- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Visszatér a Pebble
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Google Pixel topik
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Nos S7 edge után egy mezei LG G5 brutálisan jobb kepeket csinál. Azert a 12 mpx sem kevés, de a 16 jobb. Főleg tájképék esetén látszik a különbség.
Plusz írták sokan, hogy sötétben mennyivel jobb az új S7 szenzora. Nem jobb. Ugyan olyan mosott képeket csinál mint az LG.
A hires gyors fókusz valahogy videó közben eltűnt az S7 edge esetében. Autóból videóztam , kormány - távol - kormány. Volt vagy 5-7mp mire reagált a kamera. 1080p 60fps.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Musaka
senior tag
válasz Aryon87 #67991 üzenetére
Hát szerintem a Honor 8 pont nem az a telefon amit csak úgy előkapsz és jó fotót csinálsz vele mezei userként.
Lehet vele jó fotót csinálni, de nem annyira egyszerű egy laikus számára mint pl én, mint egy S7 tel vagy LG G4 el.
Igaz az S7 nem volt a kérdező opcionális választása közt.
Ez egyéni tapasztalatom és véleményem -
Quqesz
nagyúr
válasz Viktor0610 #67983 üzenetére
A H8-ban pl van képstabilizátor, de nem tudom milyen(tuti nem ois), és rendesen rontja a videó minőségét.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
eladogeppc
veterán
-
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
mokus1
addikt
válasz Aryon87 #67991 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek, videózni is szoktam. Sima FHD-ban. Szóval nem baj, ha használható a videó funkció is. Használtam a lassítást is a G4-ben de az inkább tűnt felskálázásnak mint valós 720-nak.
Nézegetek videókat, képeket. Honor8 mellett az áll még, hogy dual simes.
-
Aryon87
félisten
válasz mokus1 #67988 üzenetére
G4 utan rengetegen valtottak Honor 8-ra. Kameraban szuper, ha nem videozgatsz, akkor semmiseg, fotoban pedig nincs OIS, viszont a szoftver annyira jol van megirva ra, hogy meg sem erzed annak hianyat.
G5 is jo, de vannak rakoncatlankodasai (akksiido mostanaban nem jo, GPS gondok).
Kameraban jo, de olajfestmenyezesre meg mindig hajlamos. Kis bonusz a wide kamera.
Keresot erdemes hasznalnod, reszemrol kismillio G5 kepet talalsz elvileg ill rengeteg Honor 8 kep is fellelheto.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
falijja
őstag
válasz mokus1 #67988 üzenetére
Elég nehéz a választás a 2 közül, de ha csak a kamera szvsz talán a g5 jobb a gyors kattintáshoz (ois).Igaz vannak akiknek nem hiányzik a honorból, és azzal is tudnak szép képeket.
+1 a g5 nek, hogy lehet nexusosítani is (hdr+), a másik ami mellette szól, a videó minősége, amiben a honor nagyon gatya.
A honor viszont szebb dizájnban( szegény g5 a g4 után, olyan mint egy madárijesztő), nagyon jó rawban, bár a g5 től nem is nagyon láttam eddig raw-ot, lehet az is nagyon jó ebben is.[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Mobilvásárlás előtt vagyok. Eddig G4-et előtte pedig G3-at használtam. Szerettem, hogy viszonylag jó képeket tudok lőni bármikor. Szeretném ha ezentúl is így lenne.
Mit ajánlotok? Én G5-re gondoltam, de említették ebben a kategóriában a Honor8-at is. Mit válasszak?
-
no more
veterán
S7E automata
(#67985) G-Guts: Ezt nem is tudtam! Tehát egyszerre van EIS + OIS és az EIS-t lehet kapcsolgatni... Hmm.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
G-Guts
aktív tag
válasz Viktor0610 #67983 üzenetére
A remegés csökkentése miatt a telefon feláldozza a minőséget.
krystman: [link] Az OIS pedig alapból be van kapcsolva, ha lehet így fogalmazni. Ilyen maga az optika.
[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
válasz G-Guts #67981 üzenetére
Szerintem mindkettotoknek igaza van.
Mivel a 60fps miatt (s 1/60) kevesebb a fény, ezért tolni kell az ISO -n.
Viktor:
EIS a remegesen javít a kép szeleinek vágássával amit az algoritmus arra használ fel, hogy kiiktassa a remegeseket. Sokszor ez vibráló képet jelent.Más, tudtátok, hogy a Google Fotók tudja az utólagos remegés mentesítést alkalmazni a feltöltött videókra? Elég brutál! Utólagos EIS.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
G-Guts
aktív tag
válasz eladogeppc #67979 üzenetére
Az egyik az lehet, amit Quqesz írt, a másik pedig talán az, hogy brutálisan feltolja az ISO értéket így nagy mértékben romlik az élesség. Az EIS is ront a videó minőségén valamelyest, azt nem tudom, hogy be volt-e kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz eladogeppc #67979 üzenetére
És 30fps-nél? 4k-t nem abban rögzíti? Arra tudok tippelni, hogy a folyamatosság érdekében mossa a képet, főleg low lightban.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
eladogeppc
veterán
válasz Quasi_modo #67978 üzenetére
Sajnos nincs. A videó nagyon mosott 60fps-nél. 4k-nál nem annyira.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz eladogeppc #67977 üzenetére
Hát 18:00 körül ettől több fény volt. Nincs ott valami elállítva?
valami
-
eladogeppc
veterán
válasz Quasi_modo #67976 üzenetére
Kinti fény volt, semmi extra. Most készült 18:00 óra körül. Mate 9 sötétben jobb videót csinált.
De mi ez a mosás ? Mi lesz vak sötétben ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Quasi_modo
nagyúr
-
eladogeppc
veterán
Galaxy S7 Edge - Low light mosódott video. Jó ez ?
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
ha jól láttam sima S8 exynos nincs HDR+ ugye?
-
Aryon87
félisten
Jok lettek
Errol is jut eszembe, kivancsi leszek, a tuzijatekon ki fogja ezt hasznositani majd, es mi lesz a vegeredmenye.
Kene nagyon egy H8 vagy 9
P9 nyaralni van Erdelyben, igy hoppon maradtam[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Gabesz77 #67967 üzenetére
Sajnos a 10 esetében nincs tapasztalatom, viszont a kereső segítségével fogsz találni egy kis tucat képet itt. Nekem tetszik amit alkot.
-
Aryon87
félisten
válasz Gabesz77 #67965 üzenetére
G4 csak abban az esetben, ha meg garis, vagy mar atesett egy alaplapcseren, es a papirjai megvannak.
HTC10 ilyen szempontbol jobb valasztas (+ ujabb is)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Gabesz77
senior tag
Üdv!
A véleményeteket szeretném kérni: csak a kamera alapján LG G4 vagy HTC 10 a jobb választás?Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
taptaq
aktív tag
válasz akooos #67962 üzenetére
Majdnem 10 éves ez az LG monitor (csere-érett), így minden fotómat, a Samsung TV-n nézem vissza.
Szénné van már égve a monitor, nem keveset volt, használva.De a lámpás kép az nagyon adja ott is, kicsit világos, de van benne valami retrós.
[ Szerkesztve ]
Samsung A54, CASIO 1500WH
-
Looserke
őstag
válasz eladogeppc #67959 üzenetére
ha bulivideó/fotó is akkor S7 a nagyon gyors fókusz miatt
-
eladogeppc
veterán
Bocsi a hülye kérdésért.
Mate 9 vs S7 edge viszonylatban melyiket célszerűbb ?
Szintén esti fotó, makró, bulivideo, stb.
-
Putyin90
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
falijja
őstag
válasz tomboy0013 #67953 üzenetére
Egyértelműen a hdr+ képek a jobbak, így már másabb a régi szenzor fekvése..
-
tomboy0013
veterán
válasz taptaq #67946 üzenetére
Az a bajom a gyári app-pal, hogy annyira túltolja az élesítést, hogy tiszta szemcse minden (pedig ezt egy szoftverfrissítéssel némileg orvosolták 2 frissítéssel ezelőtt, de úgy látszik vissza hozták az utóbbi frissítésekkel ezt amit nagyon nem kellett volna). A HDR+-os képeknél például lágyak a vonalak, az ég egységesen szép kék, nem pedig tiszta szemcse az élesítés miatt. Így hiába tűnnek 1:1-ben életlenebbnek a képek nekem sokkal jobban tetszenek a Google Kamerával készültek. Sajnos nem lehet minden körülménynél jól használni (mint anno a Nexus-omnál) mert este például katasztrófa amit csinál, a gyári ott jobb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én úgy vagyok vele, hogy addig érdemes élesíteni, amíg ezek a hibák nem jelentkeznek. A HDR+-os képek élesítése még pont belefér, ha tovább lenne húzva, az már többet ártana mint használna. Igazából én lehet hogy még kevesebbet is raktam volna rá (és biztosan több zajt hagytam volna).
Igen, így nem lesz pengeéles a kép, de a G6-ból ennyit lehet kihozni, itt jön ki a régi szenzor hátránya.
-
dnelb
veterán
válasz tomboy0013 #67928 üzenetére
Nekem a gyári jobban tetszik. Főleg az utolsónál látszik ez, igaz hogy beégett, de legalább nem 1 elmosott paca az egész kép mint a hdr+-nál. Valahogy nekem olyan mintha életlen lenne a hdr+ képek nagyrésze.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz taptaq #67946 üzenetére
Akkor nem az én szememmel van a baj
Reggeli király állapot a Deák F. téren a hiper-szuper 3-as metró miatt, már nyitnom kellett volna a boltot, mikor a képet lőttem:
U11
[ Szerkesztve ]
-
taptaq
aktív tag
A gyári app túltolja szerintem az élesítést, a HDR+ viszont némi utómunkára szorul az élesség hiánya miatt.
Saját véleményem szerint, én maradnék a gyári app-nál egyenlőre.#67927) akooos , a második az tetszik, jó lett.
(#67925) G-Guts "Rawból pedig a dinamikatartományt nem lehet annyira jól előhozni, mint HDR-ből."
Ezt a mondatott remélem te sem gondoltad komolyan. Egy kis érdekességet belinkelek neked a témával kapcsolatban. [link](#67935) G-Guts "Ahelyett, hogy itt idegeskedsz, inkább tölts fel képeket vagy a fotózás témakörben írj valamit. "
Olyan embereknek szólongatsz be akik folyamatosan töltögetik fel a fotóikat.
Tőled egyetlen értékelhető "fotót" sem láttam még, folyamatos ígérgetés a részedről az van, lesz majd Raw, csak a téma számít, minőség nem fontos, google camera kell, hdr+ kell, órajel csökkentés stb.....
Meg kellene értened már végre valamit, ez a topic a fotózásról és semmi másról nem szól!
Tessék fotókat feltölteni, utcai, kertes, naplemente, napfelkelte,természet, házi kedvencek, de lássunk már végre is valamit tőled!!![ Szerkesztve ]
Samsung A54, CASIO 1500WH
-
falijja
őstag
Azért csak megnéznék már pl egy xperia xz- t is az új hdr+- al...
-
w333
félisten
Szerintem a HDR + -al készült képek sokkal jobbak
Nincs semmi gond a fókusszal, teljesen rendben vannak a képek !
(#67942) kdavid94
+1 a szoftveres élesítés miatt van !
Utolsó kép is rendben van csak ott szemből kapta a fényt így az autóra és oszlopra fókuszált, míg a gyári kamera mindenre de ott kiégett az ég
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
törölt tag
válasz Aryon87 #67940 üzenetére
Hiányzik az élesség meg nincs fókuszpontja?
Szerintem így jó ahogy van, ilyen szempontból annyi a különbség, hogy a gyári app rátesz egy csomó szoftveres élesítést, amitől nem lesz rajta több részlet, csak okádék halo effektes lesz az egész kép.Kivétel a legutolsó fotó, ott nekem is úgy tűnik, mintha nem lenne okés valami a hdr+ képpel, de szerintem a többi ezerszer jobb mint a gyári, minden tekintetben.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz G-Guts #67935 üzenetére
Nem idegeskedem, nekem rendben van púlzusom. Az értetlenkedést pedig Te fejezd be. Másokkal együtt, szépen kulturáltan, civilizáltan lefutotttam én is a normális hangnem köröket. Továbbra is Te vagy az, aki nem veszed észre magadat, felületesen posztolsz off tartalmat ON -ban, és a többi dolog, amit már mások is jeleztek. Napok óta Te vagy az, aki nem tudsz különbséget tenni, és értetlenkedsz. Mások felhívták a figyelmedet több mindenre, de Te nem veszed észre magad, és próbálsz mindenből "jól kijönni". A legszebb az egészben, hogy úgy próbálod a védhetetlen nehéz helyzetedet (amit magadnak okoztál) "védeni", az írásaiddal kapcsolatban helytállóan megfogalmazottakat hárítani, hogy még neked áll feljebb -amikor arra- valaki más felhívja a figyelmedet, többszöri egymás utánban.... Amikor nem megy, akkor pedig gyorsan témát váltasz. Nekem semmi problám nem volt, és most sincs a személyeddel azokon kívül, amit korábbi posztomban jeleztem, és azokat továbbra is fenn tartom. De, ha neked ez a célod, hogy folytatod ezt az öndevalváló, méltatlan magatartást, figyelmen kívül hagyva az adott topikban fórumozók közösségét, és az itt (is) érvényes posztolási rendet (stb), akkor hajrá ! 😃 Gondolom a Hősök terén alszol, mert ekkora blömségekhez, máshonnan bátorságot meríteni, nem tudok elképzelni, mint "forrást" ...
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Hm.. akkor nem csalt a szemem, tényleg hiányzik az élesség a portolt Gugli kamerában. Nálam is ugyanez a helyzet, nincs fókuszpontja.. Pedig baromi jól látható a HDR+ adta előny..
-
India
aktív tag
Sokkal jobb lett az uj kamera appal Google Pixel
-
G-Guts
aktív tag
válasz eladogeppc #67937 üzenetére
Nappali fotózásra a OnePlus 3 közel ugyanolyan jó, mint az S7Edge. Videózásra az S7Edge jobb. Talán jobb egy kicsit a videó minősége, illetve aktiválhatod egyszerre az OIS-t is az EIS-t is, így szinte remegéstől mentesek lesznek a videók.
-
G-Guts
aktív tag
válasz gerner1 #67931 üzenetére
Az nem az én problémám, hogy nem tudsz különbséget tenni az között, hogy valakitől idézek és az között, hogy maga az idézet tőlem származik-e. Azért mert sokadjára sem érted ezt meg, ne engem okolj. Attól, hogy valamivel egyetértek nem jelenti azt, hogy az idézet tőlem származik...
Ahelyett, hogy itt idegeskedsz, inkább tölts fel képeket vagy a fotózás témakörben írj valamit.
eladogeppc: Egyértelmű, S7 Edge, az kis túlzással félhomályra lett kitalálva.
juuzer: Egyik sem rossz. Nekem a színes jobban tetszik, mivel többet ad magából, mivel látszanak a lemenő nap utolsó fénysugarai, ezért a kép hangulatosabb.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Fotózás terén, főleg félhomály/sötétre , videozásra OnePlus 3-at, vagy S7 Edge-et ajánljátok ,
Köszi !
-
törölt tag
Sokkal jobb a HDR+, főleg az utolsó néhány képen lehet látni hogy mennyit számít, az is tetszik, hogy nincs annyira túltolva az élesítés, mint a gyárin. Bár némelyik képen lehetnének egy kicsit világosabbak az árnyékos részek, de összességében nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz G-Guts #67930 üzenetére
Egyetértettél, és egyet is értesz azzal, amit idéztem. Tehát nem vagyok tévedésben. Te viszont most készülsz átlépni egy határt, amire nem kaptál okot. Jelzem -most még jóindulatból- hogy ebből nem fogsz tudni jól kijönni, és inkább fejezd be. Amikor offolsz, azt pedig légyszíves tedd OFF -ba.
Köszönjük! -
G-Guts
aktív tag
válasz gerner1 #67926 üzenetére
De, sajnos egy picit még mindig tévedésben vagy, mert azt nem Ferike81-nek írtam, hanem tőle idéztem. Bár a tartalmával egyetértek.Képeket pedig remélhetőleg hamarosan posztolok.
No de nem LG-vel, hanem egy kékfény szűrős optikával és hátsó megvilágítású, beépített színzaj csökkentővel ellátott szenzorral és 60 milliszekundum válaszidős kijelzővel felvértezett mobillal.
tomboy0013: Nekem nagyjából egyforma.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Friss Honor 8 tulajként csináltam pár tesztképet
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
tomboy0013
veterán
Készítettem egy összehasonlítást a gyári fényképező HDR módja és a portolt Google Camera app HDR+ módja között LG G6 esetében. Nem a téma lesz a lényeg hanem a képminőség a különböző szoftverek között. Mit gondoltok melyik hoz jobb eredményt? Ha már dolgoztam vele kíváncsi vagyok a véleményetekre.
[ Szerkesztve ]
-
G-Guts
aktív tag
válasz gerner1 #67917 üzenetére
Tévedésben vagy egy picit, ha visszaolvasod, hogy mit írtam Ferike81-nek, akkor láthatod, hogy tőle idéztem a mondatot, és írtam neki, hogy azzal amit írt, miszerint a téma fontosabb, mint a minőség, egyetértek. Rawból pedig a dinamikatartományt nem lehet annyira jól előhozni, mint HDR-ből.
Egy HDR+ vs. Snap Camera HDR csatára azért kíváncsi lennék. A Snap Camera HDR a részletesebb finomhangolás miatt szerintem lehet, hogy jobban vissza tudja adni a témát. Más kérdés, hogy amire a megfelelő értékek be vannak állítva, addig HDR+-al már vagy 10-20 képet el lehet lőni.
-
Lacy6
senior tag
válasz gerner1 #67922 üzenetére
Uhh tényleg elfelejtettem sry. P9 amivel csináltam.
Amúgy jó hogy csinálják az utat csak nem tudok beállni az udvarba.
De azt a szenvedést amit ezek leművelnek...Elakadt a gödörbe egy teherautó, ami addig erőlködött amíg egy nagy robbanással tönkrement egy légrugója. Utána jött egy markoló és kihúzta. Megy ezeknek a munka 1000-elÉn vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
Egy kérdésem lenne a fórumba, mert most nagyon elbizonytalanodtam.
Ez lehet azért van, mert korábban volt egy kompakt fényképezőm és azzal fotóztam.
Szerintetek az alábbi képek alapján hibás lehet a telefon kamerája vagy csak túl nagyok az elvárásaim?
Csináltam utcaképet és érdekes, hogy egymás után kattintva, az egyik mégis másmilyenre sikerült.
Ez lehetséges, hogy valamit automata HDR szerűség volt.
Utca 1 --- utca 1.1
Utca 2
Beltéri 1
Beltér 2
Beltér 3Huawei P9
[ Módosította: Ricardo ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
gerner1
nagyúr
válasz G-Guts #67914 üzenetére
Ezzel a "gondoddal" teljesen elment a topik vektorja, az alap tematikától. Egy picit már fárasztó, és ebben sajnos mi néhányan is már cinkosok lettünk, akik jóindulatból segítenénk, mert beültünk ebbe a hintába.
Én értem, és szerintem értjük, hogy ezekre nem találtál máshol "felületet", de ez kezd fárasztó lenni.
Egy gyártó/típus azonos topikban lehetne napi téma, hogy "hogyan tegyük jobbá, otthon a jóárasított sávból vett készüléket". Helye, ilyesminek a konstruktív kitárgyalására, ott lenne.
Inkább tegyél fel valami más appot, amelyet nem kell heggeszteni, vagy hozzá a készüléket, vagy a készüléken futó OS -t .... Ott van a raw, és ahhoz használhatod a mobilos Lightroom -ot. Igaz, így kicsit melósabb, de kisebb szenvedés, mint így. Vagy, további számos lehetőség áll a rendelkezésedre. Egyébként, pont Te írtad a napokban Ferike81 -nek, hogy "Én inkább a téma miatt, mint a minőség miatt fényképezek.." ... - Ezt alapul véve, igazán nem lehet gond megkötnöd a készülékeddel, a szükséges kompromisszumaidat (mindenkinek van ilyen, legalább 4-5, nekem is..). Amikor pedig OFF -ot írsz, azt igazán OFF -ba is tehetnéd. -
G-Guts
aktív tag
válasz akooos #67913 üzenetére
Viszont a V10-ben nem IMX377-es a szenzor. Egy HTC 10-re még azért kíváncsi volnék, hogy ott milyen a felület, lehet, hogy ennél a Google kamerás HDR+-nál hangsúlyosabb a szenzor a működéshez, mint a proci. Az ukrános verziónál egy eltérő alapra kellett megírni egy új, külön programot, nekem viszont pont fordítva kell cselekednem, a már meglévő programhoz kell igazítanom a Nexus 5X-től nem sokban eltérő alapot.
-
Aryon87
félisten
válasz G-Guts #67911 üzenetére
Az a ket verzio viszon ahogy irtak, csak a Nexusokon, es Pixeleken megy. En is probaltam korabban S7e-n, es nem mukodott. Ill csak alapszinten, HDR+ nelkul.
-
G-Guts
aktív tag
Az LG G4 szintúgy Snapdragon 808-as, mint a Nexus 5X, ami szintén LG, igaz nem ugyanaz az érzékelő van benne.
A HTC 10 Snapdragon 820-as, viszont ugyanolyan érzékelő van benne, mint a Nexus 5X-ben.Az én telefonom pedig a kettő vegyítve, stimmel a Snapdragon 808 illetve az érzékelő is. Valahogy teljes értékű működésre akarom bírni a Google Camerát.
Hardverileg tehát rendben áll a mobil, szerintem már csak a szoftver része hiányzik a dolognak. Ezért is vagyok kíváncsi, hogy kinél milyen a felület, hogy mégis milyen messze vagyok a megvalósítástól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Házimozi haladó szinten
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatközpont-város lesz Zaragoza
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest