- iPhone topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Goddyevil
üzenetére
Nekem ezt dobja a 96GB-os Kingston 8 nap használat után:
Korabban csak CristalDiskMark-kal mértem, kis eltérés van a friss és a mostani állapot között. Ez volt 8 nappal ezelött, friss W7 telepites utan:
Egy kicsit az "összi-vissza mérnek" kategóriába tartoznak ezek a programok, 3 mérésből mindhárom másban hozott mást. Gondolom ahogy a rendszer hozzanyult. Szerintem jó kis SSD kedvező áron, otthoni felhasznalasban a felhasznaloi elmeny nem hiszem hogy kevesebb lenne nyers adatok miatt. Induljon gyorsan a gép meg a programok, ha ez megvan akkor perfekt! Ráadásul 19,5e HUF.
Többiek:
A masik dolog amit észrevettem, hogy a HD Sentinel szerint kiba megugrott az írt/olvasott adatok száma, pontosabban tegnap néztem rá, akkor 90G össsz olvasás és 50G össz iras volt, ma pedig amikor raneztem 530GB olvasás és 480GB írás. Ez a TRIM+GC miatt mozgatott adatok miatt lenne vagy csak egyszeruen HD Sentinel FAIL?
Aktív témák
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Corsair MP600 CORE XT 2TB M.2 Gen4 SSD 5000-4400MB/s
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest