- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
Aktív témák
-
proof88
addikt
Üdv,
ha már pont itt vagy, megkérdezném, hogy izirájder volt tényleg múltkor az Acronis True Image-dzsel megcsinálni, hogy telepített rendszert mentettél és utána alignoltad a partíciót? Mert én hülye, bár már tudtam régebben, hogy ezt illik megcsinálni, kifelejtettem az alignolást és xp-vel formáztam.
Még egyszer meg nem volt kedvem telepíteni, így is már 2. telepítés volt, mert előzőleg G: meghajtónak rakta a rendszert
, szóval mmásodjára minden más winyót lehúztam és úgy telepítettem, úgy már C: lett... nem is értem, pedig ez 2 SSD raid-ben és az első 2 sata portra dugtam őket, de biosban is az első helyen vannak, na mindegy ez nem érdekes.
Szóval simán az ssd-s rendszerre is felpakolhatom a true image progit vagy másik rendszerre rakjam és onnan indítsam el?
Majd simán csak Drive Snapshot, alignolom és visszarakom a progival a rendszert?
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Napelem
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Silicon Power A55 2TB SATA3, 2"5 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 4 darab nvme 512GB Sdd + 2 darab nvme 256 GB ssd. 2230-as méret
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.05
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még egyszer meg nem volt kedvem telepíteni, így is már 2. telepítés volt, mert előzőleg G: meghajtónak rakta a rendszert
, szóval mmásodjára minden más winyót lehúztam és úgy telepítettem, úgy már C: lett... nem is értem, pedig ez 2 SSD raid-ben és az első 2 sata portra dugtam őket, de biosban is az első helyen vannak, na mindegy ez nem érdekes.