- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
régen láttam nem emlékeztem a sztorira.
A port.hu-n egy hozzászóló szerint ez egy remake az eredeti: "Viszlát Charlie!" 1964-es Tony Curtis-szel. Ki gondolta volna!
(a történet hasonló de ahogy nézem nem "hivatalos" remake, mert az írók nem egyeznek)
-
Szabi®
addikt
Durva, hogy pont a 444 volt a segítségemre.
"Ez a film kifecsegte a Kádár-rendszer titkát"
-
törölt tag
Hát, a fényképeket elnézve akár ő is lehetett volna a nyomozó benne, de nekem ezek olyan egykaptafás arcok, őt is csak a Schindlerben ismerem fel tutira
Más igazán ismerős filmcímet nem is láttam tőle a listában.
A szokásos egy ffi, egy nő nyomoz.
És nem túl friss film, mert már évekkel ezelőtt is láttam, akkor is a youtube-on.Köszi, már megörültem, h megmentettél, de sajna nem
-
Cs1csó
titán
A női főszereplő - a gonosz rövid hajú nő - tényleg nem rossz, valahogy jól áll neki az ehhez hasonló "erős nő" karakter, de ugye Gollam sem menti meg a filmet.Mivel ez is Netflix vagy valami hasonló ezért jellemzően bőven a film bemutatása után jöhet bármilyen cikk is róla.
-
Nem, és szerintem nagyon friss film, még azt se zárnám ki, hogy idei, szóval legrosszabb esetben benézek a filmes topikba, és gyorsan átfutom az utolsó 1500-2000 (?) kommentet. Mondjuk azt azért nem szeretném.
Terrorista csoport egy vonatot térít el benne, ezen utazik a főhős pszichopata a barátnőjével.
-
Borisz76
nagyúr
Már töltöm is lefelé....
Szerintem is az lesz az adatlapja alapján :
https://www.themoviedb.org/movie/39916-contamination -
Andris...
tag
~1993-4-5
hasonló mesék abból az időből: Luciferke a kisördög (szlovák bábfilm), Fülem erre fülem arra Vili
Találtam digitalizált tévéműsort abból az időből, de sajnos amit keresek, nem találtam -
KISDUCK
addikt
Meg van, közben néztem a premiereket prot.hu-n is és meg lett: Ígéretes fiatal nő, az előző premieres oldalon nem volt ott a listán a youtube előzményekbe átsiklottam felette, mert most címre keresve ott van a listában.
szerk.: májusba kerül majd mozikba, úgy hogy még nem késtem le róla. -
Bozso68
őstag
Köszi szépen az iránymutatást! Minden bizonnyal a sztori ez lesz.
A szerző wiki-oldalán találtam bejegyzést, hogy többször is megfilmesítették a Hét pofon-t. Viszont konkrét film linket (rendező, színészek) még nem találtam róla. A képregény és a filmek alapjául szolgáló könyv már meg is van, a napokban elolvasom. -
NwL
tag
Egy ideje rajta vagyok, igaz nem gondoltam volna, hogy más is kereste rajtam kívül. Kizárólag google keresővel, angol, magyar címszavakra, meg pár speckó filmkereső oldalon. Már komolyan azon voltam, hogy ez a film csak a fejembe létezett, mert a közelébe sem lőtt sosem a google. Megnéztem, hát félig csalódás, félig azért hozta a hangulatot. Régen nagyobbat ütött. Green dokin meglepődtem, valamiért Nicolas Cage volt a fejemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 4
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged