Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- One mobilszolgáltatások
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- iPhone topik
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
van mégvmi amit nem értek.
még mindig ez az indilinxes SSD.
teliírtam az iometerrel, aztán azonnal készítettem egy írástesztet hdtune-val, utána 5 perc után, 15 perc után, 1 óra múlva és az előbb, 2 óra múltán. ehhez ugye le kellett törölnöm a partíciót (a hdtune csak így fut), de nem formatáltam le.
az idő előrehaladtával egyre nagyobb területen közelít a maximális sebességhez az SSD, az elején még baromi lassú volt, 2 óra után viszont már 20 GB-nyi területet képes max sebességgel írni és a minimum 25 MB/s-ről 50 MB/s környékéig emelkedett.amit nem értek az az, hogy miért javul az írás, mikor a partíció törlésével csak a partíciót töröltem és nem az adatokat amik előtte rajta voltak.
ezexerint az SSD tudja, hogy a partíció le lett törölve és emiatt trimmeli az egész felületet mert egy új partíció létrehozásakor mindenképpen le kell majd formatálnom?
ha igen, akkor minek trimeli? ezzel csak öregbíti a cellákat. egyszerűbb lenne megvárni a formatálást.
ha viszont nem tudja akkor ez egy kib@szás, mert anélkül trimel hogy én azt megengedtem volna neki és így nem nyerhetjük vissza a korábbi adatokat. ha nem trimelne, akkor még meglenne rá az esély, de így már nincs.
Aktív témák
- Új Western Digital Blue 3.5 1TB 7200rpm 64MB SATA3 (WD10EZEX) HDD
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új - Eladó!
- ADATA Ultimate SU650 1TB - 2.5", SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 6TB - WD60PURZ - Eladó!
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- SK Hynix, Samsung és más 16GB, 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ezexerint az SSD tudja, hogy a partíció le lett törölve és emiatt trimmeli az egész felületet mert egy új partíció létrehozásakor mindenképpen le kell majd formatálnom?