- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Dee Dee
tag
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Hát, elég sok gond volt vele, de lehet én is bénáztam.
(A sztori közben a biosban mindig látszott minden vinyó)
Kimentettem a lemezképet külső hdd-re, aztán rámásoltam az SSD-re. De ujrainditáskor disk boot failure volt. Ezután fogtam és feltelepítettem az SSDre egy W7et, majd erre újra rádobtam a lemezképet. Ekkor már jó volt, tudott bootolni. De..
Van mellette egy tár vinyó, meg még egy, amin két particio: a lemásolt oprendszer meg további tárhely van. A másodikhoz nem fértem hozzá a my computerből, viszont a device managerben ott voltak szépen, mindent jól mutatott. Ha lehúztam az SSD-t akkor bezzeg simán bootolt a régi HDDről.
Most már nem tudom mit lépegettem ide oda, de most az SSD-ről bootol és látja mindkét tárhelyet (a másik oprendszer particiót továbbra sem). Indításkor ellenben lehet választani a két opre közül, most azt átálitottam h rögtön az ssd-re bootoljon.na ennyi volna, jó kacifántos

üdv!
Aktív témák
- OpenMediaVault
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
- EA Sports WRC '23
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest