Hirdetés
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
#25712384 #46900 üzenetére
Alapvetően sokkal jobbak a WIN8 driverei, mint az alaplaphoz adottak, chipset, és stb. WIN8 tudja, hogy mi a jó neki, csak akkor teszek fel alaplaphoz adott drivert, ha az eszközkezelőben hiányzik valaminek , és a Win update sem találja meg.
Nekem sok minden van a gépemben/hez, mégis csak 2 dolgot kellett feltelepítenem Win 8-nál, az egyik a Marvel SATA vezérlő, a másik meg a Creative X-Fi hangkártyám drivere. A többi úgy jó ahogy a Win feltette. Felesleges összemocskolni a rendszert mindenféle felesleges driverrel, hogy majd gyorsabb lesz, mert nem lesz.SSD optimalizáláshoz meg WIN8 ( és 7 alatt is ) ennyi a véleményem: LINK
(#46901) baboss : Mint fentebb is írtam, amit a Windows automatikusan telepít, azt úgy kell hagyni, ha helyesen működik.
Természetesen ez a programokra, mint pl. Al Suite II Rog GameFirst II nem vonatkozik, driverekről és illesztőprogramokról beszélünk.
Én egyelőre maradnék a helyedben a Win7-nél, amíg hivatalos driver ki nem jön a Revo-hoz, de próbálkozhatsz, csak bele ne őszülj a problémába ...
Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest