- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atish19
őstag
válasz
Duxley #20650 üzenetére
Ez (nem) sajnos ilyen móka. Én támogatom a zéró toleranciát. A csak egyszer kipróbálomokból lesznek a visszatérő csalók. Warzone után végre felüdülés olyan játékkal játszani ahol működik az anti cheat. Nagyságrendekkel kevesebbet reportolok. MW3/Warzoneban napi 5-6 egyértelmű csalóról ment a report itt meg talán havi 1 emberről ha küldök egyet, mert valami gyanús dolog történt. Csak így tovább Epic!
-
Atish19
őstag
-
Atish19
őstag
-
Atish19
őstag
FPS-el nincs bajom csak a droppokkal. Ahogy néztem videókat az 5600X ezen a felbontáson simán 50-60%-on dolgozik másoknál. Meg amúgy is fura, hogy 3-7% proci mellet kipörög maxra a GPU. Megpróbálom majd a BIOS-resetet, de sok reményt nem fűzök hozzá, mert szerintem akkor más játékoknál is ez lenne.
-
Atish19
őstag
válasz
Sirandrish #16629 üzenetére
Minden drivert naprakészen tartok mindig. Chipset drivert is. Más játékoknál nincs gond.
-
Atish19
őstag
Sziasztok! Korábban már panaszkodtam, hogy rettenetesen akadva fut a játék PC-n. Ma feldobtam az afterburnert kíváncsiságból, hogy megnézzem mi lehet a baj. Azt látom, hogy a CPU 2-5% között mozog míg a GPU max közeli értéken megy (88-100%) ami olykor beesik 10-15%-ra. Ezután kiírattam játék közben MSI-vel az összes CPU magot és csak egyetlen magot használ a játék, de azt átlag 60% kihasználtság környékén. Azt gondolom nálam ez okozza ezt a folyamatos FPS-droppot. Lenne tippetek, hogy vehetném rá, hogy használjon minden magot? Amivel próbálkoztam, hogy EPIC Launcher beállításoknál beadtam a játéknak ezeket az indítósorokat: -USEALLAVAILABLECORES -PREFERREDPROCESSOR 6 -NOTEXTURESTREAMING
Semmit nem használt.
Illetve Windowsban ellenőriztem és minden mag engedélyezve van. -
Atish19
őstag
válasz
kisza25 #16041 üzenetére
A tárazás 2-3 perc után nálam meg szokott javulni. Viszont kalapáccsal ugrás után sokszor megszűnik a "mászás-kapaszkodás" képessége. Utóbbi kitart az egész körben. Illetve azt veszem észre, hogy sokszor nem regisztrálja a játék a találatokat. Beleürítek egy egész tárat valakibe és semmi sebzést nem kap belőle. Csak újratöltés után regisztrálódik a sebzés.
-
-
Atish19
őstag
Srácok Save the Wolrd-t érdemes még megvenni? Ha epicen megveszem akkor tudom játszani PS5-n is linkelt account-al?
-
Atish19
őstag
-
Atish19
őstag
Sziasztok. Pc-ről átnyergeltem Ps5-re. A kérdés, hogy Ps5-nél be lehet kapcsolni a karakter körüli jelzéseket, mint PC-n? Arra gondolok mikor a karakter körül jelzi a lövések, ládák és léptek irányát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest