-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem sokáig lesz már Nokia, mert jövő ilyenkor már nem lesz. Csak kicsipuha.
És igen! A Z nagyon nagyon jó képeket csinál! Szép a szine és meglepődtem, hogy miket varázsol a képekkel.
Én spec nagyon várnák már rá egy manuális kamera vezérő progit. Megérdemelné! Nekem elégtelen a félautomata a Zeiss Nokiát után. Még a Fujit is manuálisban nyomom.
-
irgum
addikt
Hehe...
Nem laknál jól velük. 1 cm kis vackok...
Na és ha nem adok nekik enni akkor miért ötszöröződtek meg fél év után??? Valahogy ki kéne halásznom a nagyobb részét, tudok helyet ahol átveszik. 800 ft darabja az állatkereskedésekben, de nem tudom mennyit kapnék értük. Pénz áll végre a házhoz asszem!
-
rizso
addikt
Tessék, itt van pár Note-tal készült kép
Egyébként: fent a keresés mellett opciók, részletes keresés, és ott érdemes pontosan a "note" kifejezésre kerestetni, különben behoz egy csomó "not" találatot is...
-
tomp
félisten
Ezt a fehér darabot 10millióért szerezte be az ABB.
Jövő tavasszal indul európában is a gyártása így a többi EU országban köztük nálunk, tavasszal, nyár elején indul a forgalmazása. kb 6millió Ft lesz.
A 3 betűs cég embere elmondta, hogy ha padlót nyom, azonnal megindul. Mintha kötéllel húznák előröl. -
rizso
addikt
Feltettem néhány csibés képet egy albumba
És bónuszként egy videó a két új "családtagról"
irgum: ezek egész jók lettek
-
-
rizso
addikt
Nálunk is esett ma. Továbbá:
macsek - vakus kép
zötykölődő buszon
éjszakai mód
panoráma - no itt valami nem stimmel, mert iszonyat gyenge lett, mondhatni használhatatlan. Ki kell próbálnom valami másik kamera appot. Sensationnel ilyen panorámát lőttem.Még mindig SGSII.
-
DemonDani
addikt
hdr off
a szinek megmaradnak, a dinamikatartomány persze csökken de nem is kell félnapig tartani... de mtam is hogy hdr-re nem túl jó
illetve lehet hogy jó lenne, ha minnél szebb kép a lényeg, de tényleg lehetetlen megtartani mert sokáig elvan, szóval álvánnyal leeht hogy ez a legjobb progi
a szép, természetes képekre
amúgy szerintem is sokkal teltebb élőbb a kép mint a sima kamerával
-
-
-
DemonDani
addikt
pl exp mehet -2re ha nagyon fehér süt a nap, -1 ha csak kicsit értelem szerűen, ezentúl véleményem szerint automata jól alkalmazkodik majd, hagyd úgy, esetleg tengerpart mód, vagy erős napsütés elleni, olyan kell ami az erős beeső fényt kontrázza, azt már te látod, hogy milyen opciók állnak rendelkezésedre
esetleg ilyenkor a HDR lehet hogy hasznos tudna lenni, csak ott a bemozdulás veszélye nagy általában
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest