- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
Aktív témák
-
Romvr
őstag
Sziasztok!
A minap lettem tulajdonosa egy SSD-nek (Kingmax 64gb-os). Gondoltam naivan hogy gyorsabb lesz mint a HDD minden tekintetben. Jelenleg "megkezdtem az aggódást", miután egy USB pendrive-ról akartam telepíteni a Windows7-et rá. Jelenleg a 25. percnél járunk a pendrive csatlakoztatásától számolva, és a "Windows-fájlok kibontása" éppen a 72%-os értéket veszi fel. A laptopomban eddig jelenlévő Samsung HDD-n ilyenkor fejezném be a szokott programjaim feltelepítését, vagy böngészném a kedvenc oldalaimat.
Az AHCI természetesen engedélyezve van, így igazán nem tudom mi okozhat ekkora problémát egy elvileg gyorsabb eszköznek. Tudod a kicsomagolás az proci és memória kérdése, de a gépben csak a merevlemez változott semmi más.Tehát lassan rángatózó szemmel és remegő kézzel teszem fel a könnyfakasztó kérdést:
- Mire számítsak? Ha a Windows is lassabb lesz mint volt a HDD-men, akkor azt hiszem sikítófrász közben harapom ki a kis csipeket az SSD-ből.
Mik a tapasztalatok?
ui.: 35. perc "A telepítés befejezése" résznél járok már.... kezdem látni a fényt az alagút végén.
Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- ASUS routerek
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512GB // Számla // Garancia //
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest