Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Sziasztok, már egy pár hónapja annak, hogy a rendszerembe beraktam egy SSD-t, ez egy PATRIOT Extreme Performance Warp SSD 32GB-os. Az lenne a gondom, hogy egy pár hete azt vettem észre, hogy kezd lassulni, pontosabban nehezen nyit meg oldalakat a neten is, vagy megsem nyitja a viruskezelöm is eléggé lelassitja (AVG). Majd ahhoz, hogy észheztérjen újra kell inditanom a rendszert, ami eddig segitett is. Csak már eléggé unalmas minig ezt csinálnom, gondolkoztam, hogy újratelepitek, de nincs nagy humorom hozzá, hisz az összes program, ami fent van tökéletesen fut rajta, és még virusom sincs. Tudna valaki tippet adni, hogy tudnám a régi gyorsaságot visszahozni? Ja utoljára februárba raktam a rendszert, nem szoktam a programokat fel és le szedni, mindig álandó a programlistám.
Aktív témák
- Gamepad
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Sorozatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Kingston 240GB Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest