- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Z70 Ultra a mobilos Elite új tagja
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
deedee
őstag
Üdv! Kilencvenes évek eleje talán. Sci-fi, egy város, ami egy kupola alatt van, ugrál az időben, mert félig hús-vér , félig robotszerű lények üldözik. Úgy emlékszem, Carrie Fisher is feltűnik benne pár pillanatra, de hiába néztem meg "Leia hercegnő" filmográfiáját, nem találtam efféle "B kategóriás" filmet a listában. Melyik film lehet ez?
-
törölt tag
Hello mindenkinek mar aki olvassa, aki nem olvassa annak nem hello
Láttam egy filmet miért is ne egyfajta vígjáték, a lényeg 89
rendszerváltásSzovjetunió megszűnése, az amerikaiak új fő ellenség után kell hogy nézzenek, mert az oroszok azt mondtak boldogok a fogyasztói társadalommal és kapitalizmussal.
Talán a pentagonban, tanácskoznak kit mit kellene demonizalni, van egy satnya tanácsadó aki mindig Kanadat hozza fel példának, hogy milyen mar hogy ingyenes a fogaszat és más egészségügyi ellátás, ez mar a sátán műve....A végen csak ki specizik KanadatHa valaki tudja mi lehet ez megköszönném, ha nem tudja nem köszönöm meg, csak egyszer mert megpróbálta, ha tudja akkor kétszer
-
IntelKiller7
veterán
Fú hát jó mellé trafáltam akkor mindennel csak ez az utolsó ledobás volt meg bennem. Köszi, napokban meg is nézem.
(#2789) skiny83 Nem tudom HBO-n mikor adták, voltam talán 10-11 éves akkor. Wiki mondjuk Thriller/vígjátéknak írja.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
liksoft
nagyúr
válasz IntelKiller7 #2786 üzenetére
Az eredetit is érdemes megnézni. [link]
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
Eastman
addikt
Sziasztok!
Melyik sci-fi komédiában teljesül minden kívánsága egy angol pacáknak? A film utolsó perceiben a beszélő kutyája oldja meg a helyzetet. Mi lehet a címe?
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Pötyi
őstag
válasz IntelKiller7 #2786 üzenetére
Nem EGY hullát dobnak arra a szemétszállító hajóra, hanem jó néhányat...
QNX is cool!
-
IntelKiller7
veterán
Hali. Még nagyon régen HBO-n láttam 1 filmet. Csak a végére emlékszem. Talán horror volt vagy thriller. Annyi, hogy a végén a hullát szőnyegbe csavarják aztán rádobják 1 szemetet szállító hajóra. Tudom, hogy nem sok, de talán vágja valaki.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Törzsúr
senior tag
Hello!
Egy család a sötét úton terepjárójukkal hazafelé tartanak mikor valami elhalad felettük, nagy fénycsóva és belehajtanak a kocsival az út széli árokba. Később mindannyian (Apa, Anya, két gyermek) felébrednek és autójuk az úton van, ők sértetlenek és a kocsival hazamennek.
Nyaralásból tartottal hazafelé és amikor a feleség egyedül volt otthon, hogy kiheverje, elfelejtse a balesetet megnézi a felvett videómagnó felvételét, tévére kötve és kiderül, hogy a balesetet is rögzítette a kamera. Innentől kezdődik a kalamajka.Ez egy UFÓS film, az HBO-n láttam kb. 10-15 éve.
Valaki?
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
looser
addikt
Hejhó!
Valaki nem emlékszik esetleg egy olyan thrillerre, ami azzal kezdődik, hogy valaki egy összejövetelre tart és bemondják a rádióban hogy műhold ahalad át a föld felett és ez okozhat zavarokat, a mobilja kijelzője be is törik "magától". Szóval néhány barát (30+) összegyűlik egy házikóban, ahol emlékeim szerint elmegy az áram és kimennek körülnézni páran, amikor felfedezik, hogy ők maguk vannak egy másik házban is és elkezdenek egymásra vadászni...
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
BlacKSouL
addikt
Egy amerikai vadonban játszódó film végére emlékszem, arra se tisztán. Valamilyen állatot, talán medvét üldöztek, és a legvégén valamiféle kereszt alakban bemetszett golyóval próbáltak rá vadászni, és csak annyi rémlik, hogy meglőttek vele egy fát, ami szétroncsolódott és kidőlt. Mintha a film legvégén mégsem tudták volna lelőni az állatot a kicsinye miatt, vagy ilyesmi rémlik. Nagyon gyerekként nagyon régen volt. Kb. 70-es 80-as évekbeli film lehet (Nem a Grizzly című horror)
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Dr Smoke
aktív tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm keres egy filmet, nekem ötletem sincs, hátha valaki tud segíteni.Úgy kezdődött, hogy egy csaj valamiért kiadó szobát keres és a munkahelyén látja hogy a legcsajozósabb kolléga kiad egy szobát és ő beköltözik. A szobának nincs ajtaja csak egy függöny. Volt benne olyan rész is, hogy a csaj összefut a srác egyéjszakásaival a konyhában.
-
Finwe
őstag
Sziasztok!
Még a 90-es években láttam egy filmet azt hiszem francia volt de nem biztos ami valami családi karmáról szólt. Volt benne világháború meg korábbi korok és a család egy férfi tagja valamit elkövetett talán a feleségével szemben amiért egy későbbi korban az "anyuka" erdőből szedett gombával megmérgezte a család összes férfi tagját, a narráció kiemelte, hogy "sikerült megbosszulnia".
Több dologra nemigen emlékszem, akkor még nem tudtam összerakni miről szól a film, most szeretném újra nézni.
Tudja valaki a film címét?
Előre is köszönöm!
Finwe
-{PoH}- Patriots of Hungary
-
kekesi132
tag
válasz littlelion21 #2772 üzenetére
Ez lesz az, köszönöm.
-
kekesi132
tag
Sziasztok! Szerintetek mi lehet ennek a filmnek a címe?
Régebben egy horror filmes toplistában láttam, az alábbi jelenetet:
Egy hordágyhoz szíjazott férfit toltak végig egy elmegyógyintézet folyosóin, fehéh köpenyes orvosok kíséretében.
Egy szakaszon a folyosó felett rács húzódott, amely egyfajta ketrecként funkcionált.
Egy kicsit arrébb pedig egy végtagog nélkül ember volt látható egy emelvényen, melyhez láncokkal rögzítették.
A padlót és a falakat vér borította, mikor véget ért a jelenet a hordányat egy folisval elválasztott helyiségbe tolják.Közben a kamera gyakran ráközelített örjöngő, kényszerzubbonyos személyekre.
Úgy rémlik, hogy fentebb leírt ketrecben volt egy a babáját szoptató nő, bár ebben nem vagyok biztos.
A leszíjszott férfinek pedig hosszabb göndör haja volt, és szemüveget viselt, kicsit 80-as, talán kora 90-es éveket idézte a megjelenése, de ebben sem vagyok 100%-osan biztos.
Ami talán még számít, hogy a részlet alatt Yello Oh Yeah című száma szólt, de elképzelhető, hogy ezt a videós vágta alá.
Az is biztos, hogy nem WatchMojo féle toplista volt.
Kb. ennyi maradt meg, remélem ebből kitalálható.
-
liksoft
nagyúr
válasz pocokxx #2767 üzenetére
Köszi, a lányok cirkuszi akrobaták voltak. Az egyik biztosan légtornász. Igen, szinkronos volt, valamelyik hazai TV le is vetítette, fel is vettem. Csak a címe nem jut eszembe, így nehéz megtalálnom.
A srác emlékem szerint a cirkuszban látta meg, majd a munkahelyén is találkoztak. Ez az orvosi rész, ahol "fiú anyaggal" és segítséggel lesz gyereke a lánynak. Csak a balfék srác a kiválasztott mintát összetörte, de pótolta. Gyerek megjön, majd a film végére ő is része lesz a családnak. Szerintem vígjáték kategória. Olyan limonádé, amit akkor néz az ember, mikor kiszívták egész nap a vérét, és bambulni szeretne egy kis nevetéssel.
Köszi előre is!Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
BeriZoli
újonc
Sziasztok! Melyik az a film, amiben az apa nyomoz a fia öngyilkossága miatt, akit a suliban megszívattak, hogy meztelen fotókat kértek róla egy lány nevében, majd körbeküldték a suliban a képeket.?
-
razorka777
veterán
válasz littlelion21 #2760 üzenetére
Köszönöm szépen, szerintem ez az.
(#2761) MMIX : Neked is
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
MMIX
addikt
válasz razorka777 #2759 üzenetére
Kétségbeesés (2006)
Míg az imdb-n a Plot Keywords-okkal és a Trailer videóval próbálkoztam megelőztek, ha ezt keresed.
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
-
razorka777
veterán
Sziasztok.
Keresnék egy filmet,
Középkorú pasas megy a sivatagi úton,és megállítja egy rendőr.
Igazoltatja,konfliktusba keverednek és beviszi a zárdába.
Az alany ekkor rájön,hogy a város kihalt és a seriff megakar ölni mindenkit a városban.
A zárdában többen is voltak.Aki esetleg tud, segítsen.
Köszi.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
liksoft
nagyúr
válasz mephi666 #2757 üzenetére
Köszi, ez az 50%. Ezzel kevertem a plusz hozzászólásommal. Igen, hatalmas film, köszi, ennek a neve se jutott az eszembe.
Viszont most már tuti, hogy sajáttal pótolta a leejtett anyagot...... A gyerek az övé, és a cirkuszban fejeződik be a film, amikor a porondra a balfék srácot is kihívják. Két iker lány, az tuti, és cirkuszi légtornász legalábbis az egyik. Talán pár évvel fiatalabb film mint a beszélj hozzá.Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
mephi666
nagyúr
válasz liksoft #2756 üzenetére
beszélj hozzá? spanyol film... 10+ éves... rég láttam, részletek nem annyira rémlenek: nem cirkusz van benne, hanem matador a csaj, van benne kóma, stb...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
liksoft
nagyúr
Hali!
Nem találom a címét. Az utolsó 10 évben készülhetett talán spanyol vígjáték. Cirkuszban szerepel két iker lány, akik megtetszenek egy balfék srácnak. Az egyik lány szeretne gyereket, és mesterséges megtermékenyítést választja. Összehozza ott a sors a sráccal, aki a mintát elejti..... Kitalálható hogyan pótolta. Később kiderül, de jó a vége a filmnek.
Előre is köszi!Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
BeeNiTTo
tag
sziasztok keresek egy filmet de nem sokra emlékszem belőle
ami tuti hogy a filmben néha van narrátor és félig meddig rap-elve mondja a sztorit(aszem a a tag igazából is rapper)
több kis szál is van a filmben az egyik hogy van két srác folyton az utcán lógnak piti bűnözők , és egyszer találnak egy csecsemőt ,probálják megtalálni az anyját aki egy prosti és direkt hagyta a buszon/villamoson a babát
másik: van egy srác talán christopher egy drogdiller akinek a húga meghall miközben a srác embereivel eggyüt tolják a cuccát
van egy sebb/vágás az arcán kiskorába szerezte a nevelőapjátol aki rasszista volt és utálta őt mert a srác feketekésőbb talán megöli felgyujtja a nevelőapját de ez nem biztos
sry ha kicsit össze-visszaság de csak ezekre az apro részletekre emlékszem
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Láttam egy filmet nem is olyan rég a TV-ben, de az elejét nem. Szeretném megnézni, de teljesen kiesett a címe. A történet valami olyasmi volt, hogy afgán háborúban egy vezető beosztású személy légi támogatást kér, de mint később kiderül civil célpontra. Emiatt aztán bíróság elé kell állnia: A felesége azt mondja, hazudjon, hogy ezzel mentse magát, végül meg is teszi, végül egy bajtársa is hamisan tanúskodik és így felmentik.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
HurkaLES
tag
Sziasztok.
Ismét felétek fordulnék egy régebbi film címmel. Ezt is rég láttam, szóval nem mai darab. Amire emlékszem belőle az az, hogy a főszereplő egy férfi akinek van egy felesége és egy fia. A fiának a nagy vágya hogy születésnapjára kapjon valami "szuperhős" ruhát, valami kis fekete páncél szerűt és meg is kapja, majd asszem elrabolják a nőt és a gyereket az apa meg ennek a "páncélnak" a mintájára készít egy igazit és kiszabadítja őket... Ez most így egész hülyén hangzik, de igazából ilyesmire emlékszem. Valamiért Jaguár címre vagy ehhez hasonlóra emlékszem. De kerestem már mindenhogy de nem találom. Talán a főszereplő bajuszos volt benne. Valakinek nem rémlik egy ilyesmi film? -
liksoft
nagyúr
Halihó!
Nem jut eszembe annak a filmnek a címe, ahol a ház ura a jéghideg felesége helyett felköltözik az emeletre az egyik szolgálójukhoz. Később a nő elköltözik, de a tulaj fent marad. Miután elválik, elkezdi keresni a szolgálóját. Szerintem 2000 utáni film lehet.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
mephi666
nagyúr
válasz Bile Demon #2746 üzenetére
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Imilenni
addikt
válasz Bile Demon #2746 üzenetére
Igen, valószínűleg az egyik feldolgozása lesz!
Press "F" to pay respects.
-
Bile Demon
őstag
válasz Imilenni #2745 üzenetére
Nekem ez ugrik be a másodikra, de már vagy tizenéve láttam és nem nagyon emlékszem, de valami hasonló:
https://www.imdb.com/title/tt0365376/
Azon se csodálkoznék ha ennek lenne a rimékje.Bruhe
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Két filmet keresnék, nem lehetnek régi filmek:
Az elsőben egy testvér párról van szó, akiknek azt hiszem az apjuk megölte az anyjukat, a srác pedig az apjukat.
Miután lehetőségük volt hazamentek a házba ahol volt az egész, valamiféle tükör megbabonázta őket, olyat látnak ami nincs, azt hiszem az a vége hogy az egyikük meghal.
A másik pedig, hogy van egy testvérpár (egypetéjű ikrek?!), s a lényeg hogy az egyik sorra öli az embereket, aztán a film vége felé kiderül hogy nem is létezett az aki megölte az embereket, hanem a másik csajszi volt. Sose nem is volt testvére, csak képzelte, mert Ő ölt meg mindenkit.ELőre is köszönöm ha tudtok segíteni, ezer hála!!!
Press "F" to pay respects.
-
RockFonok
tag
Sziasztok! Keresek egy filmet. Mutáns lényeket tároltak egy irodaépület alagsorában, egy hűtőkamrában. Egy vörös ruhás nő kinyitotta az ajtót kíváncsiságból, emiatt felébredtek a szörnyek, és akik az épületben voltak, elkezdték őket öldökölni. Kommandósok jöttek a segítségükre, és az a film utolsó kockája, hogy az egyik lényt egy üvegkalitkába zárták, azt hitték hogy megölték, de életben volt. Valaki esetleg tudja címét? Előre is köszönöm!
-
vilmos195809
csendes tag
Sziasztok! Keresek egy filmet, ha jól emlékszem amerikai. A teljes történet sajnos kiesett. Egy részletre emlékszem.Egy családban apa és fia a kis fogyasztású autójával dicsekvő szomszédot azzal csipkedi (saját szórakoztatásukra), hogy éjszakánként benzint töltenek az autójába. Így 1-2 literes fogyasztásnak örül a szomszéd. Aztán eljön a nagy nap ....túltöltik az autót és a fogyasztás mínuszba fut, vagyis a szomszéd szerint az autója termeli a benzint.
-
4ndre
csendes tag
Sziasztok!
egy kb 90-es évekbeli filmet keresek, amiben egy kiugrott maffiózó menekül az őt üldöző társai elől, és közben magával kell cipelnie az értelmileg visszamaradott öccsét, aki persze állandóan bajt kever. Pl: hogy a bátyus hamarabb leszokjon a cigiről, álmában ráragasztja az összes nikotintapaszt, így a bátyus kicsit random mozgással súlyosbítva folytatja a menekülést. Mivel itt majdnem megfulladtam a röhögéstől, szerintem vígjáték.
-
HurkaLES
tag
Sziasztok.
Egy aránylag régi, mindenesetre nem mai film címre lennék kíváncsi. Kisebb koromban rengetegszer láttam, viszont csak részletek maradtak meg belőle.
Lényeg: Volt egy kis srác akinek az édesapja karatézott/thai boxolt és az egyik mérkőzésen annyira megverték, hogy a kórházban belehalt a sérüléseibe. Aztán a kis srác neki állt edzeni majd végül az apja gyilkosát legyőzi. Tudom elég kevés infó, de ennyi ragadt meg. De próba cseresznye hátha valaki ráismer a történetre. (természetesen ha van hasonló arra is kíváncsi vagyok, mivel rég láttam nem 100% hogy így történt.) -
carr
őstag
Szakadok.
Tudja valaki melyik filmből való ez?
[link]
Köszi.[ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
MaxxDamage
félisten
Igen! Köszönöm!
Aki bújt, aki nem (1,2,3) és a második rész az amit kerestem pontosan, de beszerzem mind.MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Zsoxx
senior tag
válasz MaxxDamage #2731 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Volt egy Film, talán 1995-2002 közöttre tenném , "mi a címe neki?"
Amire emlékszem, az:
Horror Film
Amerikai(?)
Történet (amire emlékszem):
Iskolások (tinédzser kor, vagy kicsit idősebbek, fősulisok lehetnek) Buszon utaznak (talán kirándulnak) és a srácok sárgás (Futball-os dzsekiben, amerikai futball dzseki lehet, sulis csapatból származó) és a buszt menet közben (vagy a busz már menet közben tönkre ment és álló állapotban, nem tudom) megtámadja egy szárnyas szörny (busz tetejét felszakítja) és kb. halhatatlan (vagy mégsem) és a történet amit most említek, természetesen éjjel (este, sötétben) játszódik.Aki tudna ebben a film címben segíteni és rá ismer a filmre, azt hálásan köszönöm!
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Sziasztok, keresek egy filmet (mily meglepő), régen láttam, kísértetekkel kapcsolatos. A film eleje jutott eszembe, egy házaspár egyik tagja autóbalesetet szenved, a többiek otthon várják. Egyszercsak bekapcsol egy rádió, a frászt hozza a párját váró egyénre. Utána észreveszik, hogy a házban az összes óra pont ugyanakkor állt meg. Ennyi maradt meg a filmből.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Csepe
aktív tag
-
gombii
tag
Sziasztok,
Réges-régen láttam talán még az HBO-n egy filmet, arra emlékszem, hogy tetszett nagyon és egy kulcs momentumra:
A legvégén kiderül, hogy a főszereplő alapította az OTIS céget (liftek, mozgólépcsők) és az inasáról nevezte el (Otis). Amúgy a film nem erről szólt, de csak erre emlékszem.
Köszi a segítséget előre is!
-
Ricco_hun
senior tag
No akkor még egy: Kb vagy 10 éve láttam a tv-ben és azóta sem, egy ilyen amerikai pite: az esküvő stílusú vígjátékot, csak nem olyan ismert. Baráti társaság hivatalos az egyikük esküvőjére, egy ilyen tipikus amerikai gazdag családiházat kell elképzelni és annak hatalmas kertjében az esküvőt. Ami rémlik belőle konkrétan az egy tetovált bombázó csaj (talán szőke és talán a lábán fut végig a tetkó), de ami még konkrétabb az az, hogy a néger srácnak mellbimbó piercing-et raknak be. Egy este mászik ki az ablakon, mászik le a nagy családiház oldalán, valamibe beleakad a piercing és leszakad a mellbimbója és a haverjaival ott keresik a fűben a leszakadt mellbimbót.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Ramirex
csendes tag
Sziasztok!
Keresek egy filmet nagyon régen láttam, a Játsz/mához hasonlít a legjobban. Ez is éjszaka játszódik és rengetek kellemetlen dolog történik egy csávóval. Szerintem régi film lehet 80-90-es évek és valami ilyesmi címe volt hogy Éjjeli lidércnyomás vagy Alvilági este de nem találom szóval valószínűleg nem ez a címe.
Segítsetek A film végen leöntik valami viasszal a csávót, de aztán csak kiszabadul.Köszönöm előre is
-
Ricco_hun
senior tag
válasz littlelion21 #2721 üzenetére
Köszi szépen.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
littlelion21
addikt
válasz Ricco_hun #2720 üzenetére
The Art of War/A harc mestere
Ez az a jelenet amikor Snipes üldözi a másik színészóriást, Michael Biehn-t -
Ricco_hun
senior tag
Sziasztok! Régóta nem jut eszembe egy film címe az ezredforduló környékéről. Műfaja thriller/horror/krimi (mint mondjuk a Stallone-s D-Tox). Nagyon régen láttam már, csak egy konkrét jelenet rémlik belőle, mégpedig: A nyomozó sikátorban, majd egy raktárépületben üldözi az elkövetőt, akinek nem látjuk az arcát (asszem ilyen kapucnis esőkabát van rajta). A nyomozó közben folyamatosan beszél a társával, aki "előadja" hogy az elkövető megöli őt. Tehát a nyomozó a fülhallgatójában (rádiójában) végighallgatja, ahogy megölik a társát. De kiderül, hogy a társa csak eljátszotta ezt és valójában ő az elkövető, akit üldözött. Tehát a társa (vagy barátja, a lényeg hogy akiről nem hitték volna) pár 10 méteres előnnyel fut a nyomozó előtt és közben előadja, hogy ő is látja a gyilkost, ő is üldözi, majd hangokkal eljátssza hogy a gyilkos megöli őt, pedig ő maga az elkövető. Tehát nincs harmadik személy, a nyomozó a saját társát üldözi, aki egyben a gyilkos is. Remélem érthető.
-
MMIX
addikt
válasz Imilenni #2716 üzenetére
Nem lehet, hogy azért hasonlít rá, mert tényleg Michael J. Fox?
The Frighteners - Törjön ki a frász! (1996)
[ Szerkesztve ]
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Keresek egy filmet, nagyon régen láttam már alig van meg belőle valami. Remélem tud valaki segíteni.
Szóval egy szellemes filmről van szó, ami megmaradt hogy a főszereplő egy alacsonyabb férfi, kb Michael J. Fox. A film elején van hogy egy házban elkap egy szellemet, aki igazából a barátja, s ugyebár így szednek össze pénzt, hogy a szellem haverja házakhoz megy, a srácot meg hívják hogy elkapja a szellemet.
Ha jól emlékszem egy elég régi nyitott autóval járt. Ami émg megvan hogy a végén valamiféle szamatóriumban a gonosz szellem(ek?) a falban csúsznak a tapéta alatt. Kicsi voltam amikor láttam, a végén még féltem is.
Köszi!!Press "F" to pay respects.
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Rég láttam és nem is teljes egészében, csak pár emlék kép van meg. Amcsi film (azt hiszem), nem mai időben játszódik, bálok korszaka (azt hiszem), pár pali egyfajta férfi prosti volt, idősödő hölgyeket kellett boldoggá tenniük és egy fiatal srácnak tanították ennek a művészetét. Nem tudom a komplett film erről szólt-e.
valaki?
-
EmberXY
veterán
-
carr
őstag
Sziasztok!
2007-8-9 körül láttam egy filmet, moziban.
Egy kicsit kusza a dolog, mert álló f*rokkal kellett nézni, de a lényeg, hogy a film is meg a csaj is bejött.
történetet nem tudom, de valami francia film rémlik, anarchia, és egy maszkos ember, aminek bajsza volt festve a maszkján.
Sokat használják asszem haloweenkor ezt a maszkot. nem jut eszembe a címe.
fekete alapon fehér a maszk.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
T 1000
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Építő/felújító topik
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- LTD EC-256 + Blackstar ID:Core 20
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK 14 Firefly G7 WORKSTATION! i7-10810U/32GB/512SSD/14"/NVIDIA 4GB/GARI
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest