- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
-
Mobilarena
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
Hali.
"Nemrég" adták a moziban. Egy csaj újraéli a napját. Meg akarják ölni és ezt derítené ki.
Köszi.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
tag
válasz Vertigo18 #3165 üzenetére
ugyan a többi részletben nem stimmel, de a fehér és vörös szörnyekről (főleg hogy a fehér csontváz szerű), nekem az Aaahh! Real Monsters (Jaj, a szörnyek) jut eszembe
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
kontaku
tag
válasz Bile Demon #3190 üzenetére
Esetleg lehet az UFO Arizonában (Hangar 18), 1980-ban készült, nálunk úgy '85-'86 körül vetítették. (Bár nekem is csak rémlik, kb. akkoriban láttam gyerekként.)
-
luci87
tag
Egy regebbi,2008 koruli,tv ben adott filmet keresek.Egy pedofil ferfit keres a rendorseg.aki kozben beepul egy a csaladba,es a nevelt lanyat is probalja behalozni.Begyogyszerezi,a kislany kabultan hever,amikor rajuk nyit az anya ,aki mar gyanakszik a pasira....es hatulrol atvagja a ferfi torkat.
-
őstag
Sziasztok!
A hugommal egy filmet keresünk, aminek ő csak a trailerét látta.
Az előzetes tartalma:
idézet1:egy emberről szól, aki ott ragadt koszosan, és elkezd csöpögni, majd esni az eső. És csúszik.
idézet2:2014-2015-ben láttam
idézet3:egy erdőben egyedül van az ember (férfi), nincs más szereplő benne, síri csend van. Csak a lélegzetét lehet hallani, és nem híres színész.Küldött egy rajzot is ,ami egy erdő közepén levő tölcsért jelöl (a tölcsér fala beton!), és a fal szélén csúszik le az emberke.
Amilyen filmtippjeim voltak ,és egyik sem stimmelt:
cabin in the woods,
127 óra,
the hole in the ground,
the hole,
couple in a hole,
blade runner,
hush (2016)
the descent,
buried (2010)
wolf creek 1-2
apocalypto
the ruinsÉs egyik sem stimmel....szóval ez vagy egy trailer lesz, amiben egy szó sem hangzik el, de szerintem valószínűbb hogy egy filmrészlet!
Ötleteket előre is köszi!
-
fant0mi
őstag
Na, ezt latta-e valaki? Europai film.
Kiskamasz sracok, s van egy kozuluk, aki kerekesszekes. A szulok tudta nelkul meglognak, autoznak, elviszik a hendikeppes haverjukat, meg kurvazni is. :) -
TrollBalint
addikt
válasz Bile Demon #3190 üzenetére
megmondom őszintén f***om sincs melyik film lehet ez, még csak hasonló se rémlik (kivéve a Rémkoppantók, de azt mondtad, nem az)
De segítő szándékkal megpróbáltam rákeresni, ilyet találtam. Hátha segít (ha rengeteg időd van ): https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_films_featuring_extraterrestrials[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Bile Demon
őstag
válasz Bile Demon #3180 üzenetére
Sajnos nem ezek.
Még annyi jutott eszembe, hogy amikor felrobbantották az űrhajót a vége felé, akkor sok tűz volt.
A bomba meg ilyen hosszúkás hengeres palacknak nézett ki, 2 egymás mellett, vagy ilyesmi.
És tuti színes volt a tűz, tehát az '51-es The Day the Earth Stood Still kiesett.Bruhe
-
adamch4
tag
Sziasztok!
Egy amerikai sorozat címére lennék kíváncsi - amolyan túlélős activity volt a '90-es évekből.
Két csapat játszott egymás ellen, akiknek különböző túlélési feladatokat kellett teljesíteniük meghatározott időre, szabadon választható eszközökkel. Ha jól emlékszem minden csapat választhatott X-darab tárgyat és abból kellett gazdálkodnia. Volt köztük ducktape, kötél, de olyan közönséges tárgyak is mint fogkefe vagy hajtű. Két műsorvezető vezette: egy nő és egy férfi. Talán volt egy rövid elemzés is a tárgyakról, hogy mit mire lehet felhasználni az adott szituációban. Volt egy sivatagi rész (talán Nevadai helyszínnel) és egy folyón átkelős is valahol a hegyekben (bár ebben nem vagyok biztos). Talán a TV2-n sugározták, de az sem lepne meg, ha nem is magyar szinkronnal láttam volna, mert annyira régen voltAhol nincs alternatíva, ott az igazságból hiányzik valami.
-
Zsoxx
senior tag
-
NwL
tag
Sziasztok!
Egy sorozatot keresek, nagyon halvány emlékeim vannak róla a 90-es évekből. Időutazós sorozat volt, szombat vagy vasárnap ment délelőttönként az akkori két csatorna egyikén. Az időgép egy a rubik kígyó gömbre összehajtogatott formájához volt hasonló. Tejfehér áttetsző üvegből volt, dőlt a fehér füst belőle. Ami rémlik, hogy a jövőben olyan zenét hallgattak, mint amikor a commodore program kazettáját rendes magnón játszod le. Nem volt túl sok része, max 10-15 lehetett.
Ha ennyiből valakinek beugrik valami cím azt megkösszönném! -
elfelejtette
veterán
válasz mephi666 #3183 üzenetére
Szerencsére én nem láttam, csak olvastam, ezek szerint nem veszítettem semmit...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
mephi666
nagyúr
válasz #90088192 #3181 üzenetére
rémkoppantók ...könyvben az egyik legjobb king-től, viszont a filmet több tekintetben is csúnyán elb@szták
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
törölt tag
válasz Bile Demon #3180 üzenetére
Rémkoppanók ?
-
Viszlát
addikt
válasz Bile Demon #3178 üzenetére
Esetleg nem az '51-es The Day the Earth Stood Still? Gyanítom nem, bár a leírásod alapján lehetne, de azért megvalósításban és stílusban nem nagyon keverhető össze a 80-as évekkel. Hasonló jelenet van a 2012-es változatban is, de hát azt meg nem láthattad nagyon rég.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Bile Demon
őstag
válasz Bile Demon #2547 üzenetére
Azóta átnéztem az összes VHS kazettánkat, de nem lett meg.
Még mindig keresem, hátha valakinek beugrik:
Nagyon rég láttam egy filmet, talán 80-as évekbeli.
Van benne egy UFO, ami földet ért, de nem tudnak vele mit kezdeni, mert valami olyan anyagból van, amiben nem tudnak kárt tenni, aztán végül valami nagy erejű bombával felrobbantják, minden elpusztul körülötte, de az objektum sértetlen marad és egy ember, aki előtte valahogy bele menekült túléli.
Na ez melyik film lehet?Csak a végére emlékszem, a történet eleje és szereplők feledésbe merültek.
Bruhe
-
Pötyi
őstag
Megszállott Ghost in the shell rajongó vagyok, eredeti gyári lemezen, nem pedig másolva van meg a polcomon, díszhelyen a '95-ös verzió dévédéje.
De hogy az általad elmondottakból ha fejre álltam volna se tudtam volna kitalálni, hogy te erre a filmre gondolsz, az hótt ziher!
QNX is cool!
-
carr
őstag
Skacok!
Pár éve láttam valami androidos filmet... 2-3 éves lehet.
Nem rémlik nagyon a sztori, csak valami jelenet, hogy egy elhagyatott helyen harcol egy csaj meg egy srác valami katonasereggel, és előtte kiderül, hogy a csaj valami vagy valaki más volt, és nagyon hasonlít a városi egyik lakójának a lányára. Aki persze meghalt, és/vagy eltűnt.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
emiki6
veterán
Szevasztok!
Még régen láttam egy filmet a tv-ben. Valami középkori varázslós film volt. A varázslók képesek voltak állattá változni, de mindenki csak egy fajtává. A főszereplő asszem sólyommá tudott. A film elején muriból meg akarnak idézni valamit, de véletlen egy démont idéznek meg, talán a főszereplő idézi meg és a film végén ő győzi le.
Mintha lett volna egy varázsló, aki medvévé tudott változni, de túl sokat volt medve és úgymaradt (de ezt lehet máshol láttam)."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
addikt
-
max2max
újonc
Sziasztok!
Egy tudományos-fantasztikus filmet keresek. Kb. 73-83 között készülhetett, amerikai.
Van egy ásvány jellegű kő, amely mp-enként duplázza magát és ezt egy olyan laborban vizsgálják, amely a föld alatt van kb 200 m-re és az egyik tudós nőt úgy viszik le, hogy egy farm faházában meghúznak a falon lévő kaszát és rögtön leviszi egy lift őket a mélybe, ahol különböző protokollok alapján engedik be őket, majd találják ki, hogy mi lehet az idegen anyag. Kézzel vezérelt robotkarokkal. stb.
Köszi! -
Lotus11
friss újonc
Hello,egy rajzfilmet keresek.Kb 70-90-es darab lehet.
Volt benne egy fiatal fiú (akinek azt hiszem maghalt addigra már az apja) meg egy idős férfi akik bolygók között utazgattak.Az első bolygón lezuhantak és egy ilyen tövises erdőbe érkeztek ahol szétváltak és egy tojás alakú walky talkyn(felül fehér alul piros(vagy fordítva) és egy ferde vonal van a két színváltás között) keresztül beszéltek egymással.
Voltak még benne arc nélküli szárnyas ember szerűségek is.
Nagyon tetszett az a rajzfilm és sokra értékelném ha valaki megtudná adni nekem a címét,köszi. -
Vertigo18
addikt
Nah, akkor jöjjön egy lvl99-es feladvány...
Egy sorozatot keresek, rajzfilm... Ha jól emlékszem három gonosz dínószerű lény volt benne, az egyik egy nagy, vörös, ördögszerű lény, egy másik az fehér, ilyen csontvázszerű izé volt. Ez a fehér, ha a körmével hozzáért valamilyen állathoz, emberhez, akkor az valami zombiszerűséggé vált...
Anno a Super Channelen ment még a '90-es évek elején...
Hajrá!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Bozso68
őstag
válasz envagyok #3157 üzenetére
Köszi! 😀
Már este megtaláltam, és a nejemmel rájöttünk, nem valami nagy film. Szexi szörnyeteg a címe, az Általad linkelt listán is rajta van a 40. helyen.[ Szerkesztve ]
-
Bozso68
őstag
Sziasztok!
Egy film sztorija, hogy fiatal férj biztatja szőke feleségét, hogy egy másik lánnyal hármasban bújjanak ágyba. A feleség szépen rákattan a nőkre., a férjét meg teljesen elhanyagolja. Nem szexfilm, talán vígjáték.
Köszi előre is! -
Atomgeszi
nagyúr
Hali
Mi volt az a film, amiben csak annyi rémlik, hogy valami nő/férfi menekül, és beül az autóba, de az autóban lévő telefont használja, és nem tudja magát igazolni a diszpécsernek(hogy miért ő beszél és nem a tulajdonos), aki leállítja és bezárja az autót(távolról), amíg megérkezik a hatóság? Lehet sorozat volt és csak egy rész?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Keresek egy bankrablós filmet. Annyi rémlik, hogy aranyrudakar loptak, de nem hagyományos módon. Alulról furtak egy lyukat a széfbe, és valami szerrel olyan hőt csináltak, hogy az arany kifolyt a lyukon.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
envagyok
veterán
Sziasztok.
Egy krimi címe nem jut eszembe.
Valami fúziós energiatermeléses téma van benne. Oroszországban is játszódik.
Köszönöm -
Cs1csó
félisten
válasz bull84ghia #3144 üzenetére
Igazad van leesett!! A film: Nekem 8, Tim Robbins-szal!
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
-
bull84ghia
őstag
Sziasztok
keresek egy vígjátékot hiába töröm a fejem nem jut eszembe a címe.
Egy részlet van előttem: egy fickó prezentációt tart és mutat egy rajzolt sárga figurát amit Zippinek nevez. Mögötte állítása szerint csoki morzsák vannak. A többiek elkezdenek nevetni hogy azok inkább kaka kupacok. Igazából csak ennyi van meg belőle.Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
atr0p0sz
újonc
válasz vilmos195809 #2051 üzenetére
Bocsi, megtaláltad azóta, hogy melyik filmről van szó? Ha igen kérlek dobj egy emailt nekem a film címével, mert baromi régóta keresem én is.
biro.istvan1982@gmail.com
-
Pötyi
őstag
Egy nem túl régi filmet keresek, szerintem max. 2015-ig visszamenőleg kell keresni, valszeg nem régebbi.
A film egy olyan világban játszódik a közeljövőben, ahol egy fészbuk-szerű rendszer egy szemüvegen (Vagy kontaktlencsén?) keresztül automatikusan adja az infót a szembejövőkről. Mindenki fent van. Ahogy az arcát felismeri a rendszer, kiterjesztett valóságként már írja is ki az adatait. Nevét, címét, tulajdonságait, stb. Főhösünk egy szép napon megy az utcán és egyszer csak szembejön vele egy lány, akiről a rendszer azt mondja neki, hogy ismeretlen, nincs adat. Úgy rémlik, minhta a jelenetet/előzetest fekete-fehérben láttam volna.
[ Szerkesztve ]
QNX is cool!
-
törölt tag
Hello
Megvan, Cannibal Holocaust, nem apokalipszis
[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
Üdv! F.O.N.T.O.S lenne egy film a gyerekeimnek,egy 70-80-as évekbeli lehet,egy német film(szinkronos), egy falu lakosairol szol,jobban mondva gyerekekről és egy hatalmas fárol,első(vagy második) világháboruban az ő falujukat megkiméltél a bombák,ezért tisztelik a fát,és ez a fa körül folyik a harc a gyerekek közt hogy kiért legyen a hely.... valaki?
-
Viszlát
addikt
válasz osztszoroz #3126 üzenetére
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
osztszoroz
aktív tag
Szevasztok! Amerikai drámát keresek. KB tíz éve jelenhetett meg. Fekete tini csajsziról szól, aki sérült, felsőtagozatos diák és terhes lesz. A lány kB 130 kilós és rettenetesen körülmények között él. A címe valami angol szó direkt helytelenül leírva. Talán 😀
KösziAttól,hogy paranoiás,még nem biztos,hogy nem üldözik.
-
G@ben
addikt
A 90-es években láttam egy filmet, ami talán Disney családi film volt és a vadnyugaton játszódott. Az egyik főszereplője szerintem Don Knotts volt, bár ez nem biztos, mert a filmográfiáját átnézve nem találtam ezt a filmet. Az biztos, hogy a két főszereplő ügyefogyottat játszott, börtönbe is kerültek, ahonnan megszöktek, majd a kezüket összekötő bilincsláncot úgy akarták elvágni, hogy ráfektették a sínekre és elvitatkoztak azon, hogy az ott lévő egyetlen sínpár melyik oldalán jön a vonat. Kb ennyi rémlik a filmből, de arra emlékszem, hogy nagyon jó kis vígjáték volt.
Nem tudja valaki a címét?Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Armahun
addikt
Sziasztok.
Egy másik régi film még az alámondásos videós korszakból.
Két részlet ami biztos, az elején nagyon pici robotok vannak.
A végén meg egy bőröndből vesznek elő egy mini gyorsasági motort.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Maxxy10
addikt
Sziasztok!
Egy régi filmet keresek lehet 15
vagy akár 20 éves is..
Annyira emlékszem, hogy talán tinédzserek voltak mikor a fiú ivott, a lány ivás közben megcsókolta.
Következő kép, hogy felnőttek és miközben a férfi megint iszik a lány ugyan úgy megcsókolja és ezzel találkoznak nem tudom hány év után.
Sajnos csak ennyire emlékszem. -
Armahun
addikt
Srácok egy jó régi filmet keresek.
A sztori az, hogy pár ember hogyan jut be egy atom rakéta indító állomásra, hogy megzsarolják a kormányt.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
lemmy71
őstag
válasz bambano #3111 üzenetére
Nem tudom hogy ez a film az amit keresek, harminc pár éve láttam nem igazán emlékszem már rá, csak az maradt meg bennem hogy valamilyen ballon kabátban és kalapban van a főszereplő és nagyon fáj a feje Remélem hogy letudom tölteni valahonnan, de eddig még sajnos sehol sem találom
(#3112) Zsoxx Esetleg tudod a címét, vagy valami konkrétumot hogy utána tudjak nézni? Lehet hogy pont ez lenne amire gondolok
(#3113) 7 Ez jó, tetszik
-
bambano
titán
válasz lemmy71 #3110 üzenetére
én meg úgy emlékeztem, hogy csehszlovák...
nem tudom, erre gondoltál-e, volt benne egy jelenet, amikor elment a bajával orvoshoz, és azt mutogatta a dokinak, hogy ki tud menni a váróba a falon át, levetkőzve, kezével fogva a gyatyaszárat.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
lemmy71
őstag
válasz bambano #3109 üzenetére
Köszönöm Arra gondoltam hogy talán nem amerikai hanem angol, de az hogy nszk, az most megdöbbentett, úgy látszik nagyon régen láttam Már csak azt kéne tudni hogy hol lehet hozzájutni Ez körülbelül olyan lesz mint az Az aranyrög The Nugget, hogy meg lett a cím de nem tudom sehonnan magyarul letölteni
[ Szerkesztve ]
-
lemmy71
őstag
Üdv Urak!
60' -s 70' -s években készült amerikai filmről lenne szó. Valamikor a nyolcvanas évek közepén adta le a magyar tv szinkronizálva. Sajnos a történetre már nem igazán emlékszem ami megmaradt bennem az hogy a főszereplő férfi valamilyen "kísérlet" vagy valami folytán áttudott menni a falakon. Ezt a képességét többek közt rablásra is felhasználta, de a képességének hátránya is volt, iszonyatosan fájt a feje. A fájdalmait gyógyszerekkel tudta enyhíteni de ez a falon átjáró képességét korlátozta, az egyik rablásánál is nagyon fájt a feje és a rablás előtt gyógyszert vet be, amikor indult kifelé a zsákmánnyal a falba még belelépet de már kijönni nem bírt, így a falban ragadt. Ennyire emlékszem, hátha valakinek beugrik róla valami -
törölt tag
-
Baltincs
tag
Heló! Keresek egy olyan régebbi mesét, ahol a kutyák zenekart alapitanak karácsony körül és róluk szól a mese. Volt dobos basszeros gitáros, nem a 9 kutyás mese. Köszönöm ha valaki rajon mit keresek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- DIGI kábel TV
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LTD EC-256 + Blackstar ID:Core 20
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK 14 Firefly G7 WORKSTATION! i7-10810U/32GB/512SSD/14"/NVIDIA 4GB/GARI
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest