- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csanalaci
csendes tag
Sziasztok, ma rendeltem meg a szolgáltatást, Telekom optikai területről váltok az android box miatt... olvasom itt a fórumon, hogy optikához a 2,4 Gigás ONT-t adják meg azt is, hogy újabban már a Sagemcom V5655 V2-t. Mitől függ ? Jelenleg nálam pont ez üzemel Telekom szolgáltatással, lehet, hogy marad, csak más elérése lesz ?
-
bigdady
nagyúr
válasz bigdady #1995 üzenetére
Ma két hete rendeletem a szolgáltatást, házszámon belül fel kéne vinniük az adatbázisba az emeletet és ajtót (társasház, de persze csak házszámot lehetett megadni a netes megrendeléskor… ) hogy véglegesítsék, erre képtelenek másfél hét alatt…
Eddig elég gyengén indul ez így…[ Szerkesztve ]
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom támadt hogy a Flipes kábel modem wifijére mikor csatlakozni próbálok, az 5G-s hálózatra nem enged fel. Elneveztem külön a 2.4 Ghz-es wifit és külön az 5G-s wifit is, de nem tud külön az 5G-re semmilyen készülék csatlakozni. Látható a hálózaton és próbál is csatlakozni, de nem tud. Mi lehet a gond szerintetek? Alapértelmezett beállításon van minden, csak a nevét meg a wifi jelszót írtam át.
-Norbi-
-
bigdady
nagyúr
6200 Ft az a 7-7500 Ft. 10e meg sok és nem is kell akkora net és egyszerre két tv megy max.
Van 5 ghz routerem majd rákötöm (bár tv miatt bridgebe nem lehet), így rá lehet?
Milyen routert adnak és milyet kéne kérni? Hátha
Ha nem bírja cserélek, úgy sincs nincs hűség mint telekomnál
[ Szerkesztve ]
-
skroy
senior tag
Aki Flip-es, tisztában van a Telekom árakkal is, ahol Flip van, ott Telekom is. Ha szükségem lesz nagyobb netre, akkor váltok. De egyelőre bőven megvagyok elégedve a 250-es nettel is, és a sima iptv-vel. Ezzel a legtöbb Flip-es így van. Aki akar, vált. Megteheti, ahogy Te is tetted.
-
zelos
aktív tag
válasz bigdady #1981 üzenetére
Felejtsd el a flipet ha 3 tévé mellé szeretnél normálisan netezni, letöltögetni. 6ezer plusz 3 box már lesz 7-7500ft.
Modem amit ad gyenge hatótáv a telekomoshoz képest. Plusz a telekomos wifi-6os, 2,4/5ghz modem.
Telekomnál 10e ft körül jön ki 500mbit net + tv 3 androidos boxal..
Ha megnézzük miket lehet venni telekomnál 6, 8, 10 vagy 12 ezer forintért akkor bizony látszik hogy kurvára nem éri meg 6-7 ezerért a flip.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok, akadozik/packet loss-os otthon a koax modemes netem, kabelen keresztul hasznalom. Alberlo vagyok, nem az en nevemen van az elofizetes. Akadekoskodnak, ha en telefonalok, a lakcim es ilyen adatok elegek a bejelenteshez? Email vagy telefon a gyorsabb?
Telekomos hibabejelentot ismerem kivulrol-belulrol, de miota a flip-et szeparaltak, nem tudom, milyen processzek vannak naluk.Everybody lies.
-
this is life
Ármester
válasz bigdady #1977 üzenetére
Viszonylag friss bekötésű vagyok, nekem 5g wifi képes routert adtak, nincs vele semmi gond, de nagy tapasztalatom nincs, mert saját routert használok pppoe passthrough-t módban, ami stabilan működik. Optikai neten lógó netem van.
Max egy hét a rendelés után és bekötik.Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
AnonymusX
senior tag
válasz bigdady #1977 üzenetére
Szia!
1. Flipnél nincs gigás csomag, ha az kell, akkor a Telekomnál kell előfizetni. Flipnél régebben volt sebességnövelő opció talán 250 Mb/s-re, ma már csak a 250 Mb/s-es csomag van.
2. Igen, UTP kábel megy mindhárom beltéribe a modemtől.
3. WiFi-set, de 2 helyen nálunk olyan Huawei-t adtak, ami csak 2,4 GHz-et tud, nem tudom, hogy ez azóta változott-e.
4. Saját routert használhatsz, bridge mód nincs az IPTV miatt, de írod, hogy optika van nálad, ott PPPoE passthrough funkció jöhet szóba: a routered is be tud tárcsázni (vagy a routert hasznáhatod pl. AP módban).
5. Nem, ilyet csak a Telekomnál tudsz, bár ott valószínűleg az Internet+Telefon olcsóbb, mint önmagában az Internet előfizetés.
6. Nincs. TV beltérikhez kötelesek megoldani a kábelezést.
7. Flip és a Telekom is elég hamar adnak időpontot, ez náluk nem gond.[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
A korábbi lakó telekom netet használt és a falban lan kábelek mennek a fő nappaliból a két szobába is pluszban, gondolom ip tv-je lehetett (koax nincs), és a nappaliban ott lóg az optikai kábel is csupaszon jelenleg. Cím alapján flip-et is tudnék igényelni mert a 250mb elég a netre és ahogy látom ez a max eleve, és mivel nincs hűségidő.
Kérdésem:
1. Nagyobb csomag is lehetséges ezzel a növelővel vagy ez már az? Előző tulajnak volt vagy 1gigás itt.
2. Három tv is jöhetne akár, gondolom box-ot adnak mint telekom. Ott is mint vodánál lan-on hálózaton össze kell legyenek kötve a modemmel a box-ok és kész?
3. Wifis modemet adnak? Megbízható? 5 ghz kéne
4. Saját modemet is használhatok akár, bridge-be lehet rakni a modemet?
5. Csak netet nem lehet tv és telefon nélkül?
6. Vannak telepítési/belépési díjak? Honlap csak azt írja 6200 Ft/hó és megrendelhetem egyben
7. Kb mennyi idő alatt kötik be manapság ilyen esetben ha már kilóg a falból a telekom?[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz mihaczitomi #1975 üzenetére
Én is Budaörsön,jobb mint amit vártam.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
mihaczitomi
junior tag
Én Szolnokon minden Tekintetben meg vagyok elégedve a Flip szolgáltatásaival
06 30 962 8221
-
zelos
aktív tag
Kábelen 100-150 között mozgott, wifin közvetlen a router mellett mérve jóval 100 alatt. Akkor is visszamondtam volna ha tudja a 250et amit ígért papíron mivel közben áttértem a 4k világába és ez a sebesség ahoz kaki... bár ezen gondolkodhattam volna előre is de aķkor még nem volt tervben hogy új tv+mozi lesz..
Másik.. bekötésnél kérdeztem mennyire jó ennek a routernek a hatótávja. Azt válaszolta ez a legjobb. Hát közelébe nem volt egy tp link vagy dlink routernek. Se a wcén se kint ahová dohányozni járok nem volt jel. Ott ahol korábban volt a saját routeremmel. Pedig a flippes router még közelebb is lett elhelyezve..
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
Biztos, hogy tudja a 250-et, ott inkább mérési hiba lehetett. (Pl. optikán ha a régebbi huawei routert kaptad, az wifin nem tudja, ott kell egy saját wifi mögé, de madzagon jön az ígért sebesség hibátlanul - a többi eszközüknél wifin is meg kell lennie, de wifinél már a felhasználón és a szomszédokon is nagyon sok múlik).
Egyébként igen, vissza kell küldeni, amúgy kiszámlázhatják az eszközök árát.
-
zelos
aktív tag
Sziasztok!
Fliptv + net bekötve, 2 hónap után a lassúságot meguntam. Harmad annyi sebességem sem volt mint amit írtak ezért felhívtam hogy kössék ki.
Ez telefonon keresztül meg is történt, 2-3 ezer forintos fenmaradást kifizettem.
Azt mondja a telefonba a flippes hogy én csomagoljam be a modemet és routert aztán menjek a postára adjam fel nekik saját kölcségemen.Ilyen létezik köteles vagyok? Hát jöjjön érte, nincs már meg a szerződés, abban benne van hogy köteles vagyok??
Rakás szar szolgáltatás és még én mászkáljak meg fizessek?[ Szerkesztve ]
-
Allmegvalto
tag
Sziasztok! "kukáztam" egy Flippes TTI STB-3112 CDA iptv Set-top boxot. Kérdés az lenne, hogy lehet vele valamit kezdeni? Gondolok itt hogy firmware csere esetleg Kodi-t csinálni belőle stb.? (bocs ha rossz helyen teszem fel ezt a kérdést).
-
Norby86
őstag
válasz AnonymusX #1960 üzenetére
Jó hogy mondod, amint megjön a számláról az infó és nemtudom a regisztrációt elvégezni, felhívom őket hogy számomra ez aggályos és kérek egy számla másolatot. Még nem jött számla értesítés mióta bekötötték. Az kb. mikor várható hogy jön?
Szerk.: Most ránéztem és be tudtam regisztrálni. Ezek szerint mostanra megoldották a hibát végre.
[ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
AnonymusX
senior tag
válasz Norby86 #1959 üzenetére
Kérni kell a hiba miatti költségeid jóváírását. Ne vicceljünk már, hogy következmények nélküli legyen ez a szolgáltatói hiba, ráadásul ha jól értem a számlaképhez sem fértek hozzá.
Utóbbi szerintem egyébként is aggályos, nincs lehetőséged a befizetés előtt megtekinteni a számlát. Én biztos kérnék számlamásolatot (még ha a megszokott összegről szól is). -
Norby86
őstag
Akkor ahogy látom nem vagyok egyedül a problémámmal. Jobb lenne online fizetni, mert utalásnál nekem némi sarcot számolnak fel. De másnem, majd csoportos beszedésre állok át. Nem értem miért nem tudják megcsinálni ennyi idő alatt azt a felületet... Azt hittem hogy csak 1-2 hete van gond vele, de akkor már 4 hete legalább vagy több.
[ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
this is life
Ármester
válasz greggae #1957 üzenetére
Igazad van, nem számlát küldtek, hanem a fizetendő összeget, nekem sikerült a két fogalmat össze mosni. Nálam is sms-ben küldték a számla adatokat, ahova utalni kell a befizetendőt. A mai napig se sikerült elhárítaniuk a a regisztrációs hibát, gondot.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
greggae
tag
válasz this is life #1956 üzenetére
Nekem nem küldték a számlát emailben, csak az összegét. Sms-ben pedig külön kérésre, hogy hova fizessem be. 4 hete jelentettem be először, hogy nem lehet regisztrálni. Előtte 12 napig vártam, hátha maguktól megjavítják.
-
this is life
Ármester
válasz Norby86 #1954 üzenetére
Nekem bő három hét alatt sem tudták kijavítani a regisztrációs problémát. A számla miatt nem kell aggódni, mert küldik emailben. Ettől függetlenül jó lenne ha helyre hoznák a fenti hibát. Vale_46 te vagy kivétel aki a szabályt erősíti
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Norby86
őstag
válasz Vale_46 #1952 üzenetére
Nekünk egy hete kötötték kb. Háromból egy box tönkre ment, de hamar cserélték. Mi STB-3112 CDA típusú vevőt kaptunk, sajnos nem Cisco-t. Állítólag abból már hiány van.
Amúgy aztnem tudja valaki hogy a felhasználói fiók regisztrációs problémáját mikor oldják meg? Emailben rákatitntok a linklre hogy új fiókot hozzak létre, beírom a jhelszavamat és hiába nyomok a gombra, nem lép tovább. Hívtam őket, mondták technikai probléma és értesítenek ha megjavult. De ez a hiba már mióta bekötötték jelen van. Jólenne regisztrálni hogy a számlákat lássam.
-Norbi-
-
Vale_46
csendes tag
Rendeléstől számítva kb. mikorra várható a bekötés? Mik a tapasztalatok?
Nálam is már lassan érik egy Digiről Flip-re váltás. -
mihaczitomi
junior tag
-
this is life
Ármester
válasz mihaczitomi #1949 üzenetére
Nekem is Cisco ISB2201MT-t adtak.
Hasonló a tapasztalatom mint neked, minden fényezés nélkül, az sd adások jobb minőségűek mint a digi-nél némelyik hd volt.
Rendszerinfó a set top box menü/beállítások/általános/rendszerinformáció menüpont alatt található.skroy
Miért nem raksz saját routert a huawei mögé? Ami jól működik azt nem érdemes babrálni (eszköz csere).Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
pusi1981
aktív tag
Tegnap kötötték be nálunk a Flipet.
Már mi is a Sagemcom F@st 5655v2 típusú routert kaptuk.Iptv set top boxnak pedig a Cisco ISB 2001- et.
-
Norby86
őstag
-
Norby86
őstag
válasz molnarpeter #1942 üzenetére
Sajnos ennyire nem értek hozzá hogy miként tudnám a Telekom DNS címét megpingelni és hol találom ezt a DNS címet. De ha elmondod hogy kell ezt csinálni, ránézek. IPv6-ot még Diginél állítottam be, csak végszükség esetén kapcsolnám ki.
-Norbi-
-
-
Norby86
őstag
válasz AnonymusX #1940 üzenetére
Igazából a dupla NAT nem gond, mivel nincs szerver itthon. Felhívtam őket, azt mondták hogy állítsam át PPPoE-ről IPoE Automatic-ra. Ez meg is oldotta a kapcsolódást, müködik szépen, viszont egyes weboldalaknál elég nagy a várakozási idő míg betölt. Ez mitől lehet? Valamit itt még szerintem át kell állítani hogy ne gondolkodjon ennyit bizonyos weboldalaknál.
[ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
AnonymusX
senior tag
válasz Norby86 #1939 üzenetére
Sehol. PPPoE passthrough csak optikán van, nálad koax van.
Két megoldás jöhet szóba:
- dupla NAT-ot elkerülve Access Point módba rakhatod a routered és akkor a routert a LAN portján keresztül kell bekötni a Telekomos eszközbe (egyes routerek viszont ilyenkor a WAN portot is LAN portra tudják állítani, akkor össze lehet kötni azon is)
- vagy ha dupla NAT nem gond számodra, akkor a router WAN portján keresztül is összekötheted a Telekomos eszközzel.
Ebben a topikban több infót kaphatsz, ha nem boldogulnál.
[ Szerkesztve ]
-
Norby86
őstag
válasz this is life #1938 üzenetére
Köszi! Ezt a ppoe passthrough beállítást a Sagemcom modemben hol találom? PPTP PassThrough (VPN) beállítást látok csak és az aktív.
-Norbi-
-
this is life
Ármester
válasz Norby86 #1937 üzenetére
A saját routered vagy acces point módba kapcsolod, vagy a flip routeren bekapcsolod a ppoe passthrough(nálam ki volt kapcsolva) funkciót, a saját routeren megadod a felhasználói adatokat/jelszót, és használod a saját routert. Bridge mód valóban nincs de eddig nem éreztem a hátrányát.
-
Norby86
őstag
Sziasztok! Flipet kötik be éppen, kérdésem hogy ha koaxon jön be a net a gyári boxba, onnan menne a saját routerembe, azt hogyan lehet megoldani hogy a saját routeremen menjen net? Mert szerelő szerint nem lehet bridge módba kapcsolni a modemjüket. Én viszont szeretném használni a saját routeremet.
-Norbi-
-
Dave1984
őstag
Köszönöm a válaszokat. Elgondolkodok rajta!
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
skroy
senior tag
válasz this is life #1934 üzenetére
Eddig nem adták, csak a Huawei-t optikán, de akkor végre adnak mást is.
-
skroy
senior tag
-
Dave1984
őstag
Üdv mindenkinek.Érdeklődnék, hogy jelenleg Telekom iptv+netet váltanám Flipre.
Mivel jár ez?
Gondolom marad a jelenlegi optikai kábel,nem kell újat kihúzni?
illetve a router amit adnak 5ghz et tud?
Jelenleg a Telekom ad RTL+illetve tv2 play hozzáférést,azt elbukom?
Illetve a boxhoz lehet csatlakoztatni külső winchestert, amivel adást fel lehet venni? Lehet egyáltalán?
Köszi a válaszokat![ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
this is life
Ármester
válasz mihaczitomi #1930 üzenetére
Mivel a routerem nem igmp képes, emiatt a sagem-en békén hagytam a ppoe beállítást, hogy ne legyen gond az iptv-vel.
Hosszabb távon majd kiderül, hogy mennyire stabil és használható a fenti setup. Olvastam olyan véleményeket, tapasztalatokat, hogy a sagem routerképes eldobni a kapcsolatot ppoe passtrought esetén.Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
mihaczitomi
junior tag
válasz this is life #1929 üzenetére
igen ,ma én is elkértem a net -hez a jelszavakat ,nekem is sikerült
06 30 962 8221
-
this is life
Ármester
válasz mihaczitomi #1928 üzenetére
Sikerült beállítanom a pppoe passthrough-t, a sagem-en bekapcsoltam a funkciót, majd beállítottam a saját routeren a betárcsázást, eddig gond nélkül működik minden.
-
mihaczitomi
junior tag
válasz this is life #1927 üzenetére
én is szerettem Volna a saját routeremet betenni Fő routernek , De csak aztán wifi szórásra maradt meg Acess pointként ......
06 30 962 8221
-
this is life
Ármester
válasz viktorhu #1926 üzenetére
Köszönöm a segítséget, megpróbálom az általad leírtak szerint beállítani.
Ha nagyon nem megy akkor ppoe kapcsolat lesz. Eddig amiatt hanyagoltam ezt a beállítást, mert balga módon azt hittem, hogy a router admin/jelszó a majd az online fiókban lesz elérhető, a user/password-el egyetemben. Az elsőre megtaláltam a megoldást a tkom router alján, a másodikra pedig te hívtad fel a figyelmem.
A terv az általad felvázolt hálózati beállítás lenne.
Köszönöm még egyszer a segítséged.Ui.: Eddig csak jót mondhatok a flip-ről, a net stabilan jön azzal a tempóval amivel reklámozzák, a tv adások minősége a digihez képest sokkal jobb, a box is használható eszköz, ha csak tv-t néz az ember, akkor elég a box távirányítója a kezeléshez, hangerő szabályzás, tv kikapcsolás megy a beltéri távirányítójáról.
-
viktorhu
veterán
válasz this is life #1925 üzenetére
Ha a saját routereden kikapcsolod a DHCP-t, akkor a szolgáltatói eszköz osztja az ip címeket (a wifis eszközöknek is), így nincs dupla nat, és eléred a megadott ip címen a saját routert és a szolgáltatóét is. Ilyen felállásban érdemes olyan ip címet adni a saját routernek, ami kívül esik a dhcp-vel kiosztható ip címeken. Mondjuk a szolgáltatói eszköz 192.168.2.10 és 192.168.2.100 között oszt címeket, a saját címe pedig 192.168.2.1, akkor a sajátodat rögzítheted mondjuk 192.168.2.9 címen.
-
this is life
Ármester
válasz viktorhu #1924 üzenetére
LAN oldalról fix ip-t kap a saját routerem, a sagem cím tartományában , de gondolom így dupla NAT lesz, hisz a wireless kapcsolat címeit a saját router ossza. De hála neked ez ki lesz küszöbölve a ppoe kapcsolat beállításával. Tök gáz vagyok a vakságommal.
Ppoe jelszó ügyben köszönöm a segítséget, most hogy említetted rá néztem az email-re amit a flip küldött, és a csatolmányban ott a jelszó , felhasználó név...stb
Nem láttam a fától az erdőt
A felhasználói fiókba vártam ezen adatokat.Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
viktorhu
veterán
válasz this is life #1918 üzenetére
LAN oldalon be tudnál neki állítani fix ip-t, vagy megteheted ezt az aktív router oldaláról is, hogy rögzíted az ip-t, amit épp kapott.
A pppoe adatokat emailben kapod meg a szolgáltatás létrejöttének pillanatában.
-
skroy
senior tag
válasz mihaczitomi #1922 üzenetére
Ok, elhiszem. Végülis T-s szerelők végzik a Flip bekötések is, biztos csak ez az ont volt nála.
Stabil amúgy? Ismerősöknél is ez a fajta van T előfizetéssel. A sebesség megvan, de rendszeresen megszakad wifin a net. -
skroy
senior tag
válasz mihaczitomi #1920 üzenetére
Már a Flip-nél is osztogatják? Ez új. Eddig csak a T-nél adták ezt a típust.
-
this is life
Ármester
válasz viktorhu #1917 üzenetére
Valamiért AP módban nem látom a routerem, lan-lan összekötés után megkapja a flip/tkom router ip címét, a saját pedig elérhetetlenné válik wifi-rl és külső hálózatról.
A routerem gyárilag a dhcp, static, ppoe,wireless,wired repeater funkciót támogatja. automatikus beállítás esetén az ont ip veszi át a létre hozott hálózat az ont ip tartományába esik, a sajátját kikapcsolja.Használnám ppoe kapcsolattal, de még nem jutottam hozzá a felhasználói adatokhoz.
Közben bele kukkantottam a tkom routerbe, sagemcom 5655v2 és képes wifin az 5ghz kapcsolatra, emiatt egy fentebbi hozzászólásom korrigálnám.
Telepítéskor kérdeztem a szerelőket, ők azt mondták, hogy nem tudja a wifi az 5ghz-es kapcsolatot.Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
viktorhu
veterán
válasz this is life #1916 üzenetére
AP módban is rá kell látnod a saját routeredre, beállíthatsz neki akkor is fix ip címet, és kikapcsolod a saját dhcp szerverét.
De pppoe-vel is betárcsázhatsz róla, és akkor teljes értékű routerként használhatod.
-
this is life
Ármester
válasz viktorhu #1914 üzenetére
Optikai területen a 2,4 ghz-s routert adják.
Két hete kötötték be nálam.A saját router egyenlőre static ip címmel beállítva szórja a netet,mert technikai okok miatt az online fiók regisztráció (aktiválás) nem sikerült. Hiba jegy leadva.
Az Ap mód nem pálya, mert akkor nem látok rá a saját routeremre se böngészőből se a router dedikált alkalmazásából.[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz mihaczitomi #1910 üzenetére
Már nem azt a 2,4 GHz-es Huaweit adják optikán?
-
skroy
senior tag
válasz norbert0622 #1912 üzenetére
Simán el tudod végezni. Az ont-on semmit nem kell állítani. A saját routereden beállíthatod, hogy az végezze a "betárcsázást" is a pppoe adatok megadásával, ha szeretnéd.
-
skroy
senior tag
válasz norbert0622 #1909 üzenetére
Be tudod kötni a saját routert sőt, ajánlott is, mert a wifi terén elég gyatra a Huawei ont.
Nyugodtan használhatod az Apple tv-t.
Kábelen semmi gond nincs a nettel, atomstabil. Wifi esetén mindenképp ajánlott a saját router. -
mihaczitomi
junior tag
válasz norbert0622 #1909 üzenetére
nagyon Jó minőségű kétsáwos wifis routert adnak
A saját routeredtől Sem lenne jobb a net sebessége
az apple tv--s kérdésedre sajnos nem tudom a választ
06 30 962 8221
-
norbert0622
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni 🙂
Szóval váltanék Digiről flipre és ezek a kérdések merültek fel bennem:
-Itt optikai kábelen menne a szolgáltatás a kérdés, hogy a Huawei router mellé a saját gigabites Asus routeremet betudom kötni? mert azon van 5Ghz-es hálózat is.-Ha az okostévémhez (ami már nem egy új sajna) vennék Apple tv-t az nem akadna össze a set top box-al amit ők adnak?
-Ha a saját routert bevetem akkor valamennyit gyorsul a net?
Köszönöm a válaszokat előre is 😉 -
mihaczitomi
junior tag
én 22-e óta használom a Flip--et újra ,minden jól múködik
06 30 962 8221
-
Avayasoft
tag
Nagy piros pont a Flipnek: Szombaton reggel tönkre ment a modemem. Fél 9 körül beszéltem Vandával, és majd délelőtt 11-kor már el is ment a szerelő, kaptam masik modemet.
Ez gyors volt nagyon. -
Bferibörs
addikt
válasz Remekelek28 #1905 üzenetére
250 Mbit/s, ha jól emlékszem 144 csatorna.
Az 5600.- net+ tv+ telefon 5 Ft/ perc hívásdíjjal.[ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
Okés,köszönöm. És milyen sebességű net jár hozzá ezen az áron?illetve hány csatorna a tv-hez?
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz Remekelek28 #1902 üzenetére
5600.- ,karbantartás van.
-
Apollo_21
addikt
válasz Remekelek28 #1902 üzenetére
Elérhető az, semmi baja.
Karbantartás van a weboldalon.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Megszűnt a Flip vagy mi lett,hogy nem elérhető a weboldal? Új előfizetésre most mennyi a tv internet havidíja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen TV-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest