tehát, ha FHD -n (ami ma már elég elterjedtnek mondható) megjelenítek mondjuk egy 4K felbontású képet (hol van ez modnuk még a 12Mpix -hez...), akkor a 4K valós méretéig nem nagyítok, csak közelítek az erdeti méretig. Az eredeti mérettől kezdve, van a nagyítás. Ezt korábban nagyon jól kőrvonalazta marcell2015, de látszik, hogy még mindig van, akinek nem esett le a lényeg, de lobogtatja a "nagyítást", és hogy "miért (?)".
-
tomboy0013
veterán
Mikor 5X-em volt se nagyítgattam. Engem csak az zavar mikor igénytelennek titulál valaki azért mert tetszik például egy G6-os Wide fotó. Emberek, mobil fotós csoportban vagyunk, ennyi erővel mindenki igénytelen mert elég távol áll minőségbe a legjobb mobil kamerája egy valódi fotós eszköztől. Elfogadom ha valakinek nem tetszik de ne személyeskedésbe torkolljon már át egy ilyen dolog is...
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
válasz tomboy0013 #65299 üzenetére
Amikor iPhone Se-m volt, sőt, előtte jóval korábban Xiaomi telóim, Meizum, hoztam a fotókat és mindenki nagyítgattott bele, s jól lefikáztak, hogy milyen olajfestmény. Nagyon lelombozott..
A nagyítás mindig annak nem fontos, aki tudatában van, hogy a mobilja nem túl acélos képalkotás terén, s onnantól nagyít ő is, mihelyst megkaparintja az aktuális aduászt.
Nem bántani akarlak, de meg kell szokni, hogy ebben a topikban ez egyfajta mérce, s nem is mondhatni egyértelműen rossznak.Számomra egyébként a belenagyítás a fotó tényleges méretén való megtekintését jelenti. A G6 itt is elvérzik sajnos a csúcsokhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
-
no more
veterán
válasz tomboy0013 #65302 üzenetére
Hát, inkább tájkép készítésére lenne való, nem?
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
zseko
veterán
-
Aryon87
félisten
válasz no more #65300 üzenetére
Ami a wide camerát illeti.
ugye az is 13mp-es kamera, mint a főkamera, amiben nincs OIS. De miért más a képminősége? Ezt nem értem.. Viszont hasznosabbnak látom mint pl az iphone zoomkameráját. Tény, nagyon gyerekcipőben jár, sztem a G8-ra kb már jó lesz[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal