- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
Aktív témák
-
Bodor
veterán
Üdvözlet mindenkinek a klubban!
Segítséget szeretnék kérni!
Pár napja "boldog" tulajdonosa lettem két G.SKILL 64 GB ssd-nek. Azzal a céllal szereztem be őket, hogy egy gigabyte EP45-UD3R alaplapon RAID-0-ban felteszek rá egy XP-t. Biosban szépen látja is őket, létre is lehet hozni a RAID-0ás tömböt, ezzel semmi baj. Nlite-tal csináltam egy telepítő lemezt, amelybe be van integrálva a gigabyte-ről letöltött megfelelő inteles raid vezérlő, ám amikor a telepítésnél F8 (licensz elfogadás) után azt a képernyőt dobja fel ahol a merevlemezeket kéne látnia, akkor nem lát semmit... Hát itt a nagy gondom. Raid vezérlő telepítését megpróbáltam F6-os preinstall floppy-s módszerrel is, az sem hozott megoldást. Ha nem kötöm raidbe a lemezeket, akkor símán fel tudom tenni az egyikre az xp-t. Ha van valaki, aki már telepített XP-t RAID-0-ás SSD-re akkor kérem segítsen.
Vistát nem szeretnék feltenni, mert nem szeretem, iletve a videókártyámhoz csak olyan vistás driver illtve controll panel van, amivel nem tudom klón módban a tv-re kitenni a videó képét sehogysem...
Még annyit, hogy a topik összes hozzászólását már végigolvastam, de ilyen problémát még nem találtam...
Ha tudtok légyszi segítsetek!
Üdv
Aktív témák
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Gitáros topic
- OTP Bank topic
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini-ITX
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest