- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
válasz
spiritex
üzenetére
Időközben módosíttattam a korábbi hozzászólásom, a Mindez képben sort illesztettem be a modikkal, azt nézd meg, és akkor egyértelmű lesz a válasz a kérdésedre.
Bodor
Nincs mit, engem is már érdekelt a dolog. Direkt olyan feltételt szabtam meg, ami egyrészről teljesen általános, ugyanakkor a klónozás szempontjából a legrosszabb felállás lehet (100 megás rész, nagyobb rendszerpartíció a hdd-n, mit az ssd és még adatpartíció is van a hdd-n) és hát számos progi elvérzett ezen. 100 megás partíció hiányában és/vagy ssd-nél kisebb rendszerpartíció esetén sokkal több átment volna, de úgy gondoltam, hogy a lehető "legrosszabb" lehetőséggel tesztelem őket.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Óra topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)