Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szajoco
csendes tag
Időutazós / multiverzumos filmet keresek.
Valamiféle házikóban vannak baráti társasággal, és 2 ember elmegy talán sörért. De nem ugyanaz a 2 ember jön vissza. Hanem egy másik világ másik 2 embere.
Na ha valaki ennyiből tudja, nagy pacsi! -
Zsoxx
őstag
Az csak az aláírás. Ha piros szöveget látsz (itt a fórumon), az linkelt.
Ezt küldtem először: https://www.imdb.com/title/tt1492959/Örülök, hogy meglett.
-
anol12
újonc
Nagyon köszönöm a segítséget, valóban ezt a filmet kerestem. Az első válaszodnál nem írtad azt hogy + link csak a "https://youtu.be" linket adtad meg. Most a + link-re kattintottam és megláttam a keresett filmem címét és a képet is a kisfiúról. Arra sem emlékeztem hogy hol láttam, de addig kerestem, míg a Kersztényfilmek között találtam rá a <Nicelife.hu> oldalon a galériában. Szóval, még egyszer köszönöm a segítségedet!
-
Akkro nézd meg újra a linkjét, mert mozifilmet küldött
PG-13 | 1h 48min | Drama | 13 August 2010 (USA)
Storyline
Henry Matthews is an exceptionally talented young R&B singer whose happy family life is disrupted when his father, a marine, is re-deployed to Afghanistan. Despite all the obstacles including losing the family home and being forced to move in with his grandfather who hates his music, Henry is inspired to enter a teen singing competition in the hopes of winning and escaping a world that is falling apart. Written by Anonymous
-
Zsoxx
őstag
-
anol12
újonc
Úgy látszik senki nem látta rajtam kívül ezt a filmet aminek a címet szeretném megtudni. Azért még reménykedem hátha valakinek beugrik. Nagyon szeretném újra megnézni ezt a filmet.
-
válasz
McDoug6lak
üzenetére
Köszönöm, ez volt az
-
MageRG
addikt
válasz
McDoug6lak
üzenetére
A "fappening" után annyira nem titok az a test.
-
Sziasztok!
Valamikor régen láttam egy részletet egy Jennifer Lawrence fimből, de nem tudom, melyik volt az.
Annyi rémlik csak, hogy van egy osztályterem, bent a hallgatók és szembe áll a színésznő egy csókával, aki előtt ledobja a ruháit. Nem biztos, hogy 100%-ban ez történt, de valami ilyesmi rémlik. Tudja esetleg valaki, miről van szó? -
-
MageRG
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Köszi, de nem az. Azt ismerem, és nagy kedvenc.
Az a baj, hogy a fehér sárkányra nem emlékszem (talán emberré tudott változni?), helyette nekem is mindig Falcor ugrik be. A nyílpuskás fószer viszont 100%.
Ha segít valamit, akkor a film szerepelt az eredeti, Kuczka Péteres Galaktika magazin filmrovatában, 1990 előtt. -
TrollBalint
addikt
-
MageRG
addikt
Keresek egy filmet, ami valamikor a 80-as években készülhetett.
Magyar mozikban valami Fehér sárkány néven futhatott, és ilyen ifjúsági-fantasy témájú volt.
Nem nagyon rémlik miről szólt, csak hogy a főhős srácnak kellett megmenteni egy igazi fehér sárkányt a rosszfiúktól. Az egyik rosszfiúnak nyílpuskája volt.
Ja, és napjainkban játszódott, kb. vidéken a briteknél (esetleg az USA-ban?). Nem ázsiai film. -
bul07
nagyúr
Esetleg erről valami infótok?
[link] -
anol12
újonc
Egy kisfiúról szól ez a film, amit újra szeretnék megnézni, de nem jut eszembe a film címe. Az apa és a kisfiú szerettek együtt énekelni otthon. Egy nap az apát behívták a seregbe, és sajnos meghal. Az anya alkoholista lesz, a nagyapja pedig egy durva szintén iszákos vénember. A kisfiú elszökik otthonról és elmegy egy énekversenyre amit egy szórólapon olvasott. A képzeletében nagyon erősen ott élt az apja emléke (mivel nagyon szerette), és amikor a színpadra lépett és énekelni kezdett, az képzelte, hogy az apja valóságszerűen ott van vele a színpadon, és együtt énekelnek. Amikor rádöbbent a valóságra hogy nincs ott az apja, ott akarta hagyni a versenyt. Ekkor megjelent az apja egykori katonatársa (akivel együtt énekeltek a seregben), és a kisfiúval együtt visszamentek a versenyre, együtt léptek a színpadra, és megnyerték az énekversenyt. Remélem, beugrik valakinek a film címe, mert nagyon szeretném újra megnézni.
-
KTU
addikt
Valami Amerika (2002)
Esetleg
De itt a végén a Lottón nyernek, és csak az újságot mutatják.
1, 2, 3, 4, 5
-
bear_
aktív tag
Sziasztok!
Egy 56-os vagy az utáni érában játszódó filmet keresek, amit úgy 10 éve láttam a középiskolai megemlékezésen.
Egy disszidensről szólt, vagy legalábbis volt disszidens a filmben, aki a 80-as évek végén hazatért talán Amerikából. Az utolsó vagy egyik utolsó jelenet egy lottózóban vagy kocsmában játszódott.Előre is köszi ha valaki ráismerne.
-
válasz
fojtviki
üzenetére
Emlékszem egy ilyen szemétvolt-meghalt-visszatért-jólett filmre, csak abban annyi plusz kanyar is volt az általad elmondottakhoz képest, hogy pasiként halt meg és nőként tért vissza: Farkangyal (1991.)
-
Sziasztok. En is jovok egy kerdessel, hatha sikerul. Szoval nagyon nagyon kevesre emlekszem a filmbol. Szerintem legalabb 15 eve lattam, de, hogy a film mikori arrol fogalmam sincs
Kb arrol szolt, hogy egy nagyon genyo srac kb mindenkivel szemetkedett. Azutan valamiert meghal es Isten visszakuldi az elok koze. Viszont innentol rendes lesz a srac. Egy mondtatra 100%-ig biztosan emlekszem
Azt hiszem valami fekete boru noci mondta neki es bocsanat, hogy szorol szora irom
: " Az Isten jo melyre nyult a szarba amikor profetat keresett" Szoval, ha igy beugrik valakinek akkor megkoszonom
-
KRISis
csendes újonc
Lehet picit furának fog tűnni, de a 80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal-t pont nem olyan rég néztük újra, és azt kell, hogy mondjam ,hogy az első évad tényleg vállalható volt. Picit sajnálom, hogy a folytatás (Utazás a Föld középpontja felé) már nem hozta ugyanazt a minőséget.
Tudod mi az amit nagyon megnéznék, de egyszerűen képtelenség fellelni?
Alfréd, a kacsa (Alfred J. Kwak). Nagyon furcsa, hogy főzés közben, egyszer csak bevillant az outro dal első sora "Alfréd, a kacsa, egy okos, ügyes kacsa".
Az az érdekes, hogy mások is szívesen megnéznék, de semmi lehetőség. A wikipédia szerint utoljára a Minimax vetítette.
Amit szintén nem értek, hogy miért, de a karakterek közül a Dolf nevű varjú ugrott be, akiből valamilyen karakterfejlődés útján olyasféle mesebeli szélsőséges fasiszta lesz. -
Cs1csó
titán
Nem tudom, hiszen bazi régen láttam de valami beugrott, ha ütnének sem tudnám megmondani.
Gyereknek tökéletes - 10 év alattiaknak - de 30-40 évesen már nem fogod tudni majd ugyanolyan szemmel nézni mint régen erre utaltam. Az nCore-on fenn van de ott is ez a VHS rip gondolom amit megtaláltál.
Anno ilyen kedvencem volt: Mofli a kola, 80 nap a föld körül Willy Foggal (tudod az oroszlános állatos karakters) Nils Holgerson (óvodában voltam farsanggkor Nils volt egy tépőzáras hörcsög a vállamon és egy lepedő kitömve egy lúd amit húztam magam után - Márton Lúd,
Vagy pl. Jamie és a csodalámpa, vagy akár a G.I. Joe rajzfilmsorozat, Mosómacik rajzfilm, vagy a Walt Disney mesedélután a csitri Nicole Kidman-nel és Dagobert bácsival. -
KRISis
csendes újonc
Fogalmam sem volt, hogy mire számítsak. A leírásnál is a sötétben tapogatóztam. Csodálkozom, hogy sikerült olyan információkat adnom, amikből ki tudtad találni a film címét. Talán 95-96 környéke lehetett amikor utoljára láttam (5-6 éves voltam, anyáám).
Csodával határos módon jelenleg fent van egy VHS rip youtubeon, és indavideón.
Ma sikerült megnéznem a feleségemmel, és az igazat megvallva, szerintem mai napig értékes anyag, jó a mai szemmel gyengének ható hang- és kép minőséget ne nézzük. Majd ha lesz gyerkőcöm, neki is meg merném mutatni.
Kétségtelen, nem felnőtteknek készült anyag.
Külön érdekesség, hogy a Wikipédia szerint Magyarországon csak bizonyos helyi csatornákon adták, és volt egy VHS kiadvány a Hungarovideo gondozásában. Na, az van most feltöltve, és azt láttam én is még gyerekként. -
KRISis
csendes újonc
Sziasztok!
Egy olyan animációs sorozatot keresek ami Magyarországon valamikor 90-es évek elején-közepén futhatott. Az introjából, vagy outrojából származhat az a jelenet amikor egy vonat ment valahol a hegyek között, és egy magasban futó hídon akart átmenni, ami leszakadt, és a vonat lezuhant a mélybe. Az egész jelenet alatt úgy emlékszem, hogy tempós country zene ment. A grafikája pedig mintha a komolyabbak közé tartozott volna. Azt hiszem valami "tipikus" állatfigurás rajzfilm lehetett.
Valakinek beugrik, vagy van ötlete? -
anorche1
őstag
Sziasztok!
Hatha beugrik valakinek.Valoszinuleg valamilyen harcolos film lesz az. A tanitvany epp edz, es mikozben nezik, a mesteret megkerdezi valaki, hogy "-Remeny?", majd azt feleli, hogy "-Esely."
A kung fu panda ugrott be elsonek, de leszedtem a feliratot, nem az
Nem is a matrix. -
T4KK
csendes tag
Sziasztok! Van egy talán 80-as évekbeli börtönös film. Egy lakóbusszal mennek csajok valamerre és sittre vágják őket. A börtönigazgató zaklatja őket és a végén lecsapják a heréit, amikor megszöknek
Tudja valaki esetleg melyik film lehet ez? -
Cs1csó
titán
válasz
macikos
üzenetére
A fenét a legviccesebb, hogy kb. egyidőben mutatták be a filmeket a Venom amiben egy organizmus veszi át az uralmat és teszi "emberfeletti" erejűvé az embert a másikban pedig egy beültetett implantátum miatt lesz bazi erős stb.
Van pár színész akinek van "klónja" aki szintén színész:
- Taylor Kitsch - Timothy Olyphant
- Heath Ledger - Joseph Gordon-Lewitt
- Keira Knightley - Natalie Portman
- Zooe Deschanel - Katy Perry
- Margot Robbie - Jamie Presley
- Will Ferrell - Chad Smith -
Cs1csó
titán
válasz
macikos
üzenetére
szerinem bekevered, a főszereplő hasonlít Tom Hardy-ra: Upgrade - Javított verzió (2018)
Keress rá a főszereplőre: Logan Marshall-Green egyből érteni fogod, nagyon hasonlítanak egymásra.
Amúgy készült abban az évben egy hasonló film Tom Hardy-val: Venom de ott egy szimbióta-parazita aki átveszi az uralmat. -
macikos
addikt
Sziasztok!
Egy 2-3 éves filmet keresek. Talán Tom Hardy volt a főszereplő. A lényeg, hogy egy mesterséges intelligenciát feltöltöttek az agyába és utána a cucc beszélt hozzá, átvette az irányítást, jól tudott verekedni, stb.
Rémlik valakinek?
-
MageRG
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Talán az Eszeveszett mesék?
Abban van rémdrámába forduló autós előzgetés, meg az elcseszett esküvő. -
válasz
TrollBalint
üzenetére
Az a jelenet, hogy a gyereklegénység űrhajóval pár percig követ egy több évtizede kisugárzott közönséges zenei rádiójelet, csak hogy hallgathassák a zenét, az az "Earth Star Voyager" című Walt Disney filmben volt. Ha jól emlékszem, az volt az alaphelyzet, hogy találtak a csillagászok egy földszerű, lakható bolygót, csak kurva messze van, 17 fényévnyire, ezért indítanak oda gyerek-legénységet, mert pont fiatal felnőttek lesznek, mire odaérnek. (Hibernálás-technika még nincs.) Mindenféle kalandjaik vannak, a végén pedig a rosszak öt űrhajóból akarnak összeállítani, összelegózni egy nagyobb, gyorsabb űrhajót és már csak a gyereklegénység hajója hiányzik a puzzle-ból. Az IMDB szerint '88-as, kétrészes film volt, tán fent van a tecsőn...
-
Csorvasiagi
friss újonc
Sziasztok! Szuper ez a csoport nagyon tetszik. Jól jönne a segitségetek. A 80as években volt egy film, gyerekként láttam de nem tudom a címét... Csak arra emlékszem hogy egy fiatal srác van benne aki olyan mint egy nőmágnes, rohannak utána szó szerint a csajok. De ő épp ezért fél a nőktől. Egyszer egy motoros megmenti előlük, és mikor leveszi a sisakját kiderul hogy nő. Végül lassan közelebb kerülnek, és amikor végre szexelnénk a végén, egy helikopterről próbálja meglesni őket egy riporter. Ja és a sosem látott apját végül valami edzőteremben találja meg.... Huuuu remélem érthető volt... 😂 Tudtok nekem segíteni légyszi? Köszike 💖
-
TrollBalint
addikt
Sziasztok,
valamikor a 90-es évek elején láttam egy filmet a tv-ben, ami arról szólt, hogy megépítik az enterprise űrhajót és elmennek vele felfedezni az űrt. Én a mai napig abban a hitben voltam, hogy ez az Űrszekerek I. része, de azt ma láttam és hát nagyon nem.
2 jelenet rémlik még a filmből, egyik, még az elején két férfi beszélget. Az egyik lerak egy (spéci) tőrt az asztalra, amin előtte beállított valamit, majd a kés néhány másodperc múlva a másik fickó mellkasa felé repül, de az kivédi egy székkel. (Ha jól emlékszem az űrhajó ill. űrutazás kapcsán beszélgettek / vitatkoztak)
Másik jelenet, amikor már az űrben vannak, a legénység fiatal és az űrhajó fog egy jelet. Kiderül, hogy rövid zene részlet, amit az egyik srác többször is lejátszik és táncol rá.Mostanra már elbizonytalanodtam, hogy ez egy film, de remélem az
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Ez alapján valaki tud tippelni?
Fiatal lány az érettségi bálján elkezd hangokat hallani. Senki nem tudja mi lehet vele és a végén a pszichiátrián köt ki. Éveket tölt ott, és közben rájön, hogy ha olvas, a hangok elhalkulnak.
Itt találnak rá az FBI vagy valami más szervezet emberei. Elviszik, megtanítják hogyan uralja a képességét, és megpróbálják beszervezni. -
Andris...
aktív tag
Köszi srácok, de sajnos egyik sem az. Néha elbizonytalanodom, hogy csak a képzeletem játszik velem. De a Luciferkét is évekig kerestem, már cseh archívumokkal is leveleztem, mire végre megtaláltam. Szóval biztos, hogy ez is létezik. Ami érdekes, hogy a lent említett anoblog-on a brit vagy angol szóra keresve nem dob ki bábfilmet. Pedig ez az egy biztos. Ja, és nem nagyméretű bábok voltak. Kis, plüssállatokat mozgattak valahogy (lehet, stopmotion technikával).
Nem adom fel azért.
-
Nekem is beugrott pld. a Susogós Mackók, mert a két plüssmedve rendben van, de az egyrészt magyar, nem brit, másrészt nem egy házBAN játszódik, hanem a lakótelepi házak előtt...
-
válasz
Andris...
üzenetére
Simán adhatták akkoriban, igaz, ez magyar produkció, de a medvéről és a bábfilmről nekem ez ugrik be: Dörmögőék Kalandjai
A folytatása meg pont 91-es a Dörmögőék Legújabb Kalandjai csak arról nem találtam videót
Amire jobban ráillik, az már kicsit modernebb és amerikai (nem brit). Egy házban játszódik, Medve a fő karakter. Ennek találtam magyar címet, de videót csak angolul: Mackó-show a kék házban
-
Andris...
aktív tag
~1993-4-5
hasonló mesék abból az időből: Luciferke a kisördög (szlovák bábfilm), Fülem erre fülem arra Vili
Találtam digitalizált tévéműsort abból az időből, de sajnos amit keresek, nem találtam -
Andris...
aktív tag
Nem film, hanem mese (bábfilm), de nem találtam ilyen altopic-ot.
Évek óta keresem gyerekkorom egyik esti meséjét. Egy bábfilm volt, amiben emlékeim szerint plüss állatok voltak. Három dolgot tudok biztosan: 1. A főnök egy nagy plüssmedve volt, a többiekre sajnos nem igazán emlékszem. 2. Végig bent, egy házban (játszóházban?) játszódott. 3. Tuti, hogy brit produkció volt.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
McDoug6lak
üzenetére
Ez az, köszi! Az életben nem találtam volna meg.
Azt hittem imdb-n sem kapott ekkora értékelést, kb olyan Movie 43 feelingem volt, amikor visszaemlékeztem erre.
-
Miklós315
senior tag
válasz
McDoug6lak
üzenetére
Ez lesz az szerintem is (megelőztél a válasszal)
-
Atomgeszi
nagyúr
Sziasztok!
Melyik az a film, ami, ha jól emlékszem valami francia minifilmeket foglalt össze egy nagy filmben?
Van benne olyan jelenet, hogy egy ember kielőzi a másikat vagy mi, aztán versenyeznek, majd az egyik a szakadékba esik a kocsijával, mire a másik meg rásza*ik a szélvédőre, meg valami útszéli étterembe eszik az ember, ahol megmérgezi a konyhás, a végén meg valami esküvő, ahol elbaszódik minden.
Valami kisfilmek címmel, vagy nem tudom már.
-
-
válasz
laskr99
üzenetére
Sokat segítene, ha nem egy olyan általános viszonyszámot mondanál, hogy a _kiskorodban_ láttad a filmet, hanem hogy kábé mikor? Mi nem tudjuk, hogy jelenleg mennyi idős vagy, illetve hogy mikor voltál kiskorú, így nehéz meghatározni a film évjáratát... Nyolcvanas évek? Kilencvenes évek?

-
Sziasztok!
Kiskoromban láttam egy filmet, hátha ismeri valaki. Ennyi maradt meg:
Valami bányában robbantanak/ásnak és egy lyukba futnak. Amiből kiszabadul valami ördög/démon, majd megszálja az embereket. Ezután egy bárban megy a harc, ahol kereszttel védekeznek ellenük. A végén úgy szabadulnak meg a démontól,hogy dinamitot dobnak a lyukba és felszáll egy démon alakú felhő.
Előre is köszönöm.
-
Sziasztok!
Néztem nemrég egy vígjátékot, de nem találom még a böngészési előzményeimben sem.
A film arról szól, hogy adott egy pasas, aki egy játékot akar feltalálni és ehhez nagy csendre van szüksége, a külvilágot nem érinti és minden szomszédját elüldözi.
De beköltözik egy csaj mellé, aki nem adja be a derekát az ijesztgetéseknek, hanem próbál rákontrázni. Végül megállapodnak egy zaj-időben, ki mikor zajonghat otthon.
A film vége a szokásos, összejönnek, stb.Tudja esetleg valaki, miről van szó?
-
törölt tag
Hali.
Volt egy film, aminek nem jut eszembe a címe.
Annyit tudok róla, hogy többen is 10/10-nek vagy hasonlónak értékelték a filmes topikban. Dráma. A történet több szálon fut. Családdal, hétköznapi dolgokkal kapcsolatos és maximum 3-4 éves lehet.
Vannak ötletek?
-
Viszlát
addikt
válasz
Imilenni
üzenetére
A másodikra: volt egy Nicole Kidman film hasonló sztorival, de nem esküdnék meg rá, hogy ezt keresed: The Invasion.
-
Cs1csó
titán
Chain reaction, Láncreakció Keanu Reeves, Morgan Freeman, Rachel Weisz
(egy apró érdekesség a filmmel kapcsolatban, ez egy 1996-os film, Andrew Davis rendezte aki az 1993-as Szökevény c. Harrison Ford mozit, és mivel én ez utóbbit IMÁDOM kb. évente újranézem ezért nekem a Láncreakció nézése közben egyből feltűnt, hogy SZINTE a komplett stábot átemelte a rendező ebbe a filmbe. A mellékszereplő színészek nagy része mindkettő filmben játszik a helyszín is Chicago (legalábbis a forgatás)
-
carr
őstag
Sziatok!
Erről jutott eszembe. Volt anno egy film a hidegfúzióról. Lehet Keanu Silverhand Reeves volt a fsz, de nem biztos. a lényeg, h a film végét láttam talán. Ahol a hidegfúziós generátort átadták az emberiségnek. vagy nem.
Meg sötét volt meg rohangálás, meg lövöldözés, stb.
Valakinek megvan mi a címe? biztos, hogy nem a 2010es verziós gugli szerinti hidegfúzió a címe. help?
Köszönöm.
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Az utolsó két filmet azóta sem találom, beírom mégegyszer, hátha valakinek beugrik.
köszönöm
"A film egyik főszereplője a visszahúzódó (de kedves srác) volt.
Valami túrára ment az összes irodista (hajóztak vagy repültek) (munkatársai), viszont ha jól emlékszem valami történt és egy szigeten kötöttek ki.
Ott két részre szakadt a tábor, az egyik a srác (4-5ember) tábora a másik a főnöké (mindenkimás).
A főnök brigádja drogozott, aztán rendesen bennszülöttnek képzelték magukat.
A végjátékban elrabolták a sráctól az egyik társukat (szőke csaj, bejön a srácnak), aztán ott jöttek rá a főnök táborába tartozók hogy bevannak drogozva).
Esetleg valakinek így beugrott melyik film ez?
Annyira nem lehet régi."
A másik pedig lehet még meg sem jelent, pár éve láttam róla egy cikket, ahol beszéltek róla.
"A lényeg hogy az idegenek a politikusokat/vagy pártot megszállnak, és azokon keresztül igázzák le? az emberiséget.
Ugye a film lényege hogy úgy fogadtatják el az emberekkel ezt az egészet, mintha nekünk is jó lenne.
Komoly a film hangvétele, inkább csak politikáról szólhat!
Színészeket nemtudok belőle sajnos!"
-
Liner
aktív tag
Hali! Nagyon izgalmasan kezdődő film. Nálam Jane Doe boncolása után ez a második., sőt nagyon érdekes és nekem tetszik az egész úgy ahogy van. (nem mindenkinek)
Lényeg, hogy két barlangász a főszereplő akik testvérek és találnak a temető mellett egy lukat ami már eleve ki volt ásva és van még egy lyuk de az már a barlangon belül kicsi és nagyon kemény kőből van, és hideg szél fúj belőle. előtte egy karosszék ilyen pálcikás pörgettyűvel.
Van benne egy vékony buzi kutas akit magukkal visznek mert barlangász ő is. Köszi előre is.. -
bul07
nagyúr
Wiki
A ByteDance 2016 szeptemberében indította el először a Douyint, a TikTok elődjét a kínai piacon. Elérhetővé vált az Egyesült Államokban, miután 2018. augusztus 2-án egyesült a musical.ly -vel. A TikTok és a Douyin hasonlóak és lényegében ugyanaz az alkalmazás, azonban külön szerveren futnak, hogy megfeleljenek a kínai cenzúra korlátozásának.
Kínai TikTok
Sokkal szóakoztatóbb mint más nemzeteké, magyar tiktok-on sok retardált meg hogy is fogalmazzak kisebbséghez tartozó van.
(#3508) Viszlát
Köszönöm rá is nézek ezekre
-
bul07
nagyúr
Na itt vagyok megint
Nem tudom hogy sorozat vagy film vagy egyéb de jónak néznek ki1, [link]
2, [link]
3, [link]
4, [link], ez nagyon kérdőjeles, lehet hogy ez inkább valami jövőbeli projekt film vagy nem tudomEzt meg csak úgy ide, hogy lehet jó pár év múlva majd talán ilyeneken nézzük a filmeket (Xiaomi cucc)
-
Sziasztok,
Egy magyar filmet keresek, egy kollégám ismertette röviden a tartalmát, miszerint egy vasútvonalat meg akarnak szüntetni, csak akkor maradhat meg, ha körülötte hirtelen nagy lesz a nyüzsgés. Gyorsan papírból építenek házat mellé, hogy forgalmasnak tűnjön, mire jönnek az "elvtársak".Valakinek beugrik valami?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Arany János - Kapcsos könyv
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Koszonom azert