- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoxx
senior tag
válasz
bambano #5173 üzenetére
Akkor ezek között kell lennie.
-
Undoroid
őstag
válasz
bambano #5018 üzenetére
Ez lesz az köszönöm!
" az imdb tud karakter név alapján keresni " Biztosan, de már a névben sem voltam biztos! Mike-ra emlékeztem, de Mark volt! Elég régen volt már...
* * *
Pötyi:
Nem néztem azt a sorozatot! Összesen talán annyi részletet láttam belőle, amikor valami fúrótornyot akart valaki felrobbantani...és persze a klasszikusnak számító, átszinkronizált videót! -
törölt tag
-
latyim
újonc
válasz
bambano #2487 üzenetére
Tudom miről beszélsz. évek óta ezt keresem.meg volt vhs en de elveszett. Az mtvben dolgoztam de ott sem találtam infot ehhez(archívum). A parabolákban még párszor bevágták azt a részt amikor a két pasit kidobják a zárt hotel ajtaján.
amúgy arrol szólt hogy a két pasas azért akar ott, abban a hotelben melózni ,mert megteszik nekik egy gyönyörű nő:-)a rövid filmben az egyik legjobb rész amikor tollasoznak a szereplők. A film kb 35perces. Az mtv többször is leadta.nagyon sajnálom hogy semmi info nincs róla. -
lemmy71
őstag
válasz
bambano #3111 üzenetére
Nem tudom hogy ez a film az amit keresek, harminc pár éve láttam nem igazán emlékszem már rá, csak az maradt meg bennem hogy valamilyen ballon kabátban és kalapban van a főszereplő és nagyon fáj a feje
Remélem hogy letudom tölteni valahonnan, de eddig még sajnos sehol sem találom
(#3112) Zsoxx Esetleg tudod a címét, vagy valami konkrétumot hogy utána tudjak nézni? Lehet hogy pont ez lenne amire gondolok
(#3113) 7 Ez jó, tetszik
-
lemmy71
őstag
válasz
bambano #3109 üzenetére
Köszönöm
Arra gondoltam hogy talán nem amerikai hanem angol, de az hogy nszk, az most megdöbbentett, úgy látszik nagyon régen láttam
Már csak azt kéne tudni hogy hol lehet hozzájutni
Ez körülbelül olyan lesz mint az Az aranyrög The Nugget, hogy meg lett a cím de nem tudom sehonnan magyarul letölteni
-
chipesz
őstag
válasz
bambano #2107 üzenetére
Na, csak kiderült végül. Fantaghiro. Magyarul nem volt fent, de ez az a jelenet.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
bambano #1900 üzenetére
Köszi szépen. De sajnos rosszul adtam az infót.
Nem rabszolgák vannak benne, hanem "szabad" afro amerikaiak.
Közben rátaláltam.
Rosewood, az égő város
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch
- Autós topik
- Apple MacBook
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged