- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz
#76500480 #8776 üzenetére
A súlyzózás lényege nálam nem a gyorsabb fogyás, hanem az izomzat bevédése, fejlesztése. Kocogást csinálom zsírégetési céllal, megyek ma is 5k-t, meg holnap is, így legjobb esetben elérhetem a szokásos fogyási adagom alját.
Erről az elején-ről meg az jutott eszembe, talán irreális is most azt várnom, hogy ugyanolyan jól fogyjak, mint eddig, mert más dolog 40-es testzsírszázalékról lemenni 25-re, mint 25-ről 20-ra és 15-re. Mégis, az van bennem, ha nem érem el minimum az 1.7 kilós fogyást októberben is, akkor valamit elrontottam.
HIIT módszerrel edzőkből egyébként sokat látok a rekortánon, ahol kocogok, szóval talán tényleg van benne valami.
-
Fred23
nagyúr
válasz
#76500480 #8709 üzenetére
Nem tudom, hogy az összes -e, vagy csak némelyik, de mikor B-komplexet szedtem magas (10-50x) dózisban, én is sokkal éhesebb voltam. Leálltam azóta velük, ezekből szerintem úgyis elég a hivatalosan ajánlott kétszerese is. Válts például egy másik multivitaminra, vagy ne szedj B-komplexet még azon túl is.
-
Fred23
nagyúr
válasz
#76500480 #8632 üzenetére
Az biztos, hogy a szerotonin szintjét a kocogás képes megemelni, és tippre ez jó is nekünk, ugyanakkor mikor legutóbb olvasgattam róla, nekem az jött le, hogy még nagyon feltérképezetlen terület, sok ismeretlennel. Annyira komplex a működése, hogy még a szakértők se nagyon látják át.
Nekem azért az intenzitással még vigyáznom kell, nem érzem stabilnak a bal térdem, de legalább érezhetően jobb állapotban van, mint volt. Időnként szúr, zsibbad, de sose nagyon durván.
Nagy szükségem lenne arra, hogy tudjak hosszan futni, mert ha eljutok odáig, a fogyásom garantált lesz.Aerob zónában szeretnék majd futni úgy napi 1 órát, ez kalóriában azt jelentené, hogy még akkor is jobban fogynék, mint most, ha extra fél zacsi magot vagy egy kakaós csigát letolnék minden nap.
-
interstate76
addikt
válasz
#76500480 #8599 üzenetére
További mellékhatás: enyhe vagy komolyabb májkárosodás.
Aki elhiszi, hogy lehet bátran túl sok zsírt fogyasztani, majd annak felszívódását gyógyszeres kezeléssel megakadályozni, mindezt komoly hátulütők nélkül, arra nekem nincsenek nyomdafestéket tűrő kifejezéseim.
Ez olyan, mint amikor valaki - készülve a túl nagy zabálásra - előre beveszi a gyomorégés elleni tablettácskáját. Nem, azt nem bírja ki, hogy kevesebbet egyen. Előre tudja, hogy túl sokat fog zabálni, és gyógyszerrel előzi meg/csillapítja az ismert, negatív következményeket.
Ti vagytok a gyógyszergyártók kedvencei.
-
-
-
válasz
#76500480 #7966 üzenetére
Szerintem nem kell ilyen mű szarokat enni és nincs gond.
Barna cukrot használok kv-ba, mézet a tea-ba és ennyi. 1nap 1 kv, az is reggel, napközben kétszer tea mézzel, 7-8 dl. Nekem nincs problémám, mert tudom a mértéket tartani.
Mindig a mértéktelenséggel van baj. A túlzott fűszerek, cukrok, liszt fogyasztásával, a kevés zöldség bevitellel. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest