Hirdetés

Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz szancsika #1913 üzenetére

Eszem gallyában sincs zsörtölődni.;) De ez is annak fog tűnni, de remélem az egész HSZ fényében nem gáz...:)) Szóval ez ugye fórum, nem IRC, ergo itt semmi szükség rá, hogy egymillió WPM-mel told, és van lehetőség az igényes megfogalmazásra is.:D Ennek pedig ott látom értelmét, hogy amíg a fórum él, és mondjuk a szerver sem dob egy hatalmas hátast, addig amit leírtál, az itt olvasható marad a jövőben is, ergo te döntöd el, hogy milyen képet festettél magadról a múltban. Amúgy én is viszonylag gyorsan gépelek, de általában elég sokat szerkesztgetem a HSZ-eimet az elküldés előtt, hogy biztosan az menjen át, amit mondani akartam.:R

Na de hogy ON is legyen: írtad, hogy a Norbi-féle ''ugrabugra''...:DDD Van ám más is, pl. a Kiképzés: szerintem nagyon ott van, próbáld ki nyugodtan!:D Ja és amit a Barátnőm tol: Rubint Réka, Add önmagad 3 (DVD). Lehet, hogy a Réka hangja idegesítő rajta néha:DDD, de az a tény, hogy a Kedvesem nagyon jól - és egyre jobban:D - néz ki tőle feledteti ezt, szóval ezt is csak ajánlani tudom.:)

sztem, ha pozitivan kozeledunk a masikhoz sokkal tobbmindent el lehet erni es meg normalis kellemes beszelgetes is lehet a vege...
    Én is így gondolkodom, sorry, hogy egy kicsit túlreagáltam.:)) A zsírégető cucc, meg a többi marhaság egy kicsit azért felidegesített.:U Pl. miért ne ehetnék csokit, ha épp akarok?:F Max. nem lefekvés előtt teszem!:DDD Nekem ne vegye el az étvágyam holmi metabol, meg ilyenek... Amúgy mint írtam korábban: nem tartom szigorúan be az Update rendszert, ennek ellenére ma reggel pl. simán 69-en belül voltam, ami - számomra - nagyon is jó eredmény.:D

nem ugy gondoltam es elnezest kerek
    Részemről peace: elég sokat vitatkoztunk korábban is az Update-ről, de mára úgy néz ki beállt az egyensúlyi állapot: jó az!:D (Azért át lehet nézni a gyúrós topikba, fLeSs épp most írta meg, hogy miket nyomat: nem semmi.:DDD Egyszerűen más életvitel.:B)

Aktív témák