Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- One mobilszolgáltatások
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Aktív témák
-
Carline
őstag
Múlt héten én is rendeltem az ipon akciós Kingston SVP200 120GB modellből.
Van egy Lenovo X60s gépem, ami Sata1 vezérlős és azon is sokkal rugalmasabb volt a rendszer. W7 Pro x86 verzió ment rá, de a 2GB memóriával kevésnek találtam a szabad memóriát.
Kipróbáltam még rajtra a W8 RC-t is. Legfőképp az indulás sebessége tetszett. Ezen a viszonylag régi rendszeren kb. 13-14 mp alatt betette a Metro felületet. Ez kétszer gyorsabb boot volt a W7-hez képest.
Feltettem rá próbaképp a netbookokra szánt W7 Starter verziót, majd azt használtam egy napig. Nem rossz, de erre a régi gépre inkább visszatettem a saját vinyóját, rajta az XP-vel.Jött az asztali (fő) gép. Core i3-540 + 8GB ram Sata2 csatolós alaplap.
Feltettem rá szűzen a W7 x64-en, de rengeteg dolgot kellett volna újból feltenni, beállítani, így inkább a régi rendszert klónoztam át, majd abból szedtem ki pár fölös dolgot. Beállítottam másik meghajtóra a Temp könyvtárakat valamint a lapozófájlt, a superfetchet, hibrenálást kikapcsoltam.
Ezek után mint a PH-s tesztekben is írják egy belakott, Eset vírusirtóval felfegyverkezett rendszert a boot cd felírattól számítva 21 másodperc alatt betölt.
A szűz rendszer a gépen ~12-13 mp alatt betöltött. Durva volt látni, hogy amikor a zászló színei még össze sem értek, már levette a képet és az üdvözlő képet bevillantva már be is adta az asztalt.
Nem volt rossz!Már a mostani rendszer alól csináltam tesztet (Sata2 alaplap)
DeFranco Nekem egy csavarral van odafogatva a floppy fölötti helyre. Azért tettem oda egy csavart, hogyha mozgatva lesz ne tudjon leesni. Ennyi.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple 3.5 4TB SATA3 (WD43PURZ) új
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs