-
Mobilarena
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
-
TrollBalint
addikt
válasz
mephi666 #3033 üzenetére
Az a topik engem is érdekelne
Az expendables meg ha jól tudom eleve a 80-as évek akciófilm mintájára készült, amolyan retro jelleggel, ezért is tudta azt a hangulatot hozni. Meg hát mindenki aki benne szerepelt az 80-as évekbeli akcióhős volt
Én is egyébként nagyok sokáig azt hittem, hogy a Nehéz napok egy Föld nevű bolygón főszereplője Schwarzenegger. És még akkor se akartam elhinni, mikor ráismertem, hogy ez pedig nem az
Adtál egy kis ihletet, lehet én is megnézem a hétvégén -
-
kinetone
tag
válasz
mephi666 #2975 üzenetére
A magyar címe: A hegy gyomrában
Új zélandi minisorozat -
skiny83
aktív tag
válasz
mephi666 #2977 üzenetére
hát nem mondom van benne kihívás.
a főszereplő csaj, hogy néz ki? gondolom ez sem az
-
liksoft
nagyúr
válasz
mephi666 #2757 üzenetére
Köszi, ez az 50%. Ezzel kevertem a plusz hozzászólásommal. Igen, hatalmas film, köszi, ennek a neve se jutott az eszembe.
Viszont most már tuti, hogy sajáttal pótolta a leejtett anyagot...... A gyerek az övé, és a cirkuszban fejeződik be a film, amikor a porondra a balfék srácot is kihívják. Két iker lány, az tuti, és cirkuszi légtornász legalábbis az egyik. Talán pár évvel fiatalabb film mint a beszélj hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest