Aktív témák

• B-L-A-C-K

titán

válasz fudi2002 #37730 üzenetére

Képzeld használtam a keresőt, épp ezért írtam amit írtam mert ahány ember annyi vélemény mondhatni úgy is...

A másik meg nem veszekedni akarok, de mikor kérdeztem hogy szerinted egy átlagos felhasználónak megéri azt a plusz pénzt a Vertex3-as? (Agility 3 szemben) te benyögsz egy ilyet hogy: "Ekkora beruházásnál akarsz spórolni néhány ezrest?"

Na itt kicsit megmondom őszintén fel is b@sztad az agyam, mert nem arról volt szó hogy spórolni akarok, hanem ha egy átlag user semmi eget verő változást nem fog tapasztalni a kettő között akkor mi a túrónak adjon ki 5 ezerrel többet....:F

De azt is megértettem amúgy te miért vélekedsz így, mert neked nem ilyen van és mint írtad is Sandforce ellenes vagy. Pont az ilyen gondolkodás módra fejtettem ki az előbb a véleményem, erre pont te jössz hogy használjam a keresőt...:D

Vicc!

Bodor: Köszi már olvastam mindent, itt is ott is, és mindig arra jutok hogy szinte mind1 milyet veszek az ajánlott típusok közül, nem is akartam ide írni csak olvastam a topikot és egy kérdésen pont megakadt a szemem, a többi meg már jött magától...

Aktív témák