- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
ferrari1 #120461 üzenetére
Tudom ez fotós topik,de kíváncsi lennék a tapasztalatodra.
A gyártó milyen támogatást igér a teló mellé?
Szoftveres főverzió,biztonsági javítások,,egyéb alkalmazások,tiszta android ,stb..
A hardveres részt ki javítja meg ha gond lenne vele?
Alza bolt de akkor ott kell leadni és azt valahol kint Cseh esetleg Lengyel szerviz javítja meg?Ahogy írtad ez a fotózásra van inkább kihegyezve.
A MT D9300 chip mennyire van pariban a Q-Snapi 8Gen 3-al szemben?
Tartozékot,tok ,fólia inkább külföldi weboldalról lehetne jót hozzá venni?Az tény,hogy itthon nem nagyon fogsz másnál ilyennel szembe találkozni vele.
Itt a kisebb olcsóbb X90 Pro 5G ami hasonló megépítést kínál.
Ez a X80 Pro 5G érdekesképpen drágább az X90 mérten. -
-
-
DrDoktor
senior tag
válasz
ferrari1 #112790 üzenetére
Jók !XVII földi!
A szélesnél a a záridőt nem túl lassúra vette
Ettől is tanulhatna a samu szoftver részleg.
Pont annyi az élesítés amennyi kell.
Kimondottan tetszik pedig eddig oppot (one plus)nem tartottam jónak(Illetve a find 7 szériánál még igen ott nagyon rawos volt a cucc jpegnél is imádtam) -
törölt tag
válasz
ferrari1 #98988 üzenetére
Szerintem a főkamerája magasan ennek a legjobb most.
Részletekben egyértelműen top (Ultránál is jobb vsz), a színek és tonemapping is ízléses keretek közt vannak tartva, valamint az előd legnagyobb gyengeségeit is kijavították (alacsony dinamika, gyenge minőségű lencse).
-
GEIL
addikt
válasz
ferrari1 #79912 üzenetére
Ha egyik 99 a másik akkor 100.....de van pár eset és helyzet amikor fordul a kocka....ha full automatán fotózol ( előkap és katt ), akkor inkább Note8....ha szeretsz állványról szöszölni meg próbálgatni akkor megfontolandó a Mate10 Pro is......a P20 Pro újabb de nemnagy a változás .....szóval ha még ráér a teló, akkor várd meg a a Mate20 Pro-t esetleg nyár végén, hátha még faragnak rajta előnyére...
.....de a Samsung S9+ is tuti.
-
-
ferrari1
őstag
válasz
ferrari1 #40980 üzenetére
Igen, bocsi! 5100
legiaap: A samun több az élesítés és azért zajosabb is. Jól látható ha belenagyítasz és nézed a parkoló táblát. Mindent egybevetve nem mondanám, hogy f.s a kamerája az S6-nak.
Most kaptam képeket egy fórumtársunktól beltérben, nagyon kis világítás mellett. Na azok tényleg nem igaziak.
-
Burt1793
veterán
válasz
ferrari1 #39521 üzenetére
Ennél talán a L930 is jobb képeket csinál. Sajna már csak 5 MP-en fotózok.
Borús időben ma ilyet csinált, csodálkoztam is rajta:
(Kicsit ijesztő a lyányka mögötti rész, túl gyorsan futott.)
Ezt meg fél hónapja csináltam késő délután, itt már lemenőben volt a nap:
Majd visszaállok 20 MP-es képekre és csinálok napos időben pár képet. 16:9-ben vagy 4:3-ban fotózzak? Ma már inkább a 16:9 a divat a képeknél is, nem?
-
HardRic
addikt
válasz
ferrari1 #39525 üzenetére
Én sokkal jobban elviselem a zajt, mint azt a mosodát amit ez a szoftver csinál. Pedig a szenzor nem is lenne így ránézésre rossz, csak a feldolgozásnál mások a prioritások. Lollipop révén, nem próbálnál meg találni egy olyan kamerát ami raw-ban rögzít? Vagy esetleg kipróbálnád a topicban korábban felmerülő snap camerát? Hátha jobb.
-
legiaap
félisten
válasz
ferrari1 #39521 üzenetére
Ezek nagyon nincsenek rendben.
A lowlight gyenge. Ahol jobban ki van világítva a templom ott még elmegy kategória, de a fent-lent már mosoda.
A távoli nappali képeknél a képek szélei mosódnak, a közelieknél nagyon kis rész éles. Mintha lenne rajta egy blur effekt amit tök kicsi körre húztad volna. Remélem a plusszos utódja ennek a telefonnak többet fog tudni kamerában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest