- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz kicsigee444 #199 üzenetére
Mondjuk ez alapján nem értem, hogy miben. Még az elején leállította az NMHH a dsl-területeken a flipet, szóval csak pár napig lehetett regisztrálni, azért a pár emberért meg nem éri meg a külön szolgáltatást (pl. külön szerelőkkel) üzemeltetni. Ez csak azt jelenti, hogy sajnos elengedték flip-oldalról a dsl-t.
-
kicsigee444
csendes tag
válasz kicsigee444 #128 üzenetére
Lehet, hogy igazam lett.
https://www.digiportal.hu/flip-felmondjak-az-elofizetoi-szerzodesek-egy-reszet/
-
viktorhu
veterán
válasz HELLAFLUSH #197 üzenetére
Nekem nagyon jól viszi a flip koaxon a 250/20-at, én egyelőre nagyon elégedett vagyok (a feltöltéstől tartottam, de indokolatlanul).
A bekötésnek nincs költsége, csak a havi 5000 forintos számlákat fogod kapni (plusz a telefon, ha használod - én csak kipróbáltam, de meglepett, hogy mennyivel jobb a hangminőség, mint azonos készüléket digis vonalon használva).
-
HELLAFLUSH
őstag
sziasztok! pár napja megrendetem a Flipet net gyorsító opcióval +1000Ft-ért viszont nem értek el telefonon és kaptam egy sms-t, hogy kerestek Koax létesítésével kapcsolatban...na most a koax tudni fogja ezt a sávszélességet?
16-án jönnek majd bekötni, kíváncsi leszekszerintetek mennyire igaz, hogy albérlő esetén elég lesz csak a bérleti szerződést felmutatni? telefonon ugyan is ezt mondta nekem a Flipes.
igazából a Diginet 500at akartam bekötni hűség nélkül, de annyi mindent kellett volna intézni hozzá, hogy inkább hagytam is a francba..(egyszerűsített tulajdoni lap, tulajdonosi hozzá járulás stb )
ez el is bukott mert a tulajdonosnak van egy meghatalmazottja, és ő általa vagyok bérlő, a közüzemi számlákat pedig a meghatalmazott fizeti, nekem csak elküldi Facebookon a scannelt képet róla és úgy utalok (ezt most csak azért írtam ,mert az ÁFSZ-ben ott van, hogy közüzemi számlát kérhetnek bekötésnél)van itt olyan esetleg aki albérletben él és beköttette a flipet?ha igen milyen dokumentumokat kértek?
és milyen költségekkel jár a bekötés? itt csak egy utp kábel van bent, de nem tudom, melyik szolgáltatóé.[ Szerkesztve ]
-
yetmanus
tag
válasz sarkanyolo2 #195 üzenetére
hát én panelról tudok nyilatkozni, ott azért gyorsabban megy a dolog, kb 10-15 percig méregetett a lakásban hogyan tudja megoldani, elmondtuk az elvárásainkat, 30-35 perc alatt mindent a helyére rakott, kb 20 percet állítgatta az eszközöket a központtal, cakkpakk kb másfél óra alatt megvolt, aminek max a fele volt a szerelés maga. Bár ez ugye lakásonként tuti változhat nálunk nem kellett kábelcsatornába fűzni, csak 1 stb lett rendelve ugyanabba a helységbe ahol a router van, ugyh ment gyorsan
Bármerre is jársz, soha ne feledd, hogy ha a folyó bármely partján állsz is, mindig a tulsó oldallal szemben van az innenső
-
yetmanus
tag
válasz sarkanyolo2 #193 üzenetére
nekem koax telekomos netem van, és nagyon elégedett vagyok vele, igaz csak 120 mega, de fura modon kevesebb az akadás mint a volt digi optikámon. Haveromnak leadtam a drótot, átvltotta a flip 250esre, pár utcával lejjebb lakik tőlem, egy darab gondja nincs vele már csak azt várom h a T-nél is legyen valami változás, de ahogy olvastam a T topikban, van mozgás Szóval ha a környéken rendben van, nálad is úgy lesz
Bármerre is jársz, soha ne feledd, hogy ha a folyó bármely partján állsz is, mindig a tulsó oldallal szemben van az innenső
-
viktorhu
veterán
válasz sarkanyolo2 #191 üzenetére
Amennyire a telekomos ott nálatok.
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Mennyire stabil a flip által biztosított net?
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
yetmanus
tag
válasz jaroslav #189 üzenetére
Bizony, amikor tegnap viktorhu felhasználó írta, hogy a koaxához megrendelte a 250 megát, vettem a fáradtságot, és megnéztem a honlapot, és valóban, mehet koaxon is, ugyh le is adtam a drótot haveromnak (flipes), maholnap rendeli a nagyobb netet nincs bonding meg 4G, hanem simán egy koax kábel, és a sagemcom hgw, és repeszt is mindenesetre ha a flipnél elérhető koaxon, várom a T-s részre az átgyűrűzést Kíváncsi leszek
-
jaroslav
aktív tag
Azt kérdezném, ha nálam koax van kiépítve, akkor azon fog jönni a 120-as net mindenféle 4G-s SIM-es "rásegítés" nélkül?
Illetve estleg a koax tudja-e 240-es "ráfizetős" netet szolgáltatni?Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.
-
jaroslav
aktív tag
válasz yetmanus #182 üzenetére
Az tény, hogy nincs felfuttatva még a Flip márka.
A társasházban nálam Digi van és Telekom, így természetesen elérhető a Flip.
Azonban semmi promót nem láttam, ami hirdette volna, hogy elérhető lenne, vagy egyáltalán ilyen létezik a házban. Se egy hirdetmény a lépcsőházban, se szóró anyag... (nem tudom televíziós hirdetés volt-e, bár netes hirdetést sem nagyon láttam)
Mivel napi szintem olvasom a műszaki dolgokkal foglalkozó hírportálokat, így hamar értesültem a dologról, mert ott azért aktív volt a T, de azért tényleg nem viszik túlzásba a Flip márka felfuttatását. Az is lehet persze, hogy a szerelői kapacitásuk/létszámuk nem is bírna el egy agresszívabb piaci megjelenést.A speciális 3.000 Ft-os ajánlatról érdeklődtem a Digi-nél, de csak nagyon kevés helyen elérhető, és csak azok számára, akik soha semmilyen Digi előfizetéssel nem rendelkeztek.
Hát valószínűleg nem érte még el a Digi-nél a veszteség a kritikus határt, mert ha átlépte volna, akkor biztos lenne/lesz valami előfizetőket megtartó rendkívüli akció...
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.
-
yetmanus
tag
válasz jaroslav #178 üzenetére
Igazából jó kérdés. Ugye a flip 500ezer háztartásban indult, gondolom kisebb a létszám is, nincs még felfuttatva a márka. Max ugye okos csomival vagy a spec 3K-s ajánlattal válaszolnak rá, de miután az invitelt betápolták, nem találhatják olyan nagynak a veszteséget de mondjuk attól én is a falra mászok, h az emberek el vannak maradva a szolgáltatásokkal... Rengeteg haverom és a fél baráti köröm fizet horror összegeket a sz.tét, ami után 10éve még jó volt... Legyen az szolgáltató váltás vagy hűség... Amugy leadtam a drótot, haverom is vált holnap a nagyobb netre, megnéztem a honlapot, tényleg mehet a dolog
-
jaroslav
aktív tag
Köszi az infót!
Igazából csak azért érdeklődök, mert nem érzékelem, hogy a Digi érdemben lépett volna. Legfeljebb annyit lépett, hogy külön kérvényre, meghosszabbítja az akciós ajánlatot, 2 év újabb hűséggel.
Valószínűleg abban bízik, hogy nagy az emberek passzivitása, és úgysem váltanak...
Hányszor lehet hallani, hogy valakinek van 15 éve valamilyen előfizetése, és azóta is fizeti a horror összeget érte, ami 15 éve aktuális volt. Pedig, ha bemenne az ügyfélszolgálatra, fele annyiért kaphatna 3-szor jobb/több szolgáltatást...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.
-
313313
addikt
-
jaroslav
aktív tag
Vajon, szerelőtől, vagy más forrásból van valami információ arról, hogy hányan váltottak Digi-ről Flip-re?
-
yetmanus
tag
válasz viktorhu #171 üzenetére
Én nem olvastam olyat, hogy koaxon is elérhető a flipnél a 250 mega o.O haveromnak is koaxa van, de neki nem hozta fel az online felület a gyorsítót, meg nekem telekom net van, és még nekem sem ad ilyesmit, hol laksz? akkor cseréltek hgw-t? egy kábel vagy ed3 bonding?
-
törölt tag
válasz mbalint987 #174 üzenetére
Kevered a rezes gyorsító opcióval.
Kábelneten nincs ilyen, csak meg cserélik központban a konfigurációt a HGW-n és már is megy a 250/20 lényegiben olyan mint egy csomagváltás.
-
mbalint987
aktív tag
válasz viktorhu #173 üzenetére
Értem, köszönöm. Azt esetleg tudod, hogyan oldották meg, hogy a 4G-s hálózaton is lógjon? Az USB-s portba szúrtak egy stick-et, vagy van egy nyílása, ahol fogadja a SIM-kártyát?
(#175) Roli27: Valóban, a T-s vonalon is otthonosan mozgok, és félreértettem a fórumtársat!
[ Szerkesztve ]
„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/
-
viktorhu
veterán
válasz mbalint987 #172 üzenetére
Sagemcom FAST3686.
-
viktorhu
veterán
Megkaptam végre a gyorsító opciót kábelneten! Otthon majd tesztelem
-
313313
addikt
-
313313
addikt
Telefon szolgáltatásnál van számkijelzés? Tehát kiirja annak a számát, aki hív vezetékes telefonon?
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
addikt
A lényeg ez, csak éppen próbáld meg udvariasabban megfogalmazni. Én írtam, hogy a Flip fényében meg az új előfizetőknek járó kedvezmények miatt 1200Ft-tal fizetek többet, miközben évek óta az előfizetőjük vagyok. Nem tudnának-e kedvezményt adni? 1 hét múlva hívtak, hogy OK.
Ilyen egyszerű.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Đusty
addikt
válasz Dark Archon #164 üzenetére
Na jó de mit írjak? Azt, hogy csesszék meg ha nem adnak kedvezményt megyek flippezni? Ha ilyen egyszerű lenne mindenki ezt tenné.
-
addikt
Írj nekik, én megtettem. Válaszul megkaptam az új ügyfeleknek járó kedvezményt. Az 1 év meg benne van a feltételekben, szóval nem 3 hónap az.
"Azon ügyfeleink, akik rendelkeznek tv és internet előfizetéssel, valamint az új szerződés megkötését megelőző 12 hónapban telefonszolgáltatást vettek igénybe, melyet később megszüntettek nem vehetnek részt az Okos csomag akcióban."
Persze bizonyára meg lehet őket győzni, hiszen ezzel tulajdonképpen magukkal csesznek ki.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Đusty
addikt
Nekem is tele van a hócipőm a digivel, hogy mindig csak az új ügyfeleknek akcióznak ez ha másra nem arra jó, hogy váltás után elteljen a 3 hónap azt ha a digi jobb vissza lehessen menni hűségidővel olcsóbban. De végre legalább már van valós alternatíva.
-
wmati
addikt
-
Márton
nagyúr
válasz jaroslav #152 üzenetére
hm, az nem rossz
mert most diginél minden vezetékes belföldi hívásom ingyenes, de a mobil 25Ft,
itt meg lenne vezetékesre díj, de a mobil csak 5ft.
Kalkulálnom kell, jól kitalálták..
De az 50mbites mostani feltöltésemből nehezen engednék 20-ra, főleg 10-reEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
A mobilhívások is 5 Ft/percen mennek?
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
dvtkfan
senior tag
válasz jaroslav #147 üzenetére
Sajnos az IPTV minősége messze elmarad a Digi digitális adásainak minőségétől akár sd, akár hd adást nézel...sajnos...az M4 Hd valami okádék a Flip-nél és a Telekomnál...nálunk sokat megy a tv, mert az asszony sokat nézi a gyerkőccel, így van összehasonlítási alapom...meg ami még mindig kiveri nálam a biztosítékot, hogy a tv-hez meg a nethez 2 plusz áramzabáló eszközt kell feleslegesen működtetni...diginél bejött az utp kábel, amire kötöttem egy routert és kész, meg volt egy fő koax kábel és kész, amit magam osztottam többfelé...nem kellett bérelnem plusz stb-t meg ilyenek...szóval az ár miatt nem rossz a Flip, de ha tudsz alkudni a digivel, akkor nem biztos, hogy érdemes váltani!
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
Gerasz
aktív tag
válasz jaroslav #143 üzenetére
Én is ma köttettem be.
Digiről váltottam, de az elmúlt 5 évben csak net előfizetésem volt. Előtte volt náluk tévém is, a DVB-C-s HD kifejezetten fullos volt, ahogy emlékszem.
Az Flip-es IPTV HD adás elkeserítő, most a vízilabda úgy néz ki, mintha valami netes stream lenne a tévére kötve.
-
Pikkolo^^
addikt
-
Feriboy2
aktív tag
válasz jaroslav #143 üzenetére
az egyik oka a váltásnak pont az volt, hogy szar volt a digis adás. most vettünk új tévét és a digis digitális adás egy kalap szar volt. és mivel analóg adásra volt szerződésünk ezért fizetni kellett volna a szerelésért, úgyhogy elkezdtem új szolgáltatókat keresni és ráakadtam a flipre.
ennek nagyon szép képe van. nem is szokott akadni, kockásodni stb a kép. semmi hiba. -
jaroslav
aktív tag
válasz Feriboy2 #142 üzenetére
Mondjuk ez igaz.
Gondolom csak ki kell fizetni a Digi-nek a visszakapcsolási díjat (de lehet, hogy még azt sem).Akkor neked van összehasonlítási alapod.
Milyen a Flip IPTV adásának a minősége, a Digi kábel TV-hez viszonyítva (sima illetve HD)?Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.
-
-
jaroslav
aktív tag
válasz Pikkolo^^ #139 üzenetére
És milyen az IPTV adás minősége, a Digi kábel TV-hez viszonyítva (sima illetve HD)?
Illetve ez költői kérdés, de vajon meddig tartja a T ezt a 4.000 Ft/hó árat? Köztudott, hogy ez a 4.000 Ft/hó díj egy akciós bevezető ár (a normál Flip csomag ár 6.000 Ft/hó).
Erről esetleg hallott valaki információt?Pozitívumként van beállítva, hogy nincs hűségidő, de azzal, hogy nincs hűségidő, az a lehetőség is adott, hogy bármikor emelhetnek a 6.000 Ft/hó árra.
Én speciel jobban örülnék egy 2 éves hűségidőnek a 4.000 Ft/hó díjjal. Akkor nem is vacillálnék, hogy váltsak-e Digi-ről Flip-re.[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
Ma bekötötték egy héttel a megrendelés után. Az előfizetői szerződésen Magyar Telekom Nyrt áll, tehát nem külön céget hoztam létre mely a T hálózatát használja.
Azt mondta a szerelő, hogy a számhordozás miatt a Digi már tud az elvesztett ügyfélről. Nálunk koax van és laptoppal köztes routerrel wifin mérve 119/11-et mértem mely hozza azt amit ígértek.
-
mbalint987
aktív tag
A T-nél bármilyen ügyintézés képes az embert az őrületbe kergetni.
Csak egy példával szemléltetve: otthoni szolgáltatások áthelyezve egy másik névre. A régi MT-n maradtak TV-részletek, amelyet megegyezés szerint menetrendszerűen törlesztünk. Ezt a T rendszere (ahol egyébként elv. adminisztrálva van a menetrendszerű törlesztés is) nem hajlandó figyelembe venni, és most a 3. fizetési felszólítást (és 2 hónap alatt kb. 30 darab csekket!!) küldték ki nekünk. A telefonos üfsz. válasza: nem baj, hadd küldje csak a rendszer, ez ilyen, pár hónapig ennyi csekket és felszólítást fogunk kapni, tépjük szét mindet.
[ Szerkesztve ]
„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/
-
buxiex
tag
Sziasztok
Telekom-tól kötök át Flipre. (a dolog folyamatban) Persze a házban bent van a Digi és az Invitel is.
Telekom felmondás helyszínen ügyintézőnél 8 nap - eltérni nem lehet - neten, telefonon 8-30 nap között, de a telefonos felmondásomra a visszaigazolás a 8 napot tartalmazta, igaz az ügyintéző előre szólt, hogy így lesz. Neten persze scannelhetsz 3 oldalt kb. és töltheted ki kézzel A rendszerbe állítólag - cseten rákérdeztem - már jó lesz. Kérdés kinek?
Ugyanis bár a szolgáltatók meg vannak győződve az ellenkezőjéről, sem kötbér nem kívánok fizetni (korábbi felmondás), sem egyszerre 2 szolgáltatónak csekkolni.
Tehát felmondás 8 és 30 nap között lehetséges fenti módokon.Flip kötés neten, aztán 4 napig egy mailon kívül semmi. Telefonon kérdem az ügyintézőt, mit jelent náluk a hamarosan ? Elmondja, hogy az ÁSZF szerint 30 napjuk van, de általában egy hét alatt megoldják. Ja ha kértem számhordozást akkor 2 hét lesz az Akkor nem kérek számhordozást, mondtam miután magamhoz tértem. (A vonalas telo kb 6 évig nem volt használva, nincs csak a routeren egy bemenet hozzá ) Mire az ügyintéző: rendben, kérelem újraindul Igen én is arra gondoltam így 4 nap után amire Ti.
Megemlítettem még még a Holdra szállást, mint hasonló súlyú problémát majd szép napot kívántam.
Most várok...george carlin education
-
jaroslav
aktív tag
válasz mbalint987 #135 üzenetére
Köszi az infót!
-
mbalint987
aktív tag
válasz jaroslav #134 üzenetére
Hívd fel a Flip-et, biztosan tudni fognak segíteni. Ha mégsem tudnák megmondani az elérhető technológiákat, akkor hívd fel a T-t, ott - tapasztalataim szerint is - látják ezeket az információkat is.
-
jaroslav
aktív tag
-
yetmanus
tag
válasz jaroslav #132 üzenetére
Na igen, még ahol van 500Mbps vagy 1Gbps... Asszem a upc meg sok kis szolgáltató ászf-jében szerepel ilyen 3-600GB adatmennyiségi korlát, szerencsére a T rendesen megcsinálja a hálózatait pont tegnap este néztem így 20:00körül, csúcsidőben, a 120as netem koaxon 15Mbyte/sec-el szedte a torrentet, haveromnak flipje van, nála ugyanez... Ugyh váltószám gyanánt tökéletes. Csak a letöltésekkel, többi eszközzel 1Terra felett vagyok, gond egy szál se
Apropo, fliphez nemigen tudsz bemenniBármerre is jársz, soha ne feledd, hogy ha a folyó bármely partján állsz is, mindig a tulsó oldallal szemben van az innenső
-
jaroslav
aktív tag
válasz yetmanus #131 üzenetére
Szevasz!
Köszi a választ!
Teljesen egyetértek veled, hogy 120Mbps-os és 250Mbps-os net esetén nincs értelme a mennyiségi korlátozásnak, hisz egy "kihajtott" 250Mbps-os net, egy 300 GB-os korlátot, csak letöltés irányból kevesebb mint 3 óra alatt lazán kimerít...
De, ahogy hallottam, ennek ellenére léteznek szolgáltatók, amik alkalmaznak ilyen életszerűtlen korlátokat.
Holott, manapság már teljesen legális felhasználással is lazán lehet generálni, akár TB nagyságrendű havi adatforgalmat is (Netflix, Steam, PS Store, MS Store, PlayStation Now, családi videók felhőben tárolása...).
Persze a legegyszerűbb, ha nem szemérmeskedek, hanem kerek-perec bemegyek, és megkérdezem őket
[ Szerkesztve ]
-
yetmanus
tag
-
jaroslav
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy a Telekom a "Flip" szolgáltatásánál alkalmaz-e valamilyen szankciót a nem "fair use policy" típusú, túlzott forgalmat generáló felhasználókkal szemben?
Már amennyiben egyáltalán, manapság túlzott forgalomnak tekinthető a havi 500-700 GB-os adatforgalom.Előre is köszönöm a választ!
[ Szerkesztve ]
-
dvtkfan
senior tag
válasz kicsigee444 #128 üzenetére
A FLIP azért magának nem lesz konkurencia, mert 90%-ban ott lehet kötni ahol ki van építve a Telekom, a Digi, meg akár még a UPC is...így mivel a Digi elég jó áron ad szolgáltatást, így te pl a drága Telekomtól elmennél az olcsó digihez, de nem a digihez mész, hanem a fliphez, így lehet hogy olcsóbban kapod a szolgáltatást, de házon belül maradsz...csak nem telekom néven, hanem Flip néven...szóval nem hülyék ők...ez akkor lett volna nagy húzás ha a Telekom a saját nevén belül meri meglépni!
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
kicsigee444
csendes tag
Csodás történet. A szolgáltató amelyik nem akar szolgáltatni. Nem vagyok egy kötekedő ember de azért kiváncsi lennék az NMHH véleményére, hogy ez így okés? A story mehetett volna tovább úgy, hogy szeretnél Flippet. Jöttek volna bekötni és akkor szembesülnek, hogy nem lehet mert van Telekom szolgátatásod.
A Flip lehet, hogy egy pár előfizetőt elszipkáz a Digi elől, de szerintem inkább saját maguknak lesznek konkurencia.
-
313313
addikt
-
goop
őstag
Jó, nekem kell a 3 beltéri + felvétel, családi mobil él 5 számra, tvgo t nézem havi 40-50 órát, a vonalas valóban alig van használva, de az 2000 Ft havonta, a többin visszahozza az árát végülis.
@yetmanus: passz, sose nézek ilyen csatornákat, azt se tudtam, hogy van ilyenem.
Ja, és anno ugye a next s mellé még 50k volt a készülék kedvezmény, bárhogy nézem, nekem még megérte a magenta 1.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz yetmanus #124 üzenetére
Azért amit a Magenta1 pluszba ad, az elég elhanyagolható...
Család mobik opció 500ft/hó/szám is jó áron van, a korlátlan mobil tv az pont nem hoz lázba, az "ingyenes" vezetékes telefon még csak-csak, de 5ft/perc Flip se rossz, pláne úgy hogy nekem féláron lenne...
Mobil előfizetést meg kiviszem Dominóba, aztán 9ft percenként... Bár a hűség 08.16. és 08.28-án jár lennn. Addig bármi lehet, de nem esek hanyatt az ajánlazoktól...
A lépcsőházban digi is van. Ritkán nézek tv-t, de olykor hányni tudnék az M4HD iptv minőségétől...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
yetmanus
tag
mondjuk igen, magentával elég sokmindent tudsz igénybevenni (én csak azért nem használom, mert a vezetékes telefont egyáltalán nem használnám), mobil oldalról is muterodnak meg ott van a bonum, igaz az csak katolikus cstorna, a pak meg az összes történelmi keresztény egyházat tömöríti, de javíts ki ha tévedek
-
goop
őstag
Nálunk be volt dobva a ládába egy flip szórólap, tetszett, mert sehol egy utalás, hogy ez végülis telekom szolgáltatás.
Tegnap meg hívtak telefonon, hogy flip így úgy, közbevágtam, hogy mielőtt tovább mennénk, nekem hűséges magenta csomagom van, ja, akkor semmi, mert ugye az nagyon jó.
Amúgy nekem nem is lenne jó, mivel az összes telekom extra kell és szükséges nálunk. Anyámnak jó lenne, de mivel nincs pax tv, ezért nem kötteti be.[ Szerkesztve ]
-
Feriboy2
aktív tag
Nekem a vezetékes szám hordozása teljesen simán ment nem kellett semmit csinálnom. Neten keresztül rendeltem meg a flippet számhordozással. Pénteken beszerelték és amikor szombaton először próbáltam a telót már jó is volt.
-
yetmanus
tag
válasz viktorhu #118 üzenetére
azt hiszem a telekomos topikban volt egy bemásolt számlalevél, hogy megszűnik ősszel pár vezetékes net csomag, lehet erre vezethető vissza, bár sztem amekkora az iram a 4 'nagy' között, pár héten/hónapon belül biztos többet tudunk. Bár a 120 mega netemmel több mint elégedett vagyok (szemben a volt 100/50-es digis netemmel, amivel voltak bajok), azért nem tiltakoznék én sem valami ujdonság ellen a 10es feltöltést eddig minden speedtestnél hozta a T, de nemsokára beruházok az asztali gépembe, és nem ártana majd a jobb feltöltés
-
yetmanus
tag
én itt a topikokban a hsz-okból meg némi utánaolvasásból 3 okot találtam, ami miatt elérhető a flip valahol:
1. hálózatfejlesztés után nem ömlöttek az ügyfelek a hálózatra, igy a flipet el kellett indítani, hogy teljen a hálózat
2. versenytársak megléte, ahol kevés az előfizetőjük, de a többi szolgáltató mellett labdába akar rugni azért a telekom, és rálép a többi szolgáltató tyúkszemére (fentebb volt egy jo kis hsz erről
3. sok a telekomos előfizető, de erős a versenytársi jelenlét, és az elvándorlást megelőzendő, adható a flip.
Negyedikként talán lehetne mondani, hogy akik nem akarnak kiegészítóket meg minden egyebet, azoknak tökéletesen megfelel a dolog szerintem, ha egyetemista lennék még, akkor flipet kötök, nem telekomot
Amúgy lehet számot hordozni, de azzal inkább hívd fel az ügyfélszolgáltatot aztán ott is elmondanak minden egyebetBármerre is jársz, soha ne feledd, hogy ha a folyó bármely partján állsz is, mindig a tulsó oldallal szemben van az innenső
-
mcfly82
tag
Igen, elvileg lehet számot hordozni. Csak győzd türelemmel a dolgot Én számhordozással rendeltem meg a flip-et, bekötötték múlt pénteken, most szerdáig semmi hír. Felhívtam őket, erre mondják, hogy SEHOL NEM SZEREPEL, hogy én számot hordoznék... mondom az jó, merthogy számhordozáshoz meghatalmazási dokumentumot is küldtek... na jó, akkor rögzítették újra a számhordozási igényemet. Ma megint felhívtam őket, hogy hol tart a dolog, egyáltalán most benne van-e a rendszerükben az igényem. Azt mondták, legyek türelmes, előbb-utóbb megkapom a számot.
Ez már csak azért is szívás, mert jelenleg emiatt nem mondhatom fel a még élő Telekomos előfizetésemet, szóval duplán fizetek majd erre az időszakra, plusz mivel hűségidőben mondom fel, a kötbér is több lesz, ahogy telnek a napok.
Lehet megejtek majd egy reklamációt emiatt, mivel tökre nem az én hibámból húzódik a dolog. -
313313
addikt
válasz mokalade #112 üzenetére
Flip keresőjébe ha beírom a címünket, elérhető a szolgáltatás, legalábbis kb 2 hete még az volt...
Számhordozni egyébként lehet? Mert a vezetékes számot jó lenne átvinni, ha váltok Flipre...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
mcfly82
tag
válasz mokalade #114 üzenetére
A Telekom nálunk ED3 (koax) hálózat, soksok éve. Konkurencia rézen az Invitel. Amikor elindult a flip, még nem volt elérhető a címemen. Aztán pont ezzel egy időben (kb két hónapja) jött a DIGI, végighúzták az optikát. Pár héttel később elérhető lett a flip
Nálam a gyorsító opciót nem lehet kérni, koaxon ugye 120 a max sebesség. De nem is fizetnék rá elő, bőven jó ez -
mokalade
tag
válasz viktorhu #109 üzenetére
A felvetés az volt (elméleti), hogy ott van Flip, ahol az elmúlt 4 évben nem volt egyetlen Telekom szolgáltatás se.
Nálatok 10 éve Digi volt és tudtál váltani Flipre.
Ezért a felvetés csakis rossz lehet...Azért ezt, ebben a formában nem érzem megdönthetetlen cáfolatnak...
(A Telekom szolgáltatást nem használó szomszéd címére rákeresést annál inkább.) -
mokalade
tag
"2., Ahol a Telekom az elmúlt néhány évben épített ki optikát és nincs normális konkurencia, hülyék lennének maguknak konkurenciát csinálni."
Kezdem én is ezt sejteni, ahogy itt is írtam [link] :
"Gondolom nem akarják a potenciális T ügyfeleket Flip felé terelni, kevesebb pénzért."Mondjuk akkor én a felvetésemre ezt választ is kaptam:
"Ja, ezért érhető el kizárólag olyan helyen, ahol Telekom is van... " , de szerintem ez csak pillanatnyi kihagyás volt a kollégától anno. -
viktorhu
veterán
Ez pont semennyire Ott lehet flipet kötni, ahol a weboldaluk engedi. Nekem itt 15 éve Matávkábelem volt, meg matávos telefonon keresztül ADSL-em. Az első t-s névváltás még megvolt, de még három külön ügyfélszolgálaton tudtam felmondani az elfőfizetést, amikor digire váltottam (kb. 10 éve). Most flipes vagyok.
-
313313
addikt
Most voltam Telekomban, azt mondta az ügyintéző ott lehet Flip-et kötni, ahol az elmúlt 4 évben nem volt egyetlen szolgáltatásuk se.
Ez mennyire helytálló infó?HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
Köszönöm a válaszokat, lehet váltani fogok Magenta1-ről...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
yetmanus
tag
Alapvetően 120/10 (ez a 4K-s árban) plusz egy ezresért 250/20as, viszont optikán ezt rendesen át szokta lépni, a korábbi flipes topikok hozzászólása alapján (új márkát vezetett be a telekom, ezt keresd forumban)
Koaxra van a feltöltés bekalibrálva, ugyh ezért ez a névleges alacsonyabb feltöltés[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Akinek optikán van bekötve a szolgáltatás, milyen netet kap? (Le-fel töltés milyen sebességű)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest