Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz
üzenetére
Heti 1-2 kg leadása az ami maximum ajánlott. Ki lehet számolni, hogy akkor 40kg-ot kb. leggyorsabban 5-6 hónap alatt lehet leadni persze itt feltételeztem, hogy akkor minden héten 2kg-ot fogy az illető. Sok múlik azon, hogy mit dolgozik az ember, mennyire tudja az életmódját megváltoztatni mert hiába mondják, hogy napi 5-ször kell enni ha a főnököd/munkahelyed csak mondjuk teszem azt 1 vagy 2 szünetet ad per nap. Tulajdonképpen itt életmód váltásról van szó mert az étkezés persze fontos de beiktatni a napi 5-szöri étkezést, megvonni ételeket amikhez hozzászokott az ember, fejben elhatározni mind-mind nehéz és komoly döntés. Mozgást beiktatni munka előtt és/vagy után szintén lelki erő kell hozzá mert a legelején nagyon nehezen ment.
Nekem sajnos úgy látszik nem megy a minden napi mozgás mert elkezdtek fájni a térdeim, nem erősen de kellemetlen. Szóval vagy csak fél órát mozgok vagy szünnapokat iktatok be. Pedig sétáltam futópadon, igaz tartottam az intenzív iramot 50-60 percig.
Bőrvisszahúzódás meg genetika és életkor függvénye is sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Fedezd fel az EcoTextil-Méteráru kínálatát
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest