Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
radi8tor #54603 üzenetére
csak nem érek rá vele kísérletezni, hogy utána várjam az assistance-ot, ami akár be is bikázna és örömbódottá, azaz a saját időmet vesztegetném. De ez a fos akku nem akar megdögleni, pedig már hónapok óta nem töltöttem, de a kondit feltölti mikor járok vele, arról beröffen nincs gond. Ha meg álló motornál a gyerek bekapcsolja a rádiót akkor kiírja, hogy energiamegtakarítás miatt kikapcsolja a rendszert..... és ez természetes.
-
diablo1984
veterán
válasz
radi8tor #54601 üzenetére
Nekem csak a szervízzel mikor másodjára is visszadobták, hogy bizony nekem jó az akkum(lengyelben voltunk "havazni", 5-6 óra út egy irányba, de a start-stoppom utána sem gyógyult meg, ha feltöltöm egy éjszaka az akkut, akkor kb 1,5 napig jó). Mikor meg kérdezem, hogy akkor a start-stop miért nem megy, azt mondták, passz, azt nem nézték. Szóval a szervízt felesleges időpocsékolásnak tartom, hülyének nézik az embert és puffogtatják a rövid távon használom, mert menjek fel Pestre(Debrecenből) és vissza és meggyógyul bullshit dumát....Még jó, hogy nincs(más) baj a verdával, mert felőlük gyalog járnék....
-
diablo1984
veterán
válasz
radi8tor #54008 üzenetére
Itt debrecenben 94 ezerre rúgna a köztes, olaj+olajszűrővel, ebből a 6,5 liter 0w20as olaj(annyi nem is kell bele) 65e ft+5e a használt olaj kezelési díj. Kissé túlzó, 5w20asból 2x4l most a bárdiban 25e, ford olajszűrő kedvezménnyel 3e, a ford levegőszűrő szűk 7e....ezzem még egy filléres olajleeresztő tömítés jön és akkor 15 ezer múlva csinálhatják ők a gariért.
-
diablo1984
veterán
válasz
radi8tor #54004 üzenetére
Mert a szervízben azt rakják bele, elvileg az olaj leírása szerint az 1,0, 1,5 ecoboost és a hibridhez is ez való, de az olajkereső az 5w20ast is kidobta.
Mondjuk titokban nem lehet csinálni, az olajhasználtság jelző ha naplózva van, akkor minden tisztán látszik.
Link: https://cromax.hu/adatlap/17351753-castrol-ford-magnatec-0w-20-motorolaj-5-liter-ecoboost-ford-benzinmotorokhoz-n?gad_source=1&gclid=CjwKCAiArva5BhBiEiwA-oTnXVKX5noNN4eRcpEfFUUD33TIN0yntpBxjfc0GcE73ZaYV2rLC4WujxoCxM4QAvD_BwE
-
diablo1984
veterán
2024es 1,5 ecoboosthoz a 0w20 vagy 5w20as castrol magnatec ford olaj való? A szervízben garis szempontból kötekednek ha köztes olajcserét gyári ford cuccokkal(olajszűrő, levegőszűrő, castrol olaj) otthon csinálom?
-
diablo1984
veterán
-
diablo1984
veterán
Szimpli klevör: aktív hűtőtakaró lamellák, ilyet még nem láttam, de a 2024es ecoboost kugámban ez van.
mondjuk ha a műanyag cucc megkopik és szorul, vagy valami hiba miatt nem nyílik ki, akkor van baj more!
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #53426 üzenetére
Tegnap óta megint nem megy a start-stop, azt hittem, hogy többet fog bírni, főleg úgy, hogy hétvénén 200km-t kocsikáztam főúton. Na mind1, majd kiderül, ha pusztulnia kell, majd puszul...
-
diablo1984
veterán
válasz
radi8tor #53425 üzenetére
sejtettem mikor a szervízbe indultam, hogy lesz egy potya köröm (akkor már 1,5 napja volt feltöltve és tünet mentes működésű), de legalább mostmár tudom, hogy 4 év gari van rá, illetve ha valahol nem indul, akkor majd az assistance jön és max ők kicserélik az akkut. Addig meg töltögetheten, ha sejtem, hogy gyengül.
Ja, a szalonban megnéztem az "új" kugát, kb 700ezret drágult, cserébe nagyobb kijelző belül, meg az új arc(bár kinek mi tetszik), az active +-t mutatta a kereskedő, abban volt a combtámaszos ülés(az st line-ban ugyanúgy a sima volt szövet kárpittal), hát határozottabb a tartása az biztos. De nekem az active+-os felszereltség pőre műanyag színü külső elemei nem jönnek be, olyan fapad kinézető tőle az autó.
A puma st-line-t is megnéztem, egy automata belőle 1 millával olcsóbb mint a kuga st line manuális váltóval, hát akkor már inkább a kuga, pofás a puma is, de sokkal kisebb, árban igaz, hogy 8 lilliótól kezdődik, de st-line esetén jobban néz ki, de hogy 1 milla a difi, akkor egyértelműen a kuga nyer. -
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #53415 üzenetére
Végül nem cserélték, minden teszt lefutott az akkuval hibátlanul, mondták, hogy alul van tervezve az akku méret, túl sok a fogyasztó. De azt is mondták, ha kritikus lesz az akku, azt majd jelzi az autó, ha nem indul, akkor hívjam az assistance-ot és jönnek menteni. De megnyugtattak, hogy 4 év gari van az akkura, így ne aggódjak(és töltsem fel néha, vagy lőjjek egy Debrecen-Budapest-Debrecen távot... haha)
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #53407 üzenetére
délutánra 12,01V maradt, beszéltem a szervízzel, azt mondták, hogy sajnos előfordulhat, hogy az akku hányt be, holnap 13 órára viszem is be nekik.
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #53398 üzenetére
Akku feltöltve, a kezdeti 13,2V-ról fél óra múlva 12,5V-on állt, kipróbáltam, most működik a start-stop, délután egy fél nap állás után rámérek az akkura, mert szerintem gyorsan esik a fesz benne, ez a 12,5V még nem vészes, de szerintem megy ez még alá is, ami már nem kifejezetten jó.
-
diablo1984
veterán
válasz
Gigibacsi85 #53380 üzenetére
Akku lesz a ludas, az autó töltené full krafton, de frissen leállítva is 12,7V van benne. Töltő rárakva reggelre kiderül, hogy meddig tölthető fel, délutánra kiderül, hogy mennyire tudja tartani a feszt....
-
-
diablo1984
veterán
válasz
radi8tor #53374 üzenetére
Jaja, miközben írtam kifelé a fejemből, gondoltam rá kellene az akkura mérni, de volt hosszabb táv is, fel kellett volna tölteni ennek a kis akkunak benne. Estére rámérek a töltésre is, max este rajta vagyom az okos töltőt, ha utána sem lesz jó, akkor beviszem a fordhoz, hogy néztenek rá. Eddig nem volt indítási nehézsége, de a kocsi biztos jobban tudja, ha fáj valamije.
-
diablo1984
veterán
Sziasztok! Adott egy 2024es 1,5 ecoboost Kuga, 10e km van most benne, de azt vettem észre, hogy a start-stop nem működik már több mint 1 hete nem állítja le a verdát. Mindegy, hogy városban, vagy pálya után, egyszerűen mikor le kellene állítani kidobja a start-stop ikont áthúzva. Hibát nem ír semmit, csak idegesít, hogy mégiscsak hiba, mert eddig mindig megállította, most meg nem. Fűtést-hűtést is kikapcsoltam, de arra sem reagál. Más járt már így?
-
diablo1984
veterán
válasz
radi8tor #53346 üzenetére
Aaaaa solar az még mindig zetszik, jó ránézni. Ez a pezsgő sem rossz, de vannak még jó színek, de ha újra kellene rendelni, akkor is a solar silver lenne. Most szégyenszemre már 4 hete nem volt mosva(esett az eső én meg koszosabb, porosabb helyre járok vele mostanság) még az eső is tudja tisztítani!
-
diablo1984
veterán
megvolt a nyaralás(Görögbe, oda-vissza 2500km, 4 személy+csomagok) a Kugával(2024, 1,5 ecoboost), nem lepett meg, hogy minden hiba nélkül lehozta az utat, átlagos fogyasztáson 7,2l/100km lett, és mindenhol a max megengedettel hasítva Szerbián és Macedónián át. Menni szeret, ha 130nál tapostam egy padlót is tudott gyorsulni, hirtelen felt volt 170-en(ritkán kellett gyorsan és sokat előzni).
Az biztos, hogy a csomagok kanyarban tudták csavarni a seggét az autónak, de bírta a futómű.
Haladva nem volt gond a kényelemmel(alap, bőr ülések), de dugóban araszolva(volt a határon benne részünk 1-4-7 óra is), na akkor már fáradtan minden is tudott benne fájni.
Görögben az utcán kellett parkolni, valami sügér érintőre vette a jobbos tükrőmet, de a paszta lehozta szépen a fekete csíkot a tükör házáról.
Határozottan tetszik az autó, se víz, se olaj, semmi sem kopott belőle(8500km-nél nem is illene), egy valami volt fura, az az, hogy mikor a határon araszoltunk a start-stoppal mikor sűrűn indítgatta magát, mintha a kettőstömegű néha hangot adott volna fémesen csattant(csak indításkor és azt sem mindig), de erre az lett a gyógyír, hogy a 4 órás dugóban nem állítottam le, 37 fokban úgyis megfőttünk volna klíma nélkül, vissza a 7 órás hazai határon araszolásnál viszont mindig leállítottam(akkor érdekes nem csinálta), ablakok lehúzva(szél volt és 27fok, bírható). Valszeg a start-stop annyira hirtelen megcsapja a motort, hogy abban csattan valami, passz. -
diablo1984
veterán
Szégyenszemre nem kizárt hogy egy wayteq navit kell vigyek nyaralni, a sync-es navi szép és jó, de Debrecenből az M3ason felvinneBudapestre, majd onnan le Szerbiának. Vicceske, de ez nekem nem buli. A huawei-es petalt felraktam a mobilra, letöltöttem hozzá az offline térképeket, de azt meg az android autó nem rakja képernyőre és képernyő tükrözéssel sem találkoztam sync 3 menüjében.... Hát idegölő....
A waze az offlineban tervez, de vajon meddig... -
diablo1984
veterán
válasz
radi8tor #52640 üzenetére
Nem, várok a ford hibajavítására. Max feltolok valami offline navit a telóra és android autoval megyek majd Szerben át, mert a gyári navi furcsa dolgokat tud művelni még itt a közelben is(nincs út, de ott vinne, a bekötőút-főút csatlakozásánál visszafordítana és vinne a szerinte létező földúton, ami nincs).
Jó lenne frissebb, hogy tesztelni tudjam indulás előtt, mert Szerbiában keringőzni és vakarni a fejem nem akarok. -
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #52543 üzenetére
Tegnap beszéltem a ford szervízzel, hogy valamiért nem tudom a sync frissítést "legalizálni" azt mondták, hogy ne aggódjak, nem nálam van a gond, hanem központi a probléma, már kb 1 hónapja jelezték a fordnál, de ezek szerint még nem javították ki....
Várjak türelemmel! -
diablo1984
veterán
válasz
sparta2 #52552 üzenetére
és melyik része jár a garancia elvesztésével ezek közül? Mert van egy 5 hónapos autóm, jó lenne ha nem kellene mókolni hozzá a frissítést...
Legrosszabb esetben beszélek a szervízzel, hogy állítsák be rajta azt a sync verziót, hogy tudjak map-ot frissíteni, mert ez így vicceske kissé.... -
diablo1984
veterán
én közben még mindig várok, hogy a ford feldolgozza a sync frissítésem naplófájlát......
megcsináltattam megint a naplófájl-t, megint feltöltöttem, hátha most gyorsabb lesz, bár nem tudom, hogy mitől lenne az.
Igaz öröm az ürömben, hogy azóta hülyeséget nem csinált a rendszer, viszont jó volna a térkép is ha frissebb lenne végre, ha már adott lehetne a frissítés lehetősége, de ahhoz meg a sync frissítést kellene megemészteniük.... -
diablo1984
veterán
válasz
mghltm #52471 üzenetére
ez a módszer még sosem talált frissítést, mindig a legújabb szoftvert írta, pedig még a gyártáskori múlt novemberi szoftver volt rajta. De az usb-s frissítés felment, csak valamiért a ford oldala nem akarja megenni a naplófájlt. Nem nagy érvágás, de jó lenne ha működne, 1 hónap múlva megyünk Görögbe számomra idegen tájakon át és nem ártana, ha ismerné a dörgést amennyire csak lehet. Ciki lenne a 10ezer forintos wayteq navit vinni, ha már ott van a gyári cucc a kocsiban, vagy a waze....
-
diablo1984
veterán
válasz
mghltm #52452 üzenetére
3.4.23188-et raktam fel tegnap, az előtt még novemberi szoftver volt rajta, pedig wifin többször ellenőríztem, de sosem talált frissebbet. Most várom, hogy aktív legyen a térképes rész, mert a naplót még nem dolgozták fel....
De egyenlőre a fantom telefonálás nem jött elő. -
diablo1984
veterán
válasz
radi8tor #52449 üzenetére
akkor jó, azt hittem(tévesen), hogy 2024ben már egy online feltöltős visszaigazoló rész azonnali interakciót fog eredményezni. Hát nem.
Viszont regisztráltam a ford oldalára és hozzáadtam a Kugát, eddig annyira nem érdekelt a dolog, most már ezen is túl vagyok.
Nem tudom, hogy lesz-e haszna, vagy teledobálnak majd spam mailekkel.... -
diablo1984
veterán
válasz
radi8tor #52445 üzenetére
És hogy működik, mert már itt vagyok a kocsiban, pen az usb-ben, nem kérdez semmit, updating system softwere van a felső sorban és annyi, minden működik, de hiányolok valami folyamatábrát, ha ez magától épp frissít...
Mod: dolgozik, nyomott egy restartot, most frissít tovább, elvileg kész. -
diablo1984
veterán
Gondom van ezzel a sync-es cuccal, ahogy csatlakozik hozzá a telefonom fantomtelefonál, konkrétan a telefonon semmi sincs, itt a kijelzőn is leveszi a rádió hangerejét, de se nem csögög ki, se semmi, de automatán hívja ezt és pont, de nem valós hívás, lerakni sem lehet, kikapcsolni sem, csak a bloetoothot kikapcsolom a telefonon, akkor szűnik meg létezni... -
diablo1984
veterán
válasz
negyedes #52403 üzenetére
ahogy nézem a mostani HAHU-s felhozatalt amiből lehet választani az az 1,25-es szívő és az 1.0ás turbó, Van 3-3 1,4 benzin és 1,6 benzin, de ezek már valami edition-on jógykán feláras példányok és a csúsz az 1,6 turbó(ST) egy vagyonért.
Így ha szívó kell, akkor vagy az 1,25-ös változó szelepvezérlésű 82le-ek közül választasz, vagy mélyebben a zsebedbe nyúlsz és megnézed azt a pár egyéb példányt(azok is már a változó szelepvezérlésüek lesznek 97 és 135lóval, már az egyszerűbb motorral ezek szerint nem szerelték ekkor), de azokból nem igazán van választék. -
diablo1984
veterán
válasz
negyedes #52400 üzenetére
Melyik széria? 1,25ös elég gyakori(haveréknak 2008as fiestájuk van ezzel a motorral szerintük jól megy vele, egyenlőre hibájáról nem tudok, 1,4es 80 lovas az szögegyszerű motor, nekem focusom volt vele, nem egy erőgép, de városban fürge és nyaralni is el tudta vinni a kombi kasztnit, fiestával repülne. 1,6os ritkább madár azzal már repülne a fiesta.
-
diablo1984
veterán
válasz
lezso6 #52276 üzenetére
Elhasználódott légszűrőn átszívhatja a motor a mikro porszemeket, az lerendez mindent a motorban, turbóban. Renault masternél 40ekm az olajcsere periódus, 120ezer a légszűrőé... Itt a kugánál ha nem cserélik olajcserénként, akkor kicserélem én magamnak, 10e ft nem a világ vége, max olajcserekor visszarakom a gyárit, hogy ne fájjon a fejük....
-
diablo1984
veterán
válasz
Zoli-bácsi #52255 üzenetére
előtte letölteném a térképet és offline mennék át rajtuk a waze-val
#52254 radi8tor: jóféle, az első android auto-s autóm, ráadásul kábeles és még azzal sem stabil. Ezzel nagyon megvesznek kilóra....
-
diablo1984
veterán
válasz
radi8tor #52246 üzenetére
Akkor nem a kábel lesz a hibás? Nyáron megyünk majd Görögbe Szerben és Macedónián át, bár nem bonyolult az itiner, de külsős navit nem vinnék magammal, ha már ott a waze, meg a számomra kb használhatatlan gyári(semmit nem látok ki belőle a nagy kijelzőn, fordulókor vadászni kell egy multis kereszteződésben, hogy melyiken kell lefordulni, a fene nézze pislogás nélkül a központi kijelzőt), a ciril betűket meg tábláról viszonylag gyengén olvasom...
-
diablo1984
veterán
válasz
radi8tor #52244 üzenetére
Köszi. Ja, így volt, mert az android autóm beszart és csak tölteni engedte, ugyanezt csinálta egy új kábellel is, a 3.al működik. Nem értem, pedig az eddigi kábellel is jó volt, csak 20percre kidobott, majd utána már el sem indult. De elvileg kábel hiba, bár az új usb 3.0 zzzzupperfast kábellel sem működik, nem értem.
-
-
diablo1984
veterán
válasz
bajnokpityu #52050 üzenetére
Az az első szériás 1,0 ecoboostra volt jellemző, mindegyik így végzi azok közül, annyira jellemző rá. De a 3 hengeres 1,5 ecoboostnál nem lehet ilyet hallani, ahogy az olajban futó szíjról sincs infóm.
-
-
diablo1984
veterán
válasz
mghltm #52015 üzenetére
A 4 hengeres volt a régi 1,5 ecoboost, az újabb ecoboost ami most is kapható az már 3 hengeres. A 4 hengeresnél sűrűn előforgul, hogy a hengerek közötti kikönnyítésnél elreped és kuka a motor, 3 hengeresnél még nem jött ilyen visszhang egyenlőre, ezek jónak tűnnek(nekem is ilyen motoros kugám van). Ennek a 3 hengeresnek indítás után 10-15mp-ig amíg "dúsít" eléggé kotlék hangja van, mintha dízel motort ötvöznénk lassan forgó terménydarálóval, de ahogy visszaveszi a fordulatot, kisimul és halk lesz, menet közben nem wartburgos.
-
diablo1984
veterán
A múltkor pont kielemeztük az st line - x kuga felszereltségét, hogy nincs benne a kéz nélküli csomagtartó nyitás(a kereskedő szerint sem). Erre 3 hónap használat után ma nyitom a garázsajtót(be akartam állni) és mögöttem a macska elment köztem és az autó között, a kuga elkezdett puttyogni és kinyitotta a csomagtartót. Mondom ez meg mi a fene, megállítoma nyitásban, lecsukom, lóbászom a lábam és nyitja, lóbászom tovább és megállítja, sőt le is tudja csukni kéz nélküli üzemmódban.
Tehát tudja, de hogy eddig miért nem csinálta, mikor új korában próbáltam, miért egy macskának kell rávezetni erre, az rejtély számomra. -
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #51521 üzenetére
Jelentem, egyenlőre úgy tűnik bevált a sárfogó, eső után még sosem volt ennyire tiszta az autó, nincs felcsapva sárral az oldala, ami eddig minden esőkor dzsuvás volt. Majd még tesztelem, de tetszik.
-
diablo1984
veterán
válasz
radi8tor #51565 üzenetére
Ja, hétvégén szaladgáltam az autóvan, a telefontról a waze-t az autó kijelzőjére " android auto-ztam". Viszont visszafele jövet 3x eldobta a kapcsolatot, pedig minden a helyén volt, kábel sem moccant ki, egyszerűen kilépett és a gyári navira dobott ki, minden hibaüzenet nélkül. Eddig párszor próbáltam, most odafé is 1 órán át hibátlanul ment(már nyárra próbáltam), erre visszafelé így jártam. A 3. kilépés után nem kínlódtam vele, hazajöttem nélküle. Nem tudom miért csinálta, de ha Görögbe menet kínlódik én felgyújtom.
-
diablo1984
veterán
válasz
radi8tor #51558 üzenetére
Köszi. Nem tudom, hogy miért most ajánlotta fel, nem is érdekelt, csak valami figyelmeztetés, így had jöjjön. De ne ez
Novemberi gyártású az autó, így könnyen lehet, hogy a fél éves riasztás.
Nekünk a gyerekekről nem lehet megfeledkezni, jóval hangosabbak annál, hogy ne vegyek róluk tudomást 😅 -
diablo1984
veterán
Kuga kérdezett valamit, valami hátsó akármivel kapcsolatban, hogy engedélyezem-e. Pont siettem, nem értem rá, hogy értelmezzem, hát engedélyeztem. Na azóta leállításkor hátul gyerekülés fotóját mutatja mindig és jelez.
Na ezt rohadtul nem akarom, de azt sem értem, hogy leállításkor miért fontos ez? És hol tudom kikapcsolni, mert zavaró.... -
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #51521 üzenetére
-
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #51409 üzenetére
Sárfogók felrakva, elég masdzívan áll, ahhoz képest, hogy a dobbetés bolhája fogja, bár elől raktam bele egy plussz csavart, hogy ne mozogjon annyira, ne koptassa meg a festést.
Autómosás megvolt, jöhet a teszt! -
-
diablo1984
veterán
válasz
radi8tor #51402 üzenetére
A vw konszern ülései keményebbek, de legalább tartásuk van. Én is a kuga ülését megemeltem, hogy a combomnak alá tartson, hát nem mondom, hogy kényelmes, de olyan semleges, jobban néz ki, mint amennyire hesználható, egy combtámasz és egy keményebb tömésű oldal jót tett volna neki. Ez olyan semmien, de a piros cérnával jól néz ki. Az biztos, ha lenne hozzá jobb ülés, akkor sem költenék rá(csóró vagyok)
Ja, nekem mk2,5es focusom (is) volt előtte, abban jobb volt az ülés tartása, még 13 év és 245e km-rel is, mint ebben most újonnan. #régenmindenjobbvolt -
diablo1984
veterán
válasz
Anaconda #51389 üzenetére
Beszélni kellene vele, mert ha ezt nem mondta és nem írtátok le, akkor ez vagy új hiba, vagy rejtett hibának minősül. Ha a kati jelez ennyi km után, akkor ott valószínűleg más is lesz a gond, esetleges olajfogyasztás(bár egy szonda is könnyen behányhat, de az egy kisebb gond lenne).
-
diablo1984
veterán
válasz
radi8tor #51139 üzenetére
Eddig csak önkiszolgáló autómosóban mostam, igaz szinte minden hétvégén mosdott.
Gondolkozom ezeken a sárfogó gumikon, mert kis vízben is az ablakig tudja az autó csapni magát és szürke ellenére könnyen meglátszik rajta a kosz. Ezekkel kevésbé csapja magára?Képed alapján a te dobod is éppoly rozsdásodó, mint az enyém, de ez akkor sincs így rendjén. Nekem is éppígy csorog belőle a víz, de az anyós oldalon mindig.
-
diablo1984
veterán
válasz
gabor9991 #51136 üzenetére
de nem természetes, hogy csöpög itt a kondenzvíz, de az sem, hogy rozsdásodik a komplett kipuff rendszer, vagyis egy új autó esetén nem ezt várnám, úgy hogy mióta megvan hó sem esett, só nem nagyon volt már az utakon, fagyni sem fagyott nagyobbat, nem tudom, hogy mitől tud rozsdásodni, de idegesítő ennyi pénzért az biztos.
A focusom az 14 éves volt, abből nem folyt ki a kondenzvíz, de még a gyári dobja sem volt kirohadva(a kipuffcső az vakrozsda volt végig, de mint írtam, hogy 14éves volt a szentem, ez meg 1 hónapos....
-
diablo1984
veterán
1 hónapnyi kuga 1,5 ecoboost tapasztalat: jó a kocsi, fogyasztása vegyesben 7,9liter volt, sok főúttal lehetne rajta faragni, de én sokat használom városban is. Vicc az 1 hónapos autón, hogy rozsdásokik rajta a hátsó dob és a kipufogó cső(de még a bilincs is ami az ovál véget a kipuff csőhöz fogja), a dob jobb oldalából csöpög a víz(ahol a víz kicsöpög, ott gondolom a kipufogógáz is kijöhet).
Ez a része nem túl minőségi, mármint hogy rozsdásodik a kipuff és a dob, a 12 éves megane-om alatt jobb állapotban van.
Más is alánézne az övének, vagy csak az enyémet áztatták sós vízbe festés előtt? -
diablo1984
veterán
Kuga mk3ban a navi nyelvét lehet külön állítani? vagy a sync-nek megfelelő nyelvet használ csak, nincs lehetőség magyar nyelvre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- MIUI / HyperOS topik
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Spórolós topik
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Macska topik
- További aktív témák...
- Roborock S8 White, 2 év garancia
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- BMW Jubíleumi vagy M Power felnikupak szettek 68mm és 56mm átmérővel
- BBS felnikupak szettek 56mm 60mm 65mm 68mm 70mm átmérőkkel
- BMW F10 F11 F30 F31 G30, G80 stb Jubíleumi embléma szett
- Nuki Smart Lock 3.0, Homebridge, Nuki Zárbetét
- Corelli Byme aluvázas Női Trekking Kerékpár 18" (46cm) 28" kerekek 8 hónap GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest