Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rozali
csendes tag
Sziasztok.Keresek egy flimet Egy lányról szólt aki új iskolába ment. De egy fiúval volt konfliktusa. Aztán verekedtek és kibékültek. Vonzódtak egymáshoz. A lány beteg lett. Sokat hiányzott az iskolából. Végül vissza mehetett,de akkor már kopasz volt. Bementek hozzá a kórházba az iskola társai. A srác megcsókolta az ágyán. A lány visszacsókolt. A végén az iskolába ki volt rakva egy kép a lányról aki meghalt. És a fiú azt a nyakláncot hordta amit Ő adott a lánynak
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Elkezdtem nézni egy filmet, de fáradtan álltam neki, így elaludtam rajta. Most nem tudom a címét... Amíg láttam:
Egy testvérpár, akik zongoristaként járnak bárokba zenélni együtt. Egyikük kicsit vagányabb, a bátyja irányítóbb szerepben. Elkezdenek énekest toborozni, a sok esetlen jelentkező után a zárás után, a végére beérkezik egy extra laza csaj, aki nem a jellemével, de a hangjával meggyőzi őket. Így már vele zenélnek, ruhát vesznek neki meg ilyesmi. Kb. eddig van meg... -
mephi666
nagyúr
válasz
Viszlát
üzenetére
Ja, nagyon beteg
Spoiler: az előző ismertető még kb a legkevesebb a filmből... nekem az maradt meg, hogy az egyik gyerek női teniszmeccseken gyakori nyögésre rejszolt, miközben fojtogatta magát... meg arra is felállt neki, amikor legyilkolta a szüleit
meg amikor a piás agresszív apuka félmeztelenül befeküdt a gyerek mellé az ágyba... tele van igen beteg jelenetekkel: 15 éve láthattam, de valószínű nem fogom soha többet megnézniUi: ha nem tudnám, simán rámondanám, hogy Lars Von Trier rendezte, mert ő is alkotott elég beteg dolgokat
-
SP3t1
újonc
Üdv,
Keresek egy filmet. 15 éve láthattam, de akkor sem volt már új. Annyi rémlik belőle, hogy úgy kezdődik, hogy egy vörös hajú fiú fejbelővi magát. (talán egy gördeszka pálya közelében). Aztán a történet elejére ugrik a film ahol a fiú életét mutatja be. Ha jól emlékszem olyan jelenet is van benne, hogy a mostohaanyja lefekszik vele... Más nem rémlik. Elég durva film volt. Művész film jellegű. Esetleg valaki tudja a címet?
-
törölt tag
válasz
Bt024deedee
üzenetére
Kipurcant a bebicsosz, anyunak egy szót se
Sosem láttam, csak az előzetesét. -
Bt024deedee
újonc
Sziasztok!
A múwí amit keresek, egy régebbi tinis alkotás, a sztorryból annyi van meg h a családban a legidősebb lány nagykorúnak adja ki magát, mert nem akarnak újabb dadát, vagy vmi iesmi (az uccsó tán megpurcant),... munkát is vállal vmi komoly cégnél,.. közben rendre neveli tesóit, komoly Parrtyt is szerveznek, persze a takarítás önmagában buli, a háztetőről vadászpukával "intézik" el a csetrest
,... gitár szobrot is faragnak jégből,... vaaagy zongorát,.... vagy sellőt 😁😁😁Szaóval, akinek eme száraz morzsák alapján bevillan a darab címe, annak előre is hálásan köszönöm!!!
-
rozali
csendes tag
Sziasztok. Természetesen filmet keresek. Sajnos a címét nem tudom, ezért is fordulok hozzátok. A sztori lényege a gyereknevelés, bátran, kreatív módon. Több (zsidó?) család szerepel benne. Mind küzd a neveletlen gyerekeivel. Végül egymás után pszichológushoz fordulnak. Az egyik apa fogorvos, (első ötlete, hogy kiveszi az autóból a középső ülést, ami állandó cirkusz tárgya). A másik talán jól menő ügyvéd, ott a fiai szívatják a bejárónőt és anyjukat is talán.... Nagyon szívesen újranézném, ha végre rájönnék legalább a címére! Köszönöm segítségeteket.
-
ferke 53
friss újonc
Középkor, vagy talán ókor, boncolás Európában, egyház tiltja! Izraelben egy híres boncmesternél tanul közben lerajzolja a szerveket a világon először
-
Valamikor a 90-es évek elején láttam egy magyar filmet, amiben egy tipikus magyar vállalkozót mutattak be, aki okosban oldotta meg a dolgait.
Kezdetben zsemlében rántottát árult, majd amikor már szépen összeszedte magát, a házában mindenhol TV volt: a medence mellett, a WC-ben, a konyhában, stb.
Rémlik valakinek?
-
A nyolcvanas évekbeli kabaréjelenetben a vénasszony, Eszti néni igazándiból már meghalt, az unokaöccse, a Gálvölgyi beöltözik Eszti néninek. De ezt a fiatal pár nem tudja. A Gálvölgyi meg pokollá teszi az életüket. A fiatal férj azt dünnyögi az orra alatt:
- Én megölöm Eszti nénit!
- Mit mondott, kedveském?
- Semmi-semmi, azt mondtam MEGÖLELEM Eszti nénit!Aztán a vége felé kidobja a hatodikon ablakon. A Gálvölgyi meg visszamászik...

-
-
Atomgeszi
nagyúr
Mi volt az a film, ahol volt egy pár, akik albérletbe mentek valami nénihez, aki, ha meghal, övék lehet a ház? Aztán mindenféle módon, balesetnek álcázva próbálják megölni.
Kb ennyi van meg.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Megtaláltam az eredeti hozzá szólásodat illetve a rá érkezett válaszokat is. Ezek a leírások alapján picit könnyebb volt a keresés.
Ha jól gondolom ez a 4. évad 11. része lehet. The Long Years - Ray Bradbury Theater "The Long Years"
-
mephi666
nagyúr
válasz
üzenetére
valami film rémlik nekem is, de volt hasonló sorozat is, ahol cserélgették androidra a szereplőket

-
törölt tag
válasz
Bile Demon
üzenetére
Biztos, hogy nem a Sliders egyik része volt, hanem rendes film.
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy másik film amit még gyerek koromba láttam, de fogalmam sincs, hogy mi lehetett a film címe.
Története szerint a férfinak elhunyt az egyik gyermeke és helyette épített egy droidot. Majd a film vége felé minden család tagja helyett már egy droid volt. Mint ha a film végén a férfi helyett is építettek volna egy droidot.Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket.
-
rozali
csendes tag
Sziastok !!!!Valaki megmondaná a cimét annak a filmnek amelyben Patrick Steward mellékszereplöként egy doki valahol az araboknál,A régi világban?elore si Koszonom
-
Miklós315
senior tag
Fura, hogy az ost-t nem nagyon dobja fel a gugli, de youtubeon fent van a teljes film, így annak végén a feliratok között az elhangzó dalok listájából (időzített link) levadászható a keresett örökzöld sláger

-
rozali
csendes tag
Sziasztok.az lenne a kérdésem hogy a 13 dead men (börtön bosszúba) filmben van egy zene és sehogy se tudom megtalálni hogy valaki nem e tudná?? 10:40 percnél van..Segítségeteket előre is köszönöm szépen
-
Zsoxx
őstag
-
rozali
csendes tag
SZIASZTOK Én keresek egy magyar filmet.A 80-90 es években készült.Egy srácról szól aki megfogadja,ha egyszer gazdag lesz még a WC ben is lesz TV je.VígjátékAz akkori magyar társadalmat figurázza ki.Tudna esetleg valaki segíteni?
-
törölt tag
Sziasztok! A keresett filmből csak annyira emlékszem, hogy valami 80-as vagy 90-es évekbeli film volt és valami akkoriban ismertebb férfi szinész volt a főszereplője. A történetében a férfi főszereplő megismerkedett valami nőve akivel viszonyt kezdett. A nő erotikus vhs kaizkat küldött neki magáról majd elhitette a férfiaval hogy bántalmazza a férje, aki azt hiszem megölte a férfit, majd kiderült hogy a nő csak át verte.
Van öltetettetek, hogy melyik lehet ez a film?
-
JetiRulez
őstag
Sziasztok!
A párom keres egy filmet, amit régebben látott, de elfelejtette a címét.Neki szeretnék segítséget kérni.Idézem őt:
"Sziasztok!
Az elmúlt napokban sokszor eszembe jut pár jelent egy filmből, de a címére sehogy sem jövök rá.
A film helyszíne (talán) egy amerikai kisváros a női egyenjogúsági küzdelmek idején. Egy fiatal tanítónő érkezik a városba, és viszonylag szabad szelleműen kezdi tanítani a városka gyermekeit. Például elmeséli nekik, hogy a nők más országban szavazhatnak, és bizony valójában minden ember egyenlő. Tanítja a gyermekeket franciául is, ami nagyon felbosszantja a férfiakat (és a nőket is!).
A történet egyéb apropója, hogy az osztályban tanul egy indián fiú, aki jóval idősebb a társainál, és teljesen kirekesztett. Azt hiszem, valójában ő maga is direkt viselkedik távolságtartóan, mert elítéli ,,a fehéreket" , akik bántották az őseit.
Nagyon mély történet volt kiközösítésről, az emberi jogokról, a társadalmi egységről, elvekről, belső vívódásról, hogy igazából mi helyes és helytelen.
Az utolsó jelent nagyon megmaradt, mert egy olyan nő, aki eredetileg ellenezte a tanárnő munkáját és a ,,Tudd hol a helyed" elvet képviselte, maga is franciául szólal meg. A nyelven, amit a férje nem beszél... Nagyon komoly mondanivalója volt.
Köszönöm szépen előre is, ha valakinek ismerős lesz ez a film és megírja a címét.
" -
mephi666
nagyúr
válasz
tisztelturam
üzenetére
ha jó minőségű magyar szinkronos verziót akarok, kb be kéne törni a tv2/rtlklub raktárába és onnan szerezni egy példányt

-
Qkackca
őstag
Sziasztok, én egy régi magyar filmet keresnék, talán még fekete-fehér volt.
Olyasmiről szól, hogy egy paraszt emberke megházasodik egy városi lánnyal, aztán odaköltöznek falura, ott pedig szépen kialakulnak a dolgok, meszelni tanítja, főzni,stb a feleséget
Ennek vajon mi lehet a címe? -
mephi666
nagyúr
válasz
tisztelturam
üzenetére
megtaláltam
csak azt nem tudom, honnan tudnám beszerezni...ui: verem a fejem a falba... "ha már német film, f*szért nem németül álltam neki keresni már az elején is?"

-
Viszlát
addikt
Szerintem ez lesz az: The Next Three Days.
-
tibi14
tag
Sziasztok!
Kicsit kevés dologra emlékeszem, talán megölik a csávó feleségét.A csávó meg megöli talán azt akiről feltételezi, hogy megölte az asszonyt.A végén van 1 jelenet, hogy talán a támadó, vagy az asszony ruhájáról leszakadt egy gomb. Amit az eső bemosott a csatornába, a csávó meg tapogatózik a csatornában, a gomb meg ott van a sárban, de nem találja meg.
Melyik ez a film van ötletetek? Köszi!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
tisztelturam
üzenetére
Ez is jó film. De most már engem is érdekel a másik.

Meg volt még az, amiben a csávó begolyózott és a kutyájával meg a macskájával beszélgetett. Ahol a kutya játszotta a jó fiút, a macska meg a gonoszt. De most annak sem ugrik be a címe.

És asszem abban is öldöste ennek hatására az embereket a hapek.
-
perempe
veterán
Melyik filmben van Depardieu-nek éjszakai csónakázós jelenete? Krimi vagy thriller lehetett.
-
mephi666
nagyúr
válasz
tisztelturam
üzenetére
Ez is jó film, hasonló stílus
amire kerestem még hasonlók közt: hóbortos hétvége, eltakarítónő, titkos gyilkos anya(?) ...úgy rémlik, hogy a keresett film német (de ez egyáltalán nem 100%) és saccra 90es évek közepén készült -
mephi666
nagyúr
válasz
tisztelturam
üzenetére
Próbáltam már szerintem ezt is, gugliztam rengeteget meg bestsimilarmovies-on kerestem hasonló stílusú filmekre kiadott 100as listákban, de semmi

-
mephi666
nagyúr
válasz
tisztelturam
üzenetére
Ez az: már azon agyalok, hogy 2003-2005 közti tv újságokat kellene átnézni valahol pl könyvtárban, hogy akkor este 8 utáni idősávban mik mentek a tv2/rtlklubon, mert tuti kb akkor/ezeken láttam...
Nagyon megmaradt, hogy az asszem szőke főszereplő csaj az első hulláknál nagyon majrézott, de a végére már belendült és fütyörészve darálta a pincében a következő hullát, a fagyasztóláda meg már kezdett tele lenni a szép porciókban lefagyasztott maradványokkal
kicsit beteg film, de inkább vicces -
mephi666
nagyúr
válasz
tisztelturam
üzenetére
Most láttam pár napja, jó film... de a #3709-ben már sokadjára keresett filmemet találjátok már meg

-
McDoug6lak
tag
válasz
tisztelturam
üzenetére
Talán.....
[link] -
válasz
tisztelturam
üzenetére
Váltságdíj Mel Gibsonnal?
Írhatnál évtizedet, hogy kábé mikori film.
-
tisztelturam
aktív tag
Rendőr csáó gyereket rabol. Beköltözik suttyomba a házába egy fiú meg egy csaj... ennyit tudok róla. Ez melyik film?
-
rozali
csendes tag
Nagyon szepen koszonom
-
Cs1csó
titán
-
rozali
csendes tag
Sziasztok, keresek egy filmet régóta de nem találom, esetleg ha tudnátok segíteni előre is köszönöm, a filmben a C-Block zenéje hallható.
-
Sziasztok!
Keresek egy filmet, nem vagyok benne biztos, de mintha Jason Statham lenne a főszereplő.
Egy bérgyilkost játszik és egy nő a célpont. A sztoriról először a Rakoncátlan Célpont ugrott be, de ez nem az.
Egy dologban vagyok biztos, hogy a fickó minden elintézett kuncsaftját egy zsákban a sivatagban elássa.
Szinte semmi más sincs meg már a filmből, csak a legvége: A nőnek is már ássa a gödröt, de az még él. Végül a nő ráébred, hogy nincs más kiút, csak ha ő is beáll bérgyilkosnak, így megmenekül és összejön a főszereplővel.Tudom, elég zavaros, de hátha valaki tudja, miről van szó
-
mephi666
nagyúr
eltelt megint sok idő, a film pedig még mindig nincs meg, amit már évek óta keresek
bemásolom a régi leírást, ami alapján már más is kereste neten: (az mondjuk nem 100% hogy német film...) ...leírás alapján ez a serial lover közel áll hozzá, de hasonló filmek közt sem találom sehol (kb a 90-es években készülhetett a film, 2003-4 körül többször is ment magyar kereskedelmi adókon)"Egy dolog tuti: egy német vígjátékról van szó.
Az alap sztori, hogy egy ex kurva feleségül megy egy fószerhoz és kellemesen tengeti a napjait valami külvárosban amíg valaki fel nem ismeri és meg nem zsarolja. Ez a valaki teljesen véletlenül (talán szívrohamban) meghal a csaj házában aki valamiért megijed és eldugja a hullát a pincében. Ezek után sorra jönnek a véletlen és kevésbé véletlen halálesetek a házban amit a nő kétségbeesetten próbál eltitkolni és a hullákat különböző helyeken tárolja, de egy idő után nem marad más választása, mint elkezdeni lassan, később nagyüzemben ledarálni a hullákat és megetetni a szomszéd kutyájával.
Időközben van egy gyilkos is (az autópályás gyilkos) aki megorrol a csajra, mert valami gyilkosságot neki tulajdonítanak amit ő követett el. Természetesen ő is a darálóban végzi idővel.
Illetve van még egy totál balfasz zsaru aki rájön mindenre, de sosem tudja bizonyítani a dolgokat.
Még tv-ban láttam vagy 8 éve és emlékszem, hogy nagyon viccesek voltak szerencsétlen csaj próbálkozásai."
-
-
Cs1csó
titán
-
citkar
addikt
Üdv!
Nem emlékszem kb 10 éves filmre (talán európai, azon belül is talán francia), ami arról szól, hogy emberek tömegei elkezdik elveszteni a szaglásukat, az ízérzésüket (talán ebben a sorrendben), talán valamilyen vírustól, később lehet más érzékszerveit is, de lehet, hogy keverem valamivel. Kifejezetten az emberi oldaláról közelítette meg a témát.
-
Eastman
addikt
Meglógtam a Ferrarival (1986)
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Subaru topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Logitech z5500 5.1
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

meg amikor a piás agresszív apuka félmeztelenül befeküdt a gyerek mellé az ágyba... tele van igen beteg jelenetekkel: 15 éve láthattam, de valószínű nem fogom soha többet megnézni
,... gitár szobrot is faragnak jégből,... vaaagy zongorát,.... vagy sellőt 😁😁😁

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)