- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
fudi2002
üzenetére

Képzeld használtam a keresőt, épp ezért írtam amit írtam mert ahány ember annyi vélemény mondhatni úgy is...
A másik meg nem veszekedni akarok, de mikor kérdeztem hogy szerinted egy átlagos felhasználónak megéri azt a plusz pénzt a Vertex3-as? (Agility 3 szemben) te benyögsz egy ilyet hogy: "Ekkora beruházásnál akarsz spórolni néhány ezrest?"
Na itt kicsit megmondom őszintén fel is b@sztad az agyam, mert nem arról volt szó hogy spórolni akarok, hanem ha egy átlag user semmi eget verő változást nem fog tapasztalni a kettő között akkor mi a túrónak adjon ki 5 ezerrel többet....

De azt is megértettem amúgy te miért vélekedsz így, mert neked nem ilyen van és mint írtad is Sandforce ellenes vagy. Pont az ilyen gondolkodás módra fejtettem ki az előbb a véleményem, erre pont te jössz hogy használjam a keresőt...

Vicc!
Bodor: Köszi már olvastam mindent, itt is ott is, és mindig arra jutok hogy szinte mind1 milyet veszek az ajánlott típusok közül, nem is akartam ide írni csak olvastam a topikot és egy kérdésen pont megakadt a szemem, a többi meg már jött magától...
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Építő/felújító topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest