- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Aktív témák
-
Bodor
veterán
Üdvözlet mindenkinek a klubban!
Segítséget szeretnék kérni!
Pár napja "boldog" tulajdonosa lettem két G.SKILL 64 GB ssd-nek. Azzal a céllal szereztem be őket, hogy egy gigabyte EP45-UD3R alaplapon RAID-0-ban felteszek rá egy XP-t. Biosban szépen látja is őket, létre is lehet hozni a RAID-0ás tömböt, ezzel semmi baj. Nlite-tal csináltam egy telepítő lemezt, amelybe be van integrálva a gigabyte-ről letöltött megfelelő inteles raid vezérlő, ám amikor a telepítésnél F8 (licensz elfogadás) után azt a képernyőt dobja fel ahol a merevlemezeket kéne látnia, akkor nem lát semmit... Hát itt a nagy gondom. Raid vezérlő telepítését megpróbáltam F6-os preinstall floppy-s módszerrel is, az sem hozott megoldást. Ha nem kötöm raidbe a lemezeket, akkor símán fel tudom tenni az egyikre az xp-t. Ha van valaki, aki már telepített XP-t RAID-0-ás SSD-re akkor kérem segítsen.
Vistát nem szeretnék feltenni, mert nem szeretem, iletve a videókártyámhoz csak olyan vistás driver illtve controll panel van, amivel nem tudom klón módban a tv-re kitenni a videó képét sehogysem...
Még annyit, hogy a topik összes hozzászólását már végigolvastam, de ilyen problémát még nem találtam...
Ha tudtok légyszi segítsetek!
Üdv
Aktív témák
- Western Digital SA530 256GB 2.5" TLC SATA3 SSD - több db - szinte újak, max 1 napot futottak
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Eladó bontatlan Kingston NV3 1TB NVMe SSD
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- SAMSUNG 970 EVO PLUS 250GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- 9. generációs Intel Core i9-9900K processzor - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest