Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Carline
üzenetére
Amúgy is felesleges a garira alapozni 3 év múlva mér szerintem mindenki lecseréli majd, mert jóval nagyobbat lehet majd kapni a mostani áruk töredékéért...
Elég megnézni mennyit estek az SSD-k ára egy év alatt. Csak egyet vegyünk alapul pl a Vertex 3 is 65 körül volt, most már meg húszon pár ezerért vehetsz, és csak 1 év telt el...Amilyen rohamosan terjednek az SSD még gyorsabban fog esni az áruk.

-
sir fg
aktív tag
válasz
Carline
üzenetére
Ha nem félted, akkor miért teszed a lapozófájlt, meg a temp mappákat vinyóra?
Azt hittem, azért vettél SSD-t, hogy gyorsítsd a géped. Ezek meg éppen olyan intézkedések, amik gátolják, hogy kihasználd az SSD nyújtotta sebességet. Ha féltenéd, akkor megérteném, de így.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A kocsi példával részben értek egyet. Nem csak az eladásra lehet óvni a kocsit, hanem saját magunknak is. Például egy üléshuzatot vagy kormányvédőt lényegesen egyszerűbb és jóval olcsóbb cserélni, miután elkopott, mint a gyári üléskárpitot, vagy a kormányt. Ismerősöm Fabiájában 100000 km után már csúnyán kopik a kormány gumiborítása... Ja, és nem minden autóban olyan nagy és kihagyhatatlan élmény ám a "kormány igazi anyagának" tapintása
(alsó kategória). -
audi100td
nagyúr
válasz
Carline
üzenetére
Nekem nem veszett el semmilyen adatom, fél perc alatt lezajlott az egész, még újraindítást sem kért. Korábbi FW verzióknál nem tudom hogy volt, azért nem árt menteni ha fontos cuccokat tárolsz rajta. Nekem csak egy frissen telepített Win8 ugrott volna, azt meg gyorsabb újrahúzni mint ha mentéssel vesződök.
Aktív témák
Hirdetés
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt hittem, azért vettél SSD-t, hogy gyorsítsd a géped. Ezek meg éppen olyan intézkedések, amik gátolják, hogy kihasználd az SSD nyújtotta sebességet. Ha féltenéd, akkor megérteném, de így.. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)