Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Yettel topik
Aktív témák
-
Bodor
veterán
Üdvözlet mindenkinek a klubban!
Segítséget szeretnék kérni!
Pár napja "boldog" tulajdonosa lettem két G.SKILL 64 GB ssd-nek. Azzal a céllal szereztem be őket, hogy egy gigabyte EP45-UD3R alaplapon RAID-0-ban felteszek rá egy XP-t. Biosban szépen látja is őket, létre is lehet hozni a RAID-0ás tömböt, ezzel semmi baj. Nlite-tal csináltam egy telepítő lemezt, amelybe be van integrálva a gigabyte-ről letöltött megfelelő inteles raid vezérlő, ám amikor a telepítésnél F8 (licensz elfogadás) után azt a képernyőt dobja fel ahol a merevlemezeket kéne látnia, akkor nem lát semmit... Hát itt a nagy gondom. Raid vezérlő telepítését megpróbáltam F6-os preinstall floppy-s módszerrel is, az sem hozott megoldást. Ha nem kötöm raidbe a lemezeket, akkor símán fel tudom tenni az egyikre az xp-t. Ha van valaki, aki már telepített XP-t RAID-0-ás SSD-re akkor kérem segítsen.
Vistát nem szeretnék feltenni, mert nem szeretem, iletve a videókártyámhoz csak olyan vistás driver illtve controll panel van, amivel nem tudom klón módban a tv-re kitenni a videó képét sehogysem...
Még annyit, hogy a topik összes hozzászólását már végigolvastam, de ilyen problémát még nem találtam...
Ha tudtok légyszi segítsetek!
Üdv
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Jövedelem
- Xbox Series X|S
- AMD FX
- Jöjjön ami KIMARADT... 😅 — 2025 REEL
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest