- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
didyman
őstag
Ebben ugye van egy kis cselesség. Rendszerpartíciót alapértelmezés szerint a telepítő formáz, 4k-s clusterméretre. Ezt utólag nem tudod megváltoztatni, de NTFS rendszert bármikor szó nélkül másolhatsz át másik lemezre/(partícióra, ha a boot.ini-t megszerkeszted hozzá!), amit előtte akármekkora clustermérettel formáztál, csak legyen az aktív bejegyzés megadva neki (és ne az éppen indított rendszert másold, hanem pl. bartpe-vel indított alól). Tapasztalat szerint a 4k jó kompromisszum vegyes fájlméretekhez. Apró fájloknál ugye a helyfoglalás az, ami számít (hiszen a 100B-os txt is 4096B-ot fog foglalni), de a nagy clusterméretet meg rendszerint gyorsabban lehet kezelni. tehát videokonvertáláshoz nagy méret, rendszerhez a közepes, rengeteg apró fájlhoz (html-ek pl!) a kisebb méret optimálisabb. Én a lapozófájlos meghajtónak is nagy méretet adtam anno, mert nem tudom

Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Suzuki topik
- Milyen egeret válasszak?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Próba
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest