- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Dee Dee
tag
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Hát, elég sok gond volt vele, de lehet én is bénáztam.
(A sztori közben a biosban mindig látszott minden vinyó)
Kimentettem a lemezképet külső hdd-re, aztán rámásoltam az SSD-re. De ujrainditáskor disk boot failure volt. Ezután fogtam és feltelepítettem az SSDre egy W7et, majd erre újra rádobtam a lemezképet. Ekkor már jó volt, tudott bootolni. De..
Van mellette egy tár vinyó, meg még egy, amin két particio: a lemásolt oprendszer meg további tárhely van. A másodikhoz nem fértem hozzá a my computerből, viszont a device managerben ott voltak szépen, mindent jól mutatott. Ha lehúztam az SSD-t akkor bezzeg simán bootolt a régi HDDről.
Most már nem tudom mit lépegettem ide oda, de most az SSD-ről bootol és látja mindkét tárhelyet (a másik oprendszer particiót továbbra sem). Indításkor ellenben lehet választani a két opre közül, most azt átálitottam h rögtön az ssd-re bootoljon.na ennyi volna, jó kacifántos

üdv!
Aktív témák
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest