Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Nekem amúgy egy testépítő a következőt javasolta
A kardiót reggel kelés után éhgyomorra kell lenyomni, előtte 20 perccel be kell kapni egy kanál lenmagolajat vagy halolajat, rá 1 adag fehérje (hogy ne az izom bontódjon le), és két Cuts II Bővebben: link kapszulát. Ez a kapszula megindítja a zsírsavak felbomlását, ami ahhoz kell, hogy a zsírt égesd el a nap folyamán a kardio miatt felgyorsult anyagcsere hatására, és ne az izmot. A pajzsmirigyhez nincs köze szerencsére. A három leglényegesebb része a kolin, inozitol és az l-karnitin. Ezeknek utána tudsz olvasni. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Nem ismerem, de itt vannak róla ''tapasztalatok''. Bővebben: link
Én a pajzsmiriggyel nem szórakáznék, a felmenőim között többen is jórészt pajzsmirigyproblémák miatt híztak el/fogytak le (anyám, nagyapám, keresztanyám, és én is jó eséllyel pályázok későbbi pajzsmirigyproblémára örökletes úton), és alakult ki náluk egy csomó olyan dolog, amiből én nem kérek. -
DigitXT
félisten
válasz
Drótszamár
üzenetére
Biciklin 50 km után azért jól esik egy redbull vagy bomba.
Gondolom tudod, hogy ezek elég cukrosak, így nem biztos, hogy jót tesznek a fogyásnak...
Igaz, hogy van belőlük light verzió is, de az íze...
-
cyberdoom
tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Tüdőtágulást okoz az adi is meg az efedrin is ezért tudsz többet edzni,illetve gyorsítja az anyagcserédet.izzadság az nálam is tapasztalható,de remegés az nem (szerencsére)
most fogok áttérni koffein+ephedrin re mert ez már formál is , az adipex ''csak'' éget.
28nap alatt ment le rólam 8kg. most vagyok 108kg . igazából futok is ,és heti 4x edzek. ehhez a súlyhoz van egy 188cm magasságom amihez ez a súly már kezd arányos lenni. nem vagyok duci,meg pókhas
,testépítést csinálok,csak leakarok szálkásítani nyára elég keményen,ami nálam 20kg-t jelent. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Musztáng
üzenetére
Diéta alatt a mackósajtot minden nap kivétel nélkül reggel 9-kor ettem (volt, amikor főtt tojást ettem helyette).

Tömegnöveléskor meg mind1.
A margarinokról jó ha tudod, hogy szinte mind 99%-osan zsír (1-2 kivétellel), ha margarint eszel/kensz a kenyérre, akkor már érdemes olyat venni, amiben van omega3-sav. -
Musztáng
tag
Ezt mire alapozod?
Ezt nálam jobban hozzáértő személy mondta. Amúgy Norbi második könyvében van néhány élelmiszerkód és ott a light mackósajt 3-as: azaz max. délig fogyasztható. Ugyanez a helyzet a margarinokkal is: hiába van ráírva, hogy light, már az állagán látszik, hogy az bizony nem az.
Amúgy nekem a sajnoknál a light-ot az Anikó sajt jelenti, ez soványsajt. -
Drótszamár
őstag
válasz
cyberdoom
üzenetére
A középiskolás tesitsanárom amikor a karate EB-re készült. Azt mondta így sokkal többet tudott egyzeni. (efedrin)
Én nem bírom a koffeint. Izzadok tőle, remeg a kezem, és csikorgatom a fogam. (1 duplakávé). Biciklin 50 km után azért jól esik egy redbull vagy bomba.
Ha már kérdezted gondolom ezekkel akarsz lefogyni. Én nem vagyok benn biztos, hogy egészséges dolgok. -
cyberdoom
tag
használ valaki adipexet illetve koffein-ephedrin combot ?
-
-
fLeSs
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
Idővel én megszerettem, persze eleinte kicsit ízetlen volt egy normál sajthoz képest. Amúgy a dobozára rá van írva, hogy mennyi a zsírtartalma, sokkal kevesebb, mint a rendes mackosajtnak. Viszont erről meg most szoktam le, tömegelés alatt az elején megettem napi 3-at is, viszont mostmár egyáltalán nem eszek.
-
cyberdoom
tag
és van adipex retard

-
Agyzuzo
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Végülis nem olyan vészes a sajt, de figyelj oda hogy bármilyet is veszel, legyen rajta hogy friss tejből, teljes tejből készült! Tehát ne növényi zsírokkal dúsított műanyag sajt legyen! A legjobb, ha nem is pasztőrözött tejből csinálják, hanem frissen fejt tejből (ugyanis a CLA zsírsav tartalma miatt még kifejezetten előnyös is diétánál). A frissen köpült vaj is jó, ugyaneze tulajdonsága miatt.
(Nem is értem mi ez a hype hogy együnk növényi zsírokat, sokkal károsabbak és az ízük is pocsék) -
fLeSs
nagyúr
válasz
Drótszamár
üzenetére
Ha tényleg le akarsz fogyni, és meg is akarod tartani a súlyodat, akkor a kenyérről szokjál le, de legalábbis a mennyiségét korlátozd le nagyon. Az egyik leghízlalóbb kaja. Egyél helyette zöldségeket (de ne krumplit meg kukoricát).
-
Kenyer helyett akkor mit? Sajnos elegge szük latokörü vagyok kaja, kenyer teren.

-
cornfake
aktív tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Valaki olvasta a Testkontroll c konyvet?
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Drótszamár
üzenetére
1. otthon kenyérsütő géppel nem fox tudni normális kenyeret csinálni, nekem volt kenyérsütő gépem, de fél év alatt egyszer sem sikerült.

2. ha fogyni akarsz, akkor ne a kenyeret állítsd a középpontba, hanem szokjál le róla minél jobban
3. ha kenyeret akarsz enni, akkor egyél Graham-kenyeret -
Musztáng
tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Sajnos nekem nincs receptem, de tudok tanácsod adni, hogy milyen kenyeret válassz a boltban. Én a teljes kiőrlésű tönkönlybúza szeletelt kenyeret szoktam vásárolni. Ebben megbízom. Azért, mert az összetevőket elolvasva a teljes kiőrlésű liszt mellett nincs benne semmilyen más liszt sem. Vannak olyan barna kenyerek, amelyekkel csalnak, elolvasva az apróbetűs összetevők részt, látom hogy van benne simaliszt is. Ilyet nem vásárolok. Ez a helyzet a nem csomagolt pékárukkal is, mivel nem tudom, hogy miből készítették, és bár lehet barna, de lehet, hogy csak kakaóval színezik.
Sajnos ilyenről már hallottam. Amúgy ennek a teljes kiőrlésű tönkölybúza kenyérnek az a jellegzetessége, hogy egyáltalán nincs olyan hatalmasra felfújva, mint a simalisztes kenyerek, hanem alacsonnyabb.
A kenyérsütő gépekhez még nem igazán volt szerencsém, csak egyszer hallottam róla, hogy abban teljes kiőrlésű kenyeret nem igazán lehet sütni, mert ''...nem lesz olyan szép, mint a finomlisztes kenyér. Kemény lesz és nem fújódik fel...'' Ezzel nekem úgy tűnt, mintha az adott egyén kigúnyolná a teljes kiőrlésű lisztet.
Hát nem zártam a szívembe ezt az ember!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Remélem azért valamiben tudtam segíteni neked.
És örülök, hogy érdeklősz az Update iránt!
-
Drótszamár
őstag
Na akkor én is elkezdem Updatelni a ''konfigomat''. A szoft frissítés már zajlik...
Akkor lenne néhány kérdésem:
Az első: van valakinek receptje amivel a teljes kiörlésü lisztből kenyeret lehet varázsolni. Megmondom őszintén nem bízom a pékekben. Elősször meg akarom nézni milyen az állaga, és az íze az ilyen kenyérnek. Ha a bolti is ugyan ilyen akkor esetleg veszek ott. Ha nem akkor házilag megcsinálom.
Van egy ''kenyérsütő'' gépem. Ebbe beleteszed a hozzávalókat és elvileg megcsinálja. A hozzá adott füzetben lévő receptek nem nagyon működnek.
Ha esetleg valaki csinált már ilyen géppel, akkor írja le nekem részletesen hogyan csinálta. Ha csak manuálisan csinált valaki az is jólessz.
Kezdetnek ennyi. -
gro0ms
aktív tag
Én fogytam 13 kilót. 3 hónap alatt. Jó, mi?
Asszony nem adott enni, vmi diétát csináltunk. Érdekel valakit? Akkor megkérdem. 
-
fLeSs
nagyúr
![[kép] [kép]](http://www.idealbodiesonline.com/clients/unknown.jpg)

-
DigitXT
félisten
válasz
Woodslave
üzenetére
Nagyjából már átlátom ezt a módszert is, de itt több pont van megadva, szóval nyilván nem egyszerű mindet megmérni.
Bővebben: link
Viszont tényleg van olyen segédeszköz hozzá 4K-ért.
Bővebben: link -
Woodslave
félisten
Testzsírmérés: Meg van adva 3 pont, ahol össze kell fogni a bőrt és egy kalippernek (olyasmi mint egy körzö) le kell mérni a két pont távolságát. Ezeket be kell írni a kalkulátorba, ami kidob egy %.
-
DigitXT
félisten
válasz
Musztáng
üzenetére
Én azért nem lennék ebben olyan biztos!
Hát amíg olyan sok redőt tudok huzigatni magamon, addig valsz, hogy nem csak izom lapul a bőröm alatt...
De majd teszek róla, hogy ez megváltozzon!
Mi van?
Semmi, csak a Szalacsis poént nem hagyhattam ki, idevágott...
Az nem a mérleges testzsírmérő?
Nem, ez a kézben fogható, pont az a típus, amiről szó volt, és belinkeltem.
Amúgy mi az a bioimpedencia?
Hát nem igazán tudom, de tuti valami ellenállásféle: ''belédküld'' egy jelet, ami a zsírszöveten ''fennakad'', és gondolom ezalapján mondja, hogy mennyi az annyi. -
Musztáng
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
nagyon jól biztos nem állok...

Én azért nem lennék ebben olyan biztos!
Azt álmodtam, hogy megmérték a testszírszázalékomat: nem nagyon emlékszem rá, de arra igen, hogy nem voltam túl boldog tőle!
Kérem kapcsojjaki...
Mi van?
tényleg ez az a cucc, és itt bizony 25K!
Az nem a mérleges testzsírmérő? Amúgy mi az a bioimpedencia?
-
DigitXT
félisten
válasz
Musztáng
üzenetére
Köszi a promecomos infót: tényleg ez az a cucc, és itt bizony 25K!
Lehidalok: 40 vs. 25?
Khm...
De legalább még ilyet is találtam arrafelé:
Kérdés: Milyen elven működnek a készülékek?
Válasz: Bioimpedancia elvén; egy összetett mérőjel segítségével, mely számára a zsírszövet jelent ellenállást.
Mod: hozzáteszem, hogy a honlap elég fapados, a No documents found hibaüzenet sok helyütt kiváltképp barátságossá teszi...
Kapcsiból úgy nyit, ami kicsit kiábrándító: nem nézik meg a saját honlapjukat? Amúgy: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Csak éppen döglik mostanában: nincsenek ott a nevek, és a vélemények is eltűntek, stb. Magyarán használhatatlan. Főkukact, meg TeXt-BoYt mondjuk megtaláltam ránézésre, mert rájuk emlékeztem: régebben frankón működött, egyszer nézegettem a képeket. Asszem most már tildyt ezügyben kéne megsürgetni, hamár a nemhivatalos PH@WAP-pal elkészült...

-
fLeSs
nagyúr
-
Musztáng
tag
És te hány cm magas vagy?
Te is feldobhatnál magadról egy képet!
Én sosem próbálkoztam a koplalással, mindig csak a tornával, de nem lett eredménye.
Amúgy az Update-ben egy idő után megáll a súlycsökkenés és egy ideig stagnál, de aztán megint meglódul az alsó tartományok felé.
Közben megtaláltam, hogy hány centi magas vagy.
[Szerkesztve] -
Musztáng
tag
A testzsírmérlegről annyit tudok, hogy van két fajta:
1) Az egyik amiről ti is beszéltetek, ez a mérleg
2) és van egy másik is, ami nem mérleg. Többet erről nemigazán tudok mondani. Talán olyan lehet, amiről Agyzuzo is írt.
Amúgy ezt a Rubint Réka 3 DVD-ről tudom: a végén van egy rész a promecom kft. (ezt be szabad ide írni?
) termékeiről, ott beszélnek erröl a kétfajta testzsírmérlegről. Linket nem tudok benyomni: he érdekel titeket róla valami, akkor úgyis beírjátok valami keresőbe. Ez már a ti dolgotok.
Ne kapjatok már mindent tálalva!
[Szerkesztve] -
-
DigitXT
félisten
válasz
Agyzuzo
üzenetére
De még mindig az a kép az aláírásod.
Amúgy fLeSshez hasonlóan én sem nagyon vágom a BB-s testzsírszázalékmérést: marad a kütyü, ha az jó.
Mod a válaszra: közben találtam egy ilyet, csak ez 40K.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Balatonboglári Borgazdaság Rt.? Megalol!
Ezt nem hagyhattam ki.
Bővebben: link Gondolom bodybuilder.hu lesz az...
-
DigitXT
félisten
Ez a testzsír% dolog engem is érdekel.
Láttam pl. olyan mérlegeket is, amik kijelzik, de azt nagyon nem vágom, hogy hogy működnek: addig oké, hogy vmi elektromossággal, mert rá van írva, hogy pacemakerrel ne használjuk... Esetleg valami ellenállást mérhet a bőrön, vagy mi a francot?
Ja, és mérlegem van, szóval azt csak ezért nem fogom lecserélni, de egy külön kütyü lehet, hogy ismét bedobna nálam vmi motivációt az edzésre. (A pluzusmérő is az volt, tetszettek az eredmények, grafikonok, meg minden: de nagy kár, hogy nem vagyok kitartó.
)
Amúgy ez a kép gondolom nem elégíti ki a kívácsiságod, és a szálkásítás ''szemmel fogható'' eredményeiért reklamálsz
. Bővebben: link -
Agyzuzo
addikt
Semmivel.
Sportorvosnál lehet leméretni, esetleg jobban felszerelt termekben is akad testzsírmérő. Kép majd lesz, ha jobban alakul a hasam (még csak a teteje kezdett el pucolódni). A lábam elég sokat fejlődött most, meg a hátam is nőtt. A vállaim meg akármit csinálok nőnek maguktól. 
-
Agyzuzo
addikt
Én is jobban szeretek szálkázni. Tömegeléskor minden bajom van, szex közben majd megfulladok, dobog a szívem, lehúz a sok kaja, stb.
Az elmúlt évben annyit diétáztam, hogy egész egyszerűen nem szeretem magam telezabálni. Amúgy ha most leszálkáztam onnantól a tömegelés is ''fontolva haladó'' módon fog nálam történni - azaz nem megyek feljebb 15%-os testzsírnál. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Én arra leszek rohadtul kíváncsi, hogy milyen leszek szálkásítás után, ugyanis a diétám végére is maradt bőven a has-derék-fenék tengelyen zsír (sajnos). Tudom, hogy a gyúrósok utálják a szálkásítást, de én már most csak azt várom, az az igazi kihívás.
A tömegnövelés nemigazán teccik. -
-
DigitXT
félisten
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Azt tudom, hogy a gyúrósoktól vagy: ehhez milyen magasság társul?

(Én gondban vagyok ezzel a gyúrás dologgal, de első körben el fogom olvasni azt a topikot, aztán ha mindig nem tiszta, majd kérdezek ott jól.
Csak legyen időm + akaraterőm kezdeni valamit, hogy végre közepesen izmos legyek, és ne csak annak a 99,9%-nak a tagja, akiket fLeSs emlegetett.
)
Mod: ezt fLeSstől is meg akartam kérdezni, de nézzétek mit dobott a kereső:
Én 117-ről jöttem le, most vagyok 80 kg, 182 cm magas. 76 kg-ig akarok eljutni, aztán visszahízni 5-10 kilót, de azt izomra.
S erre csak azt tudom mondani, hogy én meg 65-re akarok eljutni, aztán uez!
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Drótszamár
üzenetére
Van itt egy link, bár mintha nem frissítették volna az oldalt egy ideje...
De azért egy-két mondant megtalálható + ide a keresőbe is beírod, hogy Update, és nagyjából leírtuk.
mennyibe kerül?
Lol: alapesetben nem kerül semmibe: kvázi ''egyél normálisan''-dolog.
-
Drótszamár
őstag
Mijaza Update, és hogy lehet hozzájutni? (es mennyibe kerül?)
-
fLeSs
nagyúr
-
DigitXT
félisten
Mondom én, hogy egy csónakban evezünk!
Én koplalással, ha jól emléxem, 2003 elején próbálkoztam, hogy most aztán ''milyen jó lesz'', de egy hét, vagy talán még kevesebb alatt abbahagytam.
Aztán nem csináltam semmit.
Végül 2003 végén hallottam az Update-ről, de még csak futólag, és nem is igen foglalkoztam vele. Szar kajákat ettem, pl. McDöglesz hambi, ilyesmi. Meg ittam banánturmixot, sok cukorral este...
Rossz visszagondolni: brrr! Ma nem lennék képes ilyen elvetemültségre.
Szóval 80-82kg is voltam már, és nyáron csak ''próbálkoztam'', ami persze nem elég. Szóval 04.09.10, Norbi jött, mint Yoda mester, és onnantól már történelem. Hihetetlen érzés volt megint a normális súlyomnál lenni.
(És az is hihetetlen, hogy a mostani normális súlyom 4kg-mal az akkori alatt van.
Erre még szeretnék egy kicsit alakulni. De tényleg csak egy kicsit. Csak ne legyek a végén anorexiás.
Nem leszek.
)
Szerk: géphibák tömkelege.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem az Update-tel az első hónapban lement 6kg, szeritem az elég gyors fogyás, később - szerencsére
- lelassult.

,testépítést csinálok,csak leakarok szálkásítani nyára elég keményen,ami nálam 20kg-t jelent.
(borsó, zöldség , répa

Az egyáltalán nem light attól még, hogy rá van írva.
Amúgy pl. Janesz eléggé ''ott van''. Nekem kb. 70 a derekam, ő meg 60-ra tudja behúzni, és ehhez micsoda vállak+bicepsz+minden!
Amúgy a trappista tényleg zsíros, de finom...
Hát nem zártam a szívembe ezt az ember!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Fel ne add!
)