Hirdetés
-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz troll81 #52756 üzenetére
Igen a pöttynek van jelentősége
Amúgy csak egy pötty volt?Ahogy nézem a S Max jó pár fajta rugóval volt szerelve [link], már ha jól kerestem és hihetünk nekik
És figyelni kell főleg egy olyan autó esetén amiből van 5személyes és 7személyes is mert a 5személyes rugó még ha erősített is nem lesz jó a 7személyeshez, főleg ha 7személyel használnod is
Nekem Touran van ugyan ez a helyezett, így nem kockáztattam és pöttnek megfelelő rugót vetettem, ma kellet volna hívnia a szerelőnek hogy cseréljük de biztos nem ért rá
Szerk
Na itt talán részletesebben le van írva egyes rugók [link]
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Facebook és Messenger
- TCL LCD és LED TV-k
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yettel topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Path of Exile 2
- EAFC 25
- Hogwarts Legacy teszt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Dyson akkumulátoros porszívók
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Noblechairs HERO Black/Platinum White gamer szék
- Állítható magasságú, motoros asztalláb - Gyerekzár + ütközésvédelem - 2 év magyar garancia! POSTA!
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Eladó Moulinex compact chef elektromos grill sütő
- Kültèri profi kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest