Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
vadcoca
tag
Tegnap beüzemeltem egy OCZ Agility3 60G-t linux (debian testing) alá. Első tapasztalat: btrfs filerendszert (legalábbis jelen állapotában) nagyon nem javaslom. Már restore közben is megakadt néha, illetve csomagok telepítése vagy frissítése közben bőven 10 másodperc fölött "megakad" minden csomagnál (pontosabban nem mértem, inkább megszakítottam)
Egyébként boot, programok indulása teljesen korrekt, chromium, iceweasel(firefox) indulás 1-2 s-ra csökkent (eddig 7-8 volt).ext4-nél a fenti anomáliák nem jelentkeztek, így ezzel hozza amit vártam.
Ha sikerül odáig jutni, majd jelentkezem teszteredményekkel. bonnie++ kb. ugyanazt méri, mint az itteni benchmarkok, de ha van egyéb javaslat, ötlet ne kíméljetek.

Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: nevet váltanak a gyorsabb WD SSD-k
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest