- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #22793 üzenetére
Predator
az tud láthatatlan lenni
-
Franklin
addikt
válasz
Sirandrish #22786 üzenetére
Villámos ellenfeleket a legkönnyebb lelőni. Egy helyben lebegnek. Megfelelő fegyverrel hamarabb belelövök a fejébe 250+ sebzést, még mielőtt ledobná a 3. töltetet.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #22784 üzenetére
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #22782 üzenetére
Accuracy 17%
-
nincsnév007
addikt
válasz
Sirandrish #22773 üzenetére
jaah, ott lehet, rankedezni nem szoktam.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #22779 üzenetére
Egy játék mód miatt tök felesleges. Ráadásul nem fénysebességgel töltődik lefelé a wi-fin .
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #22777 üzenetére
Kár hogy nincs csak Blitz mobilra... Le kell tölteni az egész Fortnite-t...
-
nincsnév007
addikt
válasz
Sirandrish #22769 üzenetére
Eddig se kellett sokat várni a meccsek között
-
nincsnév007
addikt
válasz
Sirandrish #22764 üzenetére
sima meccsbe annyira nem tűnik fel hogy lennének, főleg ahogy nő a szint. itt nagyon feltűnt.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #22753 üzenetére
Szerintem volt némi balance és kicsit csavartak rajta. Most is adja a wint de jobban oda kell figyelni.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Sirandrish #22754 üzenetére
sikerélmény az van, meg tényleg pörgös, főleg ezekkel a medállokkal, de tuti hogy nagyon sok bot is van benne.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Sirandrish #22754 üzenetére
Ha kiveszik én el se inditom többet a fornite-ot
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #22751 üzenetére
Mázlista
. Én lusta vagyok még , hogy kiszálljak az ágyból az irányítóért , pedig már a reggeli kávémat is elfogyasztottam.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #22750 üzenetére
Megnéztem félálomban...megy még
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #22748 üzenetére
Én sem értettem mikor olvastam.
.
Viszont este nem is indult el a Blitz , valami hiba kóddal leállt a match kereső. (Ps5) -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #22738 üzenetére
Csekkoltam én is .
Kettőből kettő win. Adja nagyon , remélem marad a későbbiekben is.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Sirandrish #22741 üzenetére
Teljesen switchre való játékmód 1 kör után imádom
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #22738 üzenetére
Teljesen más a map vagy ugyanaz?
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #22692 üzenetére
Vagy lehetne vele játszani orosz rulettet is...
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #22690 üzenetére
Ha olyan a loot...vagy na jó ne legyen gyilkos, de szedjen le a HP-ból emberesen.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #22688 üzenetére
BR-be is simán be lehetne vinni. NPC-vel játszanál, ha nyersz kapsz loot-ot, ha veszítesz felpofoz és die.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #22685 üzenetére
Számomra elég unalmas már, hogy minden Chapter-ben előveszik a SW-Marcel kártyát még ha nem is egy hosszú szezon erejéig is. Ez viszont most meglepett, szóval majd megnézem én is.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Sirandrish #22677 üzenetére
Engem is. Star warst már nagyon le rágott csontnak érződik. Ilyen season meg nem szóval ezt várom most
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #22677 üzenetére
Engem is és meg is lepett. Szóval kövi szezonba benézek valószínű. Kíváncsi vagyok ezt miképpen valósították meg.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Sirandrish #22671 üzenetére
-
Attix82
addikt
válasz
Sirandrish #22663 üzenetére
Lehet shadderelés miatt.
Vagy ha kevés az fps érték én a lossless Scaling-et javaslom.
NVCP: Vsync on, ultra low latency / reflex játékon belül.
Game: unlimited fpsLSFG:
Adaptive X ( monitorodtól függ de a max HZ alatt kell hogy maradj, 140 már tökéletes sima mozgást biztosít)
Queue target 0 (70 valós fps alatt, 70-120 között 1 , a felett 2) De mondjuk én nem vettem észre plusz latencyt 0-2 érték között. -
Attix82
addikt
válasz
Sirandrish #22655 üzenetére
Nekem tökéletes.
3080-as FHD Epic. Reflex on+boost szépen kisimította.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #22642 üzenetére
Minden apróért le kell hajolni
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #22640 üzenetére
Mert mondjuk az epicnek minden fizetőképes userre szüksége van
-
Rage47
veterán
válasz
Sirandrish #22635 üzenetére
Persze. Cloud.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #22635 üzenetére
Persze. Konzol.
-
Spec
őstag
válasz
Sirandrish #22626 üzenetére
Továbbra se értem mire gondoltok. LVL 70 vagyok és csutkán van minden. Semmilyen reward nincs, amit még nem vettem volna ki.
-
0xmilan
addikt
válasz
Sirandrish #22598 üzenetére
Creator code kell hozza.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Sirandrish #22598 üzenetére
Nem próbáltam, de ez esetleg?
-
soo277
őstag
válasz
Sirandrish #22578 üzenetére
Ma vettük az xboxot,ezért nem értem
-
Spec
őstag
válasz
Sirandrish #22571 üzenetére
Én csak a Rocket Racinget tolom Rankedben. Most Diamond I-ben vagyok. Eddig a legjobb szintem Elite volt, de ott egyszerűen már nem tudok feljebb lépni. Gyakorlatilag csak az első 3 kap pár %-ot. Ha hátrébb végzel még azt is levonja, amit addig összekapartál. Így kb. lehetetlen feljebb lépni ha nem folyamatosan TOP 3-ban vagy, ami nyilván számomra esélytelen.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #22570 üzenetére
Közben plat 1 lettem
-
gduck
addikt
válasz
Sirandrish #22560 üzenetére
Igen, most van az "akciós" időszak. Most megveszed, ha van battle pass, akkor visszakapod a Vbuckot, amiért megvetted. + az 1000 Vbuck és a Crew cuccok. DE mivel hónap elején lesz a váltás (ez így beleesik az 1 hónapos Crew előfizetésbe), ezért akkor is megkapod a Battle pass-t és a Crew cucokkat. Utána lemondod a Crew előfizetést.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Sirandrish #22546 üzenetére
Az a küldi nem ad xp-t amit linkeltel, neked kell gyűjtened és skint, meg ilyen butaságokat ad ha élérted az előírt mennyiséget.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Sirandrish #22543 üzenetére
Yepp, baráttal partyban. Felváltva vannak a küldik, hogy baráttal "creator made map" és baráttal "by epic". Nem tudom hogy mennyire halmozódtak a küldik, de ha még az első sincs meg lehet nem tudod kiszedni a skint, ha arra utazol.
-
Exelsior
őstag
válasz
Sirandrish #22543 üzenetére
Igen egy baráttal kell.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Sirandrish #22540 üzenetére
"creator made" mapokon, akár valami szkvid game játék vagy xp map, stb..., a lényeg hogy olyan játékokban amiket nem az epic games csinált.
-
Marcsello31
őstag
válasz
Sirandrish #22534 üzenetére
Rá ér az holnap is
, én meg mint egy magányos harcos akartam volna végig vinni a meccset, de a napi stresszoldás mára elmaradt.
-
Marcsello31
őstag
válasz
Sirandrish #22532 üzenetére
Az a sok minyon biztos túlterhelte az egész szerót, vagy valakik nagyon függöttek rajta, "abbahagytam"
. De azért valami üzenetet adhattak volna hogy bocsi de most nincs lövölde."
-
mcwolf79
veterán
válasz
Sirandrish #22524 üzenetére
Lányomnàl ugyanez van . Valami új fìcsőr/bug.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Sirandrish #22522 üzenetére
kb 1 órája játszok, jó volt, és most megint be adta a fall dmg-t.
ez szerintem valami bug lesz. mikor meghalok akkor azt írja hogy lvl x vagyok, a küldi számokat se mutatja szóval most valamiért nagyon bugos lett.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Sirandrish #22518 üzenetére
igen elfogyott a fúró hogy már nem tudok vele repülni és le estem és amint földre értem meghaltam.
Franklin: nem tudom, mikor meghaltam elég sokáig töltötte be a következő játékost. és ez akkor van ha fall dmg-ben halok meg. :/ -
nincsnév007
addikt
válasz
Sirandrish #22516 üzenetére
érdekes.
le estem és egyből meghaltam. de majd megnézem még egyszer. -
Iramirez
aktív tag
válasz
Sirandrish #22505 üzenetére
itt is,még az Epic kliens is belefagyott.
De jön rendületlenül. -
t1
veterán
válasz
Sirandrish #22505 üzenetére
7GB PC-n, valszeg neked az egész játékot tölti
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #22500 üzenetére
Én úgy tudom hogy PC-n kell 1-2 meccs hogy a shader-eket előkészítse, utána jobb lesz. A Vbuksit meg biztos elköltötted örömlányokra.
-
GEIL
addikt
válasz
Sirandrish #21162 üzenetére
Hidd el egy bizonyos szint felett alkalmanként megesik majd olyan eset is....nálam legalábbis már történt olyan, hogy az egész nap folyamán már sikerült 3x és este valahogy nekem nem sikerült "elmenni" ahogy te írtad....és valóban néztem tovább a TV-t
-
Fortnite76
kezdő
válasz
Sirandrish #21155 üzenetére
Ott a pont...Tökéletesen igazad van !
Ha nincs célod minek játszol ???A játék élvezete mi... ???
Cél nélkül mi az élvezet ???
Persze mindenkinek más és más a motivátora, de ezt másoknak tiszteletben kellene tartania és elfogadnia... -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #21153 üzenetére
Játék élvezete miatt játszom?
Nem ezekért a virtuális sz@rokért.
Megkaptad a korán kelős kitűzőt , megvan , pipa , igen és tovább?
Mégegyszer nem fogod megtenni , csak azért hogy tornáz korán. Ez az eszköz is akkor ér valamit ha ki van használva, rendszeres mozgás mellett monitoroz , ergo a mozgás élvezete miatt is veszik , mint a játék. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #21110 üzenetére
Majd kedden kiderül. Ha jól láttam a BP-ben vannak még kérdőjeles helyek. Én már semmi se csodálkoznék.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #21047 üzenetére
Nem tudom , nem árulta el.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #21041 üzenetére
Megjött a Waterbending 1.5 gigával
Szánalmas ez az Epic -
gduck
addikt
válasz
Sirandrish #21007 üzenetére
"Kérdezhetek valamit, anélkül hogy bárki megsértődne?"
Én szintén: mondhatok valamit, anélkül hogy bárki megsértődne?Ezt én se értem... Mikor játszok, agyam kikapcs, zombi mód és élvezem a a játékot.
Mi az élvezet az XP "harácsolásba"?!
Cuccom annyi van már így is, hogy egy szupermodell is megirigyelhetné
"Szint": mi az a szint? Az én farkam úgyis nagyobb!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #21012 üzenetére
Valamit valamiért
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #21013 üzenetére
Tudom, csak tettem egy megállapítást, miszerint felesleges az AFK-olás.
-
30z.Samu
titán
válasz
Én simán csak játszom és fejlődök. Letolok pár meccset és azzal is megyek fel pár szintet.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Játszok a játékkal, de ha kajálás, filmnézés vagy boltba járás közben tudok xp-t gyűjteni a BP-hez akkor azt ki is használom. 3,5 óra egyéb elfoglaltság eddig hozott 5 szintet, arról nem mondok le.
Találtam közben egy módot, hogy launcpad-en kell ugrálni, majd később kipróbálom hogy mennyire működik. -
Lehiñito
senior tag
válasz
Sirandrish #20997 üzenetére
Akkor ez nekem már a második autóm ebben a hónapban a crew tagságból. Meg ez a második 950bákkom, mert mikor előfizettem akkor már egyszer vissza kaptam a 950et mert volt már BP-m. Teljesen jó biznisz volt. 3500 forintért kaptam 2900 bákkot meg a márciusi és az áprilisi crew skint.
-
draco31
veterán
válasz
Sirandrish #20979 üzenetére
Olyankor ki kell dobálni, amikor kiírja a wint, hogy az utolsó ellen lássa mi volt a tarsolyban
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #20893 üzenetére
Sejtettem hogy valakinek ez lesz a reakciója.
Nyilván töltve volt.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #20889 üzenetére
Ki hogy értelmezi az erősödést...
-
stewe780
őstag
válasz
Sirandrish #20889 üzenetére
De jó is lett volna...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #20785 üzenetére
Tiszta Assassins Creed... Aztán jön a vikinges téma , majd a japán , végül Egyiptom...
(Nem rossz egyébként, de nahh láttunk már ilyet)
-
Spec
őstag
válasz
Sirandrish #20791 üzenetére
Valóban, erre nem is gondoltam, hogy ilyen felvehető képességek lesznek. Ez tényleg sanszos.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #20785 üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #20739 üzenetére
Majd pénteken csámcsogunk a görög Istenekről.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #20728 üzenetére
DE NEEEEM AZOK VOLTAAAAK
Másik hitbox fail , vagy a t@kom tudja ...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #20700 üzenetére
Igen , így van. Erre írtam hasonló szituációs példát.
-
Iramirez
aktív tag
válasz
Sirandrish #20703 üzenetére
összefoglaltam amit te irtál,nem rád értve
ugorgyunk
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #20697 üzenetére
Van a te profilod , átmész a haverodhoz.
Haverod kimegy , csinál egy szendvicset , vagy ráránt egyet , tök mindegy , addig te belépsz jóhiszeműen az ő gépén a te profiloddal és később kapod a bant.
Ez szerinted korrekt?Aztán a cimborád gépét ("autóját" - ahogy a példában volt) szintén. De ez már az ő baja.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #20694 üzenetére
Amit te írsz példát az ugyanaz az accountra vonatkozik.
Itt két profilról van szó , az autós példádnál maradva , ha te "ártatlanként" ülsz bele a "tettes" autójába , akkor téged is bekasztliznak?
Nah ez az inkorrekt. Mondjuk ha az egyik haverod gépe lenne és ott lépsz be , ahol történt a csalás, gondolom nem lenne őszinte a mosolyod ha kapnál egy bant.
Ráadásul a vasat is banolják plusszba.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #20672 üzenetére
De nem is erről volt szó , ezt te is tudod.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #20667 üzenetére
Igazad van , de a lehetőség adott - sajnos.
-
válasz
Sirandrish #20667 üzenetére
Lehet hogy attól is függ milyen egy cheat , ha google első oldalas találat , akkor valószínűleg ez lesz. Lehetséges hogy itt is úgy vant mint cs-ben, ahogy Sparkles egyik interview-jában hallhattuk. Én nem vagyok benn biztos hogy nem lehet venni olyat amit nem detektál a csít figyelő rendszer (még). De ebben a világon semmi értelme , mert ha caasual-ban ha ranked-ben lövöldözöd fel akármilyen diamant - Epic rangba, semmi , de tényleg semmi nem jár érte, ugyanis ha meg elhiszed magadról hogy a csít miatt ennyire jó lettél , az első pénzes versenyen akkor is megfektetnek az első 3 percben ,mert az elért rangod nem elég a tényleg jól építő lövő tryhard gyerekek ellen. Szóval mi értelme hogy egy teljesen tét nélküli játékban bannoltatja magát az ember?
-
Marcsello31
őstag
válasz
Sirandrish #20567 üzenetére
Hát. Mostanában elég hamar vége van a dalnak (:.
-
Skynet258
veterán
válasz
Sirandrish #20564 üzenetére
Ja, hogy akkor ezt jelenti a "photo shoot"?
-
Marcsello31
őstag
válasz
Sirandrish #20558 üzenetére
Nagyon Faja, ez a mód a beállításoknál van valahol? "Bocs ha hülyeséget kérdeztem".
-
GEIL
addikt
válasz
Sirandrish #20546 üzenetére
-
GEIL
addikt
válasz
Sirandrish #20531 üzenetére
Az idő a bűntettnél is mindegy...1 hónap múlva kapnak el vagy 11 hónap múlva....így is úgyis számonkérik.
-
pourri
aktív tag
válasz
Sirandrish #20540 üzenetére
Bezzeg Messi maradhat azoknak akik kiglicheltették az sbc-ből
-
KISDUCK
addikt
válasz
Sirandrish #20533 üzenetére
Nem értem ezt, mert amikor meg 1 éve karácsonykor a death strandingből kirakták tévedésből a director cutot az megtarthatta aki behúzta és mellé még az alap verziót is behúzták.
-
válasz
Sirandrish #20533 üzenetére
Sajnálom.
Én nem tudtam behúzni így vbuckot, de nagyon sajnálom, hogy másoktól, akik jókor voltak jó helyen, most ennyi idő után elveszik.
-
GEIL
addikt
válasz
Sirandrish #20433 üzenetére
Még a fostos mobilszolgáltatók is módosítgatnak egyoldalúan a megkötött szerződéseken és emelgetik a tarifákat.
Tudom, apróbetűs rész....stb, de nagyon bosszantó.
Az élő és jelenleg is futó díjcsomagoknál megteszik, ...dühítő de oké.....s mi a helyzet a pl 4-5 évvel ezelőtt kötött és már nem elérhető díjcsomagokkal pl amit még használ az ügyfél és esze ágában sincs hogy váltson....hát ott is megörténik az emelés. -
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #20433 üzenetére
Arról nem az ügyintéző tehet, hogy az ügyfél nem olvassa el mit ír alá. Több olyan ismerősöm is van, aki felvett valami hitelt valami kedvezménnyel, de a feltétel részét már elfelejtette és nem is teljesítette. Nyilván fel volt háborodva, de aztán kérdeztem tőle hogy a szerződést átolvasta-e és ott biztos le van írva feketén fehéren hogy mihez kötik a kedvezményt vagy a jóváírást. Nem kell hitel szinten gondolkodni, elég a számlanyitási akció, mindegyik bank kijátssza ezt a kártyát. Ha itt nyitsz, kapsz X összeg jóváírást a számládra. De sokan azt hiszik hogy szimplán csak a számlanyitás végett jár a pénz, holott a tájékoztatóban szépen le van írva mihez van kötve. Aztán amikor nyílik a számla akkor jön a kérdés, hogy "Na akkor a pénz rajta is lesz a számlán?" Hát nem...de miért nem? Nem akarom védeni se a munkahelyemet, se a többi bankot, mert nincs miért. Viszont sokszor az ember azért keveredik "bajba" meg azért esik el kedvezménytől mert nem olvassa el mit ír alá.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #20426 üzenetére
Nekem kedvem lenne, sokszor időm vagy energiám nincs leülni elé. Szóval nekem ez most jól jött meg hát megbeszéltük hogy a semmit nagyon jól tudom csinálni.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Sirandrish #20362 üzenetére
Szia uram, tudnál adni pár szintet? Buszjegyre kell.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #20365 üzenetére
Akkor is...
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #20362 üzenetére
Ki is nézném belőled.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #20349 üzenetére
Vótmá.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #20347 üzenetére
Oops...
-
Mr X
veterán
válasz
Sirandrish #20338 üzenetére
Akkor csak mázlista volt, hogy futás közben, első lövésre fejest lőtt.
-
Bennyboy
őstag
válasz
Sirandrish #20306 üzenetére
épp ezt mondom én is, semmi fun nincs abban ha fullon vagy mindennel erre 1hitelnek vhonnan. Mondjuk ma én is osztottam pár fejest de én ezt kivenném a játékból.
-
Bennyboy
őstag
válasz
Sirandrish #20303 üzenetére
ez engem is kiidegel, akármennyire is nehéz fejest lőni (sztem nem annyira)
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
Sirandrish #20298 üzenetére
Ok, csak iramirez írta, hogy az xp növelésének nem volt sok értelme és a
"gémben meg csak kapom a magasabb szintű enemyket..." ez ütötte meg a figyelmem, hogy höh, akkor ezért jönnek velem szembe terminátorok.
Mondjuk szerintem érdekes mostanában a játékos összetétel, van olyan aki úgy körbe lövöldöz, hogy már csak azt várom, hogy esetleg ZB módban neki álljon csákányolni a harc mint egy NPC. A kövi domb mögött meg egy olyan, aki csúszik, ugrik miközben szénné lő és azt sem tudom hova kapjak.Kedvenceim a 100-200 méterről sniperező oneshooterek, akik miközben ugrálok, mint aki esőtáncot jár killelnek a 150shield + 100 health-ről .
Olyankor naggyon vissza kell fogjam magam, nehogy az egerem bánja a tettüket...
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #20297 üzenetére
Akkor valószínűleg a reset-et nem vártam meg.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest