- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Carline #43337 üzenetére
Amúgy is felesleges a garira alapozni 3 év múlva mér szerintem mindenki lecseréli majd, mert jóval nagyobbat lehet majd kapni a mostani áruk töredékéért...
Elég megnézni mennyit estek az SSD-k ára egy év alatt. Csak egyet vegyünk alapul pl a Vertex 3 is 65 körül volt, most már meg húszon pár ezerért vehetsz, és csak 1 év telt el...Amilyen rohamosan terjednek az SSD még gyorsabban fog esni az áruk.
-
sir fg
aktív tag
válasz
Carline #42998 üzenetére
Ha nem félted, akkor miért teszed a lapozófájlt, meg a temp mappákat vinyóra?
Azt hittem, azért vettél SSD-t, hogy gyorsítsd a géped. Ezek meg éppen olyan intézkedések, amik gátolják, hogy kihasználd az SSD nyújtotta sebességet. Ha féltenéd, akkor megérteném, de így..
A kocsi példával részben értek egyet. Nem csak az eladásra lehet óvni a kocsit, hanem saját magunknak is. Például egy üléshuzatot vagy kormányvédőt lényegesen egyszerűbb és jóval olcsóbb cserélni, miután elkopott, mint a gyári üléskárpitot, vagy a kormányt. Ismerősöm Fabiájában 100000 km után már csúnyán kopik a kormány gumiborítása... Ja, és nem minden autóban olyan nagy és kihagyhatatlan élmény ám a "kormány igazi anyagának" tapintása(alsó kategória).
-
audi100td
nagyúr
válasz
Carline #42623 üzenetére
Nekem nem veszett el semmilyen adatom, fél perc alatt lezajlott az egész, még újraindítást sem kért. Korábbi FW verzióknál nem tudom hogy volt, azért nem árt menteni ha fontos cuccokat tárolsz rajta. Nekem csak egy frissen telepített Win8 ugrott volna, azt meg gyorsabb újrahúzni mint ha mentéssel vesződök.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Linux kezdőknek
- Steam Deck
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged