- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz bollizolee #50594 üzenetére
Nem rossz !
(#50595) MikulasB
Képek + részletgazdagság nagyon profi !
(#50596) Original01
Nagyon gyengus minőség ... szvsz. olyan mint egy LG G2 !
(#50600) Original01
Mi mondtuk ... ez fényképezésre sajnos nem a legjobb választás volt !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
senior tag
Itt egy pár kép a mai napról.
Direkt Link-es képek !Parlament kocsiból - szintén megálltam egy pillanatra, telefont kitartottam és fotóz...
Automata mód, Lenovo Vibe Shot.
-
MikulasB
tag
[ Módosította: BigBlackDog ]
https://www.flickr.com/gp/144773729@N02/eSX556
-
bollizolee
tag
Hoztam pár képet kirándulásból.
[kis elefánt]
[széles rekesz efekt]
[Bory vár]
[horgász]
[kikötő]egy kis éjszakai fotó [csillagok]
Huawei P9
-
Quqesz
nagyúr
válasz gipsztigris #50573 üzenetére
Nem könnyű fába vágtad a fejszédet nekem sem jött össze, csillagok is csak állvánnyal......
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
gipsztigris
addikt
válasz basaja #50585 üzenetére
Köszi! Az én képeimen is elvileg ott vannak a csillagok is!....csak nem látszanak! Olyan szép tiszta égbolt volt hajnalban mikor hazaértem, hogy nekifogtam fotózni. De csak a hold mutatta meg magát a képeimen. Úgy látszik a csillagokhoz még fel kell nőni!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
basaja
senior tag
válasz gipsztigris #50573 üzenetére
Próbáltam csillagokat fotózni a Motoval...mit mondjak...finoman fogalmazva sem megy....ez egèsz jó,főleg az enyèimhez kèpest....
Diegolio:egèsz tisztességes képeket csinál a Sony😎
Bocs BigBlackDog...
[ Szerkesztve ]
EDC: iPhone 15 Pro,Leatherman Wave,Chris Reeve,Giantmouse Ace Riv
-
basaja
senior tag
Hűha,2 napig nem vagyok és miket termeltetek...Alig győztem végignézni a rengeteg képet
Hoztam néhány képet én is,a 17.Savaria Történelmi Karneválról.Sajnos állvány használata esélytelen volt,a manuál szintén a hatalmas tömeg és a felvonulók gyorsasága miatt... nem lettek túl jók a képek...inkább csak kedvcsinálónak hoztam őket,talán jövőre valaki kíváncsi lesz a sok színes és izgalmas programra...
fafaragás
20 órás világrekord
a pontos idő
gumicuki
a többi gumicuki
csülök
limonádé
egy kis hazai
grillázs
kora délután
Ave Cesar
római légió
a korabeli papság
a gladiátorok
gólyalábasok
gólyalábasok 2
kereszteslovagokés most a kedvenceim,az Ataru Taikó japán dobszínház:
kezdődik
alulnézet
a füstben
banzai
a lányok
na mi van itt?egy kis kuriózum:
a wiszkis
autógramMoto G4 Plus
EDC: iPhone 15 Pro,Leatherman Wave,Chris Reeve,Giantmouse Ace Riv
-
ToniSoprano
addikt
válasz #31733248 #50580 üzenetére
Igen van amikor a G4 besárgul, és persze nem versenyezhet a te képeiddel, de a tengeres képeknél egész hasonló színek vannak a tieddel, de persze nem ugyanaz a szint. Az automatája nem igazán jó, a HDR kijavítja a hibákat, de HDR nélkül manuálban sokkal szebb élénkebb képeket lehet lőni. Valahogy rossza fénymérés, nappal kicsit túlsötétít, este meg sokszor túlvilágosít. Szerintem a fénymérés nem az igazi: Középre súlyozott, nem áltagolt így a kép közepének fényhelyzetét veszi figyelembe. De ez legyen a legnagyobb baj, manuálban is elég egyszerű fotózni.
-
törölt tag
válasz kengyel #50524 üzenetére
(#50524) kengyel
Köszönöm, de ezek csak sietősebb turistafotók, sok időm sajnos nem volt a fényképezésre. A természeti környezet viszont csodálatos. A Nexus 5X egyébként egészen tisztességes képeket csinál. Eddig ez a telefon teljesen elkerülte a figyelmemet.
(#50547) droid16
Szépek a színek, de sajnos a szokásos hibákat látom ezen is: iszonyú zajos, a G5 ehhez képest ég és föld. Érdemes lenne átnézned egy-két fotós könyvet, vagy írást pl. a komponálásról, nagyon sokat javulnának a képeid.
(#50563) ToniSoprano
A G4 színei szerintem is szépek, időnként viszont már erősen túlzásba viszi a meleg árnyalatokat. Persze az emberek inkább a meleg színeket szeretik a képeken viszontlátni, az sem baj, ha nem valóságosak. A zakynthosi képeknél azért volt jópár olyan jelenet, amin az összes mobil elvérzett, de még a fényképezőgépnél is csak a raw feldolgozás segített.
-
Bandi8407
tag
Üdv! Pár napja van meg a Galaxy S7-em ha nem bánjátok akkor jövök majd képekkel!
Nem bánjuk, csak legközelebb direkt linket (is) tegyél a képhez!
-
Aryon87
félisten
Akkor ez esetben w333 komentje el.
G4 meleg, G5 hideg szinekkel fotoz.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Diegolio
újonc
Sony Xperia Z3+
Sima automatikus beállítás mellett lőttem a képeket
Az X Performance-ról majd csak a jövőhéten tudok feltenni képeket.https://www.flickr.com/photos/146491095@N04/
Direkt
Direkt
Direkt
Direkt
Direkt
DirektDirekt linkek lemaradtak!
-
Aryon87
félisten
Jaja. Éjjel vérzik el csúnyán.
Igazán megkaphatta volna a manuális funkciókat is a 6.0-val..
Állítólag hardveresen nem támogatja és ezért nem...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
LG G3 Esztergomi csomag (tudom uncsi, de G3 nem sűrűn fordul itt meg)
Angyalszobor1
Angyalszobor2
Vitéz János
Bazilika
Ereklye
Bazilikából kilátás1
Bazilikából kilátás2
Szobor és Bazilika kupola
Bazilika távolrólQuqesz:
sajna a 10c ami eddig jó, a 10d valamit eltoltak, mert melegszik/forr és a kameraszoft se ok, többen is jeleztétek. 10e-re kíváncsi vagyok, holnap kiderül mit alakít a kamera. De a melegedés megint jelen..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Lehet droid manualissal fotozott es azert melegebbek a szinek. Nekem ugye az automatika allitotta igy plane HDR-el.
Mindjart felteszem parom G3-janak bazilikas fotoit, csak BT-n jojjenek at...
Holnap pedig Gardonybol lovok majd par kepet
Ja, kapott ujabb frissitest a telo, kiancsi vagyok a kamerara.. Ha most is "rosszabb" lesz, maradok a bevalt verzional.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Összehasonlító képek droid19 kollégáéval, 2 kép ebből szinte pontosan ugyanolyan pozicióból készült.
Én automatában lőttem, HDR bekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz kengyel #50517 üzenetére
Jó képek, jó színek, élesek, itt a HDR folyamatosan be volt kapcsolva?
(#50547) droid16 ezek is nagyon jók, manuálban készültek?
(#50523) Econ: profi képek, az LG G4-nél is eléggé hasonlók a színek, hasolnó a képi élmény, úgyhogy nem vallott szégyent szerintem.
Próbálgattam a manual beállításokat:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]LG G4 dual
[ Szerkesztve ]
-
zümzümm
senior tag
válasz TomiJordi #50553 üzenetére
Igen, nagyon mozgott, alig állt rá a focus
Igen a vízállóság hiányát és az akksi nagyságát meg a bővíthetőség hiányát kénytelen voltam bevállalni. De muszáj volt már vennem egy normális telefont. A Sony GO már nagyon döglődött. És bár az vízálló és bővíthető, még sem éreztem szükségét amíg használtam. Az S7re fájt a fogam nekem is, amíg meg nem jelent és kiderült, hogy 4:3 a képarány max felbontásban Hiába hogy minden más szempontból mondhatni nagyot alkotott a samsung. De a képarány nálam ennyire kizáró ok.
[ Szerkesztve ]
-
TomiJordi
tag
válasz zümzümm #50559 üzenetére
Mert aszthitem hogy g4 keszultek nagyon jok letek a kepek valtanek is s6 ra de 2dolog nemtetszik benne nemvizalo es kicsi a baterkaja igy megvarom az s7 meg olcsob lesz
[ Szerkesztve ]
olympus E-420,LG G4,gitup git2 silver Elnézést a helytelen írásért Slovakia magyarként kicsit nehéz
-
BigBlackDog
veterán
válasz neo_xperia #50533 üzenetére
Ez nem szerkesztett kép véletlenül? Vagy így esett ki a telefonból?
-
Quqesz
nagyúr
-
TomiJordi
tag
válasz zümzümm #50551 üzenetére
Jó képeket készítetél nekem tetszenek a témák is jók minőség is csak nemtudom milyen telefon,g4 vagy lumia950 tipelek
Az utolsó kép a legjobb,gondolom nehéz volt lefényképezni
[ Szerkesztve ]
olympus E-420,LG G4,gitup git2 silver Elnézést a helytelen írásért Slovakia magyarként kicsit nehéz
-
zümzümm
senior tag
Sziasztok,
Én sajnos nem fordulok meg izgalmas helyeken, de próbálok nyitott szemmel járni...
Margit híd - auto
Fa gomba - auto
Érdekes, hogy amikor nem fújt a szél, valami füst vagy por áramlott a gombából komótosan: Füstös gomba - auto
Levelek - auto
Fluoreszkálós irodai növény - manual
Irodai tripla orhidea - manual
Repcsi - auto
És sikerült a topic eddigi legizgalmasabb témáját lencsevégen kapni - manualSamsung Galaxy S6
-
Aryon87
félisten
válasz SybenX #50547 üzenetére
Szuper kepek, Bazilikanal tobb olyan keped is van, amit en is ugyanabban a pozicioban fotoztam
Osszehasonlitasnak jo lesz majdXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
SybenX
őstag
Tegnap és ma mi is voltunk kirándulni.
Lehet unalmas lesz,mert már sokan beraktátok ide ugyanezeket:
Visegrád:
[link]
[link]
[link]Esztergom Bazilika
[link]
[link]
[link][link]
[link]
[link]
[link]
[link]Budapest Mátyás templom + halászbástya + vajdahunyad vára
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]LG G4
[ Szerkesztve ]
-
TomiJordi
tag
válasz BigBlackDog #50526 üzenetére
Nagyon szép hely kedvenc fáim a fenyő és ahogy látom van ot belőle elég a misőség meg
-
Aryon87
félisten
Domino kartyamra en is tudnek kihozni, de amilyen verszegeny a kinalat... Na meg 3 elofizu, plusz aruhiteles telo kicsit sok lenne mar
De ez erosen off..[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz neo_xperia #50533 üzenetére
Színekben nagyon gazdag, szép maga a vár is, de belenagyítva homályos a kép.
(#50537) w333
Ezt a kamerát nyugodtan megkaphatta volna az S7, akkor lett volna egy tökéletes telefon, minden téren.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #50538 üzenetére
Én holnap vagyis éjféltől már bármit tudnék rendelni Telekomtól ...(párom hűsége most jár le) az enyém majd január közepén
De mindenképp várok mert jelenleg semmi nem nagyon tetszik, mondjuk a HTC 10 -t bevállalnám ha lenne, de ugye sajnos nincs és nem is lesz !
Különben jól jártam ezzel a Nexus 5X -el ... pontosan 0 FT -ért váltottam N6 -ról !
(#50539) neo_xperia
Itt a dikerkt Link ... de nálam így is tiszta homály az egész !
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Most mar mindegy, jovoig marad a jelenlegi felallas.
Nekem majd G6 a kovetkezo telom, kivancsi vagyok a G3-at mi valtja majd (mert parom jelen allasa szerint nem hajlando ujabb telot kihozni, de ugyis megfuzom, de lehet megkapja a G5-t fuggetlenitve )
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #50535 üzenetére
"220volt" -ban kapni ... ott lehet részletre is, igaz hogy ott már 89k !
(#50536) kengyel
Hát ez az ...
Galaxy S7 -be nyugodtan mehetett volna ez a szenzor (jobb lett volna)
De neked ugye volt S7 -t tudod hogy miről beszélek !
(#50533) neo_xperia
Mi történt ezzel a képpel ? nagyon nem jó !
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Na jo, ezt fejben tartani
Kar hogy ezt az 5X-t nem lehet mindenhol kapni, plane aruhitelesen megvenni (nem cetelemes)
Mert pl ha euronicsben lett volna, nem a P8 lite lenne most...[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #50532 üzenetére
Google számára gyártja az LG ... ezért Nexus !
Különben Nexus 4, Nexus 5 és Nexus 5X amit az LG gyártott !
pl. Nexus 6 már (Motorola) míg a Nexus 6P (Huawei) gyártotta nekik !
Régebbi modellek közül volt még Galaxy Nexus (Samsung) és Nexus S (HTC) gyártotta !
Ha minden igaz akkor az újabb Nexusok amik ősszel jönnek HTC lesz !
Szerk.
Különben a HTC 10 és Nexus 6P -ben is ugyan ez a kamera szenzor van mint a Nexus 5X -ben vagyis az IMX 377
És az a kemény hogy zsír újonnan csak 67 ezer Ft !
[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
-
w333
félisten
(#50515) TomiJordi , (#50516) akooos
Köszi
(#50518) HardRic
Maximálisan elégedett vagyok én is vele, tökéletes ... és 67 pénzt megért
Legközelebb ha ara járok akkor szólok !
kengyel és (#50526) BigBlackDog és (#50527) gipsztigris
Szuper jó képek !
(#50519) Aryon87
Igen tényleg brutális képeket lehet vele lőni ... minden tekintetben PROFI !
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
És még egy rövid videó, 1080P-ben készítve.
Nexus 5X
(#50527) gipsztigris
Nagyon jó képek lettek !
(#50526) BigBlackDog
Hozod a szokásos kiváló minőséget.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
kengyel
nagyúr
Esztergom-Kertvárosi napok.
Mentőflotta
Illusztrált Baleset
Illusztrált baleset 2
Illusztrált Baleset 3
Illusztrált Baleset 4
Skoda Octavia
Skoda Octavia oldalról
Az új Wolkswagen
Tűzoltókocsi
Dodgem PályaNexus 5X
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Csak ámulok és bámulok milyen fotókat készíttek!Takarítottam az egyik gépemet és találtam pár képet amit még a Lenovo VibeZ (K910)-el készítettem másfél éve. Szerintem vállalható képeket csinált!
Vélemény?Lenovo VibeZ (K910)
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
ForRedGlory
félisten
válasz #31733248 #50523 üzenetére
Szép az biztos. Sajnos mi nem tudtunk kikötni a Navagio-öbölben, mert viharos volt a tenger. Majd' beszartam úgy hullámzott a hajó Ezt nagyon bánom, mert a hajóroncs érdekelt volna. Csak messzebbről tudtam fotózni. Én még életemben nem láttam ilyen tiszta vizet. Döbbenetes volt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #50499 üzenetére
Én is ott voltam nyaralni, publikussá teszek néhány fényképezőgéppel készült fotót a partszakaszokról, érdemes megnézni. Meseszép sziget!
-
HardRic
addikt
válasz ForRedGlory #50520 üzenetére
Konyha
-
Aryon87
félisten
Ez a N5X gyonyoru kepeket csinal
-
kengyel
nagyúr
Képek Esztergomból, szép kilátással.
A vár eleje
Szobrok a vár falán
Hegyről a Bazilika
Hegy tetején lévő kápolna
Kilátás a hegyről
Rajz a lépcsőn
Tanárképző Épülete
Repedt harang
kilátás a kis Duna sétányra
Templom épülete felülről
Ágyú és kis szekér
Lépcső a Bazilikához
Szobor az épület tetején
Múzeum CukrászdaNexus 5X
kengyel
-
TomiJordi
tag
Én ezt rendeltem http://www.aliexpress.com/item/Universal-Mobile-Phone-Clip-Holder-Mount-Bracket-Adapter-for-Smartphone-Camera-Cell-Phone-Tripod-Stand-Mount/32352613450.html?spm=2114.10010108.1000015.1.I946PB&s=p
Labal egyut http://www.aliexpress.com/item/For-iPhone-Cell-Phone-Digital-Camera-Octopus-Stand-Tripod-Mount-Phone-Holder-sjzj019/32277217832.html?spm=2114.01010208.3.261.3uYtqn&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_3_10057_10056_10065_10037_10055_10054_10059_10058_10032_10017_107_10060_10061_10052_414_10062_10053_10050_10051,searchweb201603_1&btsid=051d0321-92d6-4e07-819e-ccf69d4b3fb4
Edig semi baja tartcsa erosen a telefont nem esik ki
-
WZP
aktív tag
#50480-ra valaki valamit pls ? biztos van állványotok!
Inter Arma Enim Silent Leges
-
TomiJordi
tag
kőbánya
kőbánya2
kőbánya3
kőbánya4
kőbánya5
kőbánya panoráma
kőbánya6
levélben a nap
virág kiveszi észre a delfint?
virágok
fa
panoráma
11 képből ez az eggyen éles a sárga virág,nem akarta beélesíteni
mini fenyő
valami novény
levél2
levelek
elszáradt fa
mai túrázás kicsit sok let de ígyis nagyon válogatam s.g.s5W333:jók letek az esti képek jók a szinek nagyon főleg az utolsónál tetszenek
irgum:szép rózsa
kengyel:nem semi ez a nexus és már egyre töbnek van ilyen itt a topicban is hasonló mint a g4
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz ForRedGlory #50502 üzenetére
Elfelejtettem írni, brutálisan jó képek, számomra tökéletesek, olyan mintha nem is mobillal lenne lőve, sokszor megállt a lélegzetem. Persze a téma is nagyon jó és érdekes és szép, de még akkor is. Nagyon jól fotózol.
Ja tényleg én is próbálgattam, hogy 50-en hagytam az ISO-t és a záridővel machináltam. Nekem az volt a problémám az automatával, hogy sötét képeket, lő, és tényleg kicsit hosszabbra vettem a záridőt pl 1/661 helyett 1/500-ra máris tök jó világos képek születtek. Úgy látszik a záridő automatán el van rontva kicsit, de tényleg nem nagy kunszt beállítani csak egy pillanat. Jobb képeket lő mint más gép HDR-ben, nagyon jó.[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz ToniSoprano #50501 üzenetére
Csak záridővel és az ISO-val szórakoztam (ami valóban jellemzően ISO 50 volt), egyszerűen nem volt idő többre.
-
ToniSoprano
addikt
válasz ForRedGlory #50499 üzenetére
És manualban miket állítottál és hogyan? Azt láttam ISO 50-en volt mindig, és a záridők változóak, azon kívül pl. a fehéregyensúlyon is állítottál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...