Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Szeretnem a segitsegeteket kerni egy film cimeben, nem jut eszembe. Az a lenyeg, hogy nehany fiatal megy valahova kocsival es leternek az utrol, be az erdobe, ahol lerobban a kocsi vagy nekimennek valaminek, de nem is ez a lenyeg, ezutan gyalog mennek tovabb, aztan elkezdik oket kergetni fejszekkel meg mindenfele gyakolo cuccal. Probaltam imdb-n is megkeresni, de nem leltem ra, mondom hatha beugrik valakinek.
Koszonom elore is!

-
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Köszönöm, szerintem az lesz az
. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ellenség a kapuknál (Enemy at the Gates, 2001). IMDB.
-
Régebben láttam egy filmet, de sajnos nem emlékszem a címére!. A második vh. idején játszódik és úgy kezdődik hogy Vaszilij-t az apja tanítja lőni. Kimennek az erdőbe és kikötik a lovat, ahol rókára vadásznak. Azután annyi rémlik hogy vonatokkal vitték őket az orosz? (talán Sztálingrád de inkább maradjunk a frontnál) frontra.
-
Kekmen
senior tag
Sziasztok!
Egy Bud Spencer & Terence Hill filmet keresek amiben elhangzik a következő párbeszéd. Zárójelben jelzem, hogy nagyon régen láttam, nem biztos hogy mindketten szerepelnek benne.
(A szituáció, hogy valami misszióban vannak és kérdezik a papot):
"- Mikor van az ébresztő?
- 5-kor.
- Délután?"A Morcos Misszionáriusokat megnézem, abban nincs ilyen jelent, ott alapból ők a papok.
Megköszönném, ha valaki tudna segíteni. -
RootRulez
félisten
Sziasztok! Én is keresek egy filmet amit sok-sok éve láttam.
Egy gengszteres vígjáték, de gyerekek játszanak benne minden szerepet. Elég régen láttam, mert nem emlékszek belőle semmire, csak erre
De azt tudom, hogy élveztem. 
Köszi a segítséget előre is...
-
pr1mzejEE
addikt
Sziasztok keresek egy filmet.. (
)Romantikus vígjáték a műfaja és a lényeg, hogy Skóciában játszódik.
Az elején egy nő van, aki ingatlanokat árul vagy rendez be ezt már nem tudom, de inkább a második. És nagyon vágyik arra, hogy a barátja eljegyezze. Aztán el kell utaznia és valahogy Skóciában köt ki egy távoli tengerpart melletti szürke kisvárosban. Itt betér egy kocsmába ahol ahogy az lenni szokott egymásra talál a férfi és a nő. A férfi nagyon makacs rideg stílusú és segít a nőnek eljutni a nagy városba (asszem glasgow-ba). Szerintem ennyiből már lehet tudni, hogy melyik, 2010 vagy 2009-es film. 1 éve láttam és megjött hozzá újra a kedvem.
Remélem tudtok segíteni, előre is köszönöm! -
ch003067
addikt
Az utolsó 3 nap.
Ezt nézzétek meg! Nagyon jó film, a végére már úgy izgultam, hogy mi lesz, tényleg nagyon tetszett. Szerintem egy díjat simán megérdemel.
-
sti10p
senior tag
Én egy olyan filmet keresnék ami elég régi, 2 férfi a főszereplő akit lefagyasztottak és miután fölébrednek egy földalatti bázison csupa nő között találják magukat, mivel atomháború következtében az összes férfi elpusztult. Gondoloom nem nehéz annak aki ismeri...
-
Bencus88
nagyúr
megvan
[link]Ismerősömnek elkezdem írni erre harmadik sor után linkelte a fiém címét

-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!!
Segítsetek nekem kérlek.Sajnos csak képek ugranak be, de a lényeg hogy két főszereplő van egy férfi és egy nő.A férfi különféle munkákban próbál helyt állni, de sosem találja meg a helyét.Aztán megismerkedik egy idősebb nővel.Már nem tudom hogyan a lényeg, hogy befogja bébicsősznek.És a pasi nagyon jól végzi a munkát és tetszik is neki, annyira, hogy kap egy jobb munkát és nem vállalja el inkább az idősebb nőnek a gyerekeire vigyáz.Aztán össze melegednek de sajnos a nagy korkülönbség miatt a nő szakít a férfival.Majd miután a férfinak is lesz egy gyereke a film végén újra össze hozza őket a sors.Segítsetek kérlek mi lehet a film címe.Remélem érthetően fogalmaztam

-
.bableWes
őstag
Sziasztok!
Nemtudom mi a film cime, ezért szeretnék segitséget kérni.
A film tartalma, hogy Angliába kiszabadul valami virus és az embereket fertözi meg. az eleje talán ugy van, hogy egy kisgyerek fut a réten és talál egy házat ahol még egészséges embereket talál. Utána Londont megtisztitják és vissza lehet költözni, de a virus megint elszabadul mert a gyerek apja bemegy a korházba az anyjukhoz aki a fertözés forrása és kétszinü a szeme. A katonák öldöklik az embereket lefele és a két gyerek tuléli majd helikopterrel elviszik öket Párizsba ahol ismétcsak megvannak fertözve az emberek.
Valami olyan a film cime, hogy xy nappal késöbb.Elöre is köszönöm!

28 nappal késöbb rémlik de azt tegnap néztem meg és nem az
-
rien
senior tag
Ez nem a Lost sorozatból van...Jack Shepard dokiról derül ki ezzel a sztorival a tetkója múlja?

-
Lajkó
őstag
Sziasztok!
Keresek egy filmet, amiben egy srác, egy kínai, vagy ahhoz hasonló írásjelekkel készült tetoválást üttet magára, és amint ez kiderül, kirekeszti a kínai közösség a lány bátyával az élen!
Ezután valamiféle vezető lesz, egy másik ettől különálló helyen, és közösségben.
Maga a Tetkó jelentése valami olyasmi, hogy vagy vezére leszel a közösségednek, vagy egy elnyomott, utolsó senki!
Remélem valakinek rémlik a film címe, vagy legalább valamelyik szereplő!
Köszi!
-
rien
senior tag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Az utolsó csillagharcos

-
Plasticbomb
addikt
Hali! Egy sci-fi filmet keresek, valamikor a 90es évek elején láthattam vhsen.
1 A nyitóképre emlékszem alapból: Egy lepukkant kocsma vagy mifene, egy játékautomata, amin egy 18-éve körüli gyerek játszik.
2 Következő kép, beül a kölyök egy férfi autójába, ami egyszer csak felemelkedik és űrhajót játszik.
3 A kölyök valamilyen X szárnyas úrhajóval valami nagy hőstettet vagy mit csinál.
Lényeg, hogy nem star wars, mert ez a földön indul (hihetetlen....
).Ha valakinek beugrik, sűrgősen írjon. Két három éve agyalok rajta már, hogy mi volt......
-
Orsyka
tag
Sziasztok!
Még anno leadtak egy vígjátékot szilveszterkor az RTL-en, ennek keresem a címét. Én azt hittem, hogy Az én és én meg a tehén az, de most megnéztem és rájöttem hogy nem az
Amiről szól nagy vonalakban, már amennyire emlékszem: esküvőre megy a baráti társaság, a spanjuk nősül, és az esküvő előtti próbán derül ki, hogy a főszereplő srácnak a gyerekkori szerelmét veszi el a span. Aztán a film végén persze összejönnek, de egy jelenet maradt meg bennem, amin szakadtam: az egyik koszorúslány rááll a főszereplőre srácra, és minden áron le akar vele feküdni. A srácnak is bejön, ezt észreveszi a menyasszony, és mivel még mindig érez valamit a srác iránt, azt mondja neki, a csaj szereti, a szex közbe lepisilik. Amikor meg eljutnak oda, hogy na akkor bumm, egy fürdőkádba vannak, és a csaj )a koszorúslány) nagyba bíztatja a srácot, hogy csinálja azt, amit szeret. Srác kérdezi hogy biztos? Csaj meg begőzölve hogy persze persze, srác vállat von és lepisili, az meg meg teljesen kiakad és bever egy hatalmasat a srácnak. A menyasszony meg röhög a markába.
A vőlegény meg közbe végig csalja a menyasszonyt, mert csak a pénzére megy, és a barátok buktatják aszt hiszem le a végén.
Remélem látta valaki és tudja is a címét
-
Probber
őstag
Ugyan már, nem vettem én magamra.

Valami olyasmiről szólt (ha jól emlékszem), hogy egy a számítástechnikát gyökeresen megváltoztató, tervezés alatt álló programról derülnek ki sötét dolgok és a főszereplő, aki egy roppant tehetséges hecker és mindamellett a vállalat új tehetséges programozója, próbál rendet tenni.
-
Wyll
őstag
válasz
Probber
üzenetére
Ezt filmet történetesen láttam, és hát... nem hasonlítanám össze az oscar díjas Social Network-kel

A sorba még illhetnek (van ilyen szó?) esetleg:
The Pixar Story - a Pixar és a 3D mesék története (meglepő módon)
Swordfish / Kardhal - hekkeres akciófilm, de jó
National Geographic: A Google világa / Inside Google -
zsambek
aktív tag
Sziasztok,
Hasonló filmet keresek, mint pl. Social Network, Hackers, Pirates of silicon Valley. Lényeg a lényeg, hogy minél jobban kapcsolódjon a számítógéphez, internetes világhoz!
Válaszaitokat előre is köszönöm,
zsambek` -
-
liksoft
nagyúr
válasz
s7evcsenko
üzenetére
És mi az?

-
Megvan...

-
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Láttam nemrég egy filmet, meg akarom szerezni, de nem találom, és a címét sem tudom.
Egy részlet maradt meg bennem:
Fickó utazik egy autóban, megáll az autó egy sokemeletes ház előtt...
Pasi be a házba, fel a liften a sokadikra, be egy irodába, ahol egy titkárnő telefonál.
Fickó megnyugtatja, hogy nem akarja megölni, ha meg akarta volna, már halott lenne.
Beszélgetnek, majd a titkárnőt lelövik a szemben lévő épületen, munkásoknak álcázott emberkék.
Emberünk kifut a folyósora, be a liftbe, ahol lendületet vesz, és elkezd futni a szemben lévő épület felé, hogy átugorjon.
Ugrás közben a levegőben leszed 2-3 embert, egyet úgy, hogy a golyó megkerül egy kéményt, az utolsót meg hátulról...
Az egyik hullának a zsebében elkezd csörögni egy mobil, amit emberünk felvesz, s a telefonpartner közli vele, hogy ez csapda, majd fejbe lövi, de úgy hogy a golyó repül vagy 10km-t...
Ez maradt meg bennem, s nem találom a filmet.
Valaki látta esetleg?
-
rien
senior tag
Ha nem írod, hogy hívják azt mondom Pumukli
(én nagyon bírtam a cseppcsávót) de google dobott ilyet Karcsi a tetőn...van belőle 1984-es is. -
hape
csendes tag
Sziasztok!
Egy börtönös filmet keresek. Annyira emlékszem, hogy néhány rab felújít valami kis épületet a börtönben mert talán leégett Az őröknek lehetett valami pihenő vagy konyha. És ennek az épületnek a padlójába ásnak alagutat.
Megnéztem mostanában pár börtönös filmet de egyik sem ez volt
várom a tippeket
üdv: hape -
G@ben
addikt
Sziasztok!
Vagy 15 éve ment egy sorozat a tévében, ahol egy gyerek vagy manó ugrált a háztetőkön és a neve talán Háztető Korson vagy valami ilyesmi volt. Valamelyik északi országból származott, azaz talán svéd vagy dán volt. Nem emlékszik valaki, hogy mi volt a címe? Esetleg beszerezhetőséget is szívesen vennék!

-
EkSYS
senior tag
Sziasztok !
Keresem az Airport című filmsorozatot.Tudna valaki segíteni honnan elérhető?
köszi!
b -
bitmad
aktív tag
Üdv nektek!
Két régi horror film címét keresem.
Az első:
Kb.1993 körül láttam még a másolós-narrátoros videós korszakban. Arra emlékszem benne, hogy egy pár fiatal kirándulni megy, majd ahogy besötétedik bemennek éjszakára egy ősi templomba (nem az a klasszikus templom, hanem inkább ilyen gótikus vagy hasonló kőépület) és éjfélkor csuhás alakok (gondolom valamikor papok lehettek) jelennek meg. Az alakok persze halottak, az arcukra nem emlékszem, lehet nem is volt. A csuhájuk kopott, mintha ezer éves lenne. Végülis mindenkit megölnek, vagy talán egy valaki éli túl, nem tudom.
A másik:
Ez még régebbi film, még gyerekkoromban láttam a tévében kb. nyolcvanvalahányban. Ekkor még fekete-fehér tévénk volt, tehát nem tudom hogy színes volt-e. Ebből csak arra emlékszem, hogy este van, és egy alak megy a kutyaház felé. A kutya alszik a kutyaház előtt, meg van kötve. Az alak odamegy a kutyaházhoz, és a kötél végét ami a kutyaháznál van megfogja és akkor látni, hogy a kötél vége villásdugóban végződik, tehát ez egy vezeték. A dugót bedugja a kutyaház oldalán levő aljzatba, erre a kutya felkel és világít a szeme, mert valami robotkutya. Csak ennyire emlékszem, akkoriban ez még nekem nagyon félelmetes volt.
-
kmisi99
addikt
Sziasztok!
Olyasmi filmekett keresek ami valami "szörnyes" vagyis nem létező teremtményről szól pl ott az alien meg a predator meg az ilyenek csak ne ezeket a legismertebbeket azt már láttam
-
KennyONE
aktív tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Izgalmasnak hangzik,és ahogy látom,nagyon jó az értékelése is. Köszi szépen,megnézzük.

-
TrollBalint
addikt
válasz
KennyONE
üzenetére
Bár a hétvége elmúlott, de ha az Azonosság tetszett, akkor a Más világot is nézzétek meg.
-
KennyONE
aktív tag
válasz
theartofdota
üzenetére
Köszi,de a fűrész már kivégezve(az én egyik kedvencem)

-
KennyONE
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani a hétvégére horrorfilmeket?Mert szeretnék valamit nézni a barátnőmmel,de ő nem annyira szereti a horrorfilmeket,de ha valami lightos akkor megnézi. Szóval tudtok valami kicsit félelmetes horrorfilmet,amit ő is szívesen nézne?
Esetleg nekem valami keményebbet tudnátok írni?
Előre is köszi!

-
theartofdota
tag
keresek egy drogról szóló filmet a 90-es évekből. néger dealerekről szól akik port terjesztenek. az elején egy padon ülnek és jön a jard. megjelenik az elején és végén is modellvasút. melyik ez?
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Már megvan...
BenX a címe... 
-
Tavaly láttam egy filmet, nem emlékszem a címére, de rövid és egyszavas volt, a film jellege pedig dokumentum film, igaz történet alapján. Egy srácról szólt akinek valamilyen idegrendszeri betegsége volt és a világ számára "más" volt. Az anyja nevelte, az apja én a nevelőanyja a filmben talán kétszer tűnik fel, jó tanuló volt és otthon WOW-hoz hasonló MMORPG-t játszott, de az osztályzásai szívatták, talán csak egy haverja volt. Arra emlékszem hogy főleg két srác piszkálta igazán, Superman-nevű drogot is adtak neki. Azután a film valahogy kimerül abban hogy megrendezi a saját halálát, de a lényeg az hogy ahol járkál mindenhová odaképzeli a játékot amit otthon játszik. Tehát tud-e valaki segíteni hogy megkeresi nekem a film pontos címét, esetleg azt hogy honnan lehetne lehúzni vagy megvásárolni?
-
dnelb
veterán
Köszönöm srácok, ezaz !

-
dnelb
veterán
Sziasztok , keresek 1 filmet de elég kevés dologra emlékszek belőle. Az a lényeg hogy egy föld alatti bázison talán tesztelnek valami folyadékot amitől láthatatlan lesz az ember. Először valami állaton (talán majom? ), majd utána egy doktornak is beadják, és láthatatlan is lesz tőle, rendesen mutatják ahogy először a bőre tűnik el, később már csak a csontváz marad, majd végül az is eltűnik. De később valami bekattan neki, és elkezdi meggyilkolni a bázison lévő embereket..
-
Sneider87
csendes tag
Sziasztok egy régi filmet keresek amiben Jackie Chan játssza a főszerepet ha jól emlékszem 80-90 közé tenném a megjelenését az a kicsi részlet amire emlékszem az eleje hogy pár nindzsa fut a sivatagban aztán mikor megállnak pihenni beássák magukat a homokba és egy szalma szálon át lélegeznek sajna csak ennyi rémlik remélem megtudjátok mondani a címét .
Előre is köszi -
Zomb€€
őstag
válasz
littlelion21
üzenetére
Fú, ez az (csak az újabb változat). Köszi szépen!

-
Zomb€€
őstag
válasz
littlelion21
üzenetére
Sajna nem ez.
Az is eszembe jutott hogy a film címe a két főszereplő neve. -
Zomb€€
őstag
Sziasztok!
Egy filmet keresek amiben egy férfiról kiderül az elején, hogy rákos, és összeismerkedik egy lánnyal, aki szintén ebben a betegségben szenved, és végül együtt élik le életük utolsó hónapjait. Ha valakinek beugrana címe nagyon megköszönném.
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Keresnék egy filmet, amiről sajnos csak nagyon kevés maradt meg...
Régi, de színes, több mint valőszínű, hogy magyar filmről van szó.
Egy vadászról szól, aki egy hegyvidéki kunyhóban lakik egy magyar vizslával. Ennyi biztos.
Aztán olyasmire emlékszem, hogy a film vége felé el kell menniük, vagy csak Ő kénytelen ott hagyni a kutyát. Az is dereng, hogy vagy a fickó foglalkozik mész égetéssel, vagy valamilyen kapcsolata van helybeli mészégetőkkel.Tipp valakinek?
-
KennyONE
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyasmi kaliberű filmet keresek,mint a zombieland. Szóval,vicces,olyan zombielandesen
najó,egy kicsit lehet gusztustalan is
Köszi szépen!
-
SuperFly
csendes tag
Sziasztok!
Régóta keresek egy filmet, de semmit nem találtam róla, ebben kérném a segítségeteket. Jó pár éve láttam. Emlékeim szerint a bécsi klasszicizmus idejében játszódik, vígjáték. A főszereplő egy hegedűmesterhez megy, hogy megtanuljon hegedűn játszani, de a mester valamilyen gonosz szándéktól vezérelve nem akarja megtanítani, ezért félrevezeti.
Másik részlet amire emlékszem: a történetben szerepel egy varázslatos bor is, ami csodálatos énekhangot kölcsönöz annak, aki megissza. A történet vége felé fény derül a bor titkára mások előtt is, és meg is akarják szerezni (talán pont a gonosz hegedűmesterrel az élen
). A filmnek nagyon szép, kedves képi világa, és hangulata van.
Már annak is örülnék, ha valaki ráismerne, hogy ő is látta, esetleg mondana is még pár részletet belőle.Előre is hálásan köszönöm, és bocsánat a hosszért

-
SuperFly
csendes tag
Üdv!
Szerintem ezt keresed: Kimondatlan (The Unsaid)
-
dawe123456
újonc
Hali! Nagyon keresek egy filmet, azt hiszem vagy a film+ -on ment, vagy a movies 24 -en, vagy az axn -en, sajnos elég régen láttam, így a sztorit se nagyon tudom már, de azért valamire emlékszem : volt valami agresszív srác (kicsit olyan zac efron kinézetű), (aki szerette a fallabát (sport)) akinek megtetszett egy elég tipikus tinédzser csaj (olyan goth feelingű), aztán volt egyszer, hogy a srác vmi diszkóban volt, és valami szőke kis csaj megakarta ... -ni, kimentek a diszkóból, a srác meg megölte azt hiszem, de lehet hogy csak agyonverte (aztán bedobta a mellettük álló teherkocsiba) :s
A lényeg, hogy a goth -os csaj tetszett neki. Viszont mivel ugye elég agresszív gyerek volt, vagy nem tudom, lehet valami lelki beteg volt, nem engedett magához közel senkit (ert ilyen idegbeteg rohama volt, vagy valami ilyesmi). Aztán volt olyan is, hogy mentek valamerre, aztán pont ott voltak a csaj egykori házánál, ahol még kiskorában laktak, ott dumáltak, a csaj meg akkor mesélt a testvéréről, aki meghalt, aztán elkezdte magát hibáztatni stb. A film vége meg az volt, hogy a srác a vonat elé akart szaladni (-> öngyilkos), aztán az a pszichiáter vagy ügyvéd (akit a srác az apjaként tekintett) meg pont megmentette... szóval nem sokra emlékszem belőle, de aki látta, reélem tudja miről beszélek xD -
rien
senior tag
-
hape
csendes tag
Sziasztok! pár éve láttam egy filmet de csak arra emlékszem belőle, hogy (vmi régi rockstar) egy karácsonyi dallamra énekel egy új szöveget, de sokszor az eredeti karácsonyi szöveget kezdi el énekelni, de végül is sikerül elénekelni és nagy sláger lesz megint (asszem)
ennyi
udv
-
Sneider87
csendes tag
Sziasztok egy régen látott filmet keresek, sajnos nem sokra emlékszem de azt mind megosztom veletek. Ebben nem vagyok biztos de ha jól emlékszem egy Kínai filmről van szó. Ami úgy kezdődik hogy van egy nagy emeletes ház a szokásos nagy ablakokkal és egy kis helikopter repül az egyik lakáshoz ami aztán át alakul egy nem túl nagy robottá és kis rakétákkal van felfegyverezve és az ott lakó emberkét ki szeretné nyírni nagyjából ennyire emlékszem azt tudom hogy a filmben fő szerepet játszanak a robotok és jó pár fajtát bemutatnak a vége felé valami kör alakú arénában is folyik a harc de persze már jó rég láttam így pár dolog eltérhet. A megjelenése olyan 80 körüli lehet és szerintem leadta akkoriban a tv is.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Travelos
őstag
Volt régen egy klasszikus kínai vagy japán vagy hongkongi vagy ezek koprodukciójában készült akciófilm, de a címére nem emlékszem.
Valami olyasmi, hogy egy repülőn egy rendőr és két másik civil, az egyik egy nő, elkapnak valami rosszfiút, később azonban emiatt bajba keverednek, mert a rosszfiú haverja ki akarja őket nyírni. A rendőrt egy tetőről le is dobja, aztán még emlékszem foszlányokra, pl. egy uzis lövöldözés valami bárban, ahol mindent szitává lőnek, repkednek az üvegszilánkok, aztán klasszikus rész még, amikor egy építkezésen az egyik főhőst majdnem eltemetik élve a homok alá egy markolóval stb. Jó kis verekedős + lövöldözős akció!
Második része is van.
Valaki emlékszik rá? Mi volt a címe? -
cantus
tag
sziasztok!
Keresek egy filmet, aminek nem tudom a címét, de még emlékszem mi is volt benne. Ha címet tudnátok írni nagyon megköszönném!
Szóval a film: van a egy férfi, aki beteg, súlyos beteg lesz. először nem akar ezzel foglalkozni, nem veszi komolyan. a felesége nyüstölésére elmegy egy természetgyógyászféle nőhöz, akit szintén nem vesz komolyan az elején. közben a felesége gyereket vár. és ahogy halad előre a betegsége, így változik, alakul át teljesen a férfi. videókat kezd gyártani a leendő gyerekének, amiken ő beszél arról, hogy miről mit gondol (pl ha a felesége újraházasodik)
kibékül az apjával is, és óriási változáson, fejlődésen megy át. de a végén úgy emlékszem meghal.Kb. ennyire emlékszem, nagy hatással volt rám, kiváló film. Írjatok címet, ha tudtok!
-
runner 125
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Óh, nagyon köszi.

Probber
Neked is.

-
Probber
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
-
koshmar
veterán
válasz
trallilalli
üzenetére
Én úgy tudom, hogy lehet venni olyan spéci masinát, ami VHS-ről DVD-re másol.
-
trallilalli
csendes tag
Erre a fűnyírós sztorira én is kíváncsi lennék... A Rendőrakadémia nekem meg volt még VHS-en de sajnos elég rossz már a minősége
Pedig imásom a régi filmeket, de sajna videókazira vettem fel őket, és már nézhetetlenek. Nem tudjátok, hogy lehetne felvinni őket gépre? Meg lehetne e őket még menteni? -
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
A minap eszembe jutott egy film, aminek csak a vázát tudom.
Olyasmi a story, h valami ok kapcsán egy idps bácsi nekivág az ismeretlennek egy kis fűnyírótraktorral...több száz km-t tesz meg vele valamiért. Abban nem vagyok biztos, de úgy rémlik igaz történet alapján készült.
Próbáltam googlezni, de egyelőre semmi.
Köszi.
-
Morris
veterán
Üdv Urak!
A rendőrakadémia első részét keresném eredeti szinkronnal!
Nincs meg véletlenül valakinek? -
cantus
tag
sziasztok!
Sok helyen próbálkoztam már, de még senki nem tudott segíteni, hátha lesz itt valaki, akinek megvan az alábbi filmje:
[link]
Ez egy kanadai filmdráma, két címen is szokott futni:
- A sötétségen túl (More Than Meets the Eye: The Joan Brock Story)
- Sose veszítsd el a reménytRégebben talán a film+ adta. Fontos lenne, nagy örömet okoznátok, ha megszerezhetném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen egeret válasszak?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.

Lehet, hogy ezért nem találtam meg? A linket köszi!