Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Musztáng
tag
Amikor én kezdtem el diétázni nekem is nehéz volt megállni mindenféle finomság felfalását. De csak nem adtam be a derekamat:
1.) Sikerült rávennem anyumat, hogy más az Update-nek megfelelő alapanygokoból készítse el az ételeket
2.) Azokat a mindenféle habos sütiket mára már nagyon megutáltam. Rájuk gondolok és kiráz a hideg. -
Hellas
senior tag
Virslivel mi a helyzet?Mert az Update kódja az 1,de látom korábban írtátok,h nem igazán jó.
-
Hellas
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Remélem!

Amúgy azt hogyan tudnám kiszámolni,h kb ma hány kalóriát fogysztottam?
(Ittam reggel egy kávét,délelőtt 2 kiwi,ebédre egy kevés párolt csikét,délután ugyanezt
-
fLeSs
nagyúr
Ilyen szempontból apámék tavaly egy fikarcnyit sem voltak rám tekintettel amikor diétáztam, jobbnál jobb kajákat csináltak, hoztak haza, de az az igazság, hogy mindig megálltam, hogy egyek belőle, ez teljesen elhatározás kérdése, ha le akarsz fogyni, akkor meg kell állnod, nincs mese.
-
Hellas
senior tag
Ilyen nincs!

Anyukám hozott rántott májat és rizsfelfújtat!
Pont most!
De nem baj,kibírom,mégha nehéz is!
rá se nézek inkább.
-
anaqer
veterán
Kösz a tippeket, ez a mogyorós pl. szimpatikus.

-
anaqer
veterán
1 elég bugyuta kérdés - mit tudnál ajánlani ami szénhidrátszegény, de nem csöpög, nem morzsálódik, nem kell előkészíteni, csomagolásából ehető (
), stb. tehát irodai környezettel nem ütik egymást? Itt ülök napi 7-8 órát, viszont eléggé morcosak lennének ha elődurrantanék mindenféle zöldségakármiket...
(tkp. a súlyommal egyenlőre nincs is gond (63kg... heh), viszont azt hiszem ha nem találok valami Snickersnél elfogadhatóbb megoldást az étkezésre akkor rövid időn belül lesz...) -
Notes
senior tag
Bevallom nem olvastam végig a topikot. Eü-ben dolgozom és leírnám a tapasztalatomat erről a fogyás témáról. Eddig egy dokit láttam aki sikerrel fogyasztott le embereket, semmi extra titok nem volt. Egyszwerűen nem lehet kenyeret, tésztát enni. Húsból, tejtermékből, zöldségből, gyümölcsből nyugodtan. Megdöbbentő eredményekkel szembesültem, de persze a páciensek nagy része fél év után elkezdett lazulni, vissza is jöttek a kilók, de ez már egy másik történet.
-
Hellas
senior tag
Tudtok valami tippet,hogy a tengeri hallal mit csináljak,hogy készítsem el?
Gondolom rántani nem jó,mert abban ott a liszt..
-
Musztáng
tag
Mi a különbség a tömegelés és a szálkásítás között?

-
fLeSs
nagyúr
válasz
Musztáng
üzenetére
Nem. Ezzel az étkezéssel abszolút biztos lehetsz benne, hogy az inzulinszinted folyamatosan egyenletes, vagyis nem szedsz fel zsírt (feltételezve, hogy lassan felszívódó szénhidrátot eszel, vagyis nem cukros kaját). Ha a súlyodat akarod csökkenteni, akkor természetes, hogy 2 óránként nem bezabálsz, hanem keveseket eszel.
-
Hellas
senior tag
Hát halljátok ma kezdtem,de már sokkal jobban érzem magam!Jó a tudat,hogy teszek valamit érte,hogy leadjam azt a 6-7 kilót!

Gyomromnak is sokkal jobb érzés,hogy nincs teletömve sült krumplival, meg rántott sajttal!
Épp az előbb edzettem,az is tök jól esett!Remélem így is marad!
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Érdekes, nekem tömegelés alatt sosem fordult elő olyan, hogy nem volt étvágyam. Sztem ez jelzi a gyors anyagcserét (bekajálsz, és a szervezet a bevitt anyagot széjjelcincálja, mert szüksége van rá, kb. ezt képzelem magam elé
).
Amúgy a legutóbbi bb.hu-s rendeléskor a csomagban volt egy ilyen prospektus, amiben voltak riportok is, ott kérdezték a Vörös Zoltánt, Jóba Eleket és Barna Róbertet, hogy tömegelés alatt éhesek-e, és azt válaszolták, hogy tömegelés alatt mindig éhesek, ha ez nem így lenne, akkor nagy lenne a gond!
-
Musztáng
tag
Amúgy te az Update segítségével milyen ütemben fogytál?
Az egész úgy volt, hogy múlt év januárjában határoztam el, hogy lefogyok. Ekkor még nem volt Update, próbáltam pl. az édességeket meg a kenyeret kiszorítani az étrendemből. De más szénhidrátot viszont ettem, így januártól augusztusig 3 kilót fogytam. Aztán szeptember elején Barátom megvette a könyvet - vagy kapta névnapjára
, mindegy, nem ez a lényeg - elolvastam, szeptember 10-én Norbi dedikálta a könyvet
, és szeptembertől kezdem el igazán az Updatet. Így szeptembertől decemberig lefogytam 7 kilót. Plusz beleférek az összes nadrágomba és nekem ez számít igazán.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Musztáng
üzenetére
Nálam is van néha hogy nincs étvágyam, kész kínszenvedés magamba tömni akkor a kaját, de muszáj, még ha jelképesen is, de legyen valami abban a pocakban!
Kalandor: mindenki hasonló cipőben jár, aki el van hízva... Én is. Bár a sport miatt szerencsére megengedhetek magamnak egy kis kilengést olykor-olykor, de ha 1 hetet kihagynék, húúú... Rossz belegondolni. -
Hellas
senior tag
válasz
Musztáng
üzenetére
Ezt a módszert követem!
Elolvastam az Updateet,rájöttem,hogy végülis erről szól az is!
Tetszik ez módszer,bár a kenyeret szerintem mellőzni fogom még,ha teljes kiőrlésű is,abból az okból,hogy nem igazán vagyok kenyeres!
Amúgy nekem is az a baj,mint neked,hogy most például eszem csirkét salátával,de nem vagyok éhes,szóval csak erőltetem!
Ami azonban furcsa,lehet,hogy nem ezzel van kapcsolatban,de tegnap este már nem ettem kenyeret,meg tipikus hízlaló kajákat,helyette csak salátát és halat ettem,és ma reggel 8kor felébredtem,tele energiával.Eddig örültem,ha délben magamhoz tértem,holt fáradtan!
Most mindjárt nyomok egy kis hasizmot,este meg 1 óra bicaj!
-
Musztáng
tag
Épp most kértem kölcsön egy Update könyvet.Annak van értelme?

Naná!
Én az Update segítségével fogytam 10 kilót!
Amúgy melyik könyvet kérted kölcsön: a zsebkönyvet, vagy a Norbi Titok könyvet? Csak azért kérdezem, mert már egy ideje radarozom a könyvesboltokat, hogy mikor jelenik meg már az Update zsebkönyv... -
Musztáng
tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Egyetértek Agyzuzoval!
Én is ezt ajánlom neked, Hellas!
Agyzuzo: Én is úgy gondolom, hogy naponta legalább 5ször kéne enni, de van úgy, hogy nem éhezek meg. Pl. tegnap 11kor reggeliztem és utána már csak 6kor vacsiztam (csirkét salátával). Elvoltam egész nap, tanultam és edzés után ettem csak. Gondolom ez így nem annyira jó. Mit tegyek? Egyek olyankor is, amikor nem vagyok éhes?
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Ha ezt fokozatosan adtad le, és nem úgy, hogy leadtál, felszedtél, leadtál, felszedtél x kilót, és így jött ki a mínusz 9 kiló, akkor az jó eredmény, lassan, de biztosan.

Én most fogok kipróbálni egy diétát, amiben már ilyen különböző kapszulákat meg stb.-ket is fel fogok használni (zsírégető, izommegtartó, anyagcserejavító, inzulinszint-szintentartó, omega3 zsírsavak, stb
), kíváncsi leszek, hogy milyen eredményt hoz a tavalyihoz képest. Persze most nem 40 kilót akarok leadni, hanem csak 10-15-öt. 
-
Hellas
senior tag
Épp most kértem kölcsön egy Update könyvet.Annak van értelme?

-
[FH]bekem
csendes tag
vmi gyors fogyókúrát én is fogok tartani
nem érzem magam dagadtnak, de van úgy kb 4-5kiló súlyfeleslegem

-
Agyzuzo
addikt
-
[FH]bekem
csendes tag
hája...nabazz tökjó ez az ásványvíz
én idáignemnaon ittam de most át fogok rá térni! Éhes voltam, nem vettem elő a nutellát hanem ittam két pohárral, má nemvok éhes
-
[FH]bekem
csendes tag
Villámdiéta
Aki gyorsan le akar adni pár kilót, hogy a jövő heti bulin beleférjen kitalált szerelésébe, próbálja ki a villámdiétát! Ha a napi energiabevitelt 1000 kalória alá csökkenti, hamar megszabadul a fölöslegtől.
A súlyveszteség tetemes része a szervezet által lebontott víz és só, kisebb része valóban zsír.
Egyszerű
A villámdiétát bármikor elkezdheti. Szinte semmi másra nem kell ügyelni, csak hogy nagyon keveset és nagyon egészségesen egyen. Így sok másra is marad idő.
Csökkenti az étvágyat
A gyomor térfogata akár a negyedére is összezsugorodhat - állapították meg amerikai kutatók. A kísérletben résztvevőket napi 600 kalóriás diétára fogták. A nők pár nap múlva már ilyen csekély kalóriamennyiségtől is jóllakottnak érezték magukat.
Nem fogja visszaszedni kilóit
A koplalást rendszerint nagy zabálások követik, tehát a legközelebbi diétáig bizony meg fog bolondulni a mérleg... Nem feltétlenül kell így történnie. Egy angliai vizsgálatban a kísérleti személyeknek csupán harmada tért vissza eredeti súlyához.
Nem egészségtelen
Könnyebben átáll a szervezet a kisebb adagokra, ha több vitamint és ásványi anyagot vesz magához, ha sok folyadékot iszik, hogy az anyagcserét serkentse és megelőzze a kiszáradást. Vigyázat, a kevesebb kalória kevesebb energia is – ezért ne sportoljon ész nélkül, pihenjen is néha, máskülönben keringési zavarok léphetnek föl.
Javítja az ízérzékelést
Gyors fogyókúra után minden falat dupla élvezet, mivel ízlelőszerveinek kevesebb dolga akad. Figyelje meg: már három nap után sokkal érzékenyebb minden ízre, illatra. Ráadásul az egészségtelen – sós vagy túl édes – ételek sem fognak annyira jólesni. Könnyebben lemond róluk.
Erőt ad
Gyors diéta után úgy érzi, tettrekész és magabiztos, fákat tudna tövestől kicsavarni! És nem csak azért, mert kedvenc göncébe ismét belefér. A fogyókúra kipróbálói szerint pár napos kalóriacsökkentés a léleknek is jó, mondván: “ha ezt elértem, még többre is képes vagyok!”
Mit az eredményes villámdiéta kulcsa?
Kiegyensúlyozottan táplálkozzon, csak sokkal kevesebbet egyen. Nulldiétát vagy böjtölést kizárólag orvosi felügyelet alatt szabad tartani. Egy nőnek minimum napi 850 kalória kell.
Az ideális napi étrend: csirke vagy hal, egy szelet kenyér vagy kb. 100 gramm tészta/rizs, egy pohár zsírszegény tej, egy alma, negyed kiló nyers zöldség - mindezt azonban legfeljebb három napig folytathatja!
hölgyvilág.hu-n találtam (nem röhög
) -
[FH]bekem
csendes tag
Ha kb. 10-15 napig eszel fogyis kaját (nem mindig ugyanazt) akkor már a szervezet megszokja és onnantól sokkal könnyebb
(nem azt mondom h ha két héten keresztül napi fél fej salátán élsz akkor azt megszokod) -
-
Agyzuzo
addikt
Csak tengeri hal meg csirke + salátát sztem nem fogod bírni sokáig, max. pár napig, túl egyhangú. De ha ez neked nem probléma, akkor hajrá.
Csak a napi 2-3 kajálást felejtsd el, 3 óránként pakolj valamit a gyomrodba (nem kell sokat, csak legyen valami benne), hogy ne ugráljon az inzulinszinted, az csak hátráltatja a fogyást. -
Hellas
senior tag
Sziasztok!
Úgy tervezem napi 3szor eszem,vagy 2szer eszem,akkor is tengeri halat,vagy csirkét salátával.Emellett persze rengeteg ásványvíz,ami alapból megvan.
-
Dexter68
addikt
Nyáron könnyebb fogyózni, csak fogyni nehéz.

Én már fogyózom több mint egy éve, 15 kg felsleggel indultam, már 30-nál tartok...
Persze volt közben, hogy lement 8, csak aztán ellazultam... -
fLeSs
nagyúr
na mi az ábra emberek? nyáron a legkönnyebb fogyózni...
-
DigitXT
félisten
válasz
Drótszamár
üzenetére
Az mér van, hogy utálom
Foggggalmam sincs: én pl. totál ennek ellenkezője vagyok.
-
DigitXT
félisten
válasz
Drótszamár
üzenetére
Változatos mi?
Egy kicsit sok benne a zsemle, nem?
amiket nem ettem kb 10 éve. (pl tészták, husok, hal, felvágottak nagy része)
Ne aggódj, hússal, hallal, durumtészával, és normális felvágottakkal jobban jársz. Szerintem próbáld ki a Hamletet is zsemle helyett: sonkával pl. tök jó!
Hosszú lessz, de reméljük menni fog.
Nagyon bízom benne: a változatosság gyönyörködtet!
Fázok
Akkor fűts be!
(Én is bekapcsoltam a gázt: néha még hűvös van.
) -
Drótszamár
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Ő egyébként miről akarod meghalgatni a véleményemet?
Arról, hogy tényleg egésznap a zabáláson jár e az agyam? Ha erről akkor igen
Eddig 1 napi étkezésem kb így nézett ki: reggeli: 2 zsemle, ebéd: ha van olyan amit eszek akkor az, ha nem akkor zsemle vagy kenyér, uzsonna: zsemle, vacsora 2 zsemle.
Változatos mi?
Az a baj, hogy kis korom óta nagyon válogatós vagyok, és egy csomó mindent nem tudok megenni
Most újra meg kell szetni azokat a kajákat amiket nem ettem kb 10 éve. (pl tészták, husok, hal, felvágottak nagy része)
Hosszú lessz, de reméljük menni fog.
Fázok

-
Musztáng
tag
Diéta alatt a mackósajtot minden nap kivétel nélkül reggel 9-kor ettem
Az jó!
De akkor meg nem tudom miért vagy úgy oda a light mackósajttól!
margarinokról jó ha tudod, hogy szinte mind 99%-osan zsír (1-2 kivétellel)
Tudom!
már érdemes olyat venni, amiben van omega3-sav.
Nekem teljesen mindegy. Kételkedni szoktam az ilyenekben. Amúgy sem igazán szeretem a margarinkat. Inkább a vajat, de azt is már jó rég ettem. -
DigitXT
félisten
-
Musztáng
tag
Hát kérlek szépen én úgy fogytam le 10kg-ot, hogy közben ettem kenyeret,
de nem akármilyet, hanem teljes kiőrlésű kényeret vagy grahamot. Ha Drótszamár délután 3-ig eszi ezeket, akkor tuti, hogy le fog fogyni! A jó szénhidrátkat nem lehet kiszorítani az étkezésből.
És anyukám csinálja a teljes kiőrlésű lisztől készült muffinokat, ami a holnapi reggelim lesz!
Már alig várom!
És viszek belőle tízórainak is! És délután 3-ig vígan ehetek belőle és fogok is!
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Drótszamár
üzenetére
Nem fox lefogyni.
-
Drótszamár
őstag
Na ma elslattyogtam a helyi CBA-ba teljes kiörlésü kenyeret venni. Végigtúrtam az egész kenyeres pultot és 1 azaz egy csomag ilyen kenyeret találtam. Levettem a polcról és elolvastam miből készült: teljes kiörlésü liszt, rozsliszt, liszt, víz, savanyúságot szabályozó anyag, .....
Ezt qrva gyorsan visszatettem a polcra, és vettem helyette 1 kb Graham lisztet. Délelőtt csinálok belőle pizzát
Kiváncsi vagyok milyen lessz.
Egy pékségben sikerült vennem Tönkölybúza kenyeret. Remélem ehető. -
fLeSs
nagyúr
Én kb. így fogytam le.
Összefoglalva a diéta 10 alapszabálya
Fokozatosan kezdjünk el rendszeresen (heti minimum 3 alkalommal) mozogni, fokozatosan térjünk át egy egészségesebb táplálkozásra
A nagyobb, kalóriásabb étkezéseket időzítsük reggelre, edzés előttre, este és edzés után csak keveset és fehérjéset együnk (abból lesz a legkevesebb zsír)
A heti 3 alkalommal végzett 30-45 perces aerob edzés 60-70%-os pulzushatárok között segíti a zsírégetést (előtte használhatunk L-karnitint)
Ennél is jobb a heti 2-3 alkalommal végzett 30-60 perces súlyzós edzés
Növeljük a fehérjebevitelt, és csökkentsük a zsírbevitelt, a szénhidrátokat pedig csak akkor fogyasszuk, ha még van idő ''ledolgozni'' a bennük lévő kalóriákat.
Az összetett (komplex) szénhidrátok kevésbé hízlalnak mint az egyszerű cukrok. Kerüljük a három fehéret: cukor, liszt, só. Helyettük fogyasszunk sok zöldésget és gyümölcsöt (cukor helyett édesítőt), és teljesőrlésű lisztből készült kenyeret. Ezek hasznos vitamin- és ásványi anyag valamint rost-tartalma nagyobb.
Ha valaki egyáltalán nem fogyaszt zsírt, gondoskodjon az esszenciális zsírsavak pótlásáról
Együnk minél rendszeresebben (6-7 alkalommal naponta) kis adagokat - ne éhezzünk!
Próbáljuk meg lejegyezni az elfogyasztott étkezéseket, és megbecsülni a kalóriabevitelünket.
Tűzzünk ki hosszú távú nagy célokat, és rövidtávú, de elérhető kis célokat, amik megvalósításával lépésenként közeledhetünk a nagy cék felé. -
fLeSs
nagyúr
Hogy ne kelljen keresgélned
a Cut II egy Fatburner (azaz zsírégető).
Fat Burners (fő hatóanyaguk a kolin és az inozitol) - ez a két hatóanyag jelenti a máj első méregtelenítő vonalát. Ha ezek az anyagok kellő mennyiségben rendelkezésre állnak a szervezetben, akkor a májunk hatékonyabban tudja lebontani a zsírsavakat, csökkentve ezzel a vérben keringő zsír mennyiségét, és lerakódásának esélyét (igen, ezek a szerek hatékonyan csökkentik a koleszterin szintet is). A kolint és inozitolt szója-lecitinből nyerik, ezért maga a szója-lecitin is enyhén zsírégető hatású. A titok a minél rendszeresebben történő szedésükben van. Napi háromszor: reggel, délben és este, étkezés után sok folyadékkal kell szedni őket. A hatásuk 1-3 hónapig tartó folyamatos szedés mellett jelentkezik. A napi adag olyan, hogy 3x1000mg kolin és 3x500mg inozitol van benne.
És van benne l-karnitin is.
L-karnitin - egy olyan aminosav, amit a szervezet is termel. Ez az aminosav felelős a zsírsavak szállításáért az izmok mitochondriumaiba elégetésre. Mozgás alatt annál több zsírsavat tudunk elégetni, minnél több L-karnitin áll rendelkezésre a szervezetünkben. Az L-karnitin hatékonyan kitolja a fáradási küszöböt is, mert a szervezet tovább kap energiát a zsírokból és később kezdi az izmokat lebontani. Az L-karnitin nagyon fontos a szívizom megfelelő működéséhez. Az L-karnitint CSAK edzés előtt érdemes használni, mert ha nincs rá szükség, kiürül a szervezetből. Ajánlott adagolása 60kg testsúlyig 250mg, 80kg testsúlyig 500mg, 100kg testsúly felett 1000mg alkalmanként - edzés előtt 1/2 órával. További információk a Fókuszban az L-karnitin című írásunkban. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Ennél alapabb nemigazán van. Esetleg szteroidozhatsz is.

Amúgy a 240-es a legnagyobb kiszerelés, van ennél olcsóbb is, amiben kevesebb kapszula van. Nekem a héten jött meg a 240-es doboz, remélhetőleg sikerül úgy ''átváltoztatni'' a testemet, hogy a testsúlyom nem változik, viszont a zsír nagyjából lemegy (ha érted mire gondolok
).
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Parfüm topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Spórolós topik
- iPad topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Crimson Desert
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smilies/finom.gif)

Pont most!
nem kell bele az az n...

(Én is bekapcsoltam a gázt: néha még hűvös van.
És szvsz Norbi is ugyanezt tette/teszi az Update tanácsaival.