- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ridiculous
aktív tag
Úgy értettem hogy annyi maradt benne (1-2K)
Spec
Ránézek majd erre is, köszi a tippet!más:
engem az Explosive Goo Gun készít ki.. pont tegnap történt hogy egy bokorba csücsülő Rick Sanchez telibeélvezett vele aztán gyors shoti lövés és haltam is.. snipert már más game - ek miatt megszoktam, de ez a takonyfegyver nagyon irritál. -
Spec
őstag
"És nincs is azzal baj, ha nagyot sebez, csak ne legyen one shot kill. Maradjon 20hp-m, vagy bármi."
Én azon a véleményen vagyok, hogy egy sniper, főleg fejre bizony legyen one-shot kill. Sokkal életszerűbb, és sokkal inkább preferált fegyóvá teszi a snipert ezáltal. Gondolj bele, ha az életben kapnál egy fejlövést egy mesterlövész puskából, akkor maradna 20 HP-d?
Testre még elképzelhető, ha van rajtad kevlár, és elég messziről lő, nem túl nagy kaliberrel. Akkor talán nem one-shot a dolog, de fejre az Isten se ment meg ha kiszed.
A fejlövés az bizony legyen instant death, én is azt mondom, és amikor nem így mentek a sniperek a játékban, azt utáltam is. Testre ne legyen one-shot, ezt aláírom. -
Spec
őstag
"Erre ugrás közben fejbe ver sniperrel, nem éppen közelről.. oké. El tudom én ezt fogadni, de ez mák. Csak ne halnék rögtön bele. Mert ilyen hitbox mellett, nagy távolságból főleg azzal a fegyverrel... Na mind1.."
Ugye, hogy ugye?! Én is hiszek a sorsban, és a véletlenekben, de azért a lottón se nyerek hetente. Én bizony nem veszem be, hogy valaki 100+ m-ről egy futó, ugráló, kúszó-mászó karit headshottol. Ilyen mák nem létezik. De persze, tudom, itt nincsenek csalók, csak vér profi playerek -
Spec
őstag
Mondjuk én se az XP miatt ajánlom, mert az végülis nem akkora mennyiség, hogy össze kellene magam törni miatta, inkább csak a játékélmény miatt.
Viszont ajánlok egy másik játékmódot is, az is nagyon szórakoztató, vagy legalábbis nekem az. Creative játékmód, Prop Hunt néven fut, sokféle ilyen map van. Tulajdonképpen bújócskázás. Valamilyen tereptárgynak tudod magad álcázni, és izgulsz, hogy ne találjanak meg. Ha megtalálnak, akkor te vagy a "fogo", és meg kell keresni a többieket. Nagyon buli -
Spec
őstag
Ami igazán kemény dolog, az a Horde Rush küldi végén kinyírni a bosst. 4 fős teammel kell nekimenni, és ha nem igazán jó a csapat, és nem tudja mindenki a dolgát pontosan, akkor kb. esélytelen. Ugyanígy esélytelen elérni a 350k team pontot is, ha nem megy minden papírforma szerint.
Volt már ez korábban, most visszatették. Ez mondjuk jó, mert szerintem ez tök jó kis kihívás. Korábban is szerettem. Csak nehéz kifogni jó teamet, akikkel meg is lehet csinálni. -
Spec
őstag
Én jobban örültem volna ennek a farkasfejes skinnek. Bár tudom, hogy ez nem igazi skin, de mondjuk emote-ként betehették volna. Akár a f*sza dance emote-tal együtt, amit nyom a kari, amikor ráállsz arra a táncikolós pódiumra.
Amúgy azt láttátok, hogy milyen király kis rave party van a Reality Tree-nél? Komolyan tegnap csak azért odamentem, hogy hallgassam a zenét. Leszálltam, kinyírtam gyorsan 3 csókát, aki még odajött, aztán felálltam az egyik króm szikla tetejére, és nyomtam a dancet, közben meg szólt a tücc-tücc keményen. A farkas DJ is nagyon király. Na én olyan skint és/vagy emoteot akarok -
-
-
-
Spec
őstag
Jah, nem egy nagy eresztés. Én megvettem a kódok miatt, meg mert kíváncsi voltam, hogy mi lesz a bónusz skin, amit ad az 5. kód beváltása után. De már el is adtam őket 5500 Ft-ért képregény gyűjtőknek, így gyakorlatilag 2500 Ft-ból megvannak a kódok. Ő is jól járt, mert 8000 Ft helyett, 5500-ért kapta meg az 5 db képregényt, gyakorlatilag új állapotban.
Tekintve, hogy a teljes Fortnite X Marvel pack kódot olyan 11-12€ áron kapod meg, ha külön megveszed, és nagyjából 3000-4000 v-bucksnak megfelelő érték akkor nem is rossz vétel.
A keménytáblást meg megrendeltem, az jó lesz nekem, és ott is lesz egy plusz kódom, amit meg akár el tudok passzolni ha nagyon akarom -
-
Deck
titán
Több oka is van igazából. Kivették az AUG-ot, nem az igazi a BP, mással játszottam. De ettől függetlenül végig akarom vinni, így a napi/heti kuldiket minimum megcsinálom.
Múltkor is hamar meglett a 196 vagy mennyi és a végén már nem is játszottam
De persze azért vásárolni belépek mindig -
Spec
őstag
Nekem inkább a Diablo II-es kecske emberek (Moon clan, Hell clan, Death clan, Blood clan) jutnak eszembe róla.
https://diablo.fandom.com/wiki/Goatman_(Diablo_II) -
-
Spec
őstag
Na igen, én is azt hittem, hogy nem lesz megvásárolható. De így legalább be lehet árazni az értékét. Ha azt nézem, hogy az újság kódokért adta a Spiderman Zero skint, meg ezt az Ironman Zero bundlet, plusz a többi szir-szart, akkor az olyan 3500-3800 v-bucksnak megfelelő motyó. Ha ezt forintosítani akarom, akkor kb. 8000 HUF, pont annyi, amennyiért adták az 5 db képregényt. Így viszont a képregény kvázi az extra jutalom
-
Spec
őstag
Volt korábbról Marveles gliderem, meg contrailem is, úgyhogy csináltam belőle egy Marvel szettet. Viszont a kezébe én nem azt a felfordított korcsolyát adtam, ami jár hozzá, hanem inkább ezt
-
Rage47
veterán
uh ez kell. a képregény csak eldugott tescókban kapható? múltkor láttam 2 számot, de miért nem rakják ki mind az 5 számot vagy mennyi van?
#15113 30z.Samu én xcloudon játszok nagyrészt ipaden vagy laptopon és jobban fut, mint ps4-en
sajna még csak 15 mb a bitrate, ezért nem olyan tűéles, mint a geforce now vagy a stadia
de brutális számokat láttam, hogy mekkora fejlesztéseket csinál az MS, 4 millió user Fortnite-ozott az indulás utáni pár hétben, szóval kell a vas nekik majd még -
30z.Samu
titán
Ez igaz, Nekem is volt egy olyan időszakom, amikor locsoltam a pénzt a játékba. Az elmúlt két szezonban már kevesebbet költöttem rá. Persze a szezonok elején a Crew meg a Starter pack maradt. Többinél azért próbálok figyelni. Na jó, most befigyelt a Dragon Ball pack, de hát mondd meg egy fannak, hogy Neki az nem kell és ne vegye meg...
(#15107) GEIL: Ez meg a másik, szintén zenész. Nem dohányzom, alkohol is csak alkalmanként gurul le. Most az, hogy költünk a játékra, hát Istenem. Hülyeség? Meglehet, de ez még mindig tartósabb, mert fél vagy egy év múlva is ott lesz és bármikor tudod használni. Meg hát ez is egy hobbi, mint bármi más, csak ezt itthon nem igen akarják elfogadni még 2022-ben sem. Ami elég szomorú.
-
GEIL
addikt
3 havonta ennyit rááldozunk.....mivel nem dohányzunk...nem iszunk....ennyit megengedünk magunknak.....szerencsére nem a kenyérre való ez a "2.400 Ft".
Vbucks-ot gyűjti a fiam is....BP-t mindig megcsinálja....Vbucksot visszaforgatja....stb....
STW-ből többet is gyűjthetne, de lusta hozzá.....én viszont gyűjtöm, ha bármire kell akkor gond nélkül tudjuk venni a cuccokat az item shopból pl....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest