- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
carr
őstag
Uh ez valami psycho thriller horror? Juj be is rezeltem.
KOMOLYAN.
Kb a 8. Utas a halálon 6 évesen elvoltam aztán a bolygón még paraztam utána abbahagytam mert nem hozott olyan rettegő érzést egész 20ig mikor megnéztem a hang nélkül C. Szerzeményt. Az elég jóra sikerült. És a 2. Rész is hozta a formát. Brilliáns. -
Miklós315
aktív tag
Ja, de ez önálló "tinisorozat" volt (gyerekműsor - talán Kölyökklub keretében ment, de lehet, hogy nem, erre már nem emlékszek).
Ilyen kváziközépkori szintű világba jutott át (már nem tudom, hogyan) a főhős, amiben a "mágusok" uralkodtak (ezek valami kristályok segítségével áramot csiholtak: volt repülő, meg ilyen karpereceik, amiket összedörzsölve lőtték a sokkolólöketet).
Olvastam fentebb a leírásokat (kövek, tinik, stb.), és beugrott, hogy volt egy ilyen sorozat, de nem jut eszembe a címe
-
Pötyi
őstag
-
anol12
újonc
Nagyon köszönöm a segítséget, valóban ezt a filmet kerestem. Az első válaszodnál nem írtad azt hogy + link csak a "https://youtu.be" linket adtad meg. Most a + link-re kattintottam és megláttam a keresett filmem címét és a képet is a kisfiúról. Arra sem emlékeztem hogy hol láttam, de addig kerestem, míg a Kersztényfilmek között találtam rá a <Nicelife.hu> oldalon a galériában. Szóval, még egyszer köszönöm a segítségedet!
-
bul07
nagyúr
Wiki
A ByteDance 2016 szeptemberében indította el először a Douyint, a TikTok elődjét a kínai piacon. Elérhetővé vált az Egyesült Államokban, miután 2018. augusztus 2-án egyesült a musical.ly -vel. A TikTok és a Douyin hasonlóak és lényegében ugyanaz az alkalmazás, azonban külön szerveren futnak, hogy megfeleljenek a kínai cenzúra korlátozásának.
Kínai TikTok
Sokkal szóakoztatóbb mint más nemzeteké, magyar tiktok-on sok retardált meg hogy is fogalmazzak kisebbséghez tartozó van.
(#3508) Viszlát
Köszönöm rá is nézek ezekre
-
mephi666
nagyúr
grimméktől meg a makacs gyermek visz mindent
-
Törzsúr
senior tag
Nem ilyen kamerás, hanem rendes film. Nagyon köszi azért.
Annyit beugrott még a filmről, hogy amikor az anyuka megnézi a baleset után a felvételeket a nyaralásról akkor ugye meglátja az ufókat amit a baleset idején a kamera rögzített. Elmegy a rendőrségre ahol hülyének nézik és nem hisznek neki. Majd megkeresik a feketeruhások (mint a légierő emberei) és kérdezgetik a nőt az esetről. A vége felé egy öregebb fószer keresi meg a családot és segít neki. Titkosított telefon vonalakon beszélnek pár másodpercig.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest