- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HELLAFLUSH
őstag
sziasztok! pár napja megrendetem a Flipet net gyorsító opcióval +1000Ft-ért viszont nem értek el telefonon és kaptam egy sms-t, hogy kerestek Koax létesítésével kapcsolatban...na most a koax tudni fogja ezt a sávszélességet?
16-án jönnek majd bekötni, kíváncsi leszekszerintetek mennyire igaz, hogy albérlő esetén elég lesz csak a bérleti szerződést felmutatni? telefonon ugyan is ezt mondta nekem a Flipes.
igazából a Diginet 500at akartam bekötni hűség nélkül, de annyi mindent kellett volna intézni hozzá, hogy inkább hagytam is a francba..(egyszerűsített tulajdoni lap, tulajdonosi hozzá járulás stb )
ez el is bukott mert a tulajdonosnak van egy meghatalmazottja, és ő általa vagyok bérlő, a közüzemi számlákat pedig a meghatalmazott fizeti, nekem csak elküldi Facebookon a scannelt képet róla és úgy utalok (ezt most csak azért írtam ,mert az ÁFSZ-ben ott van, hogy közüzemi számlát kérhetnek bekötésnél)van itt olyan esetleg aki albérletben él és beköttette a flipet?ha igen milyen dokumentumokat kértek?
és milyen költségekkel jár a bekötés? itt csak egy utp kábel van bent, de nem tudom, melyik szolgáltatóé.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest