Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
janos666
üzenetére
A legtisztább dolog ugye az lenne, hogy letiltani a Pagefile-t ezt sokan meg is teszik, de tervezők és játékosok is panaszkodnak rá, hogy vannak olyan programok amelyek vagy azért követelik meg mert nem elég nekik a 4+ GB RAM, vagy azért mert úgy vannak megírva, hogy mindenképpen támaszkodjanak rá.
A Pagefile-t én a napokban helyeztem át HDD-re, és még most is úgy vagyok vele, hogy tesztelési időszaknak tekintem. Eddig nem érzek lassulást, ha nem érzek lassulást, akkor miért pakolnám vissza az SSD-re, amikor az tény és való, hogy sok írási műveletet jelent, és ezzel öregbíti az SSD-t?!
Az SSD-m még most lesz egy éves, 26 k volt bruttóban, most abban a fázisban van már, amikor számomra nem érné meg eladni több okból sem, legfőképp azért mert 15 K-t nem lehetne érte elkérni, másrészt pedig azért, mert sem SATA III-m nincs még, sem pedig az a fordulat sincs, amikor bekövetkezne az, hogy SSD-t vehetnék TB-os mennyiségben.
Mert rendszerpartíciónak tökéletes a 64 GB-os méret, de egy 128-ast már sokallnék neki, arra meg hogy kiválthassa csak az egyik HDD-t a kettő közül minimum 640-esnek kellene lennie, és akkor tárolhatnám ott a Steames játékokat. De ez nem most fog bekövetkezni, és még nem is jövőre, így egy év távlatából -amikor sejtettem, hogy nem lesz itt nagy SSD hatalomátvétel a HDD-ktől - jó döntés volt megvennem ezt a meghajtót, és jól gondoltam, hogy időtálló lesz.
Az egy dolog, hogy jövőre már a piaci értéke tényleg nagyon alacsony lesz, de nem is akarom eladni, és ott van az eszmei értéke, amely felbecsülhetetlen. Hiszen a lényeg az, hogy SSD legyen a gépben, és mindennap arról induljon ébredjen.
Ha meglesz megint az új gépem, abba új SSD-t veszek majd, ez meg megy a régibe...
Persze értem a példádat de az azoknak való, akik pár havonta amint megjelenik egy újabb modell már váltanak is rá, én nem az a típus vagyok, egy VGA-t is 4 évente cserélek...
Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Eladó 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- Új 256GB Samsung PM991a NVMe SSD-k 2230 méretben, 100% max pár óra üzemidő - több db
- Samsung 970 Evo 500GB (28-30k) / 1TB (43-45k) NVMe SSD - több db is - 99-100%-os kondíciók
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest