- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Hello, láttam egy trailert és sajnos nem őriztetem meg az előzményeket a böngészővel...szóval segítséget kérnék :-)
Ez egy animáció, olyan, mint amikor kézzel állítanak a bábukon és úgy fényképezik és lesz folyamatos, ez is egy ilyen hand made film. Angol nyelvű a trailer, egy olyan jelenetre emlékszem, hogy egy férfi ül egy franciaágyon és beszél, van egy repülőtéri jelenet, felemelő zene...2015-2016? de talán az eddigi legjobbnak tartott, magasan díjazott alkotás, ragyogó és érzelmes történet. Nem tudom, kész van-e, vagy készül még, már csupa szuperlatívuszokban beszélnek róla. Van ötletetek?Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Egy talán 2000 után készült filmet keresek. Ha jól rémlik fantasy volt (talán távolkeleti színészekkel?), baromi élénk színekkel, kicsit elrugaszkodott történettel egy olyan rendezőtől, aki mindig ilyen "extra" kinézetű, színes filmeket készít.
Tudom ez nem túl sok támpont, de hátha. Megpróbálok több mindenre emlékezni.
Köszi és üdv.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok
Keresek egy filmet ami a Holdon játszódik. Sajnos nagyon kevés részlet ugrik be belőle.
Pár ember van a holdon, amit ha jól emlékszem hulladék lerakására használnak. Az egyik szállítmánnyal pár bűnöző érkezik, és át akarják venni az irányítást a bázison. Majd őket követik a börtönből ahonnan megszöktek pár fegyveres, akik meg el akarják őket kapni.
Valakinek nem ugrik be ezen részletek alapján hogy melyik filmről lehet szó?
iPhone 16 Pro Max
-
Pötyi
őstag
válasz vilmos195809 #2291 üzenetére
Esetleg a Föld 2 - A világűr Robinsonjai?
[ Szerkesztve ]
QNX is cool!
-
liksoft
nagyúr
válasz vilmos195809 #2291 üzenetére
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
vilmos195809
csendes tag
Sziasztok Lenne egy film amit nagyon szeretnék újra megnézni, de valamiért nem találom sehol.Nem az Avatar attol joval régebbi,Egy uj vilagot vagy emberiséget fedeznek fel benne ugy emlekszem hogy azok nem tudnak talan beszelni es a foszereplo meg szerelmes lessz az egyikukbe de tamadas éri a felfedezett népet es vissza vonulnak a sajat vilagukba ... Valami ilyesmi a sztory es nem mai film mivel regen lattam szoval 2010-2016 startbol kizarva 100% Nagyon szépen köszönöm, ha bárki megmondaná a címét!
-
vilmos195809
csendes tag
válasz McDoug6lak #2277 üzenetére
nagyon szepen koszonom
-
spammer
veterán
válasz csadi0011 #2287 üzenetére
Nekem erről 2 film jut eszembe:
néger srác: Finding Forrester (2000)
matekos, okos srác: Good Will Hunting (1997)„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
csadi0011
őstag
Hali!
Egy filmet keresek, ami egy néger srác életéről szól. Okosabb volt a tanárainál gyerekkorában, asszem gyorsabban ment neki fejben a matek, meg ilyenek. A többi már csak foszlány. Nagyon bírtam, egyik nap eszembe jutott, de csak ennyit tudok elmondani róla. Aki tudja, esetleg azt is meg tudná mondani, hogy milyen típusú filmek ezek? Felépítésre, és a képi, hangi világra gondolok. Ha van ezeknek nevük.
-
AshaNoR
tag
Sziasztok pár éve láttam egy filmet a moziban, ha jól emlékszem 3 srác bulis kalandjairól szól (abból az egyik kínai azt hiszem). Sajnos nem ugrik be a címe..
Tudtok segíteni? Nagyon megköszönném.Képszakadás a címe, megtaláltam
[ Szerkesztve ]
-
vilmos195809
csendes tag
sziasztok Keresek egy filmet... tavak es erdok konyve alapjan keszult... de nem a hangoskonyvre gondolok.Tudna valaki segiteni?Koszonom!!
-
sixpack89
tag
válasz liksoft #2283 üzenetére
Jogos! majd megtalálom valahogy.
Viszont van itt egy másik film is,talán erre többen emlékeznek. Pár éve ment a tv-ben,nem néztem végig. de arra emlékszem,hogy a szikla szélén állt a férfi,és várta az esőt,mert nagy szárazság volt,és egyszer csak "elkezdett esni az eső" aminek nagyon örült,de kiderült,hogy mégse eső volt! egy fiú felette volt a sziklán,és levizelte. ez tuti vígjáték. emlékszem talán még ivott is belőle,mert azt hitte víz. -
sixpack89
tag
Sziasztok! pár napja láttam egy filmet,de már nincs gépemen,és elfelejtettem a címét. amerikai volt azt hiszem,új,pár évvel ezelőtti. tetszett nagyon,de sajna kiment a fejemből. annyi jelenet maradt meg,hogy egy srác videót küld a haverjának valami buliról(de nem biztos) és egy nő azt mondja a videó alatt,hogy "szeretem a fa szt!" tudom nem sok,de ennyi maradt meg,emlékszem jót nevettem azon a jeleneten.
-
McDoug6lak
tag
válasz vilmos195809 #2276 üzenetére
-
vilmos195809
csendes tag
Sziasztok ....
Szeretnék segítséget kérni Tőletek....évekkel ez előtt , volt a TV-ben egy sorozat, afféle misztikus... ami talán egy Görög szigeten játszódik , nagyon izgalmas volt s ha jól emlékszem , a végére valami olyasmi derült ki , hogy a segítő a Görög Istenek közül valamelyik ...talán ...Bacchus a bor istene..akkoriban sokat utaztam munkába és haza ...több részről is lemaradtam ...szívesen megnézném ha tudnátok segíteni mi volt ez a sorozat....
-
titán
válasz littlelion21 #2274 üzenetére
Ez az! Koszi szepen!
-
littlelion21
addikt
-
titán
Sziasztok!
Kedvenc gyermekkori filmemet szeretnem ujra megnezni, sajnos nem emlekszem a cimere.
Hideg teli idoben jatszodik, egy nagy fabol epult hazban lakik a csalad es van egy csomo kutyajuk, amiket talan anyagi okokbol el akarnak ajandekozni? A csalad nagyobbik fia pedig annyira szereti a kutyakat, hogy bevallal egy veszelyes kutyaszanhuzo versenyt is, mert igy a nyeremeny miatt megmaradhatnak a kutyak. Ilyesmi a tortenet, nagyon jo kis kutyas film.
Koszonom!
-
toto0569
addikt
válasz littlelion21 #2271 üzenetére
Igeeeeen! Köszönöm szépen!
-
littlelion21
addikt
-
toto0569
addikt
B.U.É.K. Srácok!
Keresek egy régi filmet.Filmvígjáték.
Két fiatal srác számítógéppel csinál egy csajt.Azt hiszem,hogy közben becsap a villám és életre kel az elképzelt "modell".
Az istenért sem jut az eszembe a címe...
Előre is köszi a segítséget. -
pethYeti
addikt
Keresnék egy drámát ami több történetet ölel fel. Van egy férj aki elrabolja a feleségét poénból talán hogy megkérje a kezét vagy valami ilyesmi. Van egy nő aki skype-on beszélget süket emberekkel és segít intézni neki a dolgokat. 1-2 éves film lehet.Áthúzva, mert esetlegesen spoileres lehet.
Meglett közben: Szexterápia
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
-
Vertigo18
addikt
Valami olyan filmet keresek, amit kb. 10 éve láttam. A lényeg, hogy az emberek szépen-lassan megbetegszenek valami vírustól, vagy mitől és zombivá változnak. Aztán jönnek valami ufók és a maradék ember kiírtja azt a pár ufót. A film végére pedig kiderül (ha jól emlékszem), hogy nem az ufók miatt lettek zombik az emberek, hanem ők visszaváltoztatni jöttek, meg segíteni...
A záró képsor az valami olyasmi volt, hogy főhősünk ül egy bazinagy kerítés mellett, amely kerítés mögé bedugta a zombikat és vár az ufók visszatértére, mint a Messiásra....
Egyszer láttam, lehet nem is így volt, de reménykedem benne, hogy valaki guru felismeri!
Köszi!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
looser
addikt
Sziasztok! Volt úgy tizenéve egy film a tv-ben, amelyből egy dologra emlékszem, hogy valamilyen idegenek "éltető anyaga(?)" egy medencében volt, amelybe idős emberek jártak megfiatalodni, de ettől az idegenek gyengültek, mert tőlük vették el az öregek az éltető energiát. Tudom, így elég zavaros, csak hirtelen beugrott, hogy jó lenne újranézni :-)
Üdv
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Asanto
tag
10 évet tévedtem, de megvan! Rejtélyek asszonya
Ahogy látom van egy pár rész -
MMIX
addikt
Valószínűleg Hallmark gyártású lehet, a belinkelt videónál a
Hallmark Movies & Mysteries között lehet ismerős valamelyik talán.Vagy www.hallmarkmoviesandmysteries.com
és
www.hallmarkchannel.com
Én sajnos nem láttam ezt a filmet.[ Szerkesztve ]
-
Asanto
tag
Nem. Jóval régebbi. Mint írtam 1995 körüli és a hallmarkon is kb 10-15 éve mehetett. És ennyire azért nem volt idős (akkor) a csaj. Nem volt benne túl nagy "akció", csak fejtörés, leleplezés és ennyi. B-Movie, vagy inkább C, D. De kellemes kis filmek voltak
[ Szerkesztve ]
-
MMIX
addikt
-
Asanto
tag
Sziasztok. Egy krimit keresek, de elfelejtettem a címét.
Szerintem kb. 1993-1996 között készült, feltehetőleg tv-film kategória. Én csak két részre emlékszem, de szerintem volt még pár.
A főszereplő szőkésbarna csaj egy kisvárosban könyvtáros vagy régiségboltos asszem, erre se pontosan emlékszem.
Az egy-egy részben a szokásos egy-egy bűntényt kellett kinyomoznia. Lehet hogy egy idős ember is volt a boltban, aki asszem tanácsokat is adott neki. A csaj talán egy kicsit hasonlított Melissa Joan Hart-ra, bár nála tuti idősebb picit.
A Hallmark csatorna adta régen nagyon sokszor, de szerintem mostanában is ment valahol.
Tudnátok segíteni mi lehetett az?[ Szerkesztve ]
-
sixpack89
tag
válasz McDoug6lak #2253 üzenetére
a harcmező hírnökei köszi.
-
sixpack89
tag
üdv! egy háborús filmet keresek.
1-2 éve láttam,és csak annyi rémlik,hogy a film azt mutatja be amikor meghal valaki a háborúban,és ezt közlik a családjukkal. tulajdonképpen ezt a gyászhír vivő munkát mutatják be a filmben. -
őstag
Köszönöm!
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
őstag
Rémlik pár részlet egy filmből, de csak darabok:
Film noir / krimi hangulattal indul, de a város minden éjjel átalakul egy új "történetté"
A végére kiderül, hogy nem is a Földön vannak.Akinek van ötlete, előre is köszönöm!
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
MineFox54
őstag
válasz McDoug6lak #2246 üzenetére
Ez az, köszi!
Nem számítottam ilyen gyors válaszra! -
MineFox54
őstag
Sziasztok!
Van egy film, pár éve láttam a tévében, olyan 6-7 éves film lehet.
Valami jobb színész a főszereplő emlékeim szerint talán Sly vagy Schwarzenegger.
Arról szól hogy egy srác egy "varázsmozin" keresztül be tud menni az adott filmbe, ami megy a moziban, ami most lesz "B". És az az érdekesség, hogy azok a filmek, amiknek a keresett film főszereplője a főszereplője, az a B filmben más szereplővel rendelkezik. (Tehát ha a főszereplő Stallone, akkor a filmen belüli filmben, ugye a B-ben, pl. Rambo-t mondjuk Schwarzi alakítja.) a, és egy csomót beszélnek a korai magömlésről. -
duce78
tag
-
MMIX
addikt
válasz elfelejtette #2241 üzenetére
De ez, és aki a nemlétező ablakot tisztítja az meg a Batman 1-2
-
elfelejtette
veterán
-
akos86
aktív tag
válasz Outlander #2238 üzenetére
Sajnos csak annyira emlékszem hogy át kell adni 200db vagy több autót, de nem készülnek el vele időre, 2-3 autóból hiányzik a szélvédő. Már abban sem vagyok biztos hogy Jackie Chan játszik benne. Arra viszont emlékszem, hogy leheli az egyik koma a szélvédőt mintha benne lenne az autóban, erre odamegy az ellenőr és átnyúl rajta. Sajnos csak ennyi amire emlékszem.
3dfx, gone but never forgotten...
-
Outlander
addikt
Jól emlékeztél... Mennydörgés
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
akos86
aktív tag
üdv Urak!
Filmet keresek, melyben azt hiszem Jackie Chan is szerepel a film lényege hogy sok sok autót kell összerakni/megépíteni. Egy jelenetre emlékszem, azaz hogy nem készülnek el időre és az egyik autó szélvédője hiányzik és az egyik koma leheli tisztítja mintha benne lenne. Hát nemtudom elég infót adtam e hátha valaki tudja...
Nagyon köszi előre isüdv Á!
[ Szerkesztve ]
3dfx, gone but never forgotten...
-
bambano
titán
válasz elfelejtette #2231 üzenetére
sokat segít a megtalálásban, ha eszedbe jut, hogy Sandra Bullock a csaj, Julian McMahon a pasi
[link]Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok.
Az általam keresett filmben az elején meghal a férj autóbalesetben, másnap viszont arra ébred a gyászoló özvegy, hogy a férja mellette fekszik az ágyban, és rájön, hogy nem másnap van, hanem kb. egy héttel/pár nappal korábban. Innentől kezdve a napok számára véletlenszerűen következnek, és neki egy hete van arra, hogy megakadályozza a balesetet. Minden reggel azzal ébred, hogy próbál rájönni, melyik nap van aznap.
Valaki?"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Outlander
addikt
Így elsőre a Gyűrű átka jutott eszembe, ennek van a legvégén egy ilyen 1-2 perces jelenet.
-
rozali
csendes tag
sziasztok!!!!!!én nagyon szeretnék megtalálni egy fillmet aminek sajnos sem a címét sem a szereplők nevét nem tudom. Egyetlen képkocka ugrik be a film végéről, amiben a férfi főhős holttestét egy hajóra teszik és elégetik, és felbukkan mellette a főhősnő aki talán leszúrja magát, és egy gyerek közbeszól, hogy ezzel talán visszajön a régi vallás, mire hangzik a válasz, hogy velük együtt halt meg a régi vallás.
Remélem van aki tud segíteni, előre is köszönöm! -
BoB
veterán
Hello
Horror/thriller film, melyben a gonosz a sötétség. Egy házban játszódik, nem tudnak kijutni a házból, a nappaliban a fapadló alatt találnak valami szertartásra utaló nyomot. Nem szabad engedniük hogy sötét legyen, van olyan rész amikor a gáztűzhelyet gyújtják meg hogy fényt adjon.
A film végén kijutnak a házból, autóval útnak indulva beérnek egy alagútba ahol megint sötét lesz, és vége e filmnek.
Valaki tudja a címét?
Update: megtaláltam közben: Darkness (2002).
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
zoltanz
nagyúr
válasz littlelion21 #2225 üzenetére
Köszi
-
zoltanz
nagyúr
Volt egy tűrhető horror/thriller (olyan 2008) annyi rémlik, hogy mexikói piramisoknál játszódik, fiatalok csapdába esnek. Megköszönném a címét.
-
dptrsk
addikt
Sziasztok!
Én azt a filmet keresném, amiben egy házaspár vesz(vagy örökölnek) egy házat egy tóparton és nem tetszik nekik, ezért el akarják adni. Mindenkit lefizetnek, hogy a vevőknek úgy tűnjön, hogy nagyon összetartó kis közösség, s beleszeressenek a házba. Amikor nézik a vevők a házat a szomszédok énekelnek, meg pitét sütnek s átviszik. De a végére a házaspár annyira beleszeret a környékbe, hogy inkább megtartják.
-
Bicskás
senior tag
válasz Bjørgersson #2219 üzenetére
+1
-
Bjørgersson
félisten
válasz vilmos195809 #2218 üzenetére
Nem keresem, de mire került volna még a címet is beírni a "megtaláltam, nem keresem"-mel együtt, hogy ha esetleg a jövőben valaki ugyanezt a filmet keresi, ne kelljen feleslegesen keresgélnie? Ha meg gondolod, hogy én is ezt keresem, akkor tényleg nem értem, hogy miért baszol ki a másikkal, és csak azért sem közlöd velünk a címét...
Na mindegy.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
vilmos195809
csendes tag
válasz Bjørgersson #2217 üzenetére
ugy látom te is ezt a filmet keresed
-
Bjørgersson
félisten
válasz vilmos195809 #2216 üzenetére
De a címét már nem árulod el...
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
vilmos195809
csendes tag
megtaláltam,nem keresem.
-
vilmos195809
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek!
Keresek egy filmet, leírom, amire emlékszem belőle.vígjátékot, mely kb. a 80-as években készült,férfi főszereplője tv bemondó akar lenni. Alacsony, kopaszodó, kissé köpcös idétlen kinézetű ezért nem akarják felvenni. A bemondó válogatáson átlagon felül teljesít. A szereplo Fernandel-hez hasonlo kinezetu ferfi. Jelentkezik egy tv tarsasag altal hirdetett valogatasra, es az a szerencseje, hogy csak az utolso teszteknel nezik a kulsejet, de akkor mar nem tudjak kiloni, mert hibatlanul kepes beszelni orakon at.Ha valakinek talán eszébe jut.. nagyon megköszönném. -
energy4ever
addikt
válasz littlelion21 #2213 üzenetére
Koszonom, az az!
-
littlelion21
addikt
válasz energy4ever #2212 üzenetére
-
energy4ever
addikt
Sziasztok.
Par eve lattam egy filmet. Nem uj volt, igy nem tudom a datumat se, de nem kazettas korbol szarmazo volt, az biztos, de azert nem is idei.
A foszereploje egy csaladapa. Igen erossen maffiozo beutesu. Szomszedja (orosz?) nagy akcentussal beszel, es veri a gyereket. Egesz vegig egy fegyvert keresnek ami mindig atkerul mashoz. A film vegen kiderul a foszereplorol, hogy beepitett rendor volt, megrendezik a temeteset. Van benne egy melekszereplo kisfiu akit elrabol egy elmebeteg pedofil csalad.
Ennyire emlekszem. Egyik ismerosom megnezne a filmet, es kellene a cime. Remelem tud valaki segiten majd...
-
Pötyi
őstag
-
Bicskás
senior tag
válasz Outlander #2202 üzenetére
Bocsánatkéréssel tartozom, biztos be voltam tépve mert itt bizony se a kiscsávó nem lapul ki meg még asszonypajtás se egy extra a fizetségéért sem hálákodik túl sokáig, biztos csak fél szemmel figyeltem oda nemsámli hogy ebből a részeges leírásból ráismertél, nagy király vagy Outlander !
-
Bjørgersson
félisten
-
MMIX
addikt
válasz Bjørgersson #2200 üzenetére
Talán ez?
Sikersztori (2003)
"American Splendor" részlet[ Szerkesztve ]
-
liksoft
nagyúr
válasz Bjørgersson #2205 üzenetére
Akkor próbáld meg összegyűjteni az összes emléket, és ha nem is tuti, egybe írd ide. Csepegtetve soká fog tartani....
-
Bjørgersson
félisten
válasz liksoft #2201 üzenetére
Nem, azért köszönöm! Olyan 40-50 lehet ma a főszereplő, kicsit pocakos, kicsit kopaszodik, kicsit göndör a haja. A filmben pedig meghívást kap egy tévériportra, ha jól emlékszem.
-
Outlander
addikt
válasz Bicskás #2203 üzenetére
Itthon "Mafia!" - ként volt fordítva.
Bocs, mobilról lusta vagyok hmtl kódokat pötyögni.
Link
http://www.port.hu/maffia!_jane_austen_s_mafia!/pls/w/films.film_page?i_film_id=3066Egyébként az csak 1 bő 5 perces részlet, visszaemlékezés, a "jelenben" játszódik a film, sok az idióta poén, de azért vannak sírós részek is.
[ Szerkesztve ]
-
liksoft
nagyúr
válasz Bjørgersson #2200 üzenetére
Szia!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rubik kocka
- Ukrajnai háború
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- World of Tanks - MMO
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK 14 Firefly G7 WORKSTATION! i7-10810U/32GB/512SSD/14"/NVIDIA 4GB/GARI
- Asus Zenbook 14 OLED /Ultra 7-155H/32GB/1TB SSD/2880x1800/120Hz/Touch/Garancia/AI+Intel ARC Graphics
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest