- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
vadcoca
tag
Tegnap beüzemeltem egy OCZ Agility3 60G-t linux (debian testing) alá. Első tapasztalat: btrfs filerendszert (legalábbis jelen állapotában) nagyon nem javaslom. Már restore közben is megakadt néha, illetve csomagok telepítése vagy frissítése közben bőven 10 másodperc fölött "megakad" minden csomagnál (pontosabban nem mértem, inkább megszakítottam)
Egyébként boot, programok indulása teljesen korrekt, chromium, iceweasel(firefox) indulás 1-2 s-ra csökkent (eddig 7-8 volt).ext4-nél a fenti anomáliák nem jelentkeztek, így ezzel hozza amit vártam.
Ha sikerül odáig jutni, majd jelentkezem teszteredményekkel. bonnie++ kb. ugyanazt méri, mint az itteni benchmarkok, de ha van egyéb javaslat, ötlet ne kíméljetek.

Aktív témák
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen notebookot vegyek?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- LED világítás a lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest