- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
Guszti
üzenetére
Azt nem értem minek a ramdrive. Szerintem ilyesmire nem nagyon jó, hacsak nincs vagy 30gb ramod.
Ellenben az os sebességével kapcsolatban nincs igazad. Ki is próbáltam ezzel a meghajtóval is, és egyáltalán nem vagyok elájulva tőle. Ennek oka az lehet, hogy a jól bejáratott rendszerem a prefetch miatt eddig is behúzta a ramba amit be kellett neki, és utána alig nyúlt a rendszerlemezhez. Ezzel szemben a programokra meg várni kell valamivel többet, pedig ott jönne ki igazán a lények, hiszen azok használat után jórészt törlődnek a ramból, mert kell a hely a másik programnak amit épp be akarok tölteni.
Azzal hogy a 60gb csupa hasznos programmal van tele, sokkal többet nyerek, mint az os -el. Persze ez nem azt jelenti hogy egy pl 200 gb -os lemez esetében azt nem lehet rátenni, hanem csak azt, hogy ha választani kell, akkor nem biztos hogy az os -el jársz a legjobban, főleg hogy az ssd megbízhatósága fasorba sincs egy hdd -hez képest. Ez a dolog meg addig nem is fog változni, amíg vacak NAND MLC -t használnak hozzá. Majd ha jön valami ettől sokkal ütősebb, akkor lehet majd megéri a hdd -t nyugdíjazni, de addig biztosan nem. Elvileg van 3 - 4 jelentkező a normális ssd -k megalkotásához, de egyik sem érett meg a piaci bevezetésre.
Én meg addig is naponta akár 40gb -ot is megmozgathatok a lemezeken akár apró kis pár kb méretűekből is...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A browser cache is azért van mert kell, nem viccből.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Corsair MP600 Elite 1TB NVMe SSD ÚJ, bontatlan
- Eladó 4 darab nvme 512GB Sdd + 2 darab nvme 256 GB ssd. 2230-as méret
- Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / 250GB Sata SSD
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)