- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Yettel topik
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HurkaLES
tag
Sziasztok.
Ismét felétek fordulnék egy régebbi film címmel. Ezt is rég láttam, szóval nem mai darab. Amire emlékszem belőle az az, hogy a főszereplő egy férfi akinek van egy felesége és egy fia. A fiának a nagy vágya hogy születésnapjára kapjon valami "szuperhős" ruhát, valami kis fekete páncél szerűt és meg is kapja, majd asszem elrabolják a nőt és a gyereket az apa meg ennek a "páncélnak" a mintájára készít egy igazit és kiszabadítja őket... Ez most így egész hülyén hangzik, de igazából ilyesmire emlékszem. Valamiért Jaguár címre vagy ehhez hasonlóra emlékszem. De kerestem már mindenhogy de nem találom. Talán a főszereplő bajuszos volt benne. Valakinek nem rémlik egy ilyesmi film? -
HurkaLES
tag
Sziasztok.
Egy aránylag régi, mindenesetre nem mai film címre lennék kíváncsi. Kisebb koromban rengetegszer láttam, viszont csak részletek maradtak meg belőle.
Lényeg: Volt egy kis srác akinek az édesapja karatézott/thai boxolt és az egyik mérkőzésen annyira megverték, hogy a kórházban belehalt a sérüléseibe. Aztán a kis srác neki állt edzeni majd végül az apja gyilkosát legyőzi. Tudom elég kevés infó, de ennyi ragadt meg. De próba cseresznye hátha valaki ráismer a történetre. (természetesen ha van hasonló arra is kíváncsi vagyok, mivel rég láttam nem 100% hogy így történt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 5600, Asus Tuf B550M, RX 5700XT, 16Gb DDR4 3600MHz CL16, 1Tb M.2 Gen4 SSD, FSP 600W 80+Bronz
- XBOX One S 500GB Lemezes ,2 JOY, 1 játék
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- HONOR 200 Lite 5G 256GB Midnight Black - Bontatlan/Független/2 év gari/Letiltás elleni garancia!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest