- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
A régi gépemben csak SATA 2 volt amikor megvettem az SSD-t. Minden rendben volt a sebességgel is és a HardDisk Sentinel szerint is. Később lecseréltem a gépet és az alaplapon már volt 4 SATA 3-as csatlakozó is, amiből kettő Marvell 9128 ezérlő vezérelt.
Nem figyeltem oda és a Marvellesre tettem az SSD-t. Apróbb akadásokat vettem észre egy idő után mappa megnyitásakor. Ekkor megnéztem a Hard Disk Sentinel-t, ami azt mutatta, hogy az SSD támogatja a trimet, de nincs aktiválva (pedig aktiválva volt) és amiatt csak 80 százalékos a teljesítmény. Az SSDLife Pro szerint minden rendben volt. Ezután áttettem az Intel által vezérelt SATA 3 portra és a teljesítmény 100 százalék lett és az apróbb akadások is eltűntek.
Azt tanácsolom neked, hogy próbáld ki az SATA 3 porton és ha a Hard Disk Sentinel szerint minden rendben van és a sebességgel sincs probléma, akkor nyugodtan hagyd rajta. Ellenkező esetben tedd át az SATA 2-re.
Aktív témák
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest