- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bghistvan
senior tag
Hoztam egy kisebb csokrot az éjszakából hosszú záridővel
[jobbos kanyar a lehajtón motorral]
[4-es villamos]
[33-as buszok elhaladnak egymás mellett]
[6-os villamos]
[még mindig a villamos]LG G4
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Gepen meglesem jobban, mobilrol kivalo mind.
En is csinaltam par makrot, de nem hiszem hogy felteszem a mai napi csevegesbol kifolyolag. Flickr-en meg tudod majd nezni ha kovetsz.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
w333
félisten
válasz Helltak #51094 üzenetére
(#51095) Aryon87
Köszi !
Pedig még mozgott is a virág, az a baj hogy már naplemente után készültek a fényképek (elég kevés fény volt) de ehhez képest nem rosszak !
(#51097) Aryon87
Nyugodtan jöhetnek a makró képek ... én kíváncsi vagyok rájuk !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
kengyel
nagyúr
-
eladogeppc
veterán
Hi aLL !
Egy átlag fotó mekkora méretű a Nexus 6P-sek körében ?
Nekem a Note 5-ön brutális 4-6-8 de vannak 10MB-os képeim is.[link] - Direkt
[link] - Direkt
[link] - Direkt
[link] - DirektDirekt linkek lemaradtak!
[ Módosította: BigBlackDog ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Cry0
őstag
-
T0rnad0
addikt
válasz Motion_Blur #51086 üzenetére
Ez nagyon hangulatos lett.
-
Motion_Blur
félisten
LG G4-el lőtt, nyaralás közbeni "koca" fotók: [link]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-
helixP
nagyúr
Sziasztok,
kicsit megkésve mutatok pár jobban sikerült fotót az andalúziai nyaralásunkról, egy nagyobb válogatást pedig itt találtok.Ronda (a város neve, nem a kinézete )
Ponte Nuevo
Falikút
Utcarészlet
Plaza de Torros 1, PanoCordoba
Nagymecset
Filozófia tanszékSevilla (S5 hülyesége: a nap elején levett a felbontást 6 Mpx-re, szóval az aznapiak mind ekkorák )
Plaza de Espana
Királyi palota
Az arany toronyMalaga
Utcarészlet
Beach[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
-
-
zsoca9208
tag
válasz BigBlackDog #51074 üzenetére
A windows 10 ota ilyen gyenge a kameraja, elotte sokkal jobb volt, masik volt 8.1en a kamera alkalmazas is...igy mulik el a vilag dicsosege
-
törölt tag
válasz BigBlackDog #51027 üzenetére
"De akkor feltennék egy kérdést: Lenne igény egy külön topikra, ahol a képek minősége mellett elvárás lenne a tudatos képalkotás, érdekes tartalom is? És nemcsak a képek tömegével történő "behányása" lenne a feladat, hanem mások képeivel kapcsolatos építő jellegű kritika alkotása is cél lenne."
Határozottan igen a válaszom. Az itteni képek óriási többségének hibáit nem érdemes elkezdeni javítgatni, egyrészt annyira rosszak, másrészt rengeteg van belőlük és többen szinte csak rossz fotókat készítenek. Pl. egy ilyen képnél aligha van olyan minimális szépérzékkel megáldott ember, akinek kedve volna egyáltalán megszólalni.
-
zsoca9208
tag
Sziasztok, első fotóim lesznek a topikban semmi komoly, Lumia 1520 és Nexus 5x összehasonlítása miatt lőttem őket egy kis erdei kiránduláson, hátha valakinek hasznos lesz. Mindkettővel automatikus módban voltak a kamerák, gyári appokkal, max a hdr-t kapcsolgattam, illetve mindkettőn max felbontáson csinálta a képeket (21 és 12 megapixel)
1520 vs 5x
1520 vs 5x
1520 vs 5x
1520 vs 5x
1520 vs 5x
1520 vs 5xÖsszességében azt kell mondjam, hogy wm10-en valami nagyon elromlott a kamerával, 8.1-en sokkal jobbakat lehetett lőni. Persze manuál módban így is többet ki lehetne hozni belőle, de a userek 90%-a ahhoz meg nem ért. Nálam egyértelműen az 5x nyert
-
gipsztigris
addikt
Ez a rész még mindig az automata módhoz tartozik, csupán előre definiált effektekről van szó. A manuális módnál a tényleges manuális módot értem (ISO,záridő, fókusz, fehéregyensúly, stb)....és szerintem te is, csak jó kicsit ellenkezni.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
eladogeppc
veterán
válasz Just_Reboot #51056 üzenetére
Köszi Justreboot a megoszlásokat.
Vannak sötétben készült képed még?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Bozek
nagyúr
válasz gipsztigris #51057 üzenetére
"Egy telefon kameráját az átlag felhasználó szinte kivétel nélkül automata módban használja, ezért ebbe a topikba (ha rajtam múlna) csak automata módban készített képeket engednék betenni."
Ez se mindig igaz. A Sony-nál például a Scene-ek csak manuális módban érhetőek el, azokat még lehet, hogy váltogatja a felhasználó, de a többit automatán hagyja. Akkor azok se kerülhetnének fel?
-
Quqesz
nagyúr
válasz gipsztigris #51057 üzenetére
Egyetértek. Legtöbb ember autómatán összevissza lövöldöz. Ezért nem baj, ha ilyen képek kerülnek fel. Az csak hab a tortán, ha jó témájú kép sikerül. Kevés a tömegben az a pár lelkes témakeresős ember, aki itt van....
baker
Jók[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Lefty
addikt
válasz gipsztigris #51053 üzenetére
Koszi
-
senior tag
válasz Just_Reboot #51056 üzenetére
aranyos lányod van, a videó minősége szerintem gáz...
-
gipsztigris
addikt
válasz S e t h #51055 üzenetére
Azt kell mondjam, erősen továbbgondoltad ezt a dolgot!
A topik fejléce így szól:
"Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék."
Ami negatívumot felhozol (buksisimogatás, köszöngetés és hozzászólás gyűjtögetés) ezzel egyetértek, de változatlanul azt mondom, hogy ez maradjon meg annak ami! Készítünk képeket és amiről úgy gondoljuk, hogy meg lehet mutatni (vagy azért mert számunkra érdekes, vagy azért mert azt hisszük szép) azt megmutatjuk itt. A profik meg vagy fintorogjanak egyet és menjenek át oda ahol az ő színvonaluknak megfelelő képeket láthatnak, vagy pedig -és remélem van ilyen is!- segítő kritikájukkal terelgessék a bátortalanokat, a kevésbé tehetségeseket a szebb képek felé.
A smúzolást én sem támogatom, főleg úgy nem, hogy múltkor valaki megjegyezte, hogy csak akkor fogja véleményezni az adott képet, ha majd a másik is megdicséri az övét. Kellene valami like szerű gomb ide és akkor legalább pontosabban le lehetne mérni, hogy kinek mennyire tetszett egy adott kép.Jaaa, és még egy dolog!
Egy telefon kameráját az átlag felhasználó szinte kivétel nélkül automata módban használja, ezért ebbe a topikba (ha rajtam múlna) csak automata módban készített képeket engednék betenni.
A másikba kellene a manuál mód és minden egyéb amivel valami pluszt lehet kihozni az automata módon felül.[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Just_Reboot
addikt
válasz eladogeppc #51025 üzenetére
Itt a másik, ahogy ígértem. [link] Ez még N preview alatt készült.
Nexus 6P
-
S e t h
nagyúr
válasz gipsztigris #51053 üzenetére
Én kivétel nélkül külföldi portálokon szoktam képeket keresni, ha éppen szempont a kamera.Itt csak a köszöngetésbe, önigazolásba futok bele. Ha vkinek az lenne elsődleges szempont, hogy bemutassa a kamera tudását, akkor venné a fáradtságot, hogy eltérő szituációkban mutassa meg a tudását és nem csak azért, hogy hátha végre már sikerül egy normális képet csinálnom, amiért elismerést is kapok mint a többiek.
A facebookon láttam olyan csoportot, ahol pl kifejezetten igényes mobilos képek születnek és nem az a cél, hogy a többiek végre felfigyeljenek a folyamatos posztolgatásra, sőt aki ilyen célzattal oszt meg arra az admin is fel szokott figyelni.
Nem kívánom én megzavarni az itteni tevékenységet, csak véleményt írtam arról, hogy a sablon, repetítiv képek megosztása és buksisimogatás várása, majd köszöngetések végtelen möbiusz-szalagja mellett azért a mobilfotózás többet érdemelne és talán azok is, akik valóban azért jönnek, jönnének ide, hogy a tartalom alapján tudjanak dönteni.
Egyébként ezáltal értékelődik itt fel néhány mobilfotós tevékenysége, akik valóban figyelnek a részletekre.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
MikulasB
tag
Én nem sok képet tettem fel még ide, de azért igyekeztem jó témákat választani hozzájuk. Viszont még építő jellegű kritikát sose kaptam róluk, pedig örültem volna pár hasznos tanácsnak. Azért pár dicsérő szót kaptam, ami jól esett.
https://www.flickr.com/gp/144773729@N02/eSX556
-
gipsztigris
addikt
Nekem tetszenek!
flickr.com vagy a kephost.com-ra fel tudod tölteni eredeti méretben is a képeidet.
(#51048) S e t h
"Aki az itt "behányt" képek alapján választ magának telefont a képalkotás vonatkozásában annak gratulálok."
Szerintem meg nagyon nincs igazad! Pont itt fog csalódás mentesen választani és dönteni a leendő telefon tulajdonos, hiszen itt valóban "nyers" formában jelennek meg a képek. A felhasználók 90%-ának semmilyen gyakorlata sincs fotózás terén. Azt tudják, hogy a nekik megfelelő pillanatban meg kell nyomni a gombot osztjónapot!
Ha egy profin megkomponált és elkészített kép alapján dönt, akkor szinte biztos a csalódás, mert azt hiszi, hogy neki is menni fog. ......fog a f@szt!, ahogy szokták mondani!
Nem mondom, hogy ne legyen profi (művészi) mobilképek topik, de azt majd ajánlani kell megtekintésre, hogy "ha megtanulsz fényképezni, akkor ilyet is ki lehet hozni a gépedből" címmel.....szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz S e t h #51048 üzenetére
"kiemelten figyelve a tudatos komponzícióra, ahol valóban olyan, mondhatni mintaképek születhetnének, amelyekről következtetni lehet a képalkotási funkcióra"
Szóval egy telefon rossz képeket csinál, ha valaki csak pitypangot fotóz? A kompozíciónak semmi köze nincs a képalkotási funkciókhoz.
-
balazs1022
őstag
Nekem csak egy olyan kérdésem lenne, az "új" topic nyitással kapcsolatban, hogy:
Ha "művészi" fotókról beszélünk, akkor a szerkesztett fotók is felkerülhetnek? Már csak azért kérdezem mert, nálam ez a dolog azzal kezdődik, hogy RAW-ból nyitom meg a képet. (a jpg-t meg sem szoktam nézni).Vagy arra gondoltok, hogy szerkezetlen a kép és csak jól van komponálva, beállítva a téma.
Én már rég osztottam meg képet. Mindig csak a legjobbakat szoktam feltölteni, azt is inkább a másik topicba (a raw miatt), de ott alig van forgalom..
-
Lefty
addikt
Sziasztok,
itt vannak az en hobbi kepeim: [link]
A kepek foleg i6S-el, illetve Galaxy S4-el keszultek.
Szerintetek melyik lenne a legkobb megoszto, hol lathatjak tobben? -
S e t h
nagyúr
Én azt mondom lenne rá igény, mert szerintem itt alacsony a színvonal és vélhetően a célját sem éri el a téma.Aki az itt "behányt" képek alapján választ magának telefont a képalkotás vonatkozásában annak gratulálok.
Páran vannak, akik igazán használják is a telefont és nem csak egy 3 éves szintjét elérő módon nyomkodják a gombot, amerre éppen áll a szemük, a kölcsönös viszonossági alapon működő gratulációk meg paródiává silányítják a témát.
Maguk a mobilok és a téma is többet érdemelne, ha ez nem lehetséges másként, akkor akár más témában folytatva, kiemelten figyelve a tudatos komponzícióra, ahol valóban olyan, mondhatni mintaképek születhetnének, amelyekről következtetni lehet a képalkotási funkcióra.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
OPiiPO
veterán
LG V10 (natúr, nincs képmanipuláció)
Direkt link lemaradt és legközelebb majd a teljes méretű képet töltsd fel kérlek!
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Quqesz
nagyúr
Én nem csinálnék másik topikot. Miért? Mert ha vki "művészi" fotót csinál azzal is a kamerában rejlő lehetőséget mutatja meg. Persze nem mindenkinek sikerülhet, de látja mit kellene tennie,megkérdezheti hogyan tudná ő is megvalósítani.
BBD szeretem látni mit is tud a telónk éjszaka.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz zümzümm #51041 üzenetére
Azert mostanaban tobb a jo kepem mint a rossz amiket felteszek. Igyekszem megvalogatni.
Marosvasarhely es Amszterdam var ram, lesz am bosegesen kep aradat, persze ha van ra erdeklodesBBD: kivalo kepek, kivalo hobbifotostol
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
zümzümm
senior tag
Igen, lenne igény. Mert hogy...
Egyik véglet:
"Aki tényleg igényes, jó, mobillal készült képeket akar látni, készíteni, az oda megy, a többi marad itt."Én személy szerint erre törekszem, és a "kevesebb több" illetve igényesség elvét vallva, csak olyat töltök fel ami jól sikerült "a kamera szimpla technikai paraméterei vs téma, kompozíció"-ra vonatkozóan.
Másik véglet:
"En egyszeru hetkoznapi kepeket csinalok, amik vagy sikerulnek, vagy nem. Nem kiallitasra keszulok"De nem is értem mért kell feltölteni olyan fotokat(csak azért mert van egy kamerás mobil a zsebben) amik még a feltöltő szerint sem sikerültek jól, legyen szó a kép minőségéről és/vagy téma választásról, kompozícióról.
De hol húzódik a határ a "művészi" és "teszt" képek közt? Illetve, ennek megítélése ujabb vita szerűséget fog okozni abban a topicban, ha létrejön, mert hogy:
"lehet hogy amelyik kép "X" felhasználónak művészi, az az "Y" felhasználónak nem az, ez embere válogatja hogy kinek mi"
Bár, ez utóbbi gondolatot figyelembe véve is sztem kéne egy 3. topic, ami nem "sétálok az utcán és lövök egy fotot csak mert unatkozom és van a zsebben egy kamerás mobil aztán vagy sikerül vagy nem". De nem is utólag szerkesztett fotokból állna.
Azért, gondolom mindenki érzi hogy kb milyen jellegű fotokról van szó, és különséget tudna tenni a "teszt" és a "művészi" fotok között.
Viszont azért nem nevezném "művészi" fotoknak Nehogy "Mobillal készült művészi fotok" legyen a neve a topicnak[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz pikszel #51033 üzenetére
+ráadásul az 56mm-es csak f2,8 értékkel bír. Sötétben kíváncsi leszek ez mire lesz elég....
eladogeppc
Nyugodtan rakd be az"ezt is ki kell próbálnom" listába. Mobilcorner.hu-n most néztem 120e az új, gyári garis[ Szerkesztve ]
-
mobiltom
tag
-
pikszel
addikt
„Nem a sajtófotók alapján ítélek ... hanem abból hogy a "szifon" kamerában mindig is nagyon jó volt, és valószínű hogy ezek után is az lesz ! ”
Ítélkeztem volna? Annyi történt, hogy leírtam valamit, amit vagy értesz, vagy nem.
Az meg nehogy már feltétele legyen a hozzászólásnak, hogy képet is kell feltöltenem...
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Aryon87
félisten
válasz pikszel #51033 üzenetére
En egyszeru hetkoznapi kepeket csinalok, amik vagy sikerulnek, vagy nem. Nem kiallitasra keszulok. Ha mar van kamera a telefonban, es nekem tetszik az adott keo, miert be oszthatnam meg. Nem a max minosegre torekszem, de ugyanakkor igyekszem nem homalyos kepeket megosztani itt.
Legjobban pl rad jellemzo, hogy az osszes telefon kepeit kokemenyen biralod, de en meg kepet nem lattam reszedrol (legalabbis mostansag).
Nekem az osszes kep tetszik, amit a tobbiek feltesznek, van amitol szinte elajulok, es van amire siman hummogok pozitivan. De egyiket se szolom le hogy az pixeles vagy olajfestmenyes.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz BigBlackDog #51035 üzenetére
Pont erre gondoltam én is ... ott kb. inkább művészi képek vannak ahol nem a minőség hanem a kép jellege a fontos és az adott téma amit fotózunk
De mondom nekem teljesen mindegy ... ez csak inkább egy javaslat volt !
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
"Pont a legnagyobb "kritikusok" akiktől soha vagy ritkán látunk képeket"
Ezzel mondjuk egyet tudok érteni én is sokszor.Viszont mi lenne, ha a szerkesztett fotós topikot pörgetnénk fel kicsit? Nem kéne ömleszteni a képeket, látszódjon, hogy van valami mondanivalója is az alkotásoknak. Aztán akit megérint, az véleményezhetné is.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Nekem nem fáj ... azt csináltok amit akartok !
(#51033) pikszel
Nem a sajtófotók alapján ítélek ... hanem abból hogy a "szifon" kamerában mindig is nagyon jó volt, és valószínű hogy ezek után is az lesz !
De azt is elfogadom hogy van akinek az olajfestmények + rossz minőségű de "művészi" képek jönnek be (Makró szerkesztett topikban szinte csak ilyen van), na de innentől kezdve akkor a direkt linket is el kell felejteni (szvsz)
[ Szerkesztve ]
-
pikszel
addikt
@Aryon87, w333: Mondhatni várható volt a reakciótok...
w333: Egyébként mitől lesz szerinted brutális ( ) az i7 kamera? Az 56 mm-es képekre kíváncsi vagyok, de az agyonprocesszált kép és a mű DOF (depth map alapján ), valamint boke (ha valaki tudja hogy kell annak kinézni, az látja, hogy miért nem stimmel a dolog (ahogy a sajtóképeken látom, gaussian blur-t enged rá a képre)) már karcol.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
hito
nagyúr
válasz Aryon87 #51030 üzenetére
ide jojjenek akkor a sima hetkoznapi kepek, legyen az virag, vagy akar a parlament.
Pontosan erről van szó. És ezzel megszűnne ez a régóta tartó vita, már ami a kamera szimpla technikai paraméterei vs téma, kompozíció vitát illeti. Aki tényleg igényes, jó, mobillal készült képeket akar látni, készíteni, az oda megy, a többi marad itt. Mindenki tudna választani.
w333: ne fájjon neked ez. Semmi hátrányod nem fog származni belőle
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
w333
félisten
Oké ez mind jó és szép ... de lehet hogy amelyik kép "X" felhasználónak művészi, az az "Y" felhasználónak nem az, ez embere válogatja hogy kinek mi
De ahogy gondoljátok, nekem mindegy ... de annyit ne felejtsetek el hogy a topik neve még mindig "Fotók, videók mobiltelefonnal" aki kicsivel is komolyabban gondolja az nem mobiltelefonnal fog itt bohóckodni, illetve biztos vagyok benne hogy óriási kavarodás a topikok között lesz, de nekem ez tényleg mindegy !
(#51030) Aryon87
Pont a legnagyobb "kritikusok" akiktől soha vagy ritkán látunk képeket
+1 én is maradok a seggemen !
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Nekem 8. Ami nekem erdekes, masnak nem biztos hogy az. Legyen kulon topik, es a kemeny kritikusok ott itelkezhetnek, ide jojjenek akkor a sima hetkoznapi kepek, legyen az virag, vagy akar a parlament.
Nekem ez marad fo topiknak tovabbra is.[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Szerintem ez h*lyeség és semmi értelme nincs !
Tesztképek + művészi képek is ugyan úgy elférnek a topikban !
Maradjon minden a régiben, szerintem mindenki el tudja dönteni hogy "XY" kép a teszt (minőségről szól) és "XY" kép pedig a kép tartalmáról (művészi)
-
BigBlackDog
veterán
válasz pikszel #51022 üzenetére
Ha már így újra előjött ez a téma...
Természetesen az én érdeklődésemet is jobban felkeltenék a tudatosan komponált, velős tartalommal rendelkező képek (legalább valami érdekes téma legyen), de a topik célját tekintve szerintem senki sem élhet kritikával ilyen téren. Van egy szerkesztett mobilos topik is, ami véleményem szerint jó alapként szolgálhatna a "jó tartalmú képekhez". Mégsem emlékszem, hogy abban a topikban olvastam volna hasonló kritikát, panaszt. Ráadásul a képek száma is megcsappant arrafelé az utóbbi időben...
De akkor feltennék egy kérdést: Lenne igény egy külön topikra, ahol a képek minősége mellett elvárás lenne a tudatos képalkotás, érdekes tartalom is? És nemcsak a képek tömegével történő "behányása" lenne a feladat, hanem mások képeivel kapcsolatos építő jellegű kritika alkotása is cél lenne. Ez a topik megmaradna annak, ami eddig is volt, kizárólag a telefonos kamerák képességeit reprezentáló -érdekesebb, vagy kevésbé érdekes témával rendelkező- képeknek. Mit gondoltok erről?
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Just_Reboot #51024 üzenetére
Nagyon szuper ... és az előző képeid is nagyon jók !
-
eladogeppc
veterán
válasz Just_Reboot #51024 üzenetére
Ez fasza. Nincs ott semmi gond. Videó felvételeknél az EIS jól teljesít?
Egyre jobban tetszik az a Nexus 6P. Jó lenne ha akkuval is bírná a kiképzést.[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Just_Reboot
addikt
válasz eladogeppc #51023 üzenetére
Most csak ez van, de holnap rakaok még fel. [link]
Nexus 6P
-
eladogeppc
veterán
Nexus 6p Slow motion videótok van ?
Egyes videókon szakad a 240fps, más videókon meg tök normális.
Köszi !Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
pikszel
addikt
válasz zümzümm #50936 üzenetére
Pedig ez a helyzet gyerekek, ha tetszik, ha nem. Nagyon ritka az olyan kép, amiről el lehet mondani, hogy volt értelme lekapni. Ellenben bérházból, billentyűzetből és árnyékban lévő virágokból/növényekből van elég (az autó műszerfalak már kezdenek kikopni innen ) Mintha nem is lenne igényetek arra, hogy megfelelő napszakban, értelmes nézőpontból valami érdekes témát elkapjatok. Már elnézést.
-
Quqesz
nagyúr
válasz Just_Reboot #51018 üzenetére
A középső kép ütött!
eladogeppc
Bezony a nexus 6p nagyon jó fotós képességekkel rendelkezik. De a n note 5 sem szégyenkezhet.[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Én nem tudom mi van a képhost.com-al, de kemény 2 kép után megadta magát. Internal server error.
Mindegy.Samsung Galaxy Note 5 - Minőség teszt
Direkt
Direkt
Direkt
Direkt
Direkt
DirektDirekt linkek lemaradtak!
-
eladogeppc
veterán
válasz Just_Reboot #51018 üzenetére
Egész jó a fényképező képessége
-
Just_Reboot
addikt
válasz eladogeppc #51016 üzenetére
-
kengyel
nagyúr
-
eladogeppc
veterán
válasz Just_Reboot #51015 üzenetére
Még kérek képeket! De ne csak nappal szembenit.
-
davidi
tag
http://tiszavolgyidavid.com, iPhone 14 Pro, Mac mini, MacBook Air M1
-
Aryon87
félisten
Reggeli égbolt [link]
HDR off, LG G5
-
Aryon87
félisten
válasz Tybike81 #51009 üzenetére
Iso50 es a zarido minel hosszabb legyen. Ha csillagokat akasz fotozni, akkor 15s zaridore rakd.
Es persze mindezt allvannyal[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Nekem is a hajlithato labu van. 2-t kivegeztem, van meg 4 osszesen + egy 106cm nagassagig allithato is.
G4-hez kivaloak, es G5-hoz is passzol, igaz nehezen. Vigyazni kell a behelyezessel, nekem sikerult a muvelet kozben olyan szerencsetlenul csinalni hogy a telo landolt a kavicsos foldon...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Cry0
őstag
válasz SybenX #51002 üzenetére
honnan vetted ? esetleg tudsz küldeni egy linket ? allin néztem pár száz ft lenne csak de csak 3.5" ig van
vissza vonom mert a támogatott készülékek listáján szerepel a G4 viszont akkor ez mire vonatkozik ?
"It supports mobile phone with width from 2.0"(5.5cm) ~ 3.5"(8.50cm)"[ Szerkesztve ]
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Valorant
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Azonnali VGA-s kérdések órája