Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
...és Fred23:
21 éves koromig rendszeresen sportoltam, 78-80kg.körül, úszógumik nélkül éltem fiatal éveimet egészen 27 éves koromig, amikor ugyanis megnősültem, megszületett első gyermekem és elkezdtem nem odafigyelni magamra, hanem csak a munka és a család. Ez az egész napomat lefedte, edzésről nem is álmodtam. Ezzel járt szépen az elhízás is, 100kg-ig, amit úgy szépen tartottam is 2017 augusztusáig, 40 éves koromig.

Kéthetente fociztam, de az semmi, nem rendszeres sport, szóval egy dekát nem fogytam. Persze ezen évek alatt azért nem volt kényelmes a túlsúly, de elfogadtam, ennyi. Aztán pontosan kettő évvel ezelőtt, 2017 augusztusában elhatároztam, hogy ennek véget vetek, és vissza szerzem a régi, 20 évvel ezelőtti önmagamat.
Hogy miért? Mert elegem lett a napi kétszeri WC-ből, puffadásból, nehéz légzésből és még sorolhatnám...
Asztmás vagyok, túl vagyok egy infarktuson, vese kövön, boka műtéten...nem akarok idő előtt elpatkolni....a gyermekeimet(3) fel kell nevelnem, de a régi életmódommal ez nem jönne össze. Így hát leadtam 20kilót, szépen lassan 2 év alatt, állandó edzéssel, normális kajálással és ezt most tartom. Azóta szerencsére semmi eü.problémám nincs. Semmi cigi, semmi pia...csak ritkán, évente 2-3 alkalommal...már
Hogy mi a célom? Miért csinálom? Minél több időt tölteni a családommal, a gyermekeimmel. Hogy ezt elérjem, mindent megteszek, amit csak tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- ASUS routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Crypto Trade
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest