Hirdetés
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
jim_raynor70
üzenetére
De a mostani rendszerem is ugyanígy lett telepítve, csak nem húztam le a vinyókat... De mivel az SSD az első vinyó a SATA vezérlőn, ezért arra is rakott a Windows minden rendszerfile-t. Legalábbis használtam már úgy a gépet hogy csak az SSD volt rákötve, kíváncsiságból hogy mennyit nyom a hangerőn a vinyók hangja. Szóval az kizárva. Nem azt mondtam hogy percre pontosan 1 hónap a lefagyási idő. Általában Sleep-elem a gépet, akkor gond nélkül működik, majd néha előfordul, hogy valami miatt (pl. driver install, mint legutóbb) újra kell indítani a gépet, ekkor jön be ez az ablak boot-nál, és talál 1millió hibás kereszthivatkozást az SSD-n. Most legutóbb 15 percig futott az a képernyő, amit linkeltem. Utána szerencsésen újraindult a rendszer, de a múltkor ugyanez volt, akkor nem tudtam újraindítani a windows-t, kék ablakkal meghalt, de volt már olyan is, hogy ugyan elindult a rendszer, de mindenféle hibaüzenetet produkált, hogy nem talál ilyen meg olyan file-t, telepítse újra az alkalmazást. Ezért gondolom hogy valamiféle adatvesztés lehet. De ilyent HDD-nél még sosem tapasztaltam, pedig azt használtam tavaly júniusig...
Az alaplap BIOS, SSD fw a legújabb...
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest