Hirdetés
Aktív témák
-
Trak
addikt
Nekem ez az egy kérdés jutott eszembe a hsz.-ed után: ki a f@$z akar kockás hasat??
Ha egészséges vagy (mozogsz rendesen), akkor kit érdekel, hogyha van rajtrad pár kiló felesleg. Csajok miatt?? Ha olyan a csaj, hogy ez a pár kiló (hangsúlyozom: pár kiló) felesleg zavarja (és nem is érdekli ezek után más), akkor mehet is tovább, bárhogyan is néz ki.
Ha magadért, akkor OK. Ha Neked ez kell, akkor persze csináld nyugodtan.
De szerintem elenyésző az emberek azon százaléka, akik ezt magukért csinálják.
Nem a gyúrásra gondolok, hanem kifejezetten a kockás hasra.
Én megmosolygok egy kockás hasú gyereket a strandon (a mellette feszítő szőke (ide nem írnék jelzőt) élőlénnyel egyetemben), amikor beül a büfébe/étterembe 13 órakor, és eszik egy salátát
Nekem nem kockás a hasam (nem is lesz), viszont amikor azért megyek a strandra, hogy elengedjem magam, akkor nyugodt szívvel bedobok egy gyros-t, és utána eszem egy fagyit...
Bocs az OFF-ért... -
Agyzuzo
addikt
''Fogyni kell, és lehet is, de nem az étrend a kulcs. Mozogni kell és kész.''
Diéta nélkül soha nem leszel annyira szálkás, hogy pl. kockás legyen a hasad (ha előtte kövér voltál). Ez tény. Hacsak nincs iszonyat jó genetikád és anyagcseréd, de akkor viszont súlyfelesleged se.
Önmagában a sport kevés, én régebben napi 2-3 órát sportoltam (vízilabda) és egy deka se ment le rólam, mert nem figyeltem oda a táplálkozásomra. -
simonzé
addikt
Üdv boyz! Én nem vagyok érintett a témában, de mint jólértesült laikus, mégiscsak beleugatnék ebbe is.
Fogyni kell, és lehet is, de nem az étrend a kulcs. Mozogni kell és kész.
Haverom fogyni vágyik, és mondta, hogy ő mozogna, de egyedül olyan égő. Erre én: jó, akkor menjünk együtt futni. Kerestünk egy salakpályát, és heti 1-2 alkalommal elmegyünk, futunk pár kört (én 8-10-et, ő meg 4-6-ot.) A srác nem volt kövér, csak kicsit vastag, de máris fogyott 5 kilót, pedig csak két hete kezdtük, eddig három alkalmon vagyunk túl. Ráadásul azt állítja, hogy többet eszik futás után, mint rendesen. Tehát ez a kulcs! Használja mindenki egészséggel!
-
amdk7
aktív tag
Én mindenhez kenyeret ettem, eszek, csak most már kevesebbet. -úgyhogy tudom mit érzel-
Én nem cola-ztam néha, viszont a napi 2-3l tea mindig lecsúszott. Bár nem ittam édesen, de ezzel kezdtem -> tea kiiktat, ásványvíz.
Mostmár üditőt, colat, teát csak alkalomadtán. Nagyon sok energiabeviteltől fosztod meg magad, ha az italkészletedből kihagyod ezeket, vagy az ehhez hasonló innivalókat.
Amúgy meg sokat lehet fogyni a stressztől, idegeskedéstől. -de ezt nem ajánlom senkinek. -
marcee
addikt
Ez jó hír. Engem a -10-nél pont az zavart, hogy az arcomon kívül nem látszott rajtam változás.
Egyébként nekem is az segített, hogy leálltam mindenféle üdítőről és gyümölcsléről (mondjuk üresKV, sörről nem tudtam leszokni, de annyit nem is ér meg), ill. du. 5-6 után már nem ettem. Nekem a kenyér nagy kihívás, merthogy imádom. Vércsoportom szerint zöldséget, húst ehetek inkább és ez jó is, de kenyér (házi, fehér) nélkül nem sokat ér.
Arra jöttem még rá, hogy nekem sokkal inkább az evés (na, jó zabálás) hiányzik, nem elégít ki, hogy csak annyit egyek amitől nem vagyok éhes. -
amdk7
aktív tag
Én is ennek a topicnak a hatására kezdtem fogyizni.
Először leszoktam a cigiről 2004.02.07.-én. 94kg voltam.
Áprilisban olvastam a hozzászólásokat. Most 78kg vagyok.
173cm -hez talán még talán mindig sok, de a különbség Ég-Föld.
-amúgy sem akarok nagyon gizdára lemenni.-
Mostmár el kellene kezdenem edzegetni, (csak light-osan) és rámenni az alakformálásra. De szerintem ebből majd csak télen lesz valami. (sok egyéb elfoglaltságom van)
Ja egyébként ráálltam az ásványvízre, megpróbáltam kihagyni a kései (értsd 21.00 utáni vacsikat -nem mindig sikerült
, és a kenyérből is kelvesebbet fogyasztottam, de nem sokkal)
A legmeghökkentőbb számomra az volt, hogy 2-3hét alatt lement 8kg, és ''ugyanúgy'' néztem ki. Aztán később kezdtek apadni a zsírpárnáim. -csak a 3. héten vették észre kollégáim is, hogy fogyózok, de akkor már -10 voltam. Aztán stagnált, majd megint lement egy adag. Most megint stagnál.
Bár nem sietettem ''semmivel'' a fogyást, szép lassan úgymond természetesen szabadúlok a túlsúlytól. (mint David
)
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
Elég jól.
Most ugrottam neki egy jó kis kreatin-kúrának, meglátjuk egy hónap múlva mi lesz az eredménye. =) Egyébként az úszógumim olyan mértékben leredukálódott, hogy már csak két újjal tudom összecsípni (3 hónapja még meg tudtam markolni két kézzel, olyan mocskosul zsíros volt). Mindezt úgy, hogy a súlyom közel változatlan. =) -
fLeSs
nagyúr
Hogy álltok?

-
cadarn
tag
Én 4 hónap alatt fogytam le 82kilóról 62 kilóra tehát 20 kilót, egyszerűen nem ettem vacsorára kenyeret, ennyi nekem bevált ha valaki gondolja próbálja ki.
-
Agyzuzo
addikt
-
-
Agyzuzo
addikt
Az én súlyom is stagnál egy ideje, de mocskosul sokat izmosodtam.

Tegyük hozzá, most elég durván nyomom, diéta mellett tolok napi 3 proteinshake-et (Anabolic Whey reggel, ebédhez és edzés után), 2 tasak aktív zsírégetőt (Thermo-FX, meghajt mint állat, ezt reggel és edzés előtt fél órával), 4 kapszula MyoMeth-et (anti-katabolikus, magyarán ha a szervezetnek szüksége van energiára nem az izmot fogja bontani, hanem csak a zsírt - edzés után közvetlenül 2 kapszula, és lefekvés előtt még 2), 3 kapszula Joint-X-et (ez egy egy hónapos kúra, 30 napig napi 3 kapszit tolok hogy helyrejöjjenek az izületeim mert eléggé recsegnek-ropognak szegények, 3 étkezés mellé veszem be) illetve az ebéd mellé bekapok még egy Daily One nevű ultrabrutál vitamin kombót (sportolóknak lett kifejlesztve, egy tabiban benne van minden szükséges vitamin, vas, magnézium, kálium, stb). Aztán szeptembertől majd kiegészítem a dolgot a Trans-FX nevű készítménnyel, ami adagonként 5g kreatint és 4g glutamint tartalmaz (kreatin ugye izom és erőnövekedéshez kell, glutamin meg az immunrendszert erősíti, illetve helyrerakja az edzésen az izomban keletkezett sérüléseket, magyarán nuku izomláz és gyorsabb regenerálódás). E mellett természetesen napi 5 étkezés megvan, arányok megfelelően betartva, heti 5 nap 2 óra edzéssel megspékelve (fél óra kardio, 1,5 óra súlyzós edzés), hétvégén pihi, csak kardió és kisebb erőgyakorlatok vannak (evezőpad, szobabringa, fekvőtámasz, felülés, nyújtás, csak hogy ne tespedjek egész nap). Hát mit mondjak, igencsak látványos már az eredmény. =) Mondjuk nem zavar hogy nem változik a súlyom (kicsit még feljebb is ment, 105 kiló vagyok most), megtanultam már hogy diétánál elsősorban nem a súly a mérvadó, hanem a látvány. Ha megtartom ezt a tömeget úgy, hogy eltűnnek a zsírpárnák asszem úgy jártam a lehető legjobban.
-
fLeSs
nagyúr
Lassan másfél hete nem fogytam egy grammot sem, sőt, talán még híztam is egy fél kilót.
Holnap (vagyis ma) szünnapot tartok, zabálni fogok mint az állat, aztán kezdődhet minden előlről.

-
perempe
veterán
79 kg. (A nyáron kb. 9 kg-t fogytam, amiből 2 kg úszással ment le.)
-
tildy
nagyúr
Egyik ereményem megvan, vérvételkor minden érték határon belül volt, kivéve a védőkoleszterint, mert az kevés

-
_Volkovy_
nagyúr
Létezik h 4 nap alatt fogytam két kilót,csak azáltal,hogy nem eszem,csak egészséges kajákat,meg mozgok?
-
Agyzuzo
addikt
Sztem nem a kilókat érdemes nézni, hanem a testzsírszázalék-csökkenést alapul venni. Aszerint pontosabban meg lehet mérni a dolgot, mert nyilván aki 44%-ról megy le mondjuk 24%-ra, annak könnyebb a dolga mint aki 26%-ról szeretne lemenni 12%-ra. Én egy ideje már nem is a súlyra megyek, inkább a testzsírszázalékot figyelem (műszerek híján csak úgy ''szemre''
). -
törölt tag
Bocsi a hozzászólásért csak kicsit felhúztam megam a srácon...

-
törölt tag
Voltam.Hogy lemenjen a gyulladás szednem kelett steroidot(de sz@r) és amiatt visszafele kullogok(most olyan 52 körül lehetek(14 éves vagyok szal nem felnőtt))
-
törölt tag
Mit szóltok ehez:Két hét alatt 8 kiló

Jaja a bélgyulladás a legjobb fogyókúra
Csak nem 52/170-ről
Le 44-ig. -
süti5
őstag
Azért valamit ne felejtsünk el, ha kilókkal dobálózunk

Nem mindegy, hogy egy mondjuk 70 kilós lány akar 60-ra fogyni, és ennek gyorsasága kilókban, illetve egy 120 kilós srác akar 80-ra mondjuk, vagy akár csak 90-re...
Tehát, szerintem egy 120 kilós fickónál heti két kilóval számolva, egy hónapban lemegy 112-re, ami -8 kg, de a testsúlyhoz viszonyított százalékban kb. annyi, mintha a lány 4-et fogyott volna... -
Agyzuzo
addikt
Viszont azzal azért remélem tisztában vagy, hogy ha napi 1500 kcal-nál kevesebbet viszel be az elég káros hosszútávon. Annyi egyszerűen kell a szerveid rendes működéséhez. Amit leírtál abból ilyen napi 7-800 kcal-okra következtetek, ami veszélyes. Akkor is csökkenne a súlyod ha többet ennél, csak okosan. Azért valamiből ''működni'' is kell, sz'al érted.
-
_Volkovy_
nagyúr
Mielőtt összevesznétek,mindenki szálljon magába.

-
tildy
nagyúr
Mondtam én ilyet?
Nem.
AKkor te miért mondasz ilyet?
Egy percig nem mondtam, hogy nincs igazatok (bar neha ferditetek, lásd margarinos téma)
Ellenben tőletek nem egyszer hallottam már, hogy hülyeség kevesebbet, keveset enni.Na akkor hogy is állunk?
Ugyanis kezdünk kicsit affele menni, hogy ti azt hiszitek csak nektek van igazatok, míg én azt mondom, hogy nektek is, de...
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
Igen, én is így gondolom.

Az okosabbra nem kell hallgatni, minek is az, mi Flessel meg az a sok hülye diabetikus mind hülyék vagyunk, naná.
Mocskos hájas disznó voltam, most meg már ott tartok hogy lassan kockásodik a hasam és zabálok rendesen, de biztos hülye vagyok és fingom sincs a dolgokról. 
-
tildy
nagyúr
Direkt neked megneztem: 100g (10 deka) tejföl:153 Kcal.
Nem hinném , hogy ez sok.
Szénhidráttartalmat sajna nem láttam rajta, de ez engem meggyőzött.A mostani margarinom 48% zsírtartalmú , 10 deka margarin 424kcal, ebben összesen 0,14g szénhidrát van.
Épp az imént néztem meg az adatokat.
Mellesleg a mai napi kajám :
1 őszibarack reggelire
2 vékony szelet formakenyér , megkenve margarinnal és rá parizer
(ebéd)
és 4 vékony szelet formakenyér , szintén szendvicsnek, ez volt a mai adagom.
Hozzátenném, hogy ezekből a kenyerekből 4 azaz négy szelet tesz ki egy normál kenyérből levágott egy szeletet(ugyanis kb 4mm vastag egy szelet, és ugye a nagy kenyereknek kb a fele a széle-hossza)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
1: ki mondta hogy egy árva kilót nem sikerült lefogynom? Biztos , hogy nem én.Leírtam én hogyan fogytam.
2. Más ellenzi a koplalást, ill. a keveset evést, viszont ha én eléggé finnyás vagyok(márpedig tényleg nem eszek meg mindent, sőt) akkor más eszközhöz elég nehéz nyúlni
3. Nem fogom megfogadni a tanácsod, én a saját módszeremet megfelelőnek tartom, persze fogok segítséget iis kérni, mindenesetre én hiszek aabban, hogy az ember szinte bármit megehet, csak megfelelő mennyiségben, ill. időben tegye azt.
5.Egy ksi mozgás senkinek sem árt. -
Agyzuzo
addikt
Krumplipürét nem ajánlom, meg egyáltalán a tejet nem ajánlom.
Egyrészt amit a boltban lehet kapni az nem tej, másrész a fehérjetartalma se valami nagy szám, viszont annál több szénhidrátot (és ki tudja még mit) tartalmaz. Ráadásul anyagcserét visszafogja.
Szvsz kerülendő, a tejsavófehérje viszont remek minőségű, nameg a tojás, abból is lehet zabálni.
-
_Volkovy_
nagyúr
Változtattam az étkezési szokásaimon,reggel két szelet vajaskenyér,délben egy félkilós heringkonzerv fele 4 szelet kenyérrel,délután görög saláta,este két alma.
Ez a mai menü.
Ilyesmik jók lesznek,hosszú távon is?
Meglátom hogy ez így ér-e valamit,aztán ha nem,szétnézek a környéken,hogy mit lehetne mozogni. -
Agyzuzo
addikt
Figyi, akkor zabálj úgy és annyit ahogy akarsz, de utána ne rinyálj hogy egy árva kilót sem tudsz leadni!
Fless nem mond hülyeségeket és amire azt mondta hogy faszság, arról én is ugyanezt gondolom. Hozzáteszem én abban sem hiszek, hogy pusztán a diéta elég ülőmunka mellett. Nem elég, sportolni kell és kész! Különben az ember legyengül, izomból fogy és baszhatja, az szar ügy. Minél több izmod van annál többet zabálhatsz, az izom ugyanis égeti a kalóriákat mint egy kazánház. Neked kurva keményen kéne diétáznod, nem csak ímmel-ámmal és hetente 4x fél órát elmenni lépcsőzni-bringázni vagy bármilyen intenzív mozgást végezni. Az, hogy egy nap össz-vissz 1 őszibarackot eszel egy nagy hülyeség, ezt jobb ha belátod. Sőt, egyszerűbb ha tükörbe nézel és elgondolgodsz azon, hogy most akkor tényleg jól csinálod-e azt, amit csinálsz, vagy csak szimplán csak hitegeted magad. NEM a nemevés a fogyókúra, ez a legnagyobb tévhit. Olyan meg NINCS, hogy ''áá ezt nem eszem meg akkor se''. Hát jó, ne edd, de akkor ne várjál semmi jót. Ennyi.
A jótanácsokat meg lehet fogadni és le lehet szarni, a te választásod. De ha leszarod akkor aztán tényleg semmi rinya.
Bocs, ha kicsit kemény voltam, de az irritál mikor valaki képtelen felfogni, hogy a diéta nem tötyögés-lötyögés, hanem kőkemény próba minden téren - akarető, kitartás, türelem!
PS: ha a pajzsmirigyeddel gondok vannak, az sajnos a te esetedben még rá is tesz a dologra egy lapáttal, mert a rossz pajzsmirigyműködés is visszafogja az anyagcserét (apámnak is elég súlyos problémái voltak a pajzsmirigyével, vmi elég ütős gyógyszert kell miatta szednie élete végéig és szörnyen könnyen hízik - így járt...
) -
fLeSs
nagyúr
''Ez a diéta kifejezetten egy f@szság már bocs.'' - ez annak szól, hogy még időben kapjon észbe az illető, legalább nézzen utána a fogyókúrájának, nempedig őt akartam ezzel megsérteni.
A dietetikusról még1szer, sokadszorra: ha elmész egy ilyen táplálkozási tanácsadóhoz, akkor ki fog téged kérdezni (szó szerint pontokba szedve), hogy mikor eszel, mit, mennyit, mit szeretsz és mit nem. Olyan kaját nem fog beiktatni az étrendedbe, amit te nem szeretsz, de még olyat sem, amit csak egy picit nem szeretsz (megeszem, de nem vagyok oda érte). Csak olyan kaja lesz az étrendben, amit szeretsz. Ha érdekel, akkor írj mailt, és akkor megírom, hogy én kihez mentem el. -
tildy
nagyúr
Jó nem hülyéztél le senkit csak azt mondtad:
ˇEz a diéta kifejezetten egy f@szság már bocs.ˇ
A 4-es ponthoz :Na és mit írna fel? Hiába ír fel mondjuk parajfőzeléket, ha nem eszem meg.
De el fogok menni egy ilyen emberhez, mert most már csak azért is kiváncsi vagyok, mit mondana az étrendemre.
Szóval szerintem - főleg ilyen válogatós emberkénél, mint én- a fogyás titka a nem, avagy kevés evésben rejlik.
Amire reagáltam az az volt, hogy szerinted a koplalás, avagy a kevés evés automatice jojóhoz vezet.Mert ez viszont nem igaz.
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
1. én nem hülyéztem le senkit
2. nekem édesmindegy, hogy te vagy más le fog-e fogyni, és hogy ha igen, akkor azt milyen módszerrel éri el, és
3. nekem édesmindegy, hogy utána visszaszedi-e a leadott kilókat.
4. a dietetikus olyan kajákat is felvetetne az étrendedbe, ami kell a normális táplálkozáshoz, mert ahogy leírtad, hogy mit és mennyit eszel, az nem egészséges, és nem vezet semmi jóhoz.
Én csak adtam egy olyan tanácsot, amit érdemes megfogadni (a nagyokosok is erre tanítanak), mert ez az egészséges lefogyás alapja, a diéta, merthogy a fogyókúra mindig visszahízással jár.
Jó fogyást mindenkinek.
-
tildy
nagyúr
Fless , szerintem egyéniek az emberek, egyéni módon tudnak fogyni is.Én sosem jojóztam vissza a testsúlomy fogyókúra után, hanem csak 2 -6 évvel utánna ment vissza a lefogyott súly.Azért , mert valaki más módszert használ és fogy, és a fogyókúra után sem eszik töbebt, (azaz nuku jójó), az még nem biztos , hogy hülye.Mondom ha a dietetikus az én kedvenc kajáimból összeállítana diétát, hidd el , nem sokban térne el a mostanitól.
(Tudja az ember , hol a határ:ma még csak egy őszibarackot ettem) -
-
Club
őstag
Őlőmunka melett, adtam le eddig 16kg-t.
97-ről jelenleg vagyok 81.
És 74 szerintem 2 hónapon belül meglesz
Észrevehető a különbség, életrimusban, lányokban, stb stb.
Nálam ezek váltak be:
1: Este 6 után tényleg nem eszek, ami abszoút nem nagy dolog szerintem.
2: A liszt alapú kajákat számonűztem, ez szintén elviselhető
3: Fele annyit eszek mint eddig
Elenite nehéz volt, mára már azon sem csodálozom el, ha egész nap mindössze -szer eszek, akkor sem sokat.
Szerintem így megy a dolog.
És nem para hogy visszajön, mivel nem is tudok már annyit enni, és így jól érzem magam
Megróbáltam annyit enni mint régebben, de a 3/4-dénél rosszul lettem
D -
Trak
addikt
Nagyon tudományos manapság mindenki

De ezek a dolgok csak akkor kellenek, ha sokáig akarsz élni...
Én 118 ról fogytam le 80 ra pár éve. Az elején elég volt csak annyi, hogy csökkentettem az édesség bevitelt, már ezzel is lement pár kiló. Utána elkezdtem a rendes ételek közt is válogatni, csökkenteni a mennyiséget. A család eléggé zsírosan főzött, szóval volt min változtatni
Elkezdtem gyalog járni mindenhova. Ahova lehetett oda gyalog mentem. Ez elég sokat dobott a dolgon. Elkezdtem néha futni esténként, ez is jó volt. De a kaja adagot egyre csökkentettem. Közben jött egy nagy szerelmi csalódás, az meg csak rátett egy lapáttal. Alapból nagyobb darab vagyok, kell a több kaja a szervezetemnek, de 85 nél már alig 2x ettem egy nap, akkor is keveset. A végén, a csúcsponton, 80 kg nál a napi 1 volt az átlag. Esetleg kettő, de akkor kétszer kevesebb mennyiség. Nagyon csúnyán néztem ki
Már sokan figyelmeztettek, hogy ez nem egészséges (nem is volt az persze, de kit érdekel). Haverokkal elmentem pizzériéba (régen 1.5 pizzát simán megettem ott), ahol ők ettek egy pizzát, én meg kértem egy adag sült krumplit. DE nem bírtam megenni...
A csúcspont: volt hogy 1 napig nem ettem. A rekord (ebben akíváncsiság is benne volt már) az 50 óra volt. Ennek is csak az vetett véget, hogy mentem haza a városból, és begörcsölt a gyomrom. Le kellett ülnöm vlahová. Pár perc után már jó volt. Ekkor úgy gondoltam, hogy most már eszem azért vlamit
Utána szépen beállítam 85-87-re, nekem az az ideális. Azóta már visszahíztam egyszer majdnem 100 ra, de most olyan 90 körül lehetek. De megint nem ettem 22 órája
Gondolkodom megdöntsem-e a rekordom...
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
Ez a diéta kifejezetten egy f@szság már bocs. Volt munkatársam végigcsinálta, lefogyott egy csomót (30 kilót talán), az abbahagyása után fél évre pedig ugyanúgy nézett ki, mint előtte.
Ezenkívül a tápanyagok egyenlőtlen elosztásától rosszullét, fejfájás meg hasonlók is felléphetnek, az anyagcserédet pedig tönkrevágod vele. -
perempe
veterán
3,5 hete csinálom a mindmegette.hu 90 napos diétáját. Nem nehéz: a tegnap étrendje pl. dinnye reggelire, ebédre sajtos stangli (3db.), vacsora pedig csokoládéfagyi. Már 80 kg alatt vagyok. Reggelire mindig gyümölcs van előírva, de nem gond nyáron.

[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
Én elmentem egy dietetikushoz. Bővebben: link. Ezt az oldalt csak most találtam, bár már korábban is jártam arrafelé, le sem sz@rtam...

-
süti5
őstag
fless: te ezzel a súlykontroll oldallal fogytál le? Tehát jelentkeztél az ottani programra, és úgy kerestek meg, vagy pedig külön kerestél egy dietetikust?
-
ftc
nagyúr
Benéztem hogy mitől kéne fogyni.Nálam ezek nem jönnek be.Csoki minden nap és lám nevagyok több 60-nál.Igaz csak 1,67m vagyok

Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 256GB, Navy Blue, dual-SIM, független, garanciális (ses.hu) eladó
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- GAMER PC: i7-9700 /// 16GB DDR4 /// RTX 2060 super /// 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Önmagában a sport kevés, én régebben napi 2-3 órát sportoltam (vízilabda) és egy deka se ment le rólam, mert nem figyeltem oda a táplálkozásomra.
Fogyni kell, és lehet is, de nem az étrend a kulcs. Mozogni kell és kész.

, és a kenyérből is kelvesebbet fogyasztottam, de nem sokkal)
)